World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..komolyan kezd olyan lenni a forumon az artyhiszeria mintha 12eves gyereke durcaskodnanak, felnott emberek helyett..
Eagle16
Jah azt néztem...kelleni fog a következõre is, mert inkább az mint a 135-ös átütésû másik ágyú. Nem akarok még egy jgpz IV-est.

Nem biztos hogy nekem sem jön majd be, általában szeretem azokat az ágyúkat amiknek nagy alfa sebzése van. Fõleg TD-n..amivel mindig újra kell célozni ha mozog az ellenfél.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Amit ezen a téren mûvelsz az nettó tajtparasztság és marhára nem értem, hogy egy "jó" játékos mi a bánatot vinnyog folyamatosan az arty-k miatt.

..szanalamas vagy..
Valószínû, mert ki van moddolva az ingame chat.

Az önmérsékletemet meg már kisezerszer elhasználták ezek a véglények.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A tüzérség a háború Istene, mondta Napoleon (egy tatai tüzértiszt pólójáról).
..gondolom arra is immunins leszel, ha ezutan a kov egyloveses spg halalodnal, majd meg ki is rohog majd h easy frag..
Az elsõ francia td,amit szerettem,de szerintem az alap ágyúja sokkal jobb. Én csak szenvedtem vele miután feltettem a 105-öst,mert lassan céloz,lassan tölt (kb. 11 mp) és rohadtul pontatlan,ami miatt sokszor pattanhatsz vele vagy szimplán el sem találod a célt.Messze van ez szerintem a Zis-6S-tõl.. 6 csata után meguntam a szopást vele és visszatettem a régit,sokkal hatékonyabb. Viszont mindenképp fejleszd ki (és akkor ugye már csak ki is próbálod 😊),mert a következõre tier 6-ban muszáj azt feltenni,amíg nincs meg a legjobb.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ez nem az SPG-zésrõl szól, hanem hogy ember módjára kellene viselkedni. Nem "vállalni" kell, hanem önmérsékletet gyakorolni.
arty flame :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ja, rendre másnak a rovására, aki próbál tisztességesen küzdeni.

Kb. immúnis vagyok az ilyen önérzetére. Az indulatparasztságot vállalom.

Az enyémben ennyire parasztnak lenni sem az ez olyan emberrel szemben, aki csak szimplán játssza a játékot.
SPG-zni nem normális az én könyvemben.

Eagle16
2460 Egész pontosan. Nerf elõtt olyan 60-70 csatát mentem vele kb. De fullosan kezdtem, free xp-bõl ráraktam a lánctalpat.

Csak ritkán veszem elõ, mert nagyon oda kell vele figyelni, de meghálálja, mert sok sebzést be lehet vele vinni.

Sokan gondolják hogy az autotöltõ miatt ezekkel marha egyszerû játszani, de pont ellenkezõleg...nem lehet velük hibázni, egy T-54-el, E-50-el sokszor agyatlanabbul lehet menni.

A célzási idõ az jogos. Abban sajnos tényleg elég gyenge. De szerintem kellett a helyben fordulás is. Én sokszor éreztem magam kényelmetlenül amikor szûk helyen kellett forgolódnom vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

..szedjel nyugtatot, ez nem igazan normalis..
..gondolom annak is orulni fogsz, ha legkozelebb kilo az spg es meg ki is rohog utana 😊
Alien69
A hétvégi Wartime Surplus "50% discount on skill reset for tankers" mirõl is fog szólni? <#help><#worship><#alien>

Sajnos nem üthetem helyben agyon.

Eagle16
Hát azt pont azért írtam mert szerintem fölösleges extra. Helyben fordulás inkább nehéztankra jó szerintem. Ehelyett inkább a célzási idõt kellett volna levinni 2,7-rõl legalább 2,3-ra. Ha már menet közben ennyire szétesik a célkör.

Ejnye-bejnye 😄. Pedig az SPG-vel játszók is emberek, csak súlyos csontritkulással küszködnek gerinc tájékon <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja hogy most 2500, akkor inkább kussolok. :-D

Eagle16
Nekem is pont ennyit esett...3000-rõl 2400-2500-ra. Mondjuk még így is ezzel sebzek a legtöbbet, de már nem olyan jó vele menni mint a nerf elõtt. Elvették az ágyú kitéríthetõséget is...
Ennyi nerfet egyszerre a T32 kapott utoljára.

Dombos terepen vicces hogy menet közben hogy ugrál össze-vissza a célkör, mert se le se fel nem tud eléggé kitérni a löveg.

Még jó hogy nem kell grindelni a Tier 10-esért.

Na igen, sajnos nem olyan jó mint nerf elõtt. De nekem nagyon bejön rajta az új gun. A 100-as löveget rühelltem rajta. Meg mint Eagle is írta, a helyben fordulás nagyon sokat dob rajta.

...ez mondjuk tenyleg szegenysegi bizonyitvany..
Ja, és mindenkinek aki az SGP-t szereti. Ráíratom egy pólóra, ha kell.

Bármikor máskor is. Név és cím a szerkesztõségben.

Jaja, az én statomon nagyon meglátszik, 7.1-ben 2100 volt vele az átlagsebzésem, 7.2-ben nerfelték, azóta 100 körüli csata alatt 1500-ra esett vissza, egyszerûen már nem fekszik a játékstílusomhoz, hogy meg kell vele állni sniperkedni vagy nagyon közel kell menni, hogy menetbõl is találjak vele, ami manõver többnyire halállal végzõdik. Még mindig potens gép platoonban, de már közel sem ugyanaz, mint régen.

