World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván nem tudok számadatot. De elég sokszor látok tõlük ilyet ahhoz, hogy tudjam hogy nem csak a random isten, hanem jelentõs mennyiségû skill is jelen van a dolognál.
A korábbi hozzászólásaidból úgy vettem ki hogy te is otthon vagy a témában, szóval tudhatod hogy nem létezik olyan hogy tökéletes helyezkedés és mozgás. Attól függetlenül hogy mindig mindenki ezzel jön. Nyilván megvannak az alapszabályok. Pl: nem állunk ki nyílt mezõre, mindig legyen mellettünk fedezék stb. De a csata haladtával az artytól már csak helyezkedés kérdése az hogy mire tud rálõni és mire nem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nincs replayem, csak 3 screenshot.. na azóta veszem fel az összes csatámat.. 😄 Viszont írtam az összes csapattagnak, akik a képeken szerepelnek, hátha valakinek meg van a felvétel. Azt tudom, hogy az M4A3E8-at irányító játékos egész végig bent volt, mert a végén nagyon örült, hogy mégis mi nyertünk 😄
úgyse fogják kivenni az artykat😛
posztolja kend mwreplays-re!

kerla
aztabüdösbe!<#taps>

Csak az olyanokét mint te aki inkább vinnyog mint megtanulna együtt élni vele esetleg még ki is használná a lehetõséget.

Mennyibõl mennyiszer?

Az angolok szerintem egyfajta átmenet lesz a német és az amerikai tankok közt.

Az infantry tankok - heavy ágon- jó (front)páncélzattal rendelkeznek majd, de a sok függõleges páncéllemez miatt beforgatva érdemes õket használni, mint a németeket. Jó hulldown képesség, de közel sincs olyan erõs tornyuk mint az amerikaiaknak. Az ágyúik szerintem hasonlóan közepes teljesítményûek lesznek mint az amerikai tesóké, nem túl jó rof-al.

A med ág - cruiser tankok- játékstílusa lesz érdekesebb. A cometig a sok 0 páncélzatú tank, remélhetõleg tényleg remek mozgékonysággal és talán magas rof-al, kb mint uncle sam-ék. Majd a centurion-ok jó páncélzattal, csiga lassúsággal, valószínûleg nagy átütésû (és medhez képest nagy sebzésû már a t8-nál is szvsz) ágyúkkal. Inkább sniper tankok, á la párducok.
T10-be meg jön a fv4202 vagy korai proto chieftain ami sz@rrá fogja alázni a többi kis csicska t10 medet! Muhahahaha muhahaha muhaahahakhhhmm

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Itt pl pont összejöttek a dolgok
Annyi szóljon még a KV5 mellett, hogy csak 270 kredit egy lövés. Löwénél meg 1030. Ennyivel ki is merültek az elõnyei kb 😛 de én akkor is szeretem, csak rá kell érezni 😄

Mint tapasztalt játékos, tudhatnád hogy ez kb kivitelezhetetlen. Nem egy artyst ismerek akik menet közben szedik ki a T50-2est.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

*nyj

ha nem agyhalottakra kell lövöldözni, akkor azok általában fedezékben vannak / mozognak / kanyarodnak / meg-meg állnak, az a qrva lövedék meg repül vagy 2 mp-ig. azok eltalálásához 6odik érzék kell, ne sípolj már állandóan miattuk. részük a játéknak.
a szájbabaszott nyomorék játékosokat szidd inkább, akiknek a kurva annyukat, AZOK basszák tönkre a játékélményt.

Mert szapulni azt aki kilõ artyval sokkal egyszerûbb, mint megtanulni úgy mozogni a pályákon, hogy minél kevesebb esélye legyen eltalálni.

Elhiszem, de miért kell az eccerû júzereket azért gyalázni, mert élnek egy játék
adta lehetõséggel?

Ha nem bírod az artykat akkor hagyd abba, keress más játékot és kész.

wot nick: PsychoTrooper

Fél óra alatt összerakok egy olyan taktikai koncepciót - szükséges változtatásokat, ami kiküszöbölné az összes SPG-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

valaki írja le legyen szíves(ha nem is infoból elképzelésbõl) hogy a KV-5-ben mely 2 személyzeti tag kezelhette a géppuskákat?😊
faszomat már
lement vagy 4 ~800-1000 xp-s vereség ezzel a fos T4-es francia artyval, majd nanÁ hogy akkor duplázok vele, amikor 1 kibaszott találatom volt, mert mire spot után pikk-pakk elkattintottam magam, és odaért a lövedék, ki is lõtték õket .. -> 600 xp duplázva
ne basszon fel az ideg'. 😊

minden tiszteletem a tied, de ez akkor is csak marhaság

wot nick: PsychoTrooper

wmisi
Ámen

kerla
A Humi régen nagyon király volt, bár nálam már a legénység már lassan 300%-os, van rajta minden extra, így most is jól szuperál, de nagyon fos a credit hozama...persze a nyomába sem ér a KT, E-75 és E-100 mnínuszainak :-)

Vagyis a játékaid 25%-át azzal töltöd, hogy másokét teszed tönkre.

Egy olyan játékban, amiben akárki akármit mond, a SPG csak ballaszt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én a Hummel-lel konkrétan szívok, creditben is, meg játékélményre is, pedig a Grille tetszett, ezért is nézegetem ezt a francia prémium artyt.
KV-2 pedig eladtam amikor szétszedték õket, pedig addig brutál volt.

