World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettõl függetlenül a ventilátor hideget ad, hiába megy be 35 fokos meleg, abból még tud azért hûteni, nálam jelentõs javulás állt be a második venti berakása után, ezért tanácsoltam azt amit. Gondom nekem sem volt, de azóta nyugodtabban lehet játszani.
A másik, hogy azért azt sem szabad elfelejteni, hogy mekkora hõt termel a táp (nekem 650W) és a videókártya pluszban, csak az elég volt õsszel a szobám befûtésére 😄

The Matrix has you...

Szuper, újabb 5 bukta egymás után. Imádom ezt a játékot. A kutya nem fedezi a hátam, én bezzeg kihúzom a szarból a csapattársakat. Már arra sincs kreditem, hogy feltöltsem a tankot, fasza.
Sippie
a kill önmagában nem jelent semmit. Lehet hogy 5 lövést adott le és 5 kill lett belõle, attól még az érdemi munkát valszeg nem õ végezte.
Miért kéne ahhoz gold, hogy az L/71-el átlõje?

Eddig úgy tudtam, hogy bevitt sebzés alapján kapsz xp-t és creditet nem pedig kill alapján. Lehet akkor rosszul tudom.
Mert szerinted akinek már van 5 killje, az nem tett eleget addig is a csapatáért? Az addig leghátul sunnyogó 0 killes nOOb biztos sokkal jobban rászolgált arra a 20 hp-s fragre, igaz?

Alig várom a következõ félárú gold amos eventet...
Ezt egy stock KT csinálta, pedig be is voltam forgatva:

Ezért pedig Confederate medált kapsz. Szerintem ez a kitüntetés is ér annyit, mint a Top gun - ha nem többet.

Ha valaki rendesen harcol meccs közben, akkor az megérdemli, hogy kilõje, azokkal nincs is baj szerintem, nekem is volt már így. A baj azokkal van, akik direkt megvárják egy szikla mögött, hogy low hpn legyen az enemy és úgy viszik el a killt.
Random work
Tegnap loptam el így kill-t, hogy éppen rammolni akarták, de én kilõttem. 😊

Viszont volt egy köröm, ahol egyik tankot 3% -ra lõttem a másikat 1% -ra és bárhogy próbáltam megszakadni a killt más kapta meg. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nekem az is tetszik, amikor már csak 2 tank van az ellenfélnél, de nem mernek rámenni a csapattársak valamilyen különös indíttatás miatt, de ha már csak 1 maradt, akkor mindenki ráront, mint a bika a vörös posztóra.

Áh, én ugyan nem kérném...de az beszarás, hogy egy lövés kéne erre nullát sebzek...ne már.

Bár min csodálkozom? Elõbb kétszer nem lõttem át, az egyenesen álló Tiger frontját , 200 feletti átütésû ágyúval...nebasszamár de tényleg.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tono34
Bat 155 arti mennyire elterjedt? Egy ideje vadászom rá, de még nem sikerült összefutnom egyel sem és elméletileg csak ez hiányzik a Master Tankerhez.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ki kell érdemelni a top gunt, nem pedig csicskaként kéregetni másokat, hogy had lõjek szét egy szerencsétlen 20 hp-s szart, kurva nagy dicsõség...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Tono34
Ennél szebb mikor minden mondja, hogy rendben és vki mégis belelõ ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

szabii98
én is így jártam ma ktval...😄 megkell szokni ...
hiába kéred õket..plz top gun, 1 kill kell....és mindenki, akinek 0 killje van meg 1-2 az rámegy a 20 hps enemyre...csak azért se legyen top gunom...undorító 😄

I met God. She's black

Az a nagyon bosszantó, KV5-el ez már sokadjára van. Nem tudok 6 kill-t össze hozni vele. Szerintem már vagy 8-10 alkalmmal ment el így, egy tetves lövés kéne...és akkor az nincs meg . Nem igaz már.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

az még hagyján amikor lelövöd az utolsó tankot pár hp re és robogsz felé hogy lerammold és 1 méterrel elõtted kilövik hogy nhogy mán top gunod legyen
szokj hozzá, tudnád hányszor szívtam már meg az ilyen miatt, hogy eltalálom átmegy a lövedék és semmi.
Aztabüdösnyomorulttetveskibaszottszar....nem hiszem el. egy rohadt lövés kéne, egy...egy pár%os nyomorék Slugger-be...egy...és meg van a top gun...erre penetration nulla sebzés...ilyen nincs...ilyen nincs. Nem hiszem el hogy nem sikerült.

