World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
Nos, kell valakit reptetni?😊
Kettõ privi ment.

pointer4
A futó eredménymegosztós kis extra cuccost, be lehetne úgy állítani alapból, hogy ne ezt az oldalt terelgesse át, hanem nyisson újat ?
Éppen most akartam írni, de lammaer beelõzött.
Nem tudok pontos számokat, de naponta csak játszanak kb egy millióan ezzel a szar, szutyok, bugos játékkal.
Ha csak minden tizedik, századik csalózik, jelentget (márpedig ez elég könnyen elképzelhetõ), akkor az rengeteg replay, rengeteg kivizsgálás, rengeteg mail. Bár tudom, olyan világot élünk, ahol csak ÉN vagyok, mindig, mindenben ÉN legyek az elsõ, ÉN nem vagyok hajlandó várni semmire.

Pár napja, hajnalban írtam egy ismerõsömrõl, hogy nullázták az accountját. Valszeg õt is efféle dolgok miatt érte utol a végzete. Türelem rózsát terem.

"Most honnan tudja rólad a WG hogy amit te jelentesz az megalapozott"

Ne érts félre, itt az elsõ jelentés alapján történõ "honnan tudjá"ra gondolok - amit rögtön kapsz az mindig egy szabvány válasz, aztán bekerülsz a sorba. Hiába "csak 3 perc" egy kivizsgálás, szted hány jelentés van elõtted a sorban ? 😊
És vajon mennyire fontos a játékosok bannolása, összehasonlítva más supportos területekkel (pl fizetési problémák).

Türelem, elõbb utóbb az illetõ elnyeri büntetését.

"Nem volt ez a csicskaság, hogy megnevezni sem lehet a csalókat."

Én konkrétan tudom nem egy játékból (pl Navyfield) ahol ugyanigy mint a WOTban fórumon sem lehet mutogatni egymásra hogy XY csaló. Meg úgy általában el is tudom fogadni, mert ez sárdobálás - ráadásul sok esetben az aki csalót kiált egyszerûen csak nem tudja hogy megy a játék. Tehát a csalózás 90-95%-a egyszerûen hamis.
Most honnan tudja rólad a WG hogy amit te jelentesz az megalapozott amikor 100-ból mindössze töredéke a valós jelentés.

Tipikus példa: pont tegnap csalózott le egy S51 egy GWtigert mert kilõtte úgy hogy nem is spottolták... napjában hányszor elhangzik ingame is hogy csak azokban a csatákban amiben ott vagyunk?
Ezek alapján el tudom képzelni hogy naponta több százan klikkelnek a jelentgetõs gombokra.

Zegi Norbi HUN
Véletlenül az eladási listát néztem és azért volt 10 000 kredit😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Hülyeséget kérdeztem,bocsi😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Eagle16
Nekem 50 aranyba kerülnek most is...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Zegi Norbi HUN
A csoki,kóla stb most az akció miatt 10 000 kredit? Mert alapból aranyba kerülnek.

Küldtem privit. Akkor délután Balatonbogláron Platán strandon sörözünk! 😊

Ki kell hogy ábrándítsalak, a fullos T-54ig az összes szovjet medium jelentéktelen szemét a riválisaihoz képest. (talán még a fullos T-44 nem, de én attól se voltam elájulva)

Nem T-44 hanem KV-1S. T-44-re már van jobb választás.
Eagle16
Nem tudom írták-e már, de OV amúgy azt írta hogy a SturmTiger és a Brummbar még mindig tervben van, õ sem tudja hogy miért nincs rajta az új tech-fán. Az AMX Tracteur C-rõl nem mondott semmit.

Eagle16
Már pont kezdett elfogyni...

Purchased:
Consumables 'Small Repair Kit' (260 item(s)) purchased successfully. You have spent credits: 390 000.

Sréhen lövöd keresztül, akkor eltalálhat fontosat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
#147586 yossarian: A wotarmory féle teszt szerint a sárhányó fölött szembõl nincs hitbox. Akkor ott, h lehet ammo rackkel oneshotolni?

