World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Prokhorovka kedvenc pályám. Rögtön feldöngetek a pálya feléig (T50-2 amx 13-90), és térkép bal oldalán a szélen bevetem magam a bokrok közé (E1-be). A csapat többi része ugye felfejlõdik a sarokba a bozótosba (J2-J3).
Mire az ellenség kemperei egyáltalán elérik a kemphelyüket (B2) és megindulnának az úton, én már régesrég pozícióban vagyok és spottolom õket. Lõni nem lövök, hagyom hogy a saját csapatok szétlõjenek bárkit aki támadni akar.
Észrevenni csak akkor vennének, ha 50 m-nél közelebb kerül hozzám vki, de arra csak akkor van esély ha a túloldalt is vanegy scout aki ide akarna jönni. Heavyk, TDk esélytelenek, elõbb lövik szét õket mint hogy 100 métert mehetnének.
Konkrétan szerintem vmi ilyesmi történt, semmiféle cheatrõl nincs szó. Ha van replayod szivesen megnézem.

Van egyáltalán hasonlóan jó másik magyar oldal???
Még mindig jó ez az E-100, nyeli a lövéseket ezerrel, van hogy az oldala nyeli be, van hogy a lövegpajzs.
Amit nem szeretek benne az a lassú célzási idõ, amúgy ok 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez a legtöbb esetben nem cheat, a láthatósági rendszer így mûködik. Érted, sokszor már azért csalót kiabálnak, mert te látod az ellent és lõsz rá, õ meg nem lát téged. Az hogy te egy scoutban vagy 100%-os camos legénységgel, camo nettel a bokorban, õ meg egy lõwében dönget a pusztában az ilyenkor irreleváns.
A counter artizást is az artisták egy jó része csalásnak fogja fel (akár még Tier5-6os sPG tulahjtól is láttam már kirohanást).
Nem mondom hogy LEHETETLEN a cheat amit te említesz (lásd az esszémet lent) de igen komplex tudás kell hogy vki egy ilyet megcsináljon, szóval nem fog minden második ember rendelkezni ilyennel.
Itt a WOTban szerinted az olyan rossz dolog lenne, hogyha mondjuk reggel elindítod a BOTot, lenyom neked mondjuk 100-150 csatát valami kis terû prémium tankkal és estére mondjuk ott van +500K credit (vagy több) és mondjuk a legénységeden húzott +20%-ot.
A BOTnak az a lényege, hogy a kemény pénzyûjtõ/creditgyüjtõ (farm) munkát ráhagyod, és te csak a fun részt csinálod (vásárolgatás, pró tankkal menés).
A WOT ebbõl a szempontból elég biztonságos, nehéz benne jó botot csinálni - mivel más játékokban csináltam már BOTokat a kulimunkára, a WOTot is alapból néztem olyan szemmel hogy lehetne e botolni. Értelmesen termelõ robotot sztem nagyon nehéz csinálni a hagyományos módon (képernyõfigyelés), egyrészt mert elég dinamikos az akció, másrész mert a WSADs irányítás nem annyira szimulálható értelmesen (kulsõnézetes klik oda és odamegy a héró MMOkat könnyebb sokkal).
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha felkeltettük az érdeklõdésed akkor keressétek KINIZSI91-et a játékon belül.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Azt tudom hogy 100% biztos implementáció nincsen. Bár ideális esetben minden a szerveren számolódik és a kliens csak a megjeleneítésért felel, simán lehetnek olyan implementációs bakik amiket ki lehet használni.
Például: volt egy MMO (nem ugrik be a neve) ahol a szerver mindíg elküldte az összes játékos pozícióját a térképen, és a játékosnál futó kliens program szûrte ki hogy az adott játékos mit lát és mit nem (fog of war). 1-2 élelmes programozó rájött, és talán a netes forgalom figyelésével csinált egy kis applikációt, ami figyelte a szerverrõl érkezõ csomagokat, és a játék mellett futva afféle minimapként megjelenítette az összes játékos pozícióját.
Vagy:
Navyfieldben (ez egy hajós MMO) a kliensprogramban tartották nyílván az adott játékos hajójának látótávolságát. Ezt meg lehetett piszkálni futás közben (talán cheatmachine-val) és ha mondjuk jó nagyra tetted akkor a kliensprogram hirtelen a szervertõl elkezdte elkérni a nagy látótávolságra vonatkozó eredményeket.
