World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem biztos hogy nekem sem jön majd be, általában szeretem azokat az ágyúkat amiknek nagy alfa sebzése van. Fõleg TD-n..amivel mindig újra kell célozni ha mozog az ellenfél.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az önmérsékletemet meg már kisezerszer elhasználták ezek a véglények.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kb. immúnis vagyok az ilyen önérzetére. Az indulatparasztságot vállalom.
Csak ritkán veszem elõ, mert nagyon oda kell vele figyelni, de meghálálja, mert sok sebzést be lehet vele vinni.
Sokan gondolják hogy az autotöltõ miatt ezekkel marha egyszerû játszani, de pont ellenkezõleg...nem lehet velük hibázni, egy T-54-el, E-50-el sokszor agyatlanabbul lehet menni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ennyi nerfet egyszerre a T32 kapott utoljára.
Dombos terepen vicces hogy menet közben hogy ugrál össze-vissza a célkör, mert se le se fel nem tud eléggé kitérni a löveg.
Még jó hogy nem kell grindelni a Tier 10-esért.
A helyben megfordulást észre sem vettem, csak a T-62A-nál tûnt fel.
Legalább egy kicsit javíthattak volna a célzási idõn...vicc hogy nem tudom hány másodpercig egy helyben kell vele állnom, hogy egyáltalán eltaláljak valamit...és mindez egy olyan tankkal amin semmi páncélzat nincs.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sinenfutorepatolvaj (13:54:18) dögölj meg rákban utolsó koszos SPG PATKÁNY
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De tényleg neki kell már feküdnöm, csak foglalja a helyet a garázsba 😄
Nem tudom hogy jó-e, még nem mentem vele, csak megvettem. Én azt olvastam másoktól hogy jó. Meg adatok alapján is jónak tûnik, fõleg az ágyúja érdekes.
152272
Szóval, akkor a Soma utáni TD-k jók? Nem bírom egyszerûen tovább adni a SOmát, napi winekre nem visz rá a gyomrom, pedig csak 2 ezer XP kell az S-35-re.
Hallgatnom kellett volna rád.
Eddig szerettem reggel játszani, valahogy az ellenfél mindig hülyébb volt, mint a mieink. És hatalmas henteléseket tudtam csinálni.
De úgy látom most átálltam a fasz másik oldalára.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Fosh-al sikerült 2-16os végeredményt produkálni.
Kv-5-el most volt 1 köröm ami prémmel 8000 pénzt hozott. (javítás és lõszer került 16000-be)
Nem elég, hogy a csapatok nagy része béna, és én is csinálok marhaságokat, de ennek tetejébe még jön az is, hogy a random sincs velem. Nem találok el semmit, vagy lepattanok. 3 körön keresztül Foshal körönként 1 sebzést sikerült elérnem. Megszámoltam, 25 lövésbõl.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
célzásgyorsító: szovjet hvykre
stab: medekre
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,