World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Nyalják meg! Hogy kéne át verni ??? 😄
jól hangzik😄 Csak nem nerfelték a német tankokat újra???!!! 😄
t2 top arty: t57: gyors tüzelõ, pontos, gyorsan mozog, pattogos az eleje
bison csak akkor, ha kell ESL-be, funra t57
t3: nehéz kérdé, a fürdõkád jó gyors, viszont a su26-nak forog a tornya és gyorsan céloz, viszont ott a Wespe, ami átlövi a pályát és még AP! lõszer is van hozzá, én szvsz egy hétre visszaveszem, meglátjuk mit hozok ki belõle
t4+: francia, 60-al mennek, talán még a GWpanther meg az S51 szóba jöhet t6-nál

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

még jó hogy ATI-m van😄
mijki
T2 Light Tank and Free Slot
>3-Day Premium Account
>500 Gold

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
Most látom hogy az S-35 ágyúja gold ammo-val többet sebez. Mi a franc. Nem kónikus ágyú szinten, de azért többet sebez 30-al.

Sikerült vele negyedjére egy értelmes kör mennem ahol nem szedett ki az elsõ 3 percben SPG, és rápakoltam a lánctalpat. Már most alapon jobb mint a Somua, és eddig max. Tier 6-ba rakott, de sokszor top tank vagyok.

Az alap ágyú is kellemes, nem lesz nehéz összeszedni a 7800-at a 105-ösre.

Úgy látszik kb. eddig volt szívás a francia TD ág.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Belefáradtam már. Meg játszok én minden frakciót a franciát leszámítva.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Random work
bazz visszaveszem! 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

MatchDiabolo
Csak új regiseknek lehet nem baj tudok vele mit kezdeni kuzinom most kezdi el jó lesz neki köszi.

randomban a t57 dúrvább :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ne viccelj már, artyktól függetlenül használható a munkád, még úgy is, hogy nem szereted a német vasakat :-)

Sippie
meglévõ accounthoz nem használható a kód
Ha csak egy kis örömöt is okozott a blogod saját magadnak akkor ne add fel.
Nemtudom én nem próbáltam ATI kártyám van. Csak megláttam és gondoltam belinkelem.

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

na szép, én itt szenvedek a csapatért ezzel a szegény biszexuális sonkával, kín vele játszani, semmi sikerélmény<#eplus2>

te meg még bántasz is

MatchDiabolo
persze sok az álszent ezen a fórumon<#mf1> de szerencsére nem csak ilyenek kamusok vannak itt és jó dolgokat is lehet találni néha napján

És mit ad a kódért cserébe? Milyen prém tankot?

Ha le van korlátozva a felhasználható kódok száma egyre, akkor valószínûleg nem lehet vele csalni. 😊

Pont jó lesz trollty-hoz. 😊 Bár nekem egyelõre csak a chrome-ot fagyasztotta le.

MatchDiabolo
Nice catch<#taps> remélem mûködik nem lesz probléma pl:hogy hungary nem támogatott.

Amúgy lehet ezzel csalni? ip váltás?

Holnap kirakom az utolsó cikket, de utána nem lesz több frissítés. Semmi értelme ilyen mélységben tárgyalni bármilyen tankot, mikor az itt szerzett tudást az esetek többségében nem lehet az SPG-k miatt kihasználni, nincs hozzá tér.

A moderátort meg megkérem, hogy vegyen le a fejlécbõl.

*Codes are only valid for new registrations to World of Tanks.

De csak új acchoz jó sajna.

OFF: Biztos õ is csak gold lõszerrel lõ és mindig platoonban nyomja. <#vigyor2>

ON: Fújj, fújj arty, gonosz arty, minden csata elrontója fújj, fújj!

új prémiumokról hol találok infót?

Black Prince-ot tesztszerveren sem látom

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

ez ilyen durva ez a bison???? lol
De aztán tartsd meg a piciket is, és alázd közben a kezdõket, esetleg scoutolj vele, rajtad kívül senkinek nem lesz 500m view range :-)

Szerintem csakis francia artyval, hogy duplán hátrányos helyzetû legyen.

Minden német tank kilövésekor, csak beírom, hogy Na mi van? Megint nerfelték, hogy nem bírsz mozogni? És hasonlókat.

A leggyûlöltebb ember leszek 😊

sõt kéne ilyen hivatalos álcafestés mondjuk bat155 oldalára egy nagy torllface😄
csak artyval de az összes nemzeté😄
Lehet csinálok egy új accot trollty néven. 😊

Veszek egy artyt és minden alkalommal, ha kilövök valakit, még be is fogok neki szólni, hogy milyen béna már, hogy arra sem képes, hogy visszalõjön. Az lesz ám a trollkodás magasfoka. 😊

..es azokutan h elkuldneke anyamba mert jatszok egy artyval, csak mert szurja a szemet es bantja a kis onerzetet h kilovom vele, akkor igenis be fogom nyogni.. mar csak azert is, mert ez a paraszt hozzaallas ezt valtja ki belolem..
..ez egy jatek te idiota..
pedig egész jól szivathatóak a védõk, hiszen bugosak a sinek. persze nagyon kell hozzá, hogy az elsõ 2 percben ne nyírja ki magát a csapat nagy része :-)

itt egy példa rá

és akkor mi van húzzál ki egy artyt és játsszál vele!!!
MatchDiabolo
Megnézném te mit szólnál hozzá ha kapnál egy patronos pisztolyt mi meg flóbertel seggbe lövöldöznénk biztos nem csak ez hagyná el a szádat hogy nice shoot

MatchDiabolo
A szavak nem bánthatnak csak önhibádból annak meg oka van ha magadra veszed.

SPG miatt is amúgy teljesen normális ezt okozza ez a játék "World of frusztrésön"

Alap eset akárhogy anyázik egy ellen nekem a reakcióm élbõl az hogy nagyon kiröhögöm ha meg artyval lõttem ki akkor leszarom nem az én hibám nem én raktam bele ilyen opéra.

Már a kis picsafüst grille képes 800+hp és kigyulladást okozni ami nem kellemes és érthetõ hogy érzelmi reakciót okoz de ilyenkor nem a használója felé szól leginkább a kritika de sajnos rajta van levezetve.

a Jpanther egy nagyon fura jószág, hihetetlen mennyiségû microt igényel (fuss ide-fuss oda)

Axon
Lentebb írták vagy 100 beírással ezelõtt, hogy nerfelni fogják. Gondoltam megkérdezem, hogy mit.

Eagle16
Elsõ csata S-35-tel: Grille mellémköp és elszáll a fél HPm-t. További jó játékot...pff.

És persze Prohorovka, támadó oldal. Legretardáltabb játékmód.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kár, hogy ilyen leo fejû pumát nem akarnak belerakni prémtankként :-)

Mert német? <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Miért nerfelnének rajta bármit is?

Axon
Mit nerfelnek a JgPantheren?

flashpointer
Inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy kit nem egylövésezett már az arti .)

Emancipate yourself from mental slavement!

Ha valaki minden nap belerúg egy láncra kötött kutyába, az ne lepõdjön meg, ha egyszer belekap a lábába.

Tono34
A következõ TD-re legyen elég freeXP a láncra.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mirõl is megy a diskurzus, már ha publikus. Egy tüzér egylovésezett valakit, és ezen megy az anyázás?