World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bison csak akkor, ha kell ESL-be, funra t57
t3: nehéz kérdé, a fürdõkád jó gyors, viszont a su26-nak forog a tornya és gyorsan céloz, viszont ott a Wespe, ami átlövi a pályát és még AP! lõszer is van hozzá, én szvsz egy hétre visszaveszem, meglátjuk mit hozok ki belõle
t4+: francia, 60-al mennek, talán még a GWpanther meg az S51 szóba jöhet t6-nál
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
>3-Day Premium Account
>500 Gold
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Sikerült vele negyedjére egy értelmes kör mennem ahol nem szedett ki az elsõ 3 percben SPG, és rápakoltam a lánctalpat. Már most alapon jobb mint a Somua, és eddig max. Tier 6-ba rakott, de sokszor top tank vagyok.
Az alap ágyú is kellemes, nem lesz nehéz összeszedni a 7800-at a 105-ösre.
Úgy látszik kb. eddig volt szívás a francia TD ág.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
te meg még bántasz is
Amúgy lehet ezzel csalni? ip váltás?
A moderátort meg megkérem, hogy vegyen le a fejlécbõl.
ON: Fújj, fújj arty, gonosz arty, minden csata elrontója fújj, fújj!
Black Prince-ot tesztszerveren sem látom
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Minden német tank kilövésekor, csak beírom, hogy Na mi van? Megint nerfelték, hogy nem bírsz mozogni? És hasonlókat.
A leggyûlöltebb ember leszek 😊
itt egy példa rá

SPG miatt is amúgy teljesen normális ezt okozza ez a játék "World of frusztrésön"
Alap eset akárhogy anyázik egy ellen nekem a reakcióm élbõl az hogy nagyon kiröhögöm ha meg artyval lõttem ki akkor leszarom nem az én hibám nem én raktam bele ilyen opéra.
Már a kis picsafüst grille képes 800+hp és kigyulladást okozni ami nem kellemes és érthetõ hogy érzelmi reakciót okoz de ilyenkor nem a használója felé szól leginkább a kritika de sajnos rajta van levezetve.
És persze Prohorovka, támadó oldal. Legretardáltabb játékmód.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Emancipate yourself from mental slavement!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.