World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csodákat tesz az ember valóságérzékelésével, ha a két legtöbb csatát játszott tankja valójában SPG.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
most teszt szerveren elõvettem. tettem bele gold ammót is. jöjjön a sok RU, majd jól rendet teszek.
nos...
Csatánként 1 lövésem van ami talál. BÁRMI átlõ, akármikor akárhonnan. és ha már látnak, az arti csak engem lõ (ahogy eddig is).
Is-7 frontjára rálövök. mondom nesze, gold ammoval. lepattan. õ a tornyomra lõ meghalok.
másik eset. támadós prokhorovka: átjönnek. háhá mondom oldalba lövöm õket. sikerül is. rámnéznek mindhárman...full HP ról meghalok azonnal. t110, t30, meg obj jöttek.
akkor...mi volt még: ja Arctic. alulról kezdve jobbra el a sarokig.
30%-ban bedöntött Maus pattan, is7 pattan, elfogy a gold ammóm... de sebaj HE re váltok... de amíg én 100-200 akat sebzek, õk 800-akat.. meghalok...
is8 rámjön... mondom mit akar... belémsebez... ráfordulok, célzok, közelítek...de már elbújt egy kõ mögé...arti rámlõ, menekülök...is8 jön megflankel, kivégez...:S
ha passzívan játszok, és vigyázok magamra, akkor a csapatom meghal, és a maradék 7-8 ellenfél körbevesz...a végeredményt nem ecsetelném...
kedves wg, javaslok egy 72khm-ás buffot, és egy új 190mm-es gunt e100-ra hogy használni tudjam...
elnézést az e100cry-ért.
War. War never changes...
Stoppos: Mivel jelenleg vannak artyk, én mindenkinek javaslom hogy játszogasson velük, mivel csak így tudsz igazán a fejükkel gondolkodni csata közben (csak ne essen túlzásba e téren 😊 ). Másrészt nekem a CW miatt volt szükségem artyra anno (kellett csata vezetéshez). De mint mondtam, csak nagyon ritkán szoktam elõszedni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Wtf? Ha rossz szögbõl lepattan azt még talán megértem de ezt? Volt artybuff? 😊
De ennek sokszorosa, hogy megköszönték ha én levakartam mondjuk egy TD-re rámászott med-et.
Bár meg kell valljam, hogy nekem is van egy GW Type E a garázsban, de kb 2 hetente 1x veszem elõ, leginkább CW-n. Ha nem lenne CW, akkor már rég megszabadultam volna tõle.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ott azért el lehet bújkálni meg tudnia kell lõni hogy fejbe kapjon és nem mûholdnézetbõl célirányzós rakétával lõnek be hanem ugyan olyan esélyû röppályán amire azért számíthatsz is.
Most az ilyenek után szeressem õket? Hát szeressék õket az ellen scoutjai. Legközelebb akár hogy fogjak sírni, ott fogom õket hagyni védtelenül, mert ez már nem az elsõ hogy ilyet csinálnak velem.
DE ha a nyomik miatt kell hogy lásson, mert akkor vesz aranypakkot (mi így hívjuk), akkor látni fog. És ha ilyen alapon mûködik egy játék (ami valójában egy gazdasági vállalkozás, kõkeményen), akkor nem lehet tõle elvárni, hogy úgy kikapcsoljon hogy csak na.
(Erre ott a BT2, - a gazdasági vállalkozás de facto ön-csítje - de erre itt azt szokták mondai, hogy minek megyek kicsiket alázni, öljek inkább meddel, lighttal artyt. Az is megy, de azért... 😊) )
Ráadásul, ha a Mátrix-ban van igazság, akkor majd 10 éve tudjuk, hogy az emberek a tökéletes világba belehülyülnek! 😊)))
wot nick: PsychoTrooper
De ha mindig fennakadsz rajt, az megállít, ha alkalmazkodsz, kikerülsz, kijátszol akkor tovább haladsz...
... de nem osztom az eszet, mert nem biztos, hogy ez mindenkit érdekel... 😊))
Soha, de soha nem fogom megérteni, mi a jó abban, hogy rugdoshassuk a földön fekvõt. Mindig is alantas volt és lesz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én sajnáltam, amikor megírtad, hogy nem lesz magyar verzió, mert a munkád aprólékos és alapos.
Értem angolul is, de akkor is... magyarul jobb szeretek olvasni, könnyebb is nekem (hiába, kopik az angolom).
Szóval amiket ide írsz, és amiket a blogra, azt mindig figyelemmel olvastam, mondhatni számomra mértékadó volt a véleményed.
Ezért is lepett meg az utolsó hsz-ok hangulata, mert nem gondoltam jellemzõnek.
Az artyk ebben a JÁTÉKBAN olyanok, mint lövöldözõsben a sniperek. Mindenki utálja, csalásnak érzi, mondhatni igazságtalanságnak. De hát az ÉLET sem igazságos, ez legalább visszaköszön az artykkal.
Szerintem most betelt nálad a wotos pohár... lazíts kicsit, borítsd ki a poharat, aztán majd meglátod mit teszel pár nap múlva. A blogot szerintem ne hagyd abba, mert az érték, és nehogy már az egod elvigye a penneszbe.... 😊))
Nem bántani, kritizálni, vagy okoskodni akartam, remélem kiérzõdött... ha mégsem akkor most deklarálom... 😊))
Peter_Waffen (17:27:40) mielõt osztod az észt, nézd meg, hogy kinek
Pista_a_hegyrol (17:28:06) neked
Pista_a_hegyrol (17:28:15) mit értél el? egy vesztést
Pista_a_hegyrol (17:28:22) mi meg lehoztuk az az elöttit
Pista_a_hegyrol (17:28:38) te hátulról prédikálsz , mi meg taktikázva nyerünk
Pista_a_hegyrol (17:28:46) azért mert hülye vagy ne vetisd ki másra
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Majd az arl.
Pontatlan, igaz magas pennel rendelkezõ ágyú, lassú, nincs páncélja, és kevés élet.
Mondjuk az mm baráti vele.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nekem a BT-2, a gyorstüzelõvel a rekreációs tankom.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A fórumhsz-kat és a blogot olvasva tök más kép alakult ki bennem...