World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
egy tankal mindig mozogsz,még a csikicsuki is mozgásnak számít.Én a stabilizátort tanácsolom a gyorsító a drogosoknak és az artistáknak való.😛

szerintem ezt nem kellett volna leírnod...😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

de viszont az jó féle lesz én is itt tartok most, jó kis cucc a tier5ös😄
stab, célzásgyorsító artyra való
Eagle16
Na végigszenvedtem, prémium nélkül 49 borzalmas csata volt.

Researched:
S-35 CA researched. Undistributed experience spent: 12 550. Free Experience spent: 0.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

sokat mozogsz vele értsd ha campelsz akkor fölösleges a stabilizátor , ha támadó szellemûbb vagy akkor stabilizátort

Szerintem a stabilizátor, de ez csak a személyes véleményem. 😊

- WoT: Rogerius -

Csak azért, mert valami hatalmas hiszti megy hogy így szar úgy szar. Pedig neked jobban tetszik mint jelenlegi állapotában. Bár csak pár kört mentem vele, de eléggé meggyõzõ volt.

Oddball: Sejtettem hogy a vihar volt a ludas az eltûnésedben 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

StephenKing
IS4-re szerintetek melyik a jobb kiegészítõ a célzásgyorsító vagy a stabilizátor? Még van egy szabad helyem a töltésgyorsító és a venti mellett.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Forolto
Én éreztem a zsigereimben,ahogy Cseh Laci se,mi se ússzuk meg arty szidás nélkül a mai napot. 😊

A BatChattal csak a 7.4-es tesztszerveren, és a mostani 7.5-ösön mentem. Ahhoz képest sokkal jobb. Ez a 259 pen-es, és 390-et sebzõ ágyúnak köszönhetõ.
Szerencsére az új t10-es medek nem közelítik meg a mozgékonyságát (gyorsulás végsebesség), így többségében nem okoz problémát elmenekülni elõlük.
Mintha félnének tõle az ellenfelek. Nem merik egyedül megtámadni mert tudják, hogy tízen valahány mp alatt 1950-es átlagsebzést tud beléjük lõni.
Eagle16
Ha érdekel itt egy jól sikerült csata a Tier 10-es BatChat-el:

link

7.5-tel le lehet játszani.

Ez még teszt 1-es, a HE azért sebzett ennyit a végén, de amúgy más nem változott.

Tegnap vihar miatt kiment egész estére az áram.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Ott minden miatt hisztiznek. A Jagdpanzer miatt senki sem sírt eddig, most kapott egy gyenge nerfet és már tele van minden vele...

BatChat-el egy csatát mentem a tesztszerveren, de szerintem jó...végre 390-et sebez. Még mindig lassan céloz, meg lassan fordul, de úgy látszik ez már ilyen is marad.

Belépek ma reggel a játékba a szutykos, úgy tûnik örökké stock állapotban maradó Pattonommal.(láncom megvan, így legalább annyit tud már mint a Pershing tudott). Elsõ pálya, Cliffs. Arty eltalál: sérült ágyú, lánc, periszkóp, sofõr, töltõ, és az életerõm 2/3-a elment. Mindezt egyetlen lövéstõl. Ki se javítottam, minek?

Meddig akarják még erõsíteni ezeket a buzeránsokat? Szerintem én mára be is fejeztem, lövöldözzenek másra, nem azért játszom ezt a játékot hogy ingyenfragként funkcionáljak a tehetségtelen arty játékosoknak.

Az meg különösen "szimpatikus" hogy a Pattont és az M103-ast húzva napi 50-100 ezerrel csökken a pénzem, mindezt úgy hogy az M103-assal csak addig jászom, amíg a duplázó megvan. Szóval ingyenes a játék, csak éppen T9-T10be a büdõs életbe nem fogsz eljutni prémium számla nélkül.

