World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brother in arms perk
Forolto
hozzáteszem,ha tûzre pukira hajlamos a tank,akkor a wet ammo-é az elsõség,ilyenkor az 5% nem számottevõ.

..pihentesd a mai nap inkabb. hidd el jobban jarsz. nekem a pershinggel volt kezdesbol egy 0-13as szeriam..
mit takar a BIA?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Hát ezt nem hiszem el!
Eddigi statisztikám Fosh-al 1-6.
Ennyire nem lehetek béna.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Forolto
nemtom,ha egy tankot veszek nekem a toolbox az elsõ.Amikor megvan az repair skill minden emberemre jöhet a venti a helyére,mive a kukker és a rammer még alap egy tankban.

Axon
Majd akkor azt nézd meg milyen jó lesz az S-35CA. Az 10-20 ezret stabilan hozza, már amikor fent van rajta a 105-ös ágyú.

Jobb lesz, ha majd változik az MM besorolása patch után. Addig hozzá se fogok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Forolto
az nekem se lenne rossz,megköszönöm.Egyébként néztem vigyiót,hogyan készítették a tigris replikát,egész ügyes.😊

a legelsõ dolog amit megveszek egy jármûre, az a venti :-)

BIA van az összes kemény vagy láthatatlan tankomon :-)

de elég könnyen kideríthetõ, hiszen sokan használnak olyan modot, ami kiírja a relaod timet és ugye ez csak egy a sok közül (látótáv, célzási idõ, gyorsulás, stb)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Forolto
Tankot vegyél,ne szinesfémet.😛

esetleg a hozzá tartozó filmet is be tudnád linkelni. Köszi!
Forolto
Megmondom öszintén,ha picit javitanának a super sebességén én beruháznák rá,type helyett szerintem nem lenne rossz választás.

Eagle16
Jó ez a Somua S-40, 100 xp / csata stabilan.

Ha egy csatában 2-nél többet tudok lõni az már kivételesen jó.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ja és még nincs javitás skill kirakva majd a 2. hukkámba akarom fejleszteni! elöször a skillek meg a perkekeet szeretném

van rajta töltésgyórsító persze ..😊 köszi akkor egyelõre felrakom a függöleges stabilizástort

StephenKing
Én az IS4-ra akarok célzásgyorsítót vagy stabilizátort rakni, melyiket érdemesebb feltenni?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Szerintem meg biztos, hogy többet nem lesz ennyire olcsó, "jól" használható.
Minek is lenne?
A sok vérpisti veszi apu hitelkártyájával a drága foscht is akkor meg minek adjanak ki ilyet.

Kérjük tartózkodjon az igazság leírásától, ez nem holmi rothadó nyugati demokrácia.

van 26 tankom asszem XD ezek közûl szinte mind jó legénység, de egyiken sincs BIA, ventit meg pláne kevés tankra teszek XDD
természetesen venti, hiszen az 5(6)% mindenre, ami a legénységen múlik

pl venti + BIA az parádés számokat hoz össze :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random work
ja van IS-6 persze, akkor ennyi... csak még egy utolsó hullámban lehúzzák a népet

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

töltésgyorsító gondolom van rajta....????
venti nem igazán számít olyan hú de sokat szerintem, de kérdezz meg mást is ki mit mond rá....
ha nincs jó javítás a legénység skilljén akkor szerszámos láda kell 😊
de az se baj ha üresen marad egy slot vagy ventit teszel fel, csak azért egy venti 600k 😊 (ha nem pakolod át)
..szerintem ventillatort megeri felrakni. az az 5% nem olyan keves, foleg ha meg nem 100%os a legenyseg. az az 5% mindenhez ad pluszt amihez lehet. sot csak a parancsnoknal 5% a legenysegnel ez a parancsnok miatt kicsivel tobb is.
köszi akkor stabit fogom rárakni😊 venti helyet esetleg akkor használhatnék is mást?

Stab.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Random work
Pontosan!

