World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert aki ilyen kis szarral bejön platoonba, magas tier-be azt kapásból kilövöm. A fasznak jön be annak. Kis népnevelés. Hátha rájön hogy kurvára nem vicces ám!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sippie
minek lövöd ki az idióta szar bt7-et a saját csapatodból?
Már ki is jött az angol verzió, meglepõen gyorsan:

http://worldoftanks.eu/news/3118-asap-video-interview-episode-2-part-2/

Dolgoznak ezek a ruszkik azért néha napján.

Mekkora riadalom lesz eleinte, amikor bepottyan 2-3 T10 heavy közé! 😄
El vagyok átkozva de tényleg. Idióta AMX lószar, jön be tier 9-es csatába BT7-el platoonba...BT7-el...ilyen hülyéket már.

AMikor meg kilövöm az idióta szar BT7-et, a nyomi hülye haverja mindenáron bosszút akar állni, ki kell lõnöm erre õt is, mire bekékülök, és mindenki engem szid, hogy teamkiller...miért kell ilyen kis vacak szart behozni platoonba?!

A halálom amikor ez van. Száradna ne az ilyennek a keze.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok!

Segítsetek létszí!

Progi telepítése közben valami hiba miatt megáll és azt mondja hogy a fájlnaplóan nézzem meg hogy mivan.
Azt hol találom illetve mi lehet a probléma? :S:S:S
Köszi elõre is
Legalább meg fog szûnni az, hogy Mineson a dombról szõlõfürt módjára lógnak le a medek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Van egy ilyen szempontból rizikós helyem: Province, a vár melletti út bal oldalán van a sziklában egy kis beugró, ahol fel lehet hajtani egész magasra. Nem esne jól, ha ezentúl nem tudnék onnan lövészkedni.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Az két E-100 volt tegnap. Amúgy tréning csatában meg tudtuk csinálni 3 tankkal is. :-)

Tegnap volt fent egy videó, ahol két Maus harcolt, majd jött valami pörgés-forgás. Éppen most láttam egy ilyent Airfielden. JP vs. T-44 mûsorral. A T-44 a JP mellé ment, hogy ne tudjon fordulni. Persze megszívtuk, mert a pörgés után a JP pont a T-44 felé fordult, miközben az pont elfordult a JP-rõl. A pontot az i-re a saját Grillénk tette, amikor kilõtte a ruszki tankot. A JP pedig szépen továbbment.
Na ettõl nem tartok, ha úgy megcsinálják, mint a WOWP-ban, hogy annak adja a fraget aki utoljára beléd lõtt, hiába menekülsz el elõle a habokba vagy neki egy hegynek.

Így már oké.

spybot919
2 Meccset mentem és mindkét mecs legelején kilötték a lánctalpam a társaim. Igen a társaim és persze mindkét esetben a jobb oldalit. Ez valami új sport?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Áh faszom...Himmelsdorf. Mondom de fura newm tudok tolatni...a kedves SU-152 beállt mögén hogy moccani se tudjak, és így szépen ki is lõttek...jaj de cukor falat.

Neve T34T45, eff: 695. És már Su-152-bel rohangál!

Megnéztem! igen?
Itt szakesz a patton-al a félig heavy, félig med taktikát használja "hozzá teszem rögtön nagyon ügyesen" kihasználva a patton viszonylag erõs páncélzatát és erõs gun-át.Ezzel a típussal nagyon mást nem is lehet csinálni. Ezt a tankot mint med-et nem is lehet igazán használni.
Amennyiben ezt a taktikát használná lori-al, t-44-el, vagy panther II -el, vszeg. a 3-ik percben annyi, és akkor is ha patton-al megindul a med vonalon.

A felderítésrõl pedig annyit: az nem felderítés ha beszaladunk 10-15 ellen közé, hanem hülyeség.
Lépésrõl, lépésre haladva, a you tube-on találni ilyeneket.
A med-ek kiválóan alkalmasak felderítésre, amit ki kéne használni.
Nekem 13 felderített tank a csúcsom, malinovkán, amit túl is éltem, retek kv-13-al, csak azért nem lettem rejtõzködõ mert az utolsó arty kirohant elém. Persze itt vannak a menõk sok sok kill-el, akik magukra nagy hasznukra vannak de a csapatéra nem. De ez nem számít, elvégre csapatjáték.
kösz a választ, tegnap véletlenül átfutottam rajta

egy kellemesen farmoló, nem ellenséges MM-mel rendelkezõ prémiumtankot keresek, amivel el lehet szórakozni...

...amíg Type-ot be nem akciózzák megint
Lehetne új kitüntetést is kreálni "Röptében a legyet" címmel. Ezt akkor lehetne megszerezni, ha valakit, az ellenfélbõl természetesen, éppen esés közben lõsz ki.

Egyetértek VanDaallal. Igen sokan fogunk potyogni. Biztos most is lesznek bugos helyek, ahol még nem kellene leesned, de már potyogsz is.
Biztosan lesznek az ellenfélnél is, csak ez nem sokban fog vigasztalni egy olyan csata után, ahol úgy lesz a csapatunk 4 tank minuszban, hogy ellenséget még nem is láttunk 😊
A fizika okozta terheléssel pedig remélem igazad lesz, csak leírtam a félelmeimet ezzel kapcsolatban.

Kruger: valószínûleg eleinte nem csak azok fognak potyogni, akik szeretnének, hanem kb mindenki, mire kitapasztalja, hogy melyik pályán mivel meddig merészkedhet.
Annyira nem leszek tõle boldog, ha mondjuk fejreesik a top tankunk egy szikla szélérõl nézelõdve és ezzel ki is írja magát a csatából...