Vagy:
Ugye itt volt az a kis WOTos applikáció is, ami ugye berajzolva tarttta az arty tracereket 30 másodpercig, hogy könnyeben meg lehessen piszkálni. Szintén csak kliens oldali hack volt, tehát nem kellett betörni a szerverre.
Vagy
Egyszerû trükk, de például a maxzoom mod is afféle hack, hiszen felülír olyan limiteket (mennyire lehessen kizoomolni) amiket áthágva a játékos elõnyre tehet szert a másikkal szemben. Konkrétan ez a "mod" sztem már súrolja a cheat határait.
Összességében: minden attól függ hogy a kliensprogramban milyen adatokat tartanak nyílván, esetleg milyen adatokat küld vissza a játékos gépén lévõ WOT a szervernek ami alapján a szerver reagál. Az adatcsomagok is tartalmazhatnak érdekes információkat. Ezekre rájönni azonban kutya nehéz, kivéve ha van egy WGs programozó haverod aki csöpögtethet némi infót neked (pl hogy a szerver és akliens közötti adatcsomagok milyen struktúrájúak és milyen adatokat tartalmaznak).
De nem lehetetlen a dolog még enélkül sem: élõ példa a wotreplay fájlok formátuma, amit többé kevésbé már megfejtettek a játékosok és le is dokumentálták, bárki számára hozzáférhetõ.
Ezt értve, azért elnézõbb vagyok az afk-s tankkal, mert mindig eszembe jut, hogy biztos ennek is van neje, kutyája, gyereke, anyja, postása, szomszédja, szóval valódi élete...
Más: én a tierX-be Tier I-el résztvevõket utálom nagyon, nap mint nap kapom a feljelentést miattuk állítólag... Pedig ott is megkérdezem, hogy véletlenül hozta ezt be platoonon keresztül (ilyen egyszer fordult elõ velem is), vagy direkt ilyen nyomi...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy KR. Alapból utálnak 😞
Szolgálatos napod? Miért, mit szolgálatozol? Sokszor kerülsz ilyen helyzetbe, amikor idegenek anyáznak? Szerintem jól teszed hogy ignorálnod õket, nem éri meg energiát pocsékolni az ilyesmire.
Egyet értek a mondandóddal 😊
Csak a magánindítványos dolgokkal nem. Nincs annyi, mint hinné az ember, manapság a "hétköznapi" ember már fel sem veszi az ilyen cselekedetek nagyját. A feljelentéseket leginkább az ismert(?), fontos(?) emberek teszik meg.
(csak magamból kiindulva: egy-egy szolgálatos napomon vagy 10 ilyet tehetnék...de egyszerûen nem éri meg, mert nagy eséllyel nem lesz érdemi ítélet és tárgyalásra, meghallgatásra meg mehetek a szabadnapomon. Szóval inkább lenyelem, elhajtom a fülem mellett, próbálom meg sem hallani a dolgot vagy egyszerûen belevigyorgok a másik arcába)
Az én véleményem szerint a WoTban a csalózás 100%-a kamu. Két lehetõség van, az illetõ azért csalózik mert nem ismeri a játékot, vagy azért mert nem tudja elviselni a vereséget.
Lammaer, te informatikusként mit tudsz hozzászólni ehhez a kérdéshez?
Valahogy nem tartom életszerûnek, hogy valahol franciaországban van egy nagy épület párezer WG dolgozóval, akik napi nyolc órában az elõzõ napi EU szerveres feljelentéseket vizsgálgatják ki.
Olyan ez, mint a magyar büntetõjogban a magánindítványra üldözött bûncselekmények, mint a rágalmazás, becsületsértés. Bûncselekmény ugyan ilyeneket csinálni, da annyi van és keletkezik belõlük napi szinten, hogy a rendõrség/ügyészség nem automatikusan, hanem csak a sértett kérésére(magánindítványára) nyomozza és üldözi ezeket. Egyszerûen azért mert semmilyen kapacitás és munkaerõ nem lenne elég, ha hivatalból üldöznék, mint például az emberölést. Gondoljunk csak bele, hogy egy átlagos budapesti délutáni dugóban hány becsületsértéses cselekmény születik. <#smile>#smile>
Csata: Westfield 2012. július 7. 11:11:36
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 2 226 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 569
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
Jó így kezdeni a napot.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Idõrõl-idõre nálam felugrik a ping pár másodpercre majd vissza. Közben meg kilõnek ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.