Gondlom kell nekik a zsé és ezért csinálnak ilyen bejelentéseket. Egyébként nem hiszem el, hogy ne lenne késõbb hasonló szintû orosz prém tank.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

..105 tonna tomor gyonyor.. 😊
stabit, az sokkal többet számít.. venti nagyon kicsi bónuszt ad, csak akkor vedd meg ha sok a credited.... attól hogy van rajta venti még nem leszel faszagyerek 😉
Tegnap megnéztem.
Nekem rohadtul nem jött át.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pluskast
Na a WG-ben nem csalódtam. A 7.5-ös patch topikba beírtam, hogy milyen lehúzós egy társaság és mennyire nem értek egyet az E100 buffal. Mindezt udvarias formában persze. Erre jött ma a személyes postámba üzenet, hogy tartózkodjak a káromkodásoktól. Egy darab nemi szervet vagy felmenõi, szexuális szót vagy mondatot tartalmazó betût nem írtam le. Úgy látszik fáj nekik az igazság....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nekem jött a marha M103 77 hpval. (nekem még fullon volt) <#taps>
Victory! Map:
El Halluf 2012. július 20. 9:24:47
KV-5 Experience received: 3 044 (x2 for the first victory each day) Credits received: 89 410
Battle Achievements: Sniper, Kamikaze

Trucker39
Már linkeltem nem olyan rég, de bizonyára lemaradtál róla.

White tiger

szerintetek IS-8 ra melyiket célszerûbb hamarabb megvenni? a függöleges stabilizátort vagy a levegõztetést ami +5% a legénségnek?

Tényleg, errõl meg is feledkeztem. Ezentúl ez lesz a gazdaságos alternatíva.

Koridor
A The White Tiger cimü filmhez van külön tölthetö magyar felirat?
Nem találtam csak egy film+hun sub torrentet, de belépni nem akarok egy film miatt.

nem tudom, nekem egyáltalán nem jött be az Obj.268.... nincs az az isten hogy ÉN azzal a RÁK Obj.704-el farmoljak 305k expt vagy mennyit.... ááááá... ott rohadjon meg az egész 😄😄
ISU még elmegy.... 704 ua. a pontatlan pattogós fos gun, gagyi mobilitás, lóf* páncélzat...
Obj.268nak már pontos a gunja meg mobilis, de páncélja annyi sincs mint a 704nek és kb. semmi újat nem tud mutatni nekem a kinézetén kívûl 😊
nem tetszik neked? Idáig nekem csak medjeim voltak kivéve T30, azon gondolkoztam most majd nekiállok 1-2 TD-nek is. Pont az oroszra meg a franciára gondoltam...
Eagle16
De azért az az OP, a Jgpz. E-100 meg szar...nerfeltek rajta 50 HP-t és hirtelen máris használhatatlan. A sok Rommel meg Wittman csak sír a hivatalos fórumon 😄

ha kell én rendelkezésre bocsájtok egy OBj.268-at megnézni hol viszi hol nem, de sztem nem nagyon kell nézegetni mert egy papír hulladék XDD
ismerve répatolvaj hozzáállását, mndegyikrõl lesz leirás, mire kijön az éles :-)

Teszt szerón próbáltátok, hogy az új TD-ket hol lehet belõni mivel gold ammo nélkül?
Forolto
majd jön a superpershing a maga 7200 goldjával farmolni.Medium tank heavy sebességel

Ami érthetõ is. Elvégre az ágyúja rosszabb, mint a KV-5-nek, és eddig MM kedvezménye sem volt. És mindehhez sikerült összehozniuk, hogy többe is kerüljön 😊
Így kiveszik a KV-5-öt, ami sokkal ésszerûbb alternatíva.

És ezzel még az emléke is feledésbe merül, hogy valaha is lehetett kapni farmolásra alkalmas prémtankot 10k gold alatt...

Forolto
nem csoda,még egy puhapöcs is átlyukasztja.😛

Forolto
Nemazé de régen volt ilyen akció,hogy 2mila credit és 2K gold valamennyiért.Ezek simán hoznák a pénzt.Még én is vásárolnék,fene fog farmolni több milla kreditet.Ott állna a JT T110 pluszba a garázsban,ha nem kellene farmolni annyit.

Kérdezz inkább valaki olyant akinek van,mert nekem nincs😊
(amúgy igen,jól használva dõl vele a lé azok szerint akik használják)

Axon
Szóval üzleti fogás... értem...

kerla
de olyan csúnya.... creditet hozza legalább?

Eagle16
Vagy ennyire nem fogy az Is-6.