World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Researched:
S-35 CA researched. Undistributed experience spent: 12 550. Free Experience spent: 0.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
- WoT: Rogerius -
Oddball: Sejtettem hogy a vihar volt a ludas az eltûnésedben 😊.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Szerencsére az új t10-es medek nem közelítik meg a mozgékonyságát (gyorsulás végsebesség), így többségében nem okoz problémát elmenekülni elõlük.
Mintha félnének tõle az ellenfelek. Nem merik egyedül megtámadni mert tudják, hogy tízen valahány mp alatt 1950-es átlagsebzést tud beléjük lõni.
link
7.5-tel le lehet játszani.
Ez még teszt 1-es, a HE azért sebzett ennyit a végén, de amúgy más nem változott.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
BatChat-el egy csatát mentem a tesztszerveren, de szerintem jó...végre 390-et sebez. Még mindig lassan céloz, meg lassan fordul, de úgy látszik ez már ilyen is marad.
Meddig akarják még erõsíteni ezeket a buzeránsokat? Szerintem én mára be is fejeztem, lövöldözzenek másra, nem azért játszom ezt a játékot hogy ingyenfragként funkcionáljak a tehetségtelen arty játékosoknak.
Az meg különösen "szimpatikus" hogy a Pattont és az M103-ast húzva napi 50-100 ezerrel csökken a pénzem, mindezt úgy hogy az M103-assal csak addig jászom, amíg a duplázó megvan. Szóval ingyenes a játék, csak éppen T9-T10be a büdõs életbe nem fogsz eljutni prémium számla nélkül.
Rebalanced game economics, mi? Üzleti nyelven nyilván így nevezik a tömény, gátlástalan lehúzást. Hát tõlem egy forintot sem fognak látni sem most, sem soha, az egészen biztos.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csata: South Coast 2012. július 20. 11:10:50
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 671
Szerzett kredit: 51 271
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
mentem is egy ROCK kört..😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A másik amirõl elvesznek az a T-28 F30-as ágyúja 4250xp-ért és nem kell a garázsban lenniük elég ha ezeken kifejlesztetted.
és azt írják: Changed IS-8 armouring. de ez nem tudom mire értendõ...
War. War never changes...
Van még ilyen más ágyú esetében is? Az ágyúnak a jármûn kell lennie, vagy elég, ha kifejlesztettem?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyankor már vagy company van, vagy legalább szakaszozás, és nem kell egyedül szembenéznem Mordor sötét seregeivel 😊
Néha enged jobbat is, nagy ágyúval már jobban jön az XP, de kb a 10 sec töltési idõ az néha halálosan sok lesz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
scoutnál az minimum +24m
egy fiktív 2000DPM-es jármûnél az + 120DPM dogfightnál/csikicsukinál
mivel a random istent kihagyhatjuk a képletbõl, hiszen az mindkét felet sújtja (mint annó matek órán, kivesszük az egyenlet két oldaláról az egyformákat), egyazon tankkal 100 harci szitunál (ez azért nem sok) az 12000 + DPM, ez 4.2 db Maus :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
900-at sebez MINDIG és nem lehet átütni, emellett akkor se látod ha 10m-rõl lád lõ. Egyértelmû...
egy szarnak meg megint mindegy mert nem ettõl lesz yo 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
matyashun alá is hiába adnál egy 800 skilles E-100at vagy akármit xDDD
én ilyenekkel nem élek, mégis "jó" statom van <#papakacsint>#papakacsint>
<#zavart2>#zavart2>
Muszáj húznom, mert nemsokára jön a T10es. Ja meg a nerf is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A rammerrõl nem beszélek,de nekem a harmadik helyen a kukker van,a célzásgyorsító helyett stabilizátort tennék fel,de ez tank válogatja.
Az átlag alattiaknak meg megint tök mindegy, hogy van venti, vagy nincs venti a gépen, mert nem dob annyit rajta. <#falbav>#falbav>
[HUN]Kami*, kiskami*
venti+rammer, kivéve t-34, tetris, mert az gyorsabban lõ, mint szûkül, oda értelemszerûen célzásgyorsító
van két toolboxom ami kis tankokon pihen, kivéve, ahogy te is írtad: amíg egy nagy tank fel nem szalad 90-rõl 100%-ra :-)