World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kábé egy hete mondtam le végleg a szovjet medium ágról, és adtam el a T-44est. Fullos volt, és volt benne még 50k XP. Amit eddig láttam belõle, az alapján ez a leggyengébb medium ág. A T-34/85 rossz volt. A T-43 a leggyengébb medium volt eddig is a tierjében, és ugye a patch után elveszik tõle a 100mm-es ágyút. T-44et sokan szeretik, engem nem fogott meg. Ha az ember játszott már amcsi vagy német tankokkal, akkor szinte az összes szovjet ágyút pocséknak érzi, jó okkal. Én még a legjobb szovjet medium tank ágyúkat, a 85mm-es BM löveget és a T-44 LB-1esét is gyérnek találtam.
De mint kiderült, a T-54 kifejleszétse után jött volna csak a legnehezebb rész. Ugyebár 83.000 XP-t (torony+löveg) kellene összegrindelni a 175-ös átütésû LB-1 löveggel, mielõtt normális átütésû ágyúm lehetne. Mindezt Tier9 és Tier10 ellenségek ellen.
Én ugyanezt a mókát csinálom most végig a Pattonnal, ott összesen 91.000XP-kell összegyûjteni a 180-as átütésû ágyúval mire megveheted a 220-as átütésû ágyút. Hát ez olyan hihetetlenül szörnyû élmény, hogy elhatároztam, én ezt tutira nem csinálom végig mégegyszer a T-54nél is. Ezért váltam meg a T-44tõl és a szovjet med ágtól.
credit és MM érdekelne elsõsorban
Nagyon brutál fent van a motortûz elleni perk semmit nem ér úgy ég mint a KT bár a tûzoltás skillek még nincsenek meg de nem fogom lecserélni a camo helyett.
Legalábbis számomra így tûnik logikusnak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy még mindig megmaradt a páncélvastagság csak már másféleképpen mert okultak meg alapból minden akciót reakció követ pl: HEAT ellen reaktívpáncélzat, kompozit páncélzat stb... célírányzós intelligensrakéta rakéta elhárító rendszer stb...
Ha jól hallottam,akkor a T-34-85-tõl is elvesznek egy löveget.Ez igaz?És ha igen akkor azt is visszaadják szabad Xp-ben?
Nem vitás hogy a T10 medek és TDk megjelenése alaposan fel fogja bolygatni a CWk eddigi langyos állóvizét. Sok középszerû játékosnak, aki egy-két T10 heavyt birtokolt eddig a CW-re, és sose játszott medium tankal, kell most elkezdenie játszani az eddig lenézett medium tankokkal, amikkel adott esetben sokkal nehezebb dolguk lesz mint a heavykkel.
Wargaming meg persze imádni fogja a sok beérkezõ, prémium számlára költött Eurót és dollárt amit a T10 medek és TDk megszerzésére költenek majd el a népek. Jó nagyot kaszálnak megint a prémium számlák eladásán, mint az elõzõ patchnél is, amikor a sok kuka a francia dobtáras artyt kezde el húzni.
Beszedik a bevételt, mert mindenkinek váltania kell, aztán lenerfelik a sárga földig, mint a T30-at.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ilyet nem mondott senki se meg amúgy is bármelyik tank támadható oldalról vagy hátulról csak legyen egyedül hogy elkapjam egy amx90-el <#hehe>#hehe>
(bár egy T62-vel "elméletben" 2x annyit lehet lõni IS7-be az 5másodperces újratöltés miatt)
hanem spotolják nem vesz észre vagy csiki-csukizol esetleg többen lövitek és nem téged céloz stb de a lényeg hogy értelmét veszti a heavy ha könnyen sebzik szembõl mert így hogy a csudába fogsz eljutni élve A-ból B-be támadásra alkalmatlan.
Mobilitása miatt meg nincs esélye ezentúl nem lesz csoda ha majd nagyon kevesen fogják választani mert csak scout medek lesznek és bokorlakó kempelõ td-k.
Másrészt eredetileg is ilyennek kellett volna lennie a játéknak, hogy van T10 medium és TD. Talán akkor nem heavykbõl meg artykból állt volna kizárólag a CW-re menõ csapatok összetétele, ami teljesen abnormális volt. Eleve ilyennek kellett volna lennie a játéknak.
És tényleg felejtsük már el azt a Mátyáshun szintû mentalitást hogy a Heavy tank legyen a legyõzhetetlen titán, amivel nem lehet egy szinten senki se. Nem véletlen hogy az artyk után a heavy tankokban ül a legtöbb tehetségtelen játékos, lásd Mátyáshun.
KV-5: sokan szidják, ha nem látták, akkor is tudják már, hogy hol kell belõni..😄
Ennek ellenére én nagyon kedvelem, vannak vele jó köreim, ha jól beforgatod, akkor elég sok pattan róla. Az ágyúja lehetne kicsit 'ütõsebb'. Fel is raktam erre a legjobb eredményes valamire, bár a csatában elért Achievementeket sajna valamiért nem írta oda..
Gondolj bele most már sok értelme nincsen egy heavynek minden átlövi szerintem inkább épp addig volt jó meg értelmes hogy a heavy attól heavy hogy szembõl erõs ezért oldalba kell támadni a mednek.
mindenesetre az e100-at begurítom a garázs sarkába, és pihenõállásba teszem, amíg valami radikális nem történik velük😊
War. War never changes...
a medek nagyobb DPS-el mozgékonysággal reggelire megesznek egy tier 10-est...
amúgy miér van az hogy e100-al gold ammóval (háromszáz nemtudommennyi pennel) 20 méterrõl a gondosan jól becélzott e100 tornyáról pattanok?
aztán a JPE100 tornyára lövök... és az is rico...
lehet hogy teszt szerón, nem mûködik a gold ammo átütése?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Emancipate yourself from mental slavement!
Valszeg a nehéztankokon csak a páncélvastagságot, az életerõt, és talán az átütõerõt fogják felemelni. Más változásra nincs sok esély.
Habár még egy kis pénzéhség és simán benyomják ezeket
És inkább játszanék artyk nélkül.
Amikor kiválasztok pontot a pályán és 1edül feltartok 3-5 ellenfelet, ne az döntse már el a meccset, hogy 1 rohadt grille kilõ a T8as francia td-mbõl.
Ha nem is lõ ki, akkor trackel, ellövi az ágyúm, minimum a lövészt, és 1 töltõt.
De volt vele 3 olyan köröm 1más után, hogy folyton 1 T4es, vagy 5ös arty lõtt ki. Full hpról.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
páncélja nincs, gunja piciket üt csak át.
JPE100 nak legalább van gunja. a rá támadó med hordából az egyikbe bele tud egy szép nagyot lõni...
t10 medek teljesen átveszik majd a prémet. t11 hevik kellenek...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
wot nick: PsychoTrooper
Meg akarom még nézni a Super Pershinget, de elvertem a pénzt másra.
A többi t8-as jóval drágább, hasonló árkategóriában meg a super pershing marad ami elég gagyi.
Roy4l: Nem tudni. Még az orosz 2. ágból sem láttunk semmit. Szerintem jövõ évnél elõbb nem kerül a játékba egyik sem.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
én többnyire top1 tank vagyok vele, vagyis csak kisebbek jönnek.
ha inkább távolról szeretsz szurkálni akkor a JT88-at válaszd.