World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, hogy azért azt sem szabad elfelejteni, hogy mekkora hõt termel a táp (nekem 650W) és a videókártya pluszban, csak az elég volt õsszel a szobám befûtésére 😄
The Matrix has you...
Ezt egy stock KT csinálta, pedig be is voltam forgatva:

Viszont volt egy köröm, ahol egyik tankot 3% -ra lõttem a másikat 1% -ra és bárhogy próbáltam megszakadni a killt más kapta meg. 😞
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Bár min csodálkozom? Elõbb kétszer nem lõttem át, az egyenesen álló Tiger frontját , 200 feletti átütésû ágyúval...nebasszamár de tényleg.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
hiába kéred õket..plz top gun, 1 kill kell....és mindenki, akinek 0 killje van meg 1-2 az rámegy a 20 hps enemyre...csak azért se legyen top gunom...undorító 😄
I met God. She's black
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Normál esetben de a mentor skill meg ha új fiú kerül a csapatba (M6-ról T29-re változik a csapat összetétele) bekavarhat.
Itt a válaszod 😊
Ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor egy csata után a legkevésbé fejlett tag dupla XPt kap a csatáért mint amenyit egyébként kapna. Az ikon azt jelzi melyik fogja a következõ csata után a duplát kapni.
Gondolom csatánként ugrál az ikon, hiszen mindig másnak kell legyen a legkevesebb. Emiatt igen hasznos hogy a WGsek ilyennel töltik az idõt 😊
TSen is amikor platoonozunk megy a röhögés az ilyen szitukban, meg mondjuk hogy "ez a csávó sztem most nagyon kurvaanyázik 😊 "
Szóval lényeg ami lényeg, nem szabad úgy tekinteni hogy ennek csak hátránya van, sokszor élvezzük az elõnyét is.
Mondjuk én szívesebben venném ha jóval kisebb lenne a véletlen szerepe és kiszámíthatóbb lenne a játék, de hát ez van.... sajnos úgy tûnik a WG nem ebbe az irányba megy.
T30-al reggel IS-7-et 1. lövés kigyújtotta a 2. felrobbantotta (ammo). No ilyenkor szidom a rendszert mert ha elsõre robban akkor visszaérek resetelni. 😊))))
Tegnapelõtt meg DAyZ közben csinálta ugyanezt.
Remélem csak a meleg miatt van, nincs kedvem ilyen jellegû hibákat keresni a gépben 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
The Matrix has you...
Az elvileg a következõ utáni patch, amiben az angol tankok is jönnek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az már más kérdés, hogy mennyi vezetéket és egyéb dolgot (pl vinyót) rakunk a levegõ útjába, bár utóbbinál még használ is, hiszen az is hûl 😊
Eagle16, szerintem jobban jársz ha visszarakod azt a lapot, Saját tapasztalatból is mondom, hogy jobb úgy. Egyébként egy csendes fajta, 12cm-es hûtõ elõre - ha van hely - vagy még egy hátra és megoldódik a hûtésprobléma és még sokkal nagyobb zajjal sem fog járni. Pár ezer forintból megvan az egész. Bár ha van zsé akkor meg vízhûtés 😊
The Matrix has you...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
asszem a "görög srác" áll legközelebb a skillnövekedéshez. Egyébként a pantheon a tank academy (a 200 goldos) épületének sziluetjére hajaz. Bár az álamcsõdös-elsikítjuk a lõszert/benyát ötletesebb válasz :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy tényleg nemtom milyen görög épület van az emberek neve mellett, de az egyetlen dolog amit el tudok képzelni hogy az a jelzés valahogy a legénységi XPvel kapcsolatos. De kéne screenshot hogy mi a fenérõl beszél a kolléga 😊
Mindenesetre a WOTos grafikusok is megérik a pénzüket 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ne tudd meg hogy kamilláztam amikor amx 12-t-vel zsinórban 2x sikerült sebeznem egy IS4et oldalról. Vagy amikor egy 100hp körüli ÁMX13-90ben az utolsó lövésemmel sikerült ammorackelnem egy rámrontó 50+%os typeot (pediga legénység már feladta egymásnak az utolsó kenetet)
Szted ekkor szídtam a rendszert? 😊
Úgy tudom ez a görög csõd miatt van, mindig van egy kicsi esély hogy a személyzet valamelyik tagját börtönbe zárják sikkasztás miatt. Ennek csata végén van egy pici esélye, és a kis görög épület azt jelzi hogy a következõ meccs végén melyik embernél fogja a gép sorsolni ezt az esélyt.
😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://www.tenke.hu
Továbbá:
Parancsnok: villanykörte + látótáv + mentor
Lövész: megelõzõkarb.+ pillanatképp
Sofõr: Kuplungégetõ + irányított ütközés.
Töltõ: biztonságos elhelyezés
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Amit tudok,hogy az elit Ferdi xp-je átkerül a JT-re,gondolom azért lesz így mert eddig úgy volt hogy a Ferdibõl lehet kifejleszteni az e100-at és sokan gyûjtöttek már xp-t rá.
Egyelõre nekem is van 150K xp a ferdin és a JT ki van már fejlesztve.Ha lehet a JT-t át szeretném ugrani.Az egyik kérdésem az lenne hogy ha nem lesz a garázsban,akkor is átkerül e rá a ferdi xp-je? A másik kérdés,hogy tudja e valaki(vagy van e errõl már egyáltalán valami info) hogy mennyi xp kell majd a 10-es TD kifejlesztéséhez,illetve hogy ki kell e fejleszteni a JT top ágyúját is hozzá? Ezek azért lennének fontosak hogy tudjam mennyi xp-t gyûjtsek még a ferdin mert gondolom a patch után már cseszhetem ha nem lesz elég,akkor mindenképp meg kell majd vennem a JT-t ha tovább akarok lépni.(vagy free xp,de abból most nagyon szarul állok) Mivel szinte állandó kredit gondjaim vannak,ezért hagynám ki a JT-t ha lehet.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png