World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Artman
"A hozzáférés sikeresen blokkolásra került a potenciálisan rosszindulatú webhelyhez"...

Artman
Hûha... Valami gáz lenne az oldalon??? A Malwarebytes Anti-Malvare blokkolja folyamatosan az oldalt :/ Mert ha kikapcsolom a Malware-t, akkor meg egybõl bejön...

Master91
Ctrl+F5 ! Mert akkor gyorsítótárba frissít ( asszem )
Artman
Tényleg nem megy :/ Mintha törölték volna... Mindjárt próba F5-el...

Elképzelhetõ... amúgy egész pofás és karbantartott oldal, ráadásul ssaját anyaggal dolgoznak. Nem rossz.

Nyomj egy F5-öt az oldalon,talán beragadt.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Na ilyet is láttam csomószór csak a f@sz másik oldaláról, mint dedikált scout 😊

Prokhorovka kedvenc pályám. Rögtön feldöngetek a pálya feléig (T50-2 amx 13-90), és térkép bal oldalán a szélen bevetem magam a bokrok közé (E1-be). A csapat többi része ugye felfejlõdik a sarokba a bozótosba (J2-J3).
Mire az ellenség kemperei egyáltalán elérik a kemphelyüket (B2) és megindulnának az úton, én már régesrég pozícióban vagyok és spottolom õket. Lõni nem lövök, hagyom hogy a saját csapatok szétlõjenek bárkit aki támadni akar.
Észrevenni csak akkor vennének, ha 50 m-nél közelebb kerül hozzám vki, de arra csak akkor van esély ha a túloldalt is vanegy scout aki ide akarna jönni. Heavyk, TDk esélytelenek, elõbb lövik szét õket mint hogy 100 métert mehetnének.

Konkrétan szerintem vmi ilyesmi történt, semmiféle cheatrõl nincs szó. Ha van replayod szivesen megnézem.

ez valami "perfect" marketing akar lenni, hogy mindenki megnézze?😄
Nincs vele semmi baj, nálam megy.
Én azt tudom, hogy nálam megy...

Artman
Még mindig senki nem tud semmit a wotinfo.gportal.hu-ról???
Van egyáltalán hasonlóan jó másik magyar oldal???

Hát én biztos nem használnék botot. 1. egész nap megy a gép. Kövezzetek meg, nekem nem mindegy mennyi a villanyszámla. 2. Lehet lesz több creditem, de hol van az élvezet? Köszönöm szépen a pénz gyûjtése elég a való életben is. 3. El tudom képzelni, milyen remek statok lesznek a botozás után. (igen én idióta vagyok, nekem számít mi van oda kiírva, ha már valami ki van írva.)
Artman
Jajaj, ez igaz, nem is általánosságban beszélek. De volt már rá példa (pl Prokhorovka, a földút, hogy még a map feléig se mentem (Tiger2, minden maxx, + 25% látótávolságos periszkóp, így a látótávolságom a rendszer által engedélyezett max (450 vagy 550 méter??) (végig az út menti bokrok közt), már kaptam a nagy találatokat egy Lõwétõl meg egy másiktól, ráadásul én sehol nem láttam még akkor sem amikor tüzelt, pedig elvileg tüzeléskor fel kéne hogy fedje magát, még ha bokorban is van... szóval ez elég fura volt, a csapattársak is egyfolytában WTF-eztek...

Eagle16
Problem, Maus? 😄

Még mindig jó ez az E-100, nyeli a lövéseket ezerrel, van hogy az oldala nyeli be, van hogy a lövegpajzs.

Amit nem szeretek benne az a lassú célzási idõ, amúgy ok 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

"látod meg az ellent mint amit a rendszer mutatna, mert sajna ilyen is van"

Ez a legtöbb esetben nem cheat, a láthatósági rendszer így mûködik. Érted, sokszor már azért csalót kiabálnak, mert te látod az ellent és lõsz rá, õ meg nem lát téged. Az hogy te egy scoutban vagy 100%-os camos legénységgel, camo nettel a bokorban, õ meg egy lõwében dönget a pusztában az ilyenkor irreleváns.
A counter artizást is az artisták egy jó része csalásnak fogja fel (akár még Tier5-6os sPG tulahjtól is láttam már kirohanást).

