World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mesterek! Érdemes megvenni a KV-5-öt, mielõtt kiveszik a boltból? Eddig nem gondolkoztam rajta, mert nem vagyok nagy szám, inkább max. T5-ben és az alatt keserítem a csapattársak életét. De azt olvastam, hogy a KV-5-tel jól lehet keresni a játékban, ami kell majd magasabb szinten, és mégsem olyan drága, mint a Löve, az IS-6 vagy a T34.
Arról lehet tudni valamit hogy az új német TD ág mikor kerül be ?

Ahhoz nem kell arti, másik tank is tud fedezni.

Csodákat tesz az ember valóságérzékelésével, ha a két legtöbb csatát játszott tankja valójában SPG.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én is kipróbáltam, mert jó tudni, hogy hova lõ be és hova nem. El is jutottam a SU-26-ig. 😊

régen sokat sírtam hogy az e100 mennyire rossz. nem is használom.

most teszt szerveren elõvettem. tettem bele gold ammót is. jöjjön a sok RU, majd jól rendet teszek.

nos...

Csatánként 1 lövésem van ami talál. BÁRMI átlõ, akármikor akárhonnan. és ha már látnak, az arti csak engem lõ (ahogy eddig is).

Is-7 frontjára rálövök. mondom nesze, gold ammoval. lepattan. õ a tornyomra lõ meghalok.
másik eset. támadós prokhorovka: átjönnek. háhá mondom oldalba lövöm õket. sikerül is. rámnéznek mindhárman...full HP ról meghalok azonnal. t110, t30, meg obj jöttek.
akkor...mi volt még: ja Arctic. alulról kezdve jobbra el a sarokig.
30%-ban bedöntött Maus pattan, is7 pattan, elfogy a gold ammóm... de sebaj HE re váltok... de amíg én 100-200 akat sebzek, õk 800-akat.. meghalok...
is8 rámjön... mondom mit akar... belémsebez... ráfordulok, célzok, közelítek...de már elbújt egy kõ mögé...arti rámlõ, menekülök...is8 jön megflankel, kivégez...:S
ha passzívan játszok, és vigyázok magamra, akkor a csapatom meghal, és a maradék 7-8 ellenfél körbevesz...a végeredményt nem ecsetelném...

kedves wg, javaslok egy 72khm-ás buffot, és egy új 190mm-es gunt e100-ra hogy használni tudjam...

elnézést az e100cry-ért.

War. War never changes...

Ez most nyilván szerencse kérdése. Múlt héten volt olyan nap amikor 3x játszották el ezt velem. Persze van amikor nem történik hetekig ilyen incidens.

Stoppos: Mivel jelenleg vannak artyk, én mindenkinek javaslom hogy játszogasson velük, mivel csak így tudsz igazán a fejükkel gondolkodni csata közben (csak ne essen túlzásba e téren 😊 ). Másrészt nekem a CW miatt volt szükségem artyra anno (kellett csata vezetéshez). De mint mondtam, csak nagyon ritkán szoktam elõszedni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

bardocz
Ha kihúztál egy top artyt, akkor ne rinyálj már...
muhahaha, mekkora poén ez a lori. Szóval próbálom kicsit húzni a stock francia gyönyört, még egy lövedék a tárban mikor szembejön egy hummel. Célzok, lövök majd "didnt go through"
Wtf? Ha rossz szögbõl lepattan azt még talán megértem de ezt? Volt artybuff? 😊

Ja igen, SPG nélkül T9-ben is pluszban lennél prémium nélkül nullszaldó helyett.

Csak nem bort iszogatunk, és vizet prédikálunk? Addig az arty-ig el is kellett jutni valahogy.

Akkor valahol veled lehet a gond mert érdekes módon csak az éles majdnem 9k csatájából jó ha tízszer lõtt ki a saját arty.
De ennek sokszorosa, hogy megköszönték ha én levakartam mondjuk egy TD-re rámászott med-et.

Ha ez lenne az ára, hogy kitakarítsák õket a játékból, akkor boldogan bevállalom.
Bár meg kell valljam, hogy nekem is van egy GW Type E a garázsban, de kb 2 hetente 1x veszem elõ, leginkább CW-n. Ha nem lenne CW, akkor már rég megszabadultam volna tõle.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

MatchDiabolo
Ez nem szimulátor mert akkor való élet oké hol a repülõ ami szarrá lõ hol a gyalogság akit szarrá lõsz stb... ez csak egy játék nem arra van hogy itt is azt kapjad amit az életbe pont hogy kikapcsolódásra és szórakozásra van a játék.

Na mind1. Úgy látom nálatok most elszabadult az artyutálat, szóval nem én leszek, aki meg fog gyõzni. Pláne, hogy nem is artyzok, mert unalmas.