A helyben megfordulást észre sem vettem, csak a T-62A-nál tûnt fel.

Eagle16
Meg helyben is fordul...nagyon kellett rá tényleg 😄

Legalább egy kicsit javíthattak volna a célzási idõn...vicc hogy nem tudom hány másodpercig egy helyben kell vele állnom, hogy egyáltalán eltaláljak valamit...és mindez egy olyan tankkal amin semmi páncélzat nincs.

Ha az eredeti legrégebbi 7.1-es Batre gondolsz, akkor annál sajnos nem lett jobb. Amin akkor nagyot nerfeltek (menet közbeni pontosság, célzókör szûkülés) az most is ugyanolyan szar. Nyomtak rá egy hp buffot meg egy új ágyút és kész.

Tono34
Esetleg lemaradt a smile?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mindig öröm jó arc magyarokkal találkozni a játékban, akik még arra is veszik a fáradtságot, hogy chaten ráírjanak az emberre. Hasonló szépeket kívánok neki és azoknak, akik jóm odorra tanították. Ja, és gratulálok a blogodhoz PARASZT.
Sinenfutorepatolvaj (13:54:18) dögölj meg rákban utolsó koszos SPG PATKÁNY

Tono34
Csak maradj vele kellõen hátul, az a tapasztalom vele, hogy hamar észrevesznek, pedig álcaháló volt rajta.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Master91
2 ezer csak xD de mondom, egyszerûen nincs gusztusom vele játszani. Amikor Tier 3-4-5 ösök ellen megyek, akár 4-5 killem is van vele. De az ritka.
De tényleg neki kell már feküdnöm, csak foglalja a helyet a garázsba 😄
Szerintem nagyon jó tank, én élvezem😊. A nagy ágyúval pedig önti magából a pénzt. Nem ritka a 25-30ezres kör vele..

Eagle16
2 ezer? 😄 Hát az prém. nélkül kb. 7-8 csata csak. Én úgy csináltam meg hogy elsõ nap összeszedtem vele 2500-at, aztán 5k, majd harmadik nap még 5k-t.

Nem tudom hogy jó-e, még nem mentem vele, csak megvettem. Én azt olvastam másoktól hogy jó. Meg adatok alapján is jónak tûnik, fõleg az ágyúja érdekes.

..jonak jo, de valahogy megsem az igazi.. legalabbis szamomra. nekem meg 1k xp a nagyagyu, gondolom akkor indul majd be a limbohinto igazan..
Master91
Remek, köszi!

152272
Szóval, akkor a Soma utáni TD-k jók? Nem bírom egyszerûen tovább adni a SOmát, napi winekre nem visz rá a gyomrom, pedig csak 2 ezer XP kell az S-35-re.
Eagle16
Majd ezt a 165-ös átütéses 300-as sebzésû ágyút akarom rápakolni. Majdnem Zis-6S 😄 De úgy látom az alap ágyú sem használhatatlan, 144-es átütés azért elég jó.

..ez nem a reggeltol fugg. egyszeruen vannak ilyen szeriak.
Stabilizátor a németeknél PantherII-tõl van(meg úgy általában Tier 8-tól szokott lenni,kivéve az amcsiknál)

Tudom.
Hallgatnom kellett volna rád.
Eddig szerettem reggel játszani, valahogy az ellenfél mindig hülyébb volt, mint a mieink. És hatalmas henteléseket tudtam csinálni.
De úgy látom most átálltam a fasz másik oldalára.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

..en mondtam meg reggel..
Na mára asszem ennyi.
Fosh-al sikerült 2-16os végeredményt produkálni.
Kv-5-el most volt 1 köröm ami prémmel 8000 pénzt hozott. (javítás és lõszer került 16000-be)
Nem elég, hogy a csapatok nagy része béna, és én is csinálok marhaságokat, de ennek tetejébe még jön az is, hogy a random sincs velem. Nem találok el semmit, vagy lepattanok. 3 körön keresztül Foshal körönként 1 sebzést sikerült elérnem. Megszámoltam, 25 lövésbõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Vk 3002 Db-mre nem gyártottak ilyet, nem tudok stabilizátort rakni 😄 franc 😄 Késõbb , Panther , PII-re lehet majd ?
jobban megéri a stab bármelyik mozgó tankra, mert 20%al kissebb a célzókör, így nem csak menetközbe pontosabb, de a célzásszûkülés is felgyorsul ezáltal, szerintem közel annyira, mintha célzásgyorsítót használna az ember. Célzásgyorsító nem mozgó tankokra való.
veled mi van?

célzásgyorsító: szovjet hvykre
stab: medekre

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tono34
Jó ágyú kitéríthetõség, kell a majd a nagyobb ágyú hozzá.

1db artym van tier4 francia, de ha arra való akkor arra való😛
Nekem is szenvedõs a Patton. A 32. csatámba volt hogy én egyedül voltam 9. tierû a csapatban és sikeresen elkerültem (mögé) az ellen 9-es td-jét. No akkor nem éreztem a Pershing csõ hátrányát a többibe viszont nagyon. Viszont most megugrik a freem a Su 107-ese meg a T28-as fegyója miatt így már nem lesz olyan kilátástalanul távoli jövõben az ágyú kifejlesztésének dátuma. 😊))))