World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Én elõbbre tartom, hogy elmúljon a veszélyforrás, mint az, hogy kinek milyen plecsnije legyen. Nem kell nekem meghagyni ingyen frag-et. Szedje ki az aki odaér és kész.

Ne is szoktam számolni a fragot, meg nem is tudom, hogy milyen plecsihez mi kell.

Én sportolok és ez kb. olyan mintha a sorozatos öt verseny megnyerése után a hatodikat átengedik nekem, pedig más érne célba. Lehet megkapom érte az extra díjat de nem tudnám annyira értékelni, mintha magam szerzem meg saját képességeimnek köszönhetõen.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nekem csak ez szúrt szemet: "A franc se nézi a hülye medálokat!"

a tk-zás plecsniért foglalásért/nem foglalásért meg habitus kérdése

ami viszont tény, hogy ez egy arty gyûlölõ topik, szóval még ha nem szép dolog is a tk, arty halálért nagyon kevesen hullatják a könnyeiket

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkor nálam is, mert nem nagyon akarja kicsomagolni és aminek sikerül is, utána indulás után kb. 10 mp-vel lefagy.
Lehet hogy sokszor mentettek meg (meg kb ugyan olyan sokszor, ha nem többször szúrtak ki velem), de attól még nem kell szeretnem õket. Ha valaki jól játszik közülük azzal semmi bajom, meg fogom védeni és átengedem neki a medálhoz a killt. Viszont mindettõl függetlenül, ha olyan kedvem van, akkor élvezettel fogok keresztbe tenni nekik. Ezt általában az idézi elõ hogy több egymást követõ csatában szednek ki 1 lövésbõl, vagy kell végigszenvednem 10+ artys csatákat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha a csatában addig nagyon jól teljesítõ tanknak ad az ember egy ingyen fraget, azt ne vigye már el valaki, aki addig nem csinált semmit. De ha csinált is, ne vegye el valaki más elõl, ha nem neki ajánlották fel. Akár light tank, akár arty, med, vagy bármi más.

respect! 😊
Random work
Szerintem produktívabb, ha ketten lõnek egy ellenséget, mert az a veszélyforrás korábban elmúlik mintha mindenki lõ egy tankot és késõbb tudjátok õket likvidálni.

Hétvégén két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy mennyi fragot vettek el tõlem, de most ezért legyek mérges? Ha valaki felvillan, akkor mindenki azt lövi, mert ez így mûködik.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Egy plecsniért TK? Azért egyesek kicsit túlértékelik azt a plecsnit.

Ha az SPG-nek van 5 killje, neki is ugyan úgy meghagyom az utolsó tankot, külön kérés nélkül. Meg ugyan így kilõnék ezért egy másik tankot is, nem csak SPG-t.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én se nevezném annak, ha nem azt a tankot lõtte volna mindig, amelyiket én. A hat tankból kettõ kivételével egyet sem tudott volna kiszedni egy lövésbõl. Különösebben nem érdekel, hogy ki hogyan viszi el elõlem a fraget, csak az bosszant, hogy ha van más célpont is, akkor miért kell azt a tankot lõni, amelyik a következõ lövésemtõl megy a süllyesztõbe. Pláne akkor, amikor egyre nagyobb kakiban vagyunk. Ez ugyanolyan, mint ahogy azt sem értem, hogy amíg nem gyújt fel valaki egy ellenfelet, addig néma csendben mindenki csak les. Abban a pillanatban, ahogy ég, mindenki elkezd lõni. Még az is, akinél az adott pozícióból át sem viszi. Az ellenfél simán leégne, de le kell nyúlni, mert ingyen frag.

Ebbõl a top gun megszerzésbõl nem értem miért kell ekkora ügyet csinálni. Nem értem, hogy ettõl miért lennék jobb, mint mások. Egy erlenbergi csatában egy VK36-os sírt, hogy az utolsó ellenfél egy Hummel kellene neki a Top Gun-hoz. Persze a pálya másik felérõl jött. Én megpróbáltam letrackelni a Hummelt, de pont elfordult és kinyiffant.
Random work
Ha észreveszem, akkor igen, de nem lehet õ nem vette észre vagy csak nem értette...

Azért le TK-zni kicsit durva! És még különbnek tartod magad egy Arty-s emberkénél? TK-z le top tankot, ha annyira rendõrködni akarsz. Ja, hogy az lehetnem hal meg és visszalõ?

ok, akkor nálam lesz a gond

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Foxbat, kicsit sem érzed magadat egy 12 éves kis idióta pöcsnek? Lol bazmeg, sokmindent megoldottál ezzel a beszélgetéssel, legalább jól esett? Idióta, és még büszke is arra, hogy kiposztolták a hivatalos fórumon, amikor még a szövegben is benne van, hogy Magyarország-ról való vagy. Király az országimázs-javító képességet barátom...
Itt szerintem senki sem azon vitatkozik, hogy igazad volt-e, vagy nem (valószínûleg ige), de ilyen igazi útszéli, kocsis angolsággal írt tajparaszt idióta szöveg, mint ez, senkinek sem segít. Mégis mit oldottál meg ezzel kisköcsög, azon kívül, hogy jól lejárattad a honfitársaidat?
Ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok...