Az õrnagy a legnagyobb rang a játékba? jól tudom ugye mert az E 50 parancsnoka Õrnagy lett 😄
"Gondolom csatánként ugrál az ikon, hiszen mindig másnak kell legyen a legkevesebb."
Normál esetben de a mentor skill meg ha új fiú kerül a csapatba (M6-ról T29-re változik a csapat összetétele) bekavarhat.
Kösz, esküszöm még nem láttam ilyet. 😊

Itt a válaszod 😊

Ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor egy csata után a legkevésbé fejlett tag dupla XPt kap a csatáért mint amenyit egyébként kapna. Az ikon azt jelzi melyik fogja a következõ csata után a duplát kapni.

Gondolom csatánként ugrál az ikon, hiszen mindig másnak kell legyen a legkevesebb. Emiatt igen hasznos hogy a WGsek ilyennel töltik az idõt 😊

Na ja, a legszebb öröm a káröröm.

TSen is amikor platoonozunk megy a röhögés az ilyen szitukban, meg mondjuk hogy "ez a csávó sztem most nagyon kurvaanyázik 😊 "

Szóval lényeg ami lényeg, nem szabad úgy tekinteni hogy ennek csak hátránya van, sokszor élvezzük az elõnyét is.

Mondjuk én szívesebben venném ha jóval kisebb lenne a véletlen szerepe és kiszámíthatóbb lenne a játék, de hát ez van.... sajnos úgy tûnik a WG nem ebbe az irányba megy.

szabii98

I met God. She's black

Hát azé mostmá jöhetne egy screenshot (melóban nincs WOT), izgat ez a Pantheon dolog. 😊

Te biztos nem de valaki igen! 😊)))
T30-al reggel IS-7-et 1. lövés kigyújtotta a 2. felrobbantotta (ammo). No ilyenkor szidom a rendszert mert ha elsõre robban akkor visszaérek resetelni. 😊))))
Ne is mondd, tegnap éjfél után már fél óránként kapcsolt le a gép miközben az endless space-t nyomattam.

Tegnapelõtt meg DAyZ közben csinálta ugyanezt.

Remélem csak a meleg miatt van, nincs kedvem ilyen jellegû hibákat keresni a gépben 😊

Eagle16
Félreértetted, nálam nincs hûtésprobléma, csak ez a rohadt kánikula felforrósít mindent. Ha épp nem 35 fok van a lakásban akkor teljesen jók a hõfokok. Ha még 20 ventilátort raknák a gépbe akkor sem lenne semmi sem hûvösebb most, mert egyszerûen rohadt meleg van, nem níári meleg, hanem afrikai, sivatagi hõség.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ja, amúgy az Én videokártyám hátrafelé tereli a levegõt, van rajta burkolat is (GTX275). Elõször csodálkoztam, hogy ennek mi értelme, de aztán láttam a hasznát, szerintem jó ötlet az Nvidia-tól, tudtommal azóta is így csinálják a kártyákat.

The Matrix has you...

Eagle16
Valószínûleg a 0.8.0 verzióban érkezik az új fizika. link

Az elvileg a következõ utáni patch, amiben az angol tankok is jönnek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez szerintem is így van, nem szabad levenni a ház oldalát, csak csökken a hûtésfok vele, még a legalapabb házak is áramlástechnikailag így vannak kialakítva, amit mondtál, ha meg elöl-hûtõs ház az meg pláne.
Az már más kérdés, hogy mennyi vezetéket és egyéb dolgot (pl vinyót) rakunk a levegõ útjába, bár utóbbinál még használ is, hiszen az is hûl 😊

Eagle16, szerintem jobban jársz ha visszarakod azt a lapot, Saját tapasztalatból is mondom, hogy jobb úgy. Egyébként egy csendes fajta, 12cm-es hûtõ elõre - ha van hely - vagy még egy hátra és megoldódik a hûtésprobléma és még sokkal nagyobb zajjal sem fog járni. Pár ezer forintból megvan az egész. Bár ha van zsé akkor meg vízhûtés 😊

The Matrix has you...