Rebalanced game economics, mi? Üzleti nyelven nyilván így nevezik a tömény, gátlástalan lehúzást. Hát tõlem egy forintot sem fognak látni sem most, sem soha, az egészen biztos.

<#taps> nap kommentje

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

yõzelem!
Csata: South Coast 2012. július 20. 11:10:50
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 671
Szerzett kredit: 51 271
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

mentem is egy ROCK kört..😊

Egyébként a T10-es Batmobilról kinek mi a véleménye? Csak szerintem lett jobb mint a régi Bat? Mert ahogy elnézem a hivatalos fórumon megy a hiszti amiatt hogy szét van nerfelve.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Random work
Köszi!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mindenesetre megvettem a függöleges stabilizátort...aztán majd kigondolom hogy mi legyen még a 3....😊

Igen.
A másik amirõl elvesznek az a T-28 F30-as ágyúja 4250xp-ért és nem kell a garázsban lenniük elég ha ezeken kifejlesztetted.

is 8 úgy látom 7.4 ben 1680 hp volt (wotdb), most 7.5 test 2 ben 1700.
és azt írják: Changed IS-8 armouring. de ez nem tudom mire értendõ...

War. War never changes...

Nem.
skacok IS-8ra vonatkozik valamiféle buff a 7.5 ben?

Random work
Bocs, ha hülye kérdést teszek fel, de most a 7.5-el jól hallottam, hogy a SU-85-re ha ki van fejlesztve a 107-es ágyú, akkor azt elveszik és megkapom free XP-be azt a 14400 -at amit költöttem rá tapasztalati pontból?

Van még ilyen más ágyú esetében is? Az ágyúnak a jármûn kell lennie, vagy elég, ha kifejlesztettem?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Forolto
jó neked,én ilyenkor behunyom a szemem,mondok két miatyánkot,majd kimondom a kulcsmondatomat:Na álljunk neki bazdmeg,majd mondok egy üdvözlégyet a bazdmegért és halk totemmorzsolgatás közepedte nézem a csapat tagokat.Egy Selam beírásával terelem a figyelmem a török versenyzõkre,mert egy lélegzetvétel után visszajön az a.s. felirat és az ellenfél,akkor egy köpetnyivel közelebb állok a gyözelemhez.Ha az a saját csapattárstól érkezik az annyival rosszabb,hogy tudom,hogy egy turbános kõbuta törökkel játszom,még a tevéit a bõrkabátját és a törtaranynál olcsóbb láncát is rámtukmálja a csetablakot használva,persze törökül.Ha ezek elkerülik az életemet adott csatában,akkor még minden imám nem jutott el a magasságoshoz,még el kell kerülnöm a karcsikat és a pityukat.Ezt már nem az én kezdeményezésemre sikerül kinyomoznom,mert a szerencsétlenje csetben beszéli meg a társával mitévõ legyen adott halmazban.Legjobb esetben a kurva anyád MM feliratot is megpillantom,igy adva tudtára a nagyérdemû közönségnek,hogy a magyar akkor is megmondja a tutit,ha a banda fele azt se tudja mit írt be.S ezzel a csata még el se kezdõdik,mert a következõ 30 másodperc kulcsfontosságú visszaszámolása alatt dõl el az xvm segitségével mit adott nekem még ez a drága fehérorosz atyaisten a nyakamba. 😊

én szoktam tenni hvykre is 😉
Eagle16
Amúgy teljesen jó lenne mert jó az ágyú kitéríthetõsége, csak épp van a tetején egy rohadt nagy Eiffel-torony...így aztán gond nélkül kilõnek domb mögött is...használhatatlan roncs.

