World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne is szoktam számolni a fragot, meg nem is tudom, hogy milyen plecsihez mi kell.
Én sportolok és ez kb. olyan mintha a sorozatos öt verseny megnyerése után a hatodikat átengedik nekem, pedig más érne célba. Lehet megkapom érte az extra díjat de nem tudnám annyira értékelni, mintha magam szerzem meg saját képességeimnek köszönhetõen.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a tk-zás plecsniért foglalásért/nem foglalásért meg habitus kérdése
ami viszont tény, hogy ez egy arty gyûlölõ topik, szóval még ha nem szép dolog is a tk, arty halálért nagyon kevesen hullatják a könnyeiket
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hétvégén két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy mennyi fragot vettek el tõlem, de most ezért legyek mérges? Ha valaki felvillan, akkor mindenki azt lövi, mert ez így mûködik.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ebbõl a top gun megszerzésbõl nem értem miért kell ekkora ügyet csinálni. Nem értem, hogy ettõl miért lennék jobb, mint mások. Egy erlenbergi csatában egy VK36-os sírt, hogy az utolsó ellenfél egy Hummel kellene neki a Top Gun-hoz. Persze a pálya másik felérõl jött. Én megpróbáltam letrackelni a Hummelt, de pont elfordult és kinyiffant.
Azért le TK-zni kicsit durva! És még különbnek tartod magad egy Arty-s emberkénél? TK-z le top tankot, ha annyira rendõrködni akarsz. Ja, hogy az lehetnem hal meg és visszalõ?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Itt szerintem senki sem azon vitatkozik, hogy igazad volt-e, vagy nem (valószínûleg ige), de ilyen igazi útszéli, kocsis angolsággal írt tajparaszt idióta szöveg, mint ez, senkinek sem segít. Mégis mit oldottál meg ezzel kisköcsög, azon kívül, hogy jól lejárattad a honfitársaidat?
Ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok...
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Olyan vicces hogy persze abba nem gondoltok bele, hogy hányszor mentették meg a seggetek az arty vagy mikor villogtok nekik, akkor mit vártok? Vagy mennyi fragot kaptatok abból, hogy arty lesebzett nektek ellenfelet.
Beírom neki hogy:"Löwe move your ass"! Az istennek nem akart onnan elmozdulni a meccs végéig.
Egyébként megnéztem a gyereket,7k összcsatából majdnem 3 ezret ment a Löwével.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Elég nagy fasz vagy, nem értem miért kell egy vacak Top Gun medal miatt TK-ra vetemedni.
Ezek után csodálom, ha tele a játék barmokkal?
popcorn ON
xDDDDDD
rühellem a kib* TK-sokat... persze nem aki véletlen lõ ki, hanem ezt a köcsögöt..... nézd meg a replay file-t! Anyjának mondja meg mit csináljak 😄
Stoppos: ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy az ilyenekkel még soha nem jött össze a topgun, de talán még lehetõségük sem nagyon volt szerezni.
Nekem hogy elküldtem a k*anyjába mert le TK-zott?
Vagy neki mert nem akartam arty kaja lenni?
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
de köszi a linket 😄
kurva jó xD
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Blitzzz (11:26:14) you said you bought tha acc
Blitzzz (11:26:20) how much?
Benjamin_Breeg (11:26:32) go play mario
Benjamin_Breeg (11:26:35) or barbie
Benjamin_Breeg (11:26:39) its maybe good for u
Blitzzz (11:26:42) ?
Benjamin_Breeg (11:26:43) no need to TK -.-"
Benjamin_Breeg (11:26:46) bruahahaha
Blitzzz (11:26:56) how old are you?
Benjamin_Breeg (11:27:01) ur mom suck me for free
Benjamin_Breeg (11:27:02) 23
Benjamin_Breeg (11:27:03) u?
Blitzzz (11:27:09) i doubt
Blitzzz (11:27:14) you look 12
Benjamin_Breeg (11:27:18) ty
Blitzzz (11:27:31) so how much you bought your account?
Benjamin_Breeg (11:27:37) ask ur mom 😊😊😊
Blitzzz (11:27:52) ........
Benjamin_Breeg (11:27:55) 😛
Benjamin_Breeg (11:28:07) hahahaha
Blitzzz (11:28:17) why you dont tell me?
Benjamin_Breeg (11:28:20) ur mom like my big cock 😉
Benjamin_Breeg (11:28:41) idiot
Benjamin_Breeg (11:28:46) this acc is mine -.-"
Blitzzz (11:28:55) but you said you bought it
Benjamin_Breeg (11:29:00) hahaha
Benjamin_Breeg (11:29:05) u total idiot!!!!!!!!!!!
Blitzzz (11:29:08) hey btw
Benjamin_Breeg (11:29:10) i just kidding
Benjamin_Breeg (11:29:14) -.-"
Blitzzz (11:29:34) how much do you like my shells?
Benjamin_Breeg (11:29:40) hahaah
Benjamin_Breeg (11:29:46) not better than ur mom xd
Blitzzz (11:29:53) looks like too much
Benjamin_Breeg (11:30:08) same as ur mom likes my cumshot xD
Blitzzz (11:30:13) where you from?
Benjamin_Breeg (11:30:18) hungary
Benjamin_Breeg (11:30:19) u?
Blitzzz (11:30:23) ..........
Blitzzz (11:30:29) hungary have internet?
Benjamin_Breeg (11:30:33) no
Benjamin_Breeg (11:30:47) ur mom pay for my internet 😄
Blitzzz (11:31:06) enjoy ban
Blitzzz (11:31:13) and come cry to my mom
Benjamin_Breeg (11:31:15) why?
Blitzzz (11:31:18) lol
Blitzzz (11:31:22) bye bye
Benjamin_Breeg (11:31:25) i not cry for ur mom :Ö
Benjamin_Breeg (11:31:29) just fuck 😊
Benjamin_Breeg (11:31:32) byeb ye
hülyegyerek belémvert 2õt T92-vel az IS-7esembe mert hogy nem akartam magam arty kajává változtatni -.-"
csak érdekelne, hogy ki a Top-ok topja, amolyan ranglista.
The Matrix has you...
Nem vagyok nagy matekos, úgyhogy nem kezdenék effektív páncélzatot számítgatni, de azt azért tudom, hogy 150 mm vastag döntödd páncélt beforgatva nem kéne átlõnie egy 200 átlag penes ágyûval 2-bõl 2-szer.
Sippie: igaz, ilyen eset is elõfordulhat, de azért 5 fraget összelopni nem olyan egyszerû egy csatán belül... valóban önmagában a kill nem minden, de attól még szerintem ha már valaki 5 ellenséges tankot kilõtt egy csatában, talán lehetne méltányolni a kérését, hogy még egyet akkor már hagyjunk neki.