World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doc Hooliday
Értem! Köszi!!

50-60 ezer átlagban prém nélkül ha jól emlékszem. KV5 is ugyanennyit hoz, de az jóval olcsóbb

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Doc Hooliday
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!!!!!
Még egy uccsó kérdés mert csak birizgálja a fantáziámat hogy a löwe mennyiket hoz sacper kábé??<#vigyor>

szerintem meg pz 4 vagy kv-1 ízlés szerint, ha nem vagy béna akkor vesztes csatában prém nélkül is 10-15k haszon vagy több, prémmel és nagyon jó körrel meg akár 40-50k is lehet.
Doc Hooliday
Csövi! faszául nyomultunk az amx-el mi?<#nevetes1> megdumáltuk és ennyiben is maradtunk! <#vigyor>megvan már a lóri?

Sunsetjoy
A mostani 3 fajta giftshopos prémtank milyen? Az most elég olcsó, megéri?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akkor KV-5

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Doc Hooliday
Igazad lehet, de szerintem nem akarok Löwe-re költeni mert drága lesz az most<#zavart1> Próbálnám valami olcsóbbal megúszni, hátha!

20k haszon prém nélkül, átlagos körrel. Pénzcsináláshoz T8 prémtankot kell szerezni, a T5 prémek hozama nem megfelelõ.

prém acc nélkül 15-25 ezer credit között, de volt már közel 30 ezer is.

A javítás +lõszer minimális, nyertes csatánál lehet hozni tisztán vagy nettó 18-20 ezer creditet.

Doc Hooliday
Az korrekt! Kár hogy nincs már!

20-30 az átlag, magyon jó kör esetén 40-45

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Master91
Pz B2 😄 Már nem lehet venni, mikor akciós volt, akkor vettem én is promós aranyból. Jól hozza a pénzt. 3-4 perces csaták, mindig elsõ vagyok, és átlagba 18-20k / kör.
Doc Hooliday
Értem...a csörcsill átlagban mennyiket tejel?? Esetleg tudnál egy hozzávetõleges összeget mondani??

tenkenorman
talán a löwe. de ziher hogy a legdrágább...

http://www.tenke.hu

Mennyit akarsz rászánni?

Olcsó kategóriában Churchill.

Drágább kategóriában KV-5.

Méregdrága-nem éri meg-szerintem-kategória: Löwe. T34

Doc Hooliday
Melyik a legjobb prém tank skacok??? Mármint melyik hozza a legtöbb zsét?<#vigyor5> Kifejlesztettem 1-2-tankot, de nagyon karcsú a pénztárca ezért kéne hogy kicsit tudjak gyûjtögetni!

Piszkos  Fred
KV1S-t már vehetném is...

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Közelharc artyval, 2 tigrist is oldalba pusziltam, egyik meghalt kevés HPról, a másikba majdnem 1000ret ütöttem 😄

WoT: Nishizumi77

írtam privit :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pedig hozhatnád a szirénásat, aztán cspatnánk vele a strandon :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én megyek holnap Balatonlellére. 😊

Nekem ezek közül egyik sem lépett még fel,viszont 7.4 óta,ha vissza akarok menni tálcáról a játékba,akkor 90%-ban fogja magát és bezárja a játékot. Egyik barátomnál is fellépett ez a probléma.Tapasztalt még valaki ilyet esetleg?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Pedig a Provincel aztán baromi egyszerû volt a probléma, nehéz, közepes és light tankokkal játszhatatlan volt. Középen lévõ bázisok voltak fedezék nélkül a vögyben, a két startpozíció pedig hegytetõ, tökéletes kempelõ hely volt. A völgyön keresztül rohamozó light/med/heavyknek annyi esélyük volt mint annó a jenkiknek Omaha beachen rohamozni a betonbunkerekben elrejtett MG-42esek ellen.

Ideális pálya volt TDknek és artyknak, játszhatatlan mindenki másnak. Jól tették hogy kivették, bár persze nem saját ötletük volt, hanem a community vezette rá õket.

Ez csak természetes, múltkori event is jobb volt. Minket utálnak.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Doc Hooliday
Mi a rákért nem készítenek olyan programot ehhez a játékhoz ami figyelné mondjuk egy statisztika alapján, hogy 13darab pancsert ne rakjanak már be spontán mondjuk 2értelmes ember mellé mert csak az ideget csinálják az embernek!<#falbav> Most is megyek a vk-val egy kört és nézem hogy frankón közép mezõnyben vagyok, mondom az király! Az a legjobb mert ott tudsz is darálni, de nem vagy elsõdleges célpont az artyknak! Szóval 2perce ment a csata és már a top tankok kilövették magukat mert mindegyik elindult agyatlan amatõr módon egyedül tök más irányban és persze a "sok lúd disznót gyõz" alapon szétszedték õket mint a szart 2perc alatt! A többiek beszartak mert húúúú odalettek a top tankok<#gunyos1> és mindenki elkezdett kempelni és sorban kilövetni magát! A vk-val csináltam 4killt de ennyire tellett. A többiek nemhogy segítettek volna hanem mindenki azzal volt elfoglalva hogy hova kéne majd bújni majd ha engem már kilõttek, és elindul az ellenség feléjük is! Egyedül egy grille segített, elismerem hogy talpra esett volt az artys mert frankón helyezkedett mindig, és ki is lõtt még kettõt közülük!