Lehetséges, hogy ezért nem tûnnek fel annyira az esti hülyék...
Olyankor már vagy company van, vagy legalább szakaszozás, és nem kell egyedül szembenéznem Mordor sötét seregeivel 😊

Forolto
figy,jó játékos vagy?Akkor tegyél fel álcahálót mert a prónak mind1 mi van fent.😛

mert nem hozzám küldted 😊
Tono34
Mondtuk, hogy nem lesz egy sétagalopp 😊

Néha enged jobbat is, nagy ágyúval már jobban jön az XP, de kb a 10 sec töltési idõ az néha halálosan sok lesz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én szóltam. Ez a lehetõ legrosszabb TD a játékban.
sok kicsi sokra megy :-)
scoutnál az minimum +24m
egy fiktív 2000DPM-es jármûnél az + 120DPM dogfightnál/csikicsukinál
mivel a random istent kihagyhatjuk a képletbõl, hiszen az mindkét felet sújtja (mint annó matek órán, kivesszük az egyenlet két oldaláról az egyformákat), egyazon tankkal 100 harci szitunál (ez azért nem sok) az 12000 + DPM, ez 4.2 db Maus :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Forolto
franc,akkor ezért nem segit rajtam a szûz feláldozása sem.😊

na jól van most még jobban össze vagyok zavarodva mint még mielõtt feltettema kérdést..😊 ne tegyétek ezt velem.😊

Eagle16
Én is így vagyok vele. De áh, az Object az OP mert az orosz....egyértelmû.

900-at sebez MINDIG és nem lehet átütni, emellett akkor se látod ha 10m-rõl lád lõ. Egyértelmû...

ennyi... egy yo gamernek mind1 mert nem ettõl lesz yo
egy szarnak meg megint mindegy mert nem ettõl lesz yo 😊
:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Forolto
õõõõõ most nincs elöttem,de inkább egy lõszer ami a csõben van.Asszem.De segitsetek.😛

Forolto
Tod,szülök dolgoznak gyerek otthon egyedül,papi befizeti a tankost csak lekösse magát,addig se amortizálja le a lakást.Nagymami már kikészült a gyerektõl,oda nem vihetõ állapotban marad a számitógépes játék.

persze valóban használ de nem ettõl lesz valaki jó gamer... ezt el lehet felejteni..
matyashun alá is hiába adnál egy 800 skilles E-100at vagy akármit xDDD
én ilyenekkel nem élek, mégis "jó" statom van <#papakacsint>
rammer az a kis repesz páncél lenne?

Forolto
Nem tudom,lehetséges,de egy biztos este 10 körül már érdemes abbahagyni,sok 700effes t10es tankot látok ami nagyon zavaró egy fejlõdõ tankosnak,mint nekem.😊 A jó playerek akkor cw-znek.😛

Tehát a leírásod szerint én sem vagyok normális.
<#zavart2>
Muszáj húznom, mert nemsokára jön a T10es. Ja meg a nerf is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Forolto
sajna 3 hely van,egy kezdõ heavyre kötelezõ a toolbox.Az a 25% nagyon kell a javitásra!
A rammerrõl nem beszélek,de nekem a harmadik helyen a kukker van,a célzásgyorsító helyett stabilizátort tennék fel,de ez tank válogatja.

Szerintem déltõl kb este 6-ig sokkal rosszabb a helyzet...

Neked teljesen mindegy, hogy mit raksz a tankra, mert "átlagos" játékosként így is vered a mezõny többségét. <#worship>
Az átlag alattiaknak meg megint tök mindegy, hogy van venti, vagy nincs venti a gépen, mert nem dob annyit rajta. <#falbav>

[HUN]Kami*, kiskami*

nálam minden esetben:

venti+rammer, kivéve t-34, tetris, mert az gyorsabban lõ, mint szûkül, oda értelemszerûen célzásgyorsító
van két toolboxom ami kis tankokon pihen, kivéve, ahogy te is írtad: amíg egy nagy tank fel nem szalad 90-rõl 100%-ra :-)

Forolto
délelött a sok iskolás mihasznáké a terep,felesleges bajlódni.A normálisabb emberek ilyenkor alszanak vagy dolgoznak.😊