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Random work
Ja szóval alapból az utáljuk az spg-t klub tart értekezletet?

Olyan vicces hogy persze abba nem gondoltok bele, hogy hányszor mentették meg a seggetek az arty vagy mikor villogtok nekik, akkor mit vártok? Vagy mennyi fragot kaptatok abból, hogy arty lesebzett nektek ellenfelet.

Trabant93
Egy igazi gyöngyszem a Löwe tulajok körébõl:

Beírom neki hogy:"Löwe move your ass"! Az istennek nem akart onnan elmozdulni a meccs végéig.
Egyébként megnéztem a gyereket,7k összcsatából majdnem 3 ezret ment a Löwével.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

..gondolom ha meg eloremegy az elso sorba, es sec perc alatt kilovik mert ott hazsnalhatatlan, akkro meg azert hulye aki spg-vel megy. 😊
Ha neked szólnak, hogy hagyd abba a lövöldözést, abbahagyod, nem?

Hogy ne csak a szidást kapd, én is ugyan ezt tettem volna a helyedben. Elég undorító ha valaki direkt ellopja a 6. fraget, fõleg ha valaki olyanról van szó aki végig kempeli egy bokorban a csatát, anélkül hogy bármi veszélyt vállalna.

hogy hogy hibás? nekem yo, elindul
van aki nézi, van aki nem, attól, hogy téged nem érdekel, még van olyan akinek jól esik a plecsni

Random work
A franc se nézi a hülye medálokat! A lényeg, hogy nyerjen a csapat és életben maradjak. Azaz profitom maximális legyen.

Random work
Nekem is van rengetegszer nulla killes köröm, de csak azért mert nem én viszem be az utolsó találatot.
Elég nagy fasz vagy, nem értem miért kell egy vacak Top Gun medal miatt TK-ra vetemedni.
Ezek után csodálom, ha tele a játék barmokkal?

Random work
elég parasztba tolod barátom...

hibás a file amit feltettél

remélem admin is ránéz 😄😄😄
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/131140-is-this-normal/

popcorn ON
xDDDDDD
Tegnap volt két csata is ahol meglövették a top gunt a csata hõsével a többiek. Nem voltak platonba és nem az 5 killes kérte hogy hagy lõjje ki az utolsót.
de muszáj volt xD
rühellem a kib* TK-sokat... persze nem aki véletlen lõ ki, hanem ezt a köcsögöt..... nézd meg a replay file-t! Anyjának mondja meg mit csináljak 😄
Fordított helyzetben neked nem esne jól, hogyha meghagynák az utolsó fraget a számodra?

Tényleg nem kéne koldulni, sokkal jobb lenne, ha a többi játékos magától lenne ennyire lojális, de ettõl sajnos nagyon messze vagyunk.

Amennyiben a TK-zás után ez az ügy lezárult volna akkor neked. Azonban ez a beszélgetés nem kellett volna😊.

Csakhogy ez nem így történt. Én voltam a legközelebb, ki tudtam volna lõni. De odaadtam a heavynek. Ha az arty lõtte olna ki, az olyan lett volna, mintha odaadom valakinek a kezemben lévõ utolsó sütit, mire taknyos Jancsika berohan elveszi tõle és elkezdi befalni. Naná, hogy kap egy nyakast ilyenkor Jancsika.

Trucker39
Hiba a csomagolt file ban. Amúgy miért ide és miért becsomagolva teszed fel, mikor van replay oldal is?

Egy Isu tud 7-800 sebzést kiosztani egy-egy lövésével... ezt azért nem nevezném frag lopásnak 😊

Stoppos: ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy az ilyenekkel még soha nem jött össze a topgun, de talán még lehetõségük sem nagyon volt szerezni.

szerintetek kinek van igaza? 😄
Nekem hogy elküldtem a k*anyjába mert le TK-zott?
Vagy neki mert nem akartam arty kaja lenni?
Ez egy lövöldözõs játék bakker, mit vársz... Sokszor megesik velem is, hogy sokáig nem tudok lõni, és ha a végén van alkalom, akkor lövök, nekem is kell az xp, meg a lóvé...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

oké, belinkelem neki a replay fájlt XD
De igen, pont eleget tett a csapatért, ha tud akkor lõjön ki egy hatodik tankot is, ha nem akkor nem, de ne koldulja már ki azt az amúgy is szánalom killt...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Mert a 0 killes addig tényleg semmit nem csináló artynk nem akarta hagyni, hogy az 5 killes heavynek meglegyen a top gunja? Én meg lecsaptam, miután többször fel lett szólítva, hogy hagyja abba a lövöldözést? Pittyegtem neki, csupa nagybetûvel ordibáltam, hogy hagyja abba.

Nagyon friss a topic.

am hogy a p***ba találtad meg ilyen hamar? 😊
de köszi a linket 😄
hahahah 😄DDDDDD
kurva jó xD
Ez elég szánalmas húzás volt, grat...