Nem mondom hogy LEHETETLEN a cheat amit te említesz (lásd az esszémet lent) de igen komplex tudás kell hogy vki egy ilyet megcsináljon, szóval nem fog minden második ember rendelkezni ilyennel.

Jaja, simán tudod nézni már a meccs kezdetén hol bomlanak a falak, kerítések, és könyebb belesni vele a házak közé hogy merre áll az ellenséges tank.

Artman
Hát akkor tedd fel 😄 Sztem az nem olyan csalás, mint mikor pl hamarább látod meg az ellent mint amit a rendszer mutatna, mert sajna ilyen is van...

Botot használni nagyon jó amikor olyan játékról van szó ahol grindelni kell sokat.

Itt a WOTban szerinted az olyan rossz dolog lenne, hogyha mondjuk reggel elindítod a BOTot, lenyom neked mondjuk 100-150 csatát valami kis terû prémium tankkal és estére mondjuk ott van +500K credit (vagy több) és mondjuk a legénységeden húzott +20%-ot.

A BOTnak az a lényege, hogy a kemény pénzyûjtõ/creditgyüjtõ (farm) munkát ráhagyod, és te csak a fun részt csinálod (vásárolgatás, pró tankkal menés).

A WOT ebbõl a szempontból elég biztonságos, nehéz benne jó botot csinálni - mivel más játékokban csináltam már BOTokat a kulimunkára, a WOTot is alapból néztem olyan szemmel hogy lehetne e botolni. Értelmesen termelõ robotot sztem nagyon nehéz csinálni a hagyományos módon (képernyõfigyelés), egyrészt mert elég dinamikos az akció, másrész mert a WSADs irányítás nem annyira szimulálható értelmesen (kulsõnézetes klik oda és odamegy a héró MMOkat könnyebb sokkal).

Artman
Nagyon is sok. Teljesen fentrõl, madártávlatból látod az egész csatateret, ráadásul mögé leshetsz távolabb lévõ épületek-sziklák-mélyedések mögé, hogy áll az ellenséges tank, stb...

Gondolom, hogy kilóg a szeme a tisztnek a kémlelõn. Nekem is sokszor jól jönne.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

A maxzoom módnak mi a fene értelme van?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Artman
A wotinfo.gportal.hu-ról nem tudtok valamit??? Ez volt a legjobb WOT oldal, sajnálnám ha megszûnt volna :/

A Turul Gépesített Hadosztály klán felvételt hirdet minden magyarnak. Újonnan alakult klán vagyunk még kevés taggal, célunk a minél elõbbi cw-zés. Addig amíg nincs meg mindenkinek a megfelelõ tankja rendszeres (lehetõleg napi) 6-os illetve 8-as tankszázadolás a késõ délutáni, esti idõszakban. A klán egyetlen követelménye a Teamspeak 3 használata (ha nem tudod mi az akkor legyen mikrofonod, a többiben segítünk).

Ha felkeltettük az érdeklõdésed akkor keressétek KINIZSI91-et a játékon belül.
Ismerõs. Kész a kaja, le KELL menni. És általában ilyenkor SPG-vel vagyok.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Informatikus vagyok ugyan de nem hekker - bár a botprogramozásban voltak némi sikereim pár MMO-ban, de te másfajta csalásra gondolsz 😊

Azt tudom hogy 100% biztos implementáció nincsen. Bár ideális esetben minden a szerveren számolódik és a kliens csak a megjeleneítésért felel, simán lehetnek olyan implementációs bakik amiket ki lehet használni.

Például: volt egy MMO (nem ugrik be a neve) ahol a szerver mindíg elküldte az összes játékos pozícióját a térképen, és a játékosnál futó kliens program szûrte ki hogy az adott játékos mit lát és mit nem (fog of war). 1-2 élelmes programozó rájött, és talán a netes forgalom figyelésével csinált egy kis applikációt, ami figyelte a szerverrõl érkezõ csomagokat, és a játék mellett futva afféle minimapként megjelenítette az összes játékos pozícióját.