Fec papa
Ehhez a kalkulátoros addonhoz valaki tudna dobni linket?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

:-)

asszem a "görög srác" áll legközelebb a skillnövekedéshez. Egyébként a pantheon a tank academy (a 200 goldos) épületének sziluetjére hajaz. Bár az álamcsõdös-elsikítjuk a lõszert/benyát ötletesebb válasz :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szabii98
Annak van a legkevesebb tpje, levan maradva az evolúcióban, selejt

I met God. She's black

Dehogy, most kanalaztam be egy görög joghurtot 😄

Amúgy tényleg nemtom milyen görög épület van az emberek neve mellett, de az egyetlen dolog amit el tudok képzelni hogy az a jelzés valahogy a legénységi XPvel kapcsolatos. De kéne screenshot hogy mi a fenérõl beszél a kolléga 😊

Mindenesetre a WOTos grafikusok is megérik a pénzüket 😊

na mi van, dupla espressoval nyitottál ma? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A játék már RÉGÓTA nem arról szól hogy mennyi egy ágyú penje és mennyi a célpont páncélzatának vastagsága és dõlésszöge. Ennek is van ugyan MÉG jelentõsége, de mostmár a véletlenszerûség sokkal nagyobb szerepet játszik mint eddig - ergó bármi-bármikor megtörténhet. Pozitív és negatív értelemben is.

Ne tudd meg hogy kamilláztam amikor amx 12-t-vel zsinórban 2x sikerült sebeznem egy IS4et oldalról. Vagy amikor egy 100hp körüli ÁMX13-90ben az utolsó lövésemmel sikerült ammorackelnem egy rámrontó 50+%os typeot (pediga legénység már feladta egymásnak az utolsó kenetet)

Szted ekkor szídtam a rendszert? 😊

Kis görög épület?

Úgy tudom ez a görög csõd miatt van, mindig van egy kicsi esély hogy a személyzet valamelyik tagját börtönbe zárják sikkasztás miatt. Ennek csata végén van egy pici esélye, és a kis görög épület azt jelzi hogy a következõ meccs végén melyik embernél fogja a gép sorsolni ezt az esélyt.

😊

Metalmilitiakid
mielõtt belekötés lenne, hogy 2 sebzésbõl nemtom elrakni az egy mellélövés nincs benne a 9 ben 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
mondjuk sztem simán megtörtént, nekem t34-85 el 100 as ágyúval volt ilyen esetem, t1 jön szembe, kb 150 méter talán annyi sem volt köztünk, 9 lövésbõl raktam el úgy, hogy egyet lõttem csak mellé mert pont kimozdult. 4 a frontján tûnt el meg 2 az oldalán... ehhez viszonyítva a vk36 88 asának penje sehol sincs, szóval azzal duplán lehetséges

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tenkenorman
Hali. miért van a személyzet tagjai mellet néha egy kis görög épület? mindig más mellett...

http://www.tenke.hu

Elõször is mind elit + javítás.
Továbbá:
Parancsnok: villanykörte + látótáv + mentor
Lövész: megelõzõkarb.+ pillanatképp
Sofõr: Kuplungégetõ + irányított ütközés.
Töltõ: biztonságos elhelyezés
Még a szobanövények nem érték el, nekik 200-250 átlag XP-vel több idõre van szükség.
hi, Pershing/Patton legénységhez milyen skilleket ajánlotok?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

új xvm-be mit kellett átmásolni a régibõl?:S
Gottfried
Az új német TD ágakkal kapcsolatban lenne pár kérdésem,hátha valaki többet olvasott már errõl mint én.Az JT utáni E100 TD érdekelne majd.
Amit tudok,hogy az elit Ferdi xp-je átkerül a JT-re,gondolom azért lesz így mert eddig úgy volt hogy a Ferdibõl lehet kifejleszteni az e100-at és sokan gyûjtöttek már xp-t rá.
Egyelõre nekem is van 150K xp a ferdin és a JT ki van már fejlesztve.Ha lehet a JT-t át szeretném ugrani.Az egyik kérdésem az lenne hogy ha nem lesz a garázsban,akkor is átkerül e rá a ferdi xp-je? A másik kérdés,hogy tudja e valaki(vagy van e errõl már egyáltalán valami info) hogy mennyi xp kell majd a 10-es TD kifejlesztéséhez,illetve hogy ki kell e fejleszteni a JT top ágyúját is hozzá? Ezek azért lennének fontosak hogy tudjam mennyi xp-t gyûjtsek még a ferdin mert gondolom a patch után már cseszhetem ha nem lesz elég,akkor mindenképp meg kell majd vennem a JT-t ha tovább akarok lépni.(vagy free xp,de abból most nagyon szarul állok) Mivel szinte állandó kredit gondjaim vannak,ezért hagynám ki a JT-t ha lehet.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Kár,szívesen megnéztem volna 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Replay errõl nincs, mert a WG meghekkelte a rendszerét, de amúgy is rosszul csinálták meg az egészet, ráadásul arról is a WG tehet, hogy reggel hidegen kellett meginnia a kávéját. <#vigyor4>

Solten
Thx, vegul is a puding probaja az eves... 😊

Saor Alba