Mindegy, szóval kéne valami progi ami kíméli az idegeket a noob-októl!<#vigyor> A hülyéket össze kéne zárni, és had gyakoroljanak egymáson nem??

Eagle16
Azt nem mondtam hogy miért veszik ki...én csak írtam hogy nekem problémákat okozott.

"so that we can make some improvements to it"

Amúgy most látom hogy már írtátok hogy kiveszik, már mindegy 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
+1
Dragon Ridge meg jó med map, lent a völgyben át a másik oldalra és dara

I met God. She's black

Szóval technikai problémák miatt veszik ki? Ha igen, akkor elég szomorú, hogy sem a tervezésnél, sem a tesztelésnél nem jött ez ki, hanem 4 hónap múlva az éles játékban sikerült rájönniük erre.

Hmm, egyiket sem tapasztaltam még, olyanom volt 7.4 óta párszor, hogy csatából ki akarok lépni a garázsba és kilép a játékból, de ez úgy tudom ismert bug.
A vörösképernyõs dologról már 7.4 elõtt hallottam és nem csak Dragon Ride-en panaszkodtak rá, de én még nem láttam hálistennek.

Ezt próbáltam magyarázni hosszasan, ezek szerint hasztalanul.
Eagle16
Nekem sincs csúcsgépem, de egészen a 0.7.4-ig nem is volt ilyen problémám...hardvert nem cseréltem, szóval játékhiba, és ideje lenne már javítani.

Aztán ott van még az is hogy beragad a töltés miközben visszamegyek a csatából a garázsba.

PrinScreen megnyomásakor meg random kilép...

Ezek mind a 7.4-el jöttek nekem, elõtte nem volt gond.

Meg a lövés hangja is valahogy fura lett, mintha lagolna vagy akadozna...de alig lehet hallani. Ez is 7.4-el jött be.

Solten
WG terminologia szerint ezt nevezik "balance"-nak... 😊

A nemet agyu kisebbet sebez, de pontos, messzirol lehet kuldeni az aldast. A szovjet ~200 meterig hasznalhato (ritkan betalalsz vele messzebrol is term.), na de melyik agnak van meg a 6-os tankjain 122-es, ami 300-400-at sebez!?

Szoval kinek a pap...

Saor Alba

Nem kell lemenni nehéz tankkal, maximum az utolsó artykig :-)

Egyáltalán nincs csúcsgépem, egy másfél éves laptopról tolom a gémet, közepesnél valamivel jobb grafikai beállításokkal és soha semmilyen vörösképernyõs, vagy lassulós problémám nem volt rajta. Nem lehet, hogy ez a vörösképernyõs dolog egyéni driver probléma?

Én a redshire pályának örülnék ha kivennék.
Provincet sajnálom. Kedvenc pályám volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Dettó, szerencsére companyban meg most már CW-n is ott van. Van egy Province pályás területünk a CW térképen, két napja visszajött a CW, de még nem támadták be, amíg Abbey volt orrba-szájba ment ott a csata, kíváncsi vagyok most hogy lesz, valami azt súgja, hogy sokáig nem lesz még rá teljesen optimalizált támadó taktika.

Master91
Asszony + anyós + rokonjaik már lent vannak, majdnem mentem én is ,de még se...
Én nem tapasztaltam rajta hibát, viszont wideparkon többi pályához képest jelentõs FPS csökkenést észrevettem.

Eagle16
Meg az is igen. Mondjuk maga a pálya is elég érdekes...tankcsata a hegyekben 😄D Valószerû.

Nem azt mondom hogy nem jó, de ha egyszer lemész nehéztankkal a völgybe akkor többet nem jössz fel 😄

Meg vörösképernyõ.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

:-))

Eagle16
Ideiglenesen kiveszik Dragon Ridge-et.

link

Nem ártott már, állandóan felzabálta a memóriát...

Az Hummer nélkül nem az igazi <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

jut eszembe, jön valaki innen holnap Balatont átúszni?

na igen, így hasraütésre, a németeknek egy négyzet elõnyük van ágyúk terén, szóval ha csak lehet az ember mindennel igyekszik optimális lõtávból harcolni, így majd minden jármûnél ugyanaz a pontosság fog kijönni. :-)

Én meg provincet szerettem high tierben. Jó volt oda az a map. Egyáltalán nem értettem a rinyát körülötte.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Baromira sajnálom. Minden tankal szeretem azt a térképet, mind egy honnan indulok.
A francba, tényleg. Szorri. Tök hasonló a nevetek, egyikõtök sem ismeri az "e" betût. :-P