#147588 petihun: T-44-re a 122-es sztem a lehetõ legrosszabb választás. Azzal a löveggel nem sokáig ficánkolnak az emberek. Több ilyet láttam és nem éltek sokáig. Egyrészt ha vki ezt kiszúrja biztos, h a kis ruszkit fogja lõni, mert nagy az alfa sebzés és lassan tölt. Amíg betölt, pl egy másik tier 8-as med 2-t lõ. Ha pedig már többen rád állnak, akkor vége a dalnak, anélkül, h bármit is hozzátettél volna a csatához. 1vs1-ben még egy heavy ellen sem jó sztem. Jó megfigyelõképességgel és sok szerencsével szvsz talán, néhány esetben nyújthat jó játékélményt.

A német lövegek pontosságához csak annyit, h papíron tényleg nagyon pontosak, de nekem pl más a tapasztalatom velük. A találati arányom nem olyan rossz, de nem is nagyon jó. Pl. IS3/8-cal jobb az arányom, pedig ezekkel is szoktam lövöldözni hátulról/messzirõl elég sokszor. A P2-n mostanában a hosszú 88-as sokszor olyan helyzetekben nem talál (összeszûkült körnél), h csak pislogok, mint hal a szatyorban. Nem gyõzöm olyankor szidni a halálpontos német ágyúkat. A kistestvérérõl pedig ne is beszéljünk. Az minden csak nem pontos. Szal, az hogy mi van a papíron és az hogy az ember(ek) mit tapasztalnak, két külön dolog.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lammaer: Az még nem is baj, hogy nem mondják milyen büntetést kapott, de mivel lehet ellenõrizni, hogy semmit, kicsit gáz.

Amikkel eddig játszottam, ott volt ahol ip-det is kiadták. Nem volt ez a csicskaság, hogy megnevezni sem lehet a csalókat.

Egy jelentés alapján nem lehet/szabad? Miért kellene több jelentés ahhoz, hogy bannoljanak egy csalót? Ha megnézed a replay-t, tisztán látszik, hogy csalnak, nem kell ide több. A kivizsgálás meg kb 3 percébe telt volna a supportosnak, de még csak bele se nézett a replay-be és mégis volt pofája bemásolni egy elõre megírt választ, hogy jaj mennyire köszönik, hogy jelentettem a csalókat és hogy õk mennyire komolyan veszik...pff persze érdekes ma is aktív volt az accoutnjuk, úgy, mint az elmúlt napokban.

De jót nevettem rajta. 😄
Egyébként a rendõrök meg Leopard driverek lehetnek,mert elég skillesek rammolás terén. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Solten
😊

Saor Alba

Erre ezt tudom mondani 😊

Solten

Saor Alba

Solten
Feltehetoleg T-50-2 driver... <#alien>

Saor Alba

Bugi Misi
azért van képzeletük😄 Szripió xd

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Solten
ez fájt... 😄

Saor Alba

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Trabant93
Alázattal vagy anélkül? <#idiota><#idiota>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Vereség

Nem lenne ez a random faktor nem érne fülig a szám mikor belelövök egy is4-be a t34-el 500-at vagy a puttony drágasággal valakibe 488-at. Persze ritka mint a fehér holló, de tágulhatnak a pupillák a másik monitor elõtt😄
MatchDiabolo
Ha megnéznéd valójában mennyi egyes körökben az átlag sebzésed elképednél mert gyakran alulteljesít magán a program.
Kíváncsiságból pár körömet összeírtam replaybõl egy notpadba és leátlagoltam mert kifigyeltem hogy többet ad mínuszban a mocsok.

Meg pl(Löwe): baromi jó hogy sebzel 240-et 280-at 310-et 260-at pont mikor szükség lenne rá, de akkor nem adna téged meg szétlõnek és mire bedobná a +pluszt addigra vagy meghaltál vagy már nem számít hogy adna egy 400-at.

Hát arra nem számítottam, hogy a T-34 ilyen jelentéktelen szemét a többi T5-ös medhez képest.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Természetesen az a nyomorék YT-kavart be....