Vagy:
Navyfieldben (ez egy hajós MMO) a kliensprogramban tartották nyílván az adott játékos hajójának látótávolságát. Ezt meg lehetett piszkálni futás közben (talán cheatmachine-val) és ha mondjuk jó nagyra tetted akkor a kliensprogram hirtelen a szervertõl elkezdte elkérni a nagy látótávolságra vonatkozó eredményeket.

Vagy:
Ugye itt volt az a kis WOTos applikáció is, ami ugye berajzolva tarttta az arty tracereket 30 másodpercig, hogy könnyeben meg lehessen piszkálni. Szintén csak kliens oldali hack volt, tehát nem kellett betörni a szerverre.

Vagy
Egyszerû trükk, de például a maxzoom mod is afféle hack, hiszen felülír olyan limiteket (mennyire lehessen kizoomolni) amiket áthágva a játékos elõnyre tehet szert a másikkal szemben. Konkrétan ez a "mod" sztem már súrolja a cheat határait.

Összességében: minden attól függ hogy a kliensprogramban milyen adatokat tartanak nyílván, esetleg milyen adatokat küld vissza a játékos gépén lévõ WOT a szervernek ami alapján a szerver reagál. Az adatcsomagok is tartalmazhatnak érdekes információkat. Ezekre rájönni azonban kutya nehéz, kivéve ha van egy WGs programozó haverod aki csöpögtethet némi infót neked (pl hogy a szerver és akliens közötti adatcsomagok milyen struktúrájúak és milyen adatokat tartalmaznak).
De nem lehetetlen a dolog még enélkül sem: élõ példa a wotreplay fájlok formátuma, amit többé kevésbé már megfejtettek a játékosok és le is dokumentálták, bárki számára hozzáférhetõ.

Ez érdekes, az én eredményem van AMX 13 90-el, de nem az én nevem. Ráadásul nincs másnak ilyen számú eredménye.
Azért az AFK-t nem veszem egy kalap alá a bottal... Családos emberként bizony elõfordul, hogy belépek a játékba, de a valós élet úgy hozza, hogy valamiért fel kell kelnem a gép elõl egy idõre. Magam is roppant mód sajnálom, de az élet már csak ilyen, a világ nem az én wotom körül forog, bármennyire is szeretném azt hinni.
Ezt értve, azért elnézõbb vagyok az afk-s tankkal, mert mindig eszembe jut, hogy biztos ennek is van neje, kutyája, gyereke, anyja, postása, szomszédja, szóval valódi élete...

Más: én a tierX-be Tier I-el résztvevõket utálom nagyon, nap mint nap kapom a feljelentést miattuk állítólag... Pedig ott is megkérdezem, hogy véletlenül hozta ezt be platoonon keresztül (ilyen egyszer fordult elõ velem is), vagy direkt ilyen nyomi...

Napi egy kiírás szerintem teljesen elfogadott. Legalább is az én értékrendem szerint.
Nekem se. (Mert már benne vagyok...) <#ravasz1>

Nekem aztán nem. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az spamnek számít ha mondjuk naponta egyszer beteszem ide a a klánunk toborzó szövegét?
Miért jó botot használni? Én ezt nem értem.
Itt a csalók többnyire az AFK bot használó játékosok.

Eagle16
Csak a visszajátszás miatt himbálózik, fõleg akkor szokott ha kevés az FPS...de a lényeg látszik.

pointer4
Diszkó van abban az E50ben, hogy így himbálódzik ? 😄
Tudom 😊

Amúgy KR. Alapból utálnak 😞

Igen, ezért nem lesz a legtöbb ilyen cselekménybõl bûncselekmény, mert a sértett nem jelenti fel. A yard meg nem üldözi hivatalból. Ezért magánindítványosak.

Szolgálatos napod? Miért, mit szolgálatozol? Sokszor kerülsz ilyen helyzetbe, amikor idegenek anyáznak? Szerintem jól teszed hogy ignorálnod õket, nem éri meg energiát pocsékolni az ilyesmire.

Kicsit offolok, bocsi.

