World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak simán meguntam, hogy E75-re lövöldözzek M6-ban ülve <#nevetes1>
Sippie
én is 3 napig kimaradtam, erre most amx12t-vel lövök egy lepattanót egy másik amx12t-be, utána meg egy 0 sebzésest. Õ persze átlõtt mindig, úgyhogy 200 hp-val megúszta. Vicc
Epherandes
A t25/2 egy érdekes járgány, lehet szidni de Hellcat után már jobb érzés az a kevés páncél is + hulldownképes. A torony nagy ajándék, még úgy is hogy nincs 105 mm-es hozzá, nagyon élvezhetõ. Egy kövérebb med-hez hasonlíthat, már-már flankelni lehet vele a heavy-ket. Top tierben vadállat, nagy mészárlást lehet vele csinálni. Kb ennyit tudok mondani róla tapasztalatból, én annyira megszerettem, hogy egy ideig ezzel farmoltam, jól hoz filléres lõszerárral. Az egyik kedvencem volt fullosan, ha gondolod nézd meg a statomat vele, én még koránt sem vagyok pró, de 1000 damage/battle felett vagyok vele.
Errõl az esetrõl egy replayt dobjál fel kérlek az mwreplaysra 😊

Doc Hooliday
Egyre csicskább ez a játék amúgy, a buzi ruszkik ezt is el fogják baszni teljesen mint mindent amihez hozzá nyúlnak! Ki is lépek, nem is érdekel már tovább ez a szar bugos geci! Két napja jáccottam utoljára, mondom tolok egy kört...belépek a Vk3601-essel erre a sarkon össze futok egy foscsomó T1hevi lószarral és mi történik???? MEG SEM TUDTAM KARCOLNI A FULLOS VK-VAL A HEVIT AZ MEG KILÕTT!!!<#nevetes1><#circling><#wow1>Menjenek már a picsába! Remélem hamar összedob valami konkurens fejlesztõ csapat egy jó kis KORREKT tankos játékot és ezek az alkoholista nemtörõdöm pancser pénzéhes faszfej ruszkik mennek a rákba a gányolmányukkal együtt!!!!

Solten
A 7.4-el sikeresen elvettek a moka faktort a Hellcat-tol a vodkaszlapalo bolsevikok, kerdesem szerintetek erdemes a T-25/2-t megvasarolni, eleg rosszak rola a feedback-ek.

Saor Alba

Kipróbáltam az ISU-val nekem megy hibátlanul megkapta a géppuskát.

Master91
Az a baj, hogy ennél a hangnál nem így vannak elnevezve a hangok:

-engine_damaged
-engine_destroyed

Hanem:

xb_mtk_tgd_gengen_lt_s_2661000.wav

azért kérdezõsködnék, hogy hátha már valaki ennyire meg buherálta, hogy simán küldi az anyagot...
Sziasztok , valaki tudna segíteni abban hogy miért lehet az hogy valamikor jó az MSem valamikor meg felmegy 999re és ez folyamatosan ingatozik , lehet ez ellen valamit tenni? (mielött elindítanám a gamet speedtesten mindig néztem és 6-7msem volt)

Kiváncsiságból gugliztam egy kicsit, szerintem ezt keresed. Angol megy?

Rendben, felírva.
Master91
Foglalkozott már valaki hangok módosításával? ( Szinkron )

Német akcentusú szinkronom van ( company of heroes-os, marha nagy )

És bele raknánk 1-2-3 hangot pluszba, mikor meg ölök valakit, vagy mikor elindul a játék.
Valaki csinált ilyesmit? Meg nyitni meg tudjuk a fájt, mert van hozzá progi, csak azt, hogy bele kéne rakni pluszba, azt hogy kéne meg oldani.

Meg van valami jó hivatalos hit zoneos skin?
Csak ne így keress, mert ez a Company of Heroes-os accom.

*Sinenfutorepatolvaj

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Valamit nem értek viszont.

Próbálok felrakni innen custom skint, és hiába cserélem le a teljes mappát, nem változik, ami most van benn. Az ilyen módosított külsejû tankos skineket másképp kell felrakni?

Privi ment
Nagylelkû ajánlat, felveszlek majd ingame, és rádírok majd ha jó neked, mára viszont szerintem hagyom a WoT-ot, mert rendesen felhúztam már magam rajta <#vigyor0>
na az fasza lenne én elérhetõ vagyok😊

I never asked for this.