Nade ember. Ha egy 7-es meddel kell leküzdened egy 10-es heavyt, miközben valahol mögötte ott meredezik a bokorban egy BL-10-es bigyó, akkor jól jön, hogy valami segít és tudom folytatni az utat. 😊

Napi szinten tudok rengeteg meccset mondani ahol vagy a saját vagy az ellen artyjai teszik tönkre a játékom. Egyszerûen nincs kiábrándítóbb, mint amikor harcolsz valakivel, aztán egy ilyen beléd lõ egyet, aztán már léphetsz is ki a csatából.

Ezeken az arányokon azért még van mit dolgozni.

Tono34
Majd jön a T6 TD .... Szinte folyamatosan mozogni kell, hogy a célon maradhass.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Több ezer meccsbõl egyszer-kétszer elõfordul egy-egy ilyen. Ettõl még nem lesz az arty valami démon. 😊

Én is inkább játszok arty nélküli csatát és aggódok a rejtõzködõ TD-k miatt, mint hogy ezekbõl a férgekbõl is legyen a csatában.

MatchDiabolo
Semmi köze nincsen egy lövöldözõs fps játékhoz rossz hasonlat.
Ott azért el lehet bújkálni meg tudnia kell lõni hogy fejbe kapjon és nem mûholdnézetbõl célirányzós rakétával lõnek be hanem ugyan olyan esélyû röppályán amire azért számíthatsz is.

Amíg nincs mögötte egy rejtõzködõ TD valahol, addig igen. De ha megakadsz, jó hogy odaköp egy marha nagyot.

Tegnap kb 2 hete elõször mentem az E-50-el egy kört. Már csata elején láttam hogy baj lesz, mert az egyik oldal védtelen maradt. 2 kisebb tankkal maradtam hátra védeni az artykat. Jött is az ellen ahogy az illik, majd szépen nekik is estem. Aztán egyszer csak full HP-ról felrobbanok, na vajon mi történt? Hát nem a saját idióta GW Tigerünk szedett ki? Annyira féltette az életét a féregje hogy úgy lõtt rá az ellenséges scoutra hogy ott voltam rajta én is.
Most az ilyenek után szeressem õket? Hát szeressék õket az ellen scoutjai. Legközelebb akár hogy fogjak sírni, ott fogom õket hagyni védtelenül, mert ez már nem az elsõ hogy ilyet csinálnak velem.

Letrackelem, kiflenkelem, elbánok vele magam is. NINCS rá szükségen, hogy segítsen.

Ne legyünk naívak... a piac diktál. Ha gazdaságilag az éri meg, hogy a spotter ne lásson halál után, akkor nem fog látni. Egy ezredmásodpercig sem.

DE ha a nyomik miatt kell hogy lásson, mert akkor vesz aranypakkot (mi így hívjuk), akkor látni fog. És ha ilyen alapon mûködik egy játék (ami valójában egy gazdasági vállalkozás, kõkeményen), akkor nem lehet tõle elvárni, hogy úgy kikapcsoljon hogy csak na.

(Erre ott a BT2, - a gazdasági vállalkozás de facto ön-csítje - de erre itt azt szokták mondai, hogy minek megyek kicsiket alázni, öljek inkább meddel, lighttal artyt. Az is megy, de azért... 😊) )

Ráadásul, ha a Mátrix-ban van igazság, akkor majd 10 éve tudjuk, hogy az emberek a tökéletes világba belehülyülnek! 😊)))

Amikor szembe találkozok valami jó nagy szörnnyel, olyankor nagyon jól jön, hogy van arty is a csapatban. Hogy ne csak állandóan a szidás menjen.

Nem azért játszom, hogy a való életes szemétségeket lássam viszont. Pont, hogy kikapcsolódni szeretnék. Egyébként halál egyszerû lenne megoldani, már az is elég lenne, ha kivennék a több másodpercig tartó láthatóságot a spotter halála után.

változott valamit a jagdpanzer E 100 átütése meg sebzése a teszt 2 ben??
JPE100-al 0 <#mf1>dmg kriticalt lõttem egy T95 oldalába, kb 60 méterrõl, alakul ez

wot nick: PsychoTrooper

Szerintem idõsebb vagyok nálad, ezért (visszatekintve gubancos életfonalamra) bizton állíthatom, semmi olyan nincs a játékban, ami az életben ne hasonlóan mûködne... csak itt "real"-ben százszor durvább...
De ha mindig fennakadsz rajt, az megállít, ha alkalmazkodsz, kikerülsz, kijátszol akkor tovább haladsz...