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pár hete ezért TK-ztam le egy artyt. Az egyik heavynek megvolt az öt killje, és már csak egy arty maradt az ellenfélnél. Szóltam neki, hogy menjen, intézkedjen, meg az artynak, hogy most már ideje abbahagyni a lövöldözést (Tudtuk, hogy hol bújkál a jószág, felvillantottam). Csak csapkodott. Aztán már nem csapkodott.

Láttam én már karón varjút. Éppen pár napja Murovankán egy ISU-val álltunk az erdõben. Rajta a BL-10-es volt ha jól rémlik. Mindenkit kilõttek már csak mi voltunk. 8 killje lett a végén úgy, hogy a 8 kilõtt tankjából hatba én lõttem bele elõször. Amikor több lehetséges célpont volt, akkor is azt lõtte, amelyiket én. Biztos véletlen volt. Mondjuk jobban örültem a conf medálnak. Ha artyval nyomom, akkor is arra hajtok. Low tier artykkal nem nagyon megy a oneshot, így csak sebezgetek a többit elintézik a többiek.
ezért bannolhatnak? XD private beszélgetés... szigoruan 18+os!!!!

Blitzzz (11:26:14) you said you bought tha acc
Blitzzz (11:26:20) how much?
Benjamin_Breeg (11:26:32) go play mario
Benjamin_Breeg (11:26:35) or barbie
Benjamin_Breeg (11:26:39) its maybe good for u
Blitzzz (11:26:42) ?
Benjamin_Breeg (11:26:43) no need to TK -.-"
Benjamin_Breeg (11:26:46) bruahahaha
Blitzzz (11:26:56) how old are you?
Benjamin_Breeg (11:27:01) ur mom suck me for free
Benjamin_Breeg (11:27:02) 23
Benjamin_Breeg (11:27:03) u?
Blitzzz (11:27:09) i doubt
Blitzzz (11:27:14) you look 12
Benjamin_Breeg (11:27:18) ty
Blitzzz (11:27:31) so how much you bought your account?
Benjamin_Breeg (11:27:37) ask ur mom 😊😊😊
Blitzzz (11:27:52) ........
Benjamin_Breeg (11:27:55) 😛
Benjamin_Breeg (11:28:07) hahahaha
Blitzzz (11:28:17) why you dont tell me?
Benjamin_Breeg (11:28:20) ur mom like my big cock 😉
Benjamin_Breeg (11:28:41) idiot
Benjamin_Breeg (11:28:46) this acc is mine -.-"
Blitzzz (11:28:55) but you said you bought it
Benjamin_Breeg (11:29:00) hahaha
Benjamin_Breeg (11:29:05) u total idiot!!!!!!!!!!!
Blitzzz (11:29:08) hey btw
Benjamin_Breeg (11:29:10) i just kidding
Benjamin_Breeg (11:29:14) -.-"
Blitzzz (11:29:34) how much do you like my shells?
Benjamin_Breeg (11:29:40) hahaah
Benjamin_Breeg (11:29:46) not better than ur mom xd
Blitzzz (11:29:53) looks like too much
Benjamin_Breeg (11:30:08) same as ur mom likes my cumshot xD
Blitzzz (11:30:13) where you from?
Benjamin_Breeg (11:30:18) hungary
Benjamin_Breeg (11:30:19) u?
Blitzzz (11:30:23) ..........
Blitzzz (11:30:29) hungary have internet?
Benjamin_Breeg (11:30:33) no
Benjamin_Breeg (11:30:47) ur mom pay for my internet 😄
Blitzzz (11:31:06) enjoy ban
Blitzzz (11:31:13) and come cry to my mom
Benjamin_Breeg (11:31:15) why?
Blitzzz (11:31:18) lol
Blitzzz (11:31:22) bye bye
Benjamin_Breeg (11:31:25) i not cry for ur mom :Ö
Benjamin_Breeg (11:31:29) just fuck 😊
Benjamin_Breeg (11:31:32) byeb ye

hülyegyerek belémvert 2õt T92-vel az IS-7esembe mert hogy nem akartam magam arty kajává változtatni -.-"
A helyesírásomtól tekintsünk most el, volt pár elgépelésem 😊

Lammaer, a trackeren lesz összesített lista is? Vagy az tök felesleges, mert nagy gépekkel több XP-t lehet összeszedni? Ezt a részét nem vágom annyira a WOT-nak - többek közt 😄

csak érdekelne, hogy ki a Top-ok topja, amolyan ranglista.

The Matrix has you...

A rövid 105-ös volt rajta, de mondjuk részlet kérdés...
Nem vagyok nagy matekos, úgyhogy nem kezdenék effektív páncélzatot számítgatni, de azt azért tudom, hogy 150 mm vastag döntödd páncélt beforgatva nem kéne átlõnie egy 200 átlag penes ágyûval 2-bõl 2-szer.

Sippie: igaz, ilyen eset is elõfordulhat, de azért 5 fraget összelopni nem olyan egyszerû egy csatán belül... valóban önmagában a kill nem minden, de attól még szerintem ha már valaki 5 ellenséges tankot kilõtt egy csatában, talán lehetne méltányolni a kérését, hogy még egyet akkor már hagyjunk neki.