Tudok segíteni ha kell, van több elit t6-osom.

Én az M6-tal szenvedek, és azt kell hogy mondjam, hogy a béta ég és föld volt ehhez képest. Emlékszem, még az M1A2-es pötyögtetõvel is használható gép volt, fullosan, a 90-es ágyúval pedig kifejezetten élvezetes tank lett. Ehhez képest most egy konstans szenvedés menni vele, mivel egyfolytában T9-es csatákba teszi, ott pedig még ingyenfragnek se jó. Csak a T29 kigrindelésére vettem meg, de nem tudtam mire vállalkozok. Napi 5-6 csatánál többet egyszerûen nincs lelkierõm menni vele.
Wargame nekem nincs, de WiC jöhet, mehetnénk Gathavorral hármasban is, ha valahogy meg tudjuk szervezni.
Nekem az utóbbi idõben az egyik kedvenc játékom lett a Wargame. Elég sokat tologattam multiban is, csak sokszor ott is ugyan az veszi el a kedvem mint a WoT-ban. Az artyk (milyen meglepõ). A WG-ban még fokozva is van a dolog, mert nem csak csöves tüzérség van, hanem rakétatüzérség is. De kb ugyan olyan lenézett dolog ott is mint a WoTban, meg nagyon sok noob megye vele. Ha lenne valami társaság hozzá, akkor szívesen multiznék a Wargammel meg a WiC-al (õ is nagy kedvenc) is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jól mondod: A választás CSAK a játékosoké. Én csak arra a részre világítottam rá, hogy ha a játékos nem akar lassan haladni, akkor prémhez tud fordulni. Ennyi
Tény, hogy a WG elismerte, hogy drága a top tier, de nem kell feltétlenül top tierre nézni. Nézhetjük például az M3Lee-re is akár. Szenvedõs tank. Ha sorozatban jönnek a vereségek vele, akkor a kevesebb XP miatt tovább tart a továbblépés, mint azt a türelmetlenebbje várja.
valahogy lehet emlékszem sokat játszottam haverokkal meg randomformákkal is😊

I never asked for this.

Bocsesz, ez Gathavornak ment
Hát uccu, nekem is fentvan. Bár aztán hogy hogy lehet benne "platoonozni" azt most meg nem mondom😊
Na azok remekek voltak, én folyton a trashmen, surfin birdöt hallgattam, lanon volt poén mikor jöttem a MI-8al ( kis önfényezés: elég pron toltam vele, az irányítatlan rakétáival gyönyörûen kiszedtem a futó emberkéket is magasról 😄 ) és üvöltettem a zenét, azt többiek: Futás jön Balázs! XD

WoT: Nishizumi77

lehetne tolni wic meccseket wotos srácokkal😄
nekem most is fennvan, egyik legnagyobb kedvenc😊

I never asked for this.

Kéne WoT-hoz keríteni egy Battlefield Vietnam zene-modot.

De aztán megjönnek a helik, és hujj-hujj <#vigyor2>
A top tierben hogy mínuszos vagy a drága fenntartás és lõszerárak miatt köztudott - a WG nyíltan elismerte hogy ez by design így van, tehát itt nincs semmiféle összeesküvés. De még mindíg mehetsz farmköröket, tehát a választás CSAK rajtad áll hogy veszel e prémet vagy nem.

Egyébként elõbb láttam két Bat 155-öt (Murovanka-encounter)lerohanni a foglalókörben egy T95-öt és egy IS-7-et. Mindkettõt megölték full hp-rõl, veszteség nélkül.

Találtam egy jó kis oldalt,gondoltam megosztom veletek:
http://www.had.eoldal.hu/fenykepek/--harckocsik/
Vagy legyen gold az AP.

Játszottam vele, sehol sincs a stílus királyához, a World in Conflicthez képest.

Az, jó csapattal remek köröket lehet benne futni.
Általában mindig Armort választottam, azt leswarmoltam mindenkit tankokkal 😄
Voltak jó pillanatok, ellenség 2-3 abramset tudott berendelni a pontjaiból, én meg rendeltem 5-6 T-62est, mennyiség vs minõségnél itt is a mennyiség nyert 😄

Jó kis játék az a wic, régebben én is toltam.