Jelentem...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Amikor lepattanok egy olyanról, amirõl nem kéne, és az új magyar szinkronban mondja a fazon, hogy "jelentem, nem sikerült átlõni..." vagy valami ilyesmi...
na akkor van ilyen fejem, mint itt a videóban:

MI AZ, HOGY JELENTEM?!? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nagyon nagy ez a film, kiskoromban sokszor megnéztem, és az a poén, hogy ezt hamarabb láttam mint a star warsot 😄

WoT: Nishizumi77

Master91
Amúgy, ha Löwével verekedek, mindig ez jut eszembe 😄

(Ürgolyhók címû Star Wars paródiába õ Lord Dark, az az Vader)
Ráférne egy nerf,mert túl nagyokat sebez.😊Ja és túl gyors,és agyon van páncélozva.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Master91
+ tornya. Tier8-assal nem egyszerû át lõni, jó pattogós.
De teste tényleg törékeny 😄
Jó lesz az a Löwe ágyú sebzés 320-nak is, mester. Ráadásul az csak az átlag, annál lehet +/- 30%, tehát lehet több is.

De tényleg papír és tényleg csiga. De a lövegét ne szekáljuk, az az egyetlen jó dolog benne.

Victory!
Battle: Murovanka 2012. július 6. 21:39:21
Vehicle: IS-8
Experience received: 1 121
Credits received: 39 603
Battle Achievements: Kamikaze

Victory!
Battle: Ruinberg 2012. július 6. 21:13:42
Vehicle: IS-8
Experience received: 749
Credits received: 27 460
Battle Achievements: Kamikaze

AMX50b pipa E100 pipa maradt még 5 <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mielõtt rászánod magad löwe vásárlásra.
Löwe 12500 gold 0 prémium
12500 gold 5 hónap prémium vagy 4 plusz churchil vagy t-14

löwe=csiga,papír,240-et sebzõ gun majd 15000 forintért

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Én voltam egyedül kinyírtam: fredi, tiger, is, vk3001p
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. július 6. 21:21:49
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 1 566
Szerzett kredit: 55 899
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész

Ne ez nálam nem vált be másnap is ennyit vert rám és együtt már -10körnél járt, -okat olyan könnyen osztja mint Szaladin az aranyat a szegényeknek.
Az a szabály, hogyha öt vereség jön be egyhuzamban, akkor aznapra abba kell hagyni a játékot. Jó taktika, próbáld ki te is, sok õsz hajszálat megspórolsz.

Hát sajnos igen, így történt. A Lóri meg már csak 30k XP. <#smile>

Felraktam ezt a eff ratinges modot, mert már kicsit irritált, hogy rendre 15:2-3 ra kapunk ki. 15 meccs alatt a legtöbb esélyem a gyõzelemre 39%-volt. Ami a legszomorúbb, hogy ebbõl a 15 meccsbõl 7 20% vagy az alatt volt.
Lényegében a felsõ 5-6 tank rendre 800-500 eff rating közé esik, míg az ellenfél legrosszabb playere 1k-s.
És ebbe nincsenek benne azok a meccsek, amiket ez elõtt toltam. Minden statom a kis amxel rakás ... lett. A játékélmény meg lényegében semmi. 1 perc, betöltöm a tárat, 2perc védem az artyt elhelyezkedek illetve -5 top tank. 3 perc 3-4 tier 10-9 tank ront egyszerre rám, mert már nincs csapat.
Köszi.
igen, csak tier 6-osok ellen mehet max

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok. Igaz, hogy a Churchill Tier V limites? Mintha ezt olvastam volna. Tegnap az egyik csatámnál a SU-100-om alatt volt, én voltam a top, de az ellen topja egy KV-2 volt.
átlag 30-40k ha jól használod brutálisabb meccsekben 80k is befolyhat

Master91
http://mwreplays.com/replay/QO2JGJ88SSF5/

Na így kell ezt csinálni 😄 Imádom ezt a kis szutykot !