Egyet értek a mondandóddal 😊
Csak a magánindítványos dolgokkal nem. Nincs annyi, mint hinné az ember, manapság a "hétköznapi" ember már fel sem veszi az ilyen cselekedetek nagyját. A feljelentéseket leginkább az ismert(?), fontos(?) emberek teszik meg.
(csak magamból kiindulva: egy-egy szolgálatos napomon vagy 10 ilyet tehetnék...de egyszerûen nem éri meg, mert nagy eséllyel nem lesz érdemi ítélet és tárgyalásra, meghallgatásra meg mehetek a szabadnapomon. Szóval inkább lenyelem, elhajtom a fülem mellett, próbálom meg sem hallani a dolgot vagy egyszerûen belevigyorgok a másik arcába)

Én is imádtam. Kisgyerekként az egész óvodában töltött idõt merõ idõpocsékolásnak tartottam, amit legózással is lehetne tölteni. <#smile>

Eagle16
E-50 vs. AMX

Pales27
Én a botozást is csalásnak tartom, de még az afk-zást is.
Nem tudok rá más szót 😄

Ez a csalózás a kedvencem. Árulja már el nekem valaki, hogyan lehetne csalni egy olyan játékban, ahol a gépünkön lévõ cucc, a kliens kizárólag a szerverektõl jövõ adatok megjelenítésére szolgál? Ami a játékban történik, azt mind a szerver számolja és csinálja, nem a mi gépünk. Sebzést, átütést, láthatóságot, mindent. Akkor mégis hogyan lehetne csalni, azaz befolyásolni a játékot? Betörök a meccs alatt a WG szerverre és valós idõben befolyásolom a történéseket? Ekkora marhaságot!

Az én véleményem szerint a WoTban a csalózás 100%-a kamu. Két lehetõség van, az illetõ azért csalózik mert nem ismeri a játékot, vagy azért mert nem tudja elviselni a vereséget.

Lammaer, te informatikusként mit tudsz hozzászólni ehhez a kérdéshez?

Pales27
Én sose vettem sértésnek a ha azt mondták hogy play lego, anno nagyon szerettem 😄

inkább lenne helyette egy olyasmi, hogy ctrl+katt a névre, kijön egy lista és ilyenek vannak bben, hogy fu, noobb, low, play lego stb stb 😄
Pales27
Én arra gondolok, hogy maximum van egy automata számláló, ami nyilván tartja, hogy az egyes játékosokra mennyi feljelentés érkezik és a legtöbbet kapókat megnézik. Persze én se tartom kizártnak, hogy csak egy kamu funkció.

sztem ez úgy mûködik ha egy srácra jön mondjuk 20-30-nál több ticket akkor megnézik, amúgy leszarják sztem is. Havonta meg nullázzák talán.
Errõl van szó. Én meg vagyok róla gyõzõdve, hogy az egész reportoló rendszer csak kamu, arra való hogy a dühödt játékosok jobban érezzék magukat tõle. Egyszerûen lehetetlen kivizsgálni ekkora mennyiségû feljelentést. Ehhez semmilyen munkaerõ nem elég.

Valahogy nem tartom életszerûnek, hogy valahol franciaországban van egy nagy épület párezer WG dolgozóval, akik napi nyolc órában az elõzõ napi EU szerveres feljelentéseket vizsgálgatják ki.

Olyan ez, mint a magyar büntetõjogban a magánindítványra üldözött bûncselekmények, mint a rágalmazás, becsületsértés. Bûncselekmény ugyan ilyeneket csinálni, da annyi van és keletkezik belõlük napi szinten, hogy a rendõrség/ügyészség nem automatikusan, hanem csak a sértett kérésére(magánindítványára) nyomozza és üldözi ezeket. Egyszerûen azért mert semmilyen kapacitás és munkaerõ nem lenne elég, ha hivatalból üldöznék, mint például az emberölést. Gondoljunk csak bele, hogy egy átlagos budapesti délutáni dugóban hány becsületsértéses cselekmény születik. <#smile>

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. július 7. 11:11:36
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 2 226 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 569
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

Jó így kezdeni a napot.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tono34
Az új patch-el érkeztek érdekes dolgok is 😊
Idõrõl-idõre nálam felugrik a ping pár másodpercre majd vissza. Közben meg kilõnek ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mi a franc van már megint eddig stabil 65 fps-sel nyomtam a game-t most STABIL 9 fps-sel megy,ugy hogy este kikapcsoltam a gépet ma pedig csak be és nem csináltam vele semmit.<#falbav>