WiC-ben az oroszon kívül a többi kb használhatatlan, de ez nem akadályozza meg a hülyéket abban, hogy rendeljenek belõle 4-et, aztán az ember várná tõlük a légelhárítást, de arra ugye már nincs keretük. Szóval amíg õk boldogan tapicskolva, tök haszontalanul lövöldöznek hátulról a látványos, de teljesen fölösleges MRLS-ekkel, meg egyéb rakétás csodákkal, a csapat tankjait a fronton szétszedik az ellen helikopterei röhögve.
Artykat sehol se szeretik, Company of heroesban is utálatos dolog. ( Nebelwerfer FTW 😄 )

Pedig jó móka tud lenni, néhanapján én még most is játszogatok vele, csak a hülye csapat ott ugyanúgy kijön, sõt, jobban, mint a WoT-ban. Egyébként artyzásért WiC-ben is egybõl jön az "arty noob" <#nevetes1>
Azért ha akarnám, akkor azt mondanám, hogy a gyõzelem és vereség olyan itt is, mint a szerencsejáték. Mondjuk a félkarú rabló. Amikor nyersz minden oké és nyomod tovább, amikor veszítesz, akkor meg azért, hogy talán a következõ csatát megnyered. Itt jön a belenyúlás. Ha sokat veszítesz kevésbé fog jönni a lóvé, sõt top tierekben már erõsen mínuszos vagy. Ezért mit teszel? Veszel prémet, hogy ne legyen bukta, vagy veszel prémtankot, ami lóvét hoz. Mindkettõ ugye aranyba kerül, amit valós pénzért veszel. Így már áll az összeesküvés.

A valóság azonban sokkal egyszerûbb. Ez a pénzérme esete, amit dobálsz. Hol fej lesz, hol írás. 😊
Sunsetjoy
Ja, mert ott nem ugrik elõ a bokorból a tüzérség, hogy one-shotoljon .D

yossarianHUN: nem multiztam vele amúgy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Legtöbb mostani játék ilyen, hogy inkább proci kell neki mintse VGA. Aminek örülök így nem kell újat venni. Ugye mivel sok játék elsõsorban konzolokra készül, és azoknak gyengébb a videokártyájuk van ezért inkább proci igényesek. Ráadásul pont emiatt van sok optimalizálatlan játék, megcsinálják elsõsorban konzolra, azt átírják PCre gyorsan aztán majd javítanak az optimalizáción patchekben HA javítanak.

A WoT persze más eset, ott is csak azért is kell oda jó CPU mert csak 1 magot kezel 😄

Eagle16
Hmm, akkor nem is olyan új, az enyém 4 éves és 3 hónapos 😊

Sunsetjoy: hasonlít eléggé, a WiC is nagyon tetszik.

Asszem 3. pályán hagytam abba, már tudtam hívni Leo 1 A5-ösöket is. A rakétatüzérségre vagyok kíváncsi, MLRS meg ilyenek. Ilyen stratégiákban kedvelem a tüzérséget.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Multizni szoktál vele?
Ez se mai darab, szerintem 4 éves.

Sunsetjoy
Ja, ha már nem használ több magot, szeretne nagyobb procit...
Nekem passzív hûtésû a VGA, de jól jönne egy plusz hûtõ a környékére ilyenkor a melegben...

Eagle16: ha hasonlít a WiC-re, jöhet, azt vagy 4-5 alkalommal lenyomtam.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Eagle16
Ez legalább gyárilag hõcsöves...igaz hogy csak 2, de az is valami. Amúgy az enyém se melegedõs, de persze régebbi kártya, a gyártástechnológia is régebbi, többet fogyaszt és melegedõsebb mint az újabbak. Még egy darabig nem tudok cserélni, de nem is sürgõs, még mindig visz mindent ami érdekel.

Amúgy úgy vettem észre hogy a WoT inkább az erõs procit jutalmazza, a VGA annyira nem érdekli.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jaja, a gyári procihûtõkkel is mindíg az a baj hogy ilyen kis piszlicsáré 60mm-es cuccok, azt a ventillátora meg vetekszik egy porszívóval. Én mindíg 90mm+osat használok, az olyan mintha nem is lenne a gépben (hangügyileg)