... de nem osztom az eszet, mert nem biztos, hogy ez mindenkit érdekel... 😊))

A jófejségem pontosan addig a pillanatig tart, amíg szóba nem kerülnek az SPG-k, onnantól átváltok bosszúálló elmebeteggé.

Soha, de soha nem fogom megérteni, mi a jó abban, hogy rugdoshassuk a földön fekvõt. Mindig is alantas volt és lesz.

Szerintem Te nem érted õket. A kempelés igen is hatásos taktika. A III. Birodalom is azért bukott el mert támadtak, nem kempeltek. Most gondolj bele, hogy mi lenne ha ezek a hõsök csata közben nem védenének hátul? Még jönnének az amúri partizánok és elfoglalnánk a bázist (a "sok ezernyi partizán" ugye?), netán elvágnák a csapat lõszer utánpótlását. Szóval legközelebb tessék õket jobban értékelni <#nevetes1>.

Sippie
270 HP-s su152-be belelövök a 100 milissel a lorrival, pattanok, majd õ a trollgunnal 900hpról kivégez... WoT... fakjú
természetesen férfiasan ignore listára tett, mielõtt megírhattam volna, hogy a kempelés nem taktika

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Látod ebben nem értünk egyet.
Én sajnáltam, amikor megírtad, hogy nem lesz magyar verzió, mert a munkád aprólékos és alapos.
Értem angolul is, de akkor is... magyarul jobb szeretek olvasni, könnyebb is nekem (hiába, kopik az angolom).

Szóval amiket ide írsz, és amiket a blogra, azt mindig figyelemmel olvastam, mondhatni számomra mértékadó volt a véleményed.
Ezért is lepett meg az utolsó hsz-ok hangulata, mert nem gondoltam jellemzõnek.

Az artyk ebben a JÁTÉKBAN olyanok, mint lövöldözõsben a sniperek. Mindenki utálja, csalásnak érzi, mondhatni igazságtalanságnak. De hát az ÉLET sem igazságos, ez legalább visszaköszön az artykkal.

Szerintem most betelt nálad a wotos pohár... lazíts kicsit, borítsd ki a poharat, aztán majd meglátod mit teszel pár nap múlva. A blogot szerintem ne hagyd abba, mert az érték, és nehogy már az egod elvigye a penneszbe.... 😊))

Nem bántani, kritizálni, vagy okoskodni akartam, remélem kiérzõdött... ha mégsem akkor most deklarálom... 😊))

2 pz38 hátul kempel, szart se csinál, veszítün (lowtier) én artyban, 300 csata van mögöttük, de megmondták a frankót :-)

Peter_Waffen (17:27:40) mielõt osztod az észt, nézd meg, hogy kinek
Pista_a_hegyrol (17:28:06) neked
Pista_a_hegyrol (17:28:15) mit értél el? egy vesztést
Pista_a_hegyrol (17:28:22) mi meg lehoztuk az az elöttit
Pista_a_hegyrol (17:28:38) te hátulról prédikálsz , mi meg taktikázva nyerünk
Pista_a_hegyrol (17:28:46) azért mert hülye vagy ne vetisd ki másra

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Várjál még vele!
Majd az arl.
Pontatlan, igaz magas pennel rendelkezõ ágyú, lassú, nincs páncélja, és kevés élet.
Mondjuk az mm baráti vele.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Loool, elõbb megöltem vele egy Ferdinand-ot oldalról 😄 Az alapágyúval. Egész élvezetes.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Naná, hogy jó móka.

Nekem a BT-2, a gyorstüzelõvel a rekreációs tankom.

Random work
Lehet csinálok egy új reget és elkezdek mókázni meg ezt az Nvidia akciót is kihasználom. Sokszor vicces visszamenni alacsony tier-be ahol még minden olyan más. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Így is van. Ezzel a TD-vel már lehet játszani. Odaérsz mindenhova, jó az alapágyúja is és annak kitéríthetõsége is.
Még jó, hogy nem pocsékoltam több energiát magyar verzióra.

jaja 😊

Egész pontosan ezt írja: *Codes are only valid for new registrations to World of Tanks.

Random work
Az mit jelent, hogy kezdõ? Aki most regisztrál?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

haha artyk az én "agyam" is feltudják b@sni 😄😄 de akkor én is elküldöm õket a yoooo ..... XD
Random work
Ez nagyon király! Megyek haza futtatni! wow!

Sose gondoltam, hogy eljön ez a pillanat... de egyet kell értsek veled... 😊))

A fórumhsz-kat és a blogot olvasva tök más kép alakult ki bennem...

Master91
Kezdõknek van csak!!!.....havernak incorrect code-ot ír
fürdõkád az m37-t takarja? 😄