"a pénzt lõszerre"

Nyugodtan vesse le magát, nem költöm feleslegesen a pénz a lõszerre😊.

Upsz. Hoppá, na erre nem is gondoltam. Teljesen igaz, egy kicsit félek is ettõl.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Teljesen egyet értek! Én is vmi hasonlótól tartok.
Mindezt megfûzerezve képzeld el, hogy lesebzed a sárga földig, s az utolsó 50 HP-jével együtt járó fraget már nem adja neked, hanem inkább leveti magát a szikláról. <#bdead>

BF3: Atomiccore

Hadd ugrassanak, legalább lesz mit néznem, miközben lövészkedek a bokorban... <#finom> Pölö Province ezek után egy látványos pálya lesz. Vagy Kempinovka.

"már minden új tartalomban csak a játékélmény további romlását látom."
Az a baj, hogy nem csak látod hanem így van.

Valóban meg van erre az esély.. De ez akkor az ellenfélre nézve is igaz, hogy ott is lesznek ilyen retardok.
A fizikát elvileg meg lehetne úgy csinálni, hogy a szerver vigye el a terhelést de kérdés, hogy akarja-e ezt a wg.

Minél többször látom ezt a készülõ új fizikát, annál inkább úgy gondolom, hogy a többségnek ebbõl csak kára fog származni...
Amellett, hogy a játék valószínûleg még gépigényesebbé fog vállni, a retardáltak kapnak vele egy új eszközt a kezükbe.

Eddig "csak" AFK-ztak, botoztak, basecampeltek, blokkoltak és teamkillerkedtek.
Ezután már lesz lehetõségük harcképtelenné is tenni magukat öngyilkos ugratások közben, vagy csapattársaikat árokba lökdösni, ezáltal még tovább csökkentve az ilyen idiótával megvert csapat gyõzelmi esélyeit.

Lehet tényleg velem van a baj, de a fejlesztõk hozzáértésébõl és a játékosállomány nagyrészének kvalitásaiból kiindulva lassan már minden új tartalomban csak a játékélmény további romlását látom.

spybot919

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Szerintem hallotta, hogy a Patton 105mm ágyúval az igazi, szóval gyorsan feltette rá. 😊

kurva nagy XDD
Valamint forgatás elõtt nem kisminkelik a fejét, hogy valahogy kinézzem hanem felhajt egy üveg vodkát és máris van mesélnivalója.. Aztán mikor józanon visszanézi nem gyõzni az elmondottakat betartani😊.

Valami ilyesmi beszélgetést tudok elképzelni a forgatásához:
-Serb, belerakunk a videóba. Próbálj meg értelmes fejet vágni... Ehh, mindegy...

Ismerõs, ilyen nekem Mines-ban fordult elõ, T1-2 restricted csatában. Van, mikor jól pörögnek a kártyák.

Ilyen is van

kerla
És az angol ág vajhh mikorr? KArácsonyra lehet rá készülni vagy ne várjak ilyen koránra semmit :-)

Serb: Storm, it's Serb.
Storm: Sergei, where the hell are you guys? I'm freaking out.
Serb: Yeah, listen. Uh... We fucked up.
Tracy: What are you talking about?
Phil: The bachelor party-- The whole night-- Things got outta control, and, uh... We lost Overlord.
Storm: What?
Serb: We can't find Overlord.
Storm: What are you saying, Sergei? We're launching 7.5 in this afternoon!
Serb: Yeah. That's not gonna happen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jah, ruszkihoz sincs, Panther II-n lévõre értettem, ahhoz van.

Szívesen csatlakoznék én is. Legalább nem egyedül kéne szenvednem a csótánnyal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amcsi miniderphez nincs AP.

Bakker, ez még durvább mint amit én tettem be 😄.

Eagle16
És valami olyasmi pletykák terjengenek, hogy Ola meg a lánya 😄 Tudjátok, aki WG-s videókban szokta mondani a híreket.

Oddball29: hehe 😊 Akár...csak másokat meg zavarnék a beszéddel, szóval úgy nem jó.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Baszki, pont erre gondoltam én is... hihetetlen ez a faszi.

https://wotinfo.hu

hahahaha 😄DDDD XDDDDD <#eljen>
Ez rövid 105-nek néz ki, remélem AP-val használja. De a készítõk is hülyék, nem gondolnak bele, hogy mennyi növény van, nem lenne szabad t6 után elérhetõnek lennie egyik ilyen vacaknak sem. Pattont is láttam már vele, t9-ben mennyit érhet, pfff.

Igen, Serb püffedt, másnapos alkoholista feje hiányzott még a boldogságomhoz😄

Vedd vissza, aztán nyomjuk ketten a T30-al. Csak miki kéne, mert nálam ki van moddolva az ingame chat.

Nem láttam még ide belinkelve ezért megteszem én. Újabb fizikás videó + angol tankokat is mutatnak benne és még más egyéb is.

Hülye ágyú. A hülyék miatt tették be, akik örülnek neki, hogy milyen jó kis ágyú. Pedig nem.

Ki se fejlesztettem ezt a vacakot. Imádom amikor egy Tigris is ezzel szaladgál.

Napi gyökér rovat.
Vajon miféle önsanyargató gondolkodásmód visz rá erre valakit?

Eltaláltad, írtam is pár posttal lejjebb. :-)

Nekem már csak 80K hiányzik az E3-hoz (ami még mindig piszok sok). De így is csak a napi duplákat vagyok hajlandó megcsinálni vele. Tényleg csak az tartja bennem a lelket amikor játszok vele, hogy tudom hogy az E3 képében egy nagyon jó TD tulajdonosa leszek.