Löwe-re sajnálom a pénzt, de egy Type-ot lehet, hogy meggondolnék.
Sõt ezt a Super Pershinget is elkezdtem nézegetni, de az majd kiforrja magát.
kerla
Az a baj, hogy felsõ osztályban már a közepesek kevesek farmnak, Hummel sem hozzá jóideje a creditet eléggé, egész pontosan még egy régebbi paccsban nyírták le, KV-2 se nem, így a T-25-Sherman-B2 trióval megyek 1-1 körtés az min 20k-50k bevétel. De ez idõigényes és inkább egy darab Löwe kellene, de eddig sajnáltam rá a pénzt....

ha beakciózzák lehet, hogy én is megnézem 😊
Nekem is van T-25, még akkor vettem amikor kezdtem a játékot. Aztán eladtam majd amikor féláras volt visszavettem. Jó kis járgány a saját osztályában. Nálam inkább fun, mint farmtank.
kerla
A forgása elég rossza, merev tank, de ha felgyorsul repeszt 50-el simán. PIV ellen, háát, egy hajszálnyival erõsebb, 1v1-ben lenyomja, de nem marad sok hp.

Viszont én elég rossz taktikával játszom vele, ugyanis csakis pénzszerzésre tartom, így sokszor csak két normál tank között futok egyet vele, gyakran csak elõrerhonak lövök párat és elhullok, mert így 1-2 perc játékkal is szerzek 10k creditet. ez van. Persze ha feltesz a csúcsra, akkor volt, hogy 5 kill és 50k credit is bejött...

az nem olyan rossz...
a tûzereje elment, a sebessége tetszett, bár lassan fordult..
aztán végül valamiért mégsem fogott meg a PzIV után
elvileg 3%-al jobb lesz a töltõ is. csak az számít, hogy 100% legyen az elit alakulattya...
viszont a töltési idõt nem tudom ez mennyiben javítja...

másnak van itt tapasztalata BIA töltési idõ javulásról?

War. War never changes...

Kösz az infót. Húha, akkor még nehezebb dolgom lesz, mint most a sorozatos szívás a 34-85tel.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

kerla
nagyon eltérõ, hogy milyen csapatba tesz be, legalsótól a legfelsõ szintig minden elõfordul, átlagosan 20-30k-t keresek vele, javítása max 2500, ha véletlen a legelsõ másodpercben kilõnek és veszít a csapat, még akkor is plusszos lesz...

11 vereség egymás után az nem random,az irányított

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

nézegetem...
kíváncsi vagyok mi lesz vele, ha bejönnek az angol tankok...
csak ajánlani tudom a churchillt.Tény hogy lassú,de ha odaér vhova akkor ajaj mindenkinek. Prém nélkül Nekem (nem vok egy pro játékos) körönént 20-30k-ót hoz.Kicsi a puskája de a sorsolása miatt nem nagy hiányosság,sok lövéssel pótolható.
Érdekes a következtetésed de azért pontosítanék.
Német 9-es heavy ágon bõven többet mentem mint bármelyik artyval a vegyes med ágon T9-ig meg kipótolja a maradékot.
A teljes köreim 25%-át mentem arty-val és ebbõl kifolyólag nem igazán szoktak zavarni.
Azt meg nyugtatóként szoktam alkalmazni hogy szétlövöm a sok balfaszt akik csapattársként tankba csak felidegesítettek.

mennyit kaszáltál vele átlag?
kerla
T-25 sem rossz prém tank, én azt használom, most tervezem a Löwére váltást, mert az E-100, E-75 és egyéb nagymacskák nagyon viszik a creditet, alig gyõzõm a T-25-el farmolni.

ja, ez még a másik amit nézegetek...
jó MM, de idegesítõen lassú
köszi, megnézem
hasonló véleményre jutottam nagy részt a kisebb prémium tankokról én is, (ami a nagyokat illeti a Löwe drága, a Type nem kapható) de ez egész szórakoztató kis arty-nak tûnik, és ha egy kis pénzt is hoz, az sem baj...
az MM viszont nem mindegy, ezért nézegelõdöm infó után

nekem van egy ártatlan churchillem,de megvok vele elégedve.Egyszer bfektettem egy ilyenbe de már nagyon-nagyon sokszorosan megtérült az ára. Ráadásul élvezem is vele a játékot!Ami ugye a legfontosabb,szerintem.Mégiscsak egy játék...
*khm, tier 3 prémium tankot nem vennék, nem medium tankot.

Köszönöm a bizalmat. <#wink>

Dehogynem, a Matchmaker ugyanaz, a csaták utáni bevételt meg leosztod tízzel és kész. Én nem vennék Tier3-as medium tankot, Tier5-ösök se nagy pénzcsinálók.

Bár én a Tier8as T34 pénzhozamával se vagyok megelégedve, szóval meglehet hogy elfogult vagyok. <#smile>

Szerintem prém tank helyett prémium számlát vegyél ha pénz akarsz.

Eagle16
Höh, alap ágyúval S-35-tel kiszedtem egy KV-5-öst 😄 A kis droid az elején nem igazán véd még 144-es átütés ellen sem. Kétszer sikerült ott átlõni.

Az volt a vicces hogy nem is törõdött velem...látott de oda se fordította a tornyát.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az angolokat én is várom,kivi leszek rá ,hogy mennyire fog hasonlítani az amcsikhoz. Mert azért csak csak majdnem hogy testvér országok.
Kitartást hozzá, tényleg elég gáz, végigcsináltam az T-54-el, meg az E-50-el, amihez még a motort is ki kellett, mert nincs E-75-öm.

Most eldöntöttem, hogy nem nyúlok a free-hez, aztán meglátjuk mit mutatnak az angol medek, bár gondolom jók lesznek, mint minden új cucc.
megnéztem, de tesztszerveren kicsit csalókák a dolgok
MM és farmolás meg sokszor nem derül ki
Bocsánat,a többi tag még nem 300% csak 200+95...

Sziasztok!

T30-am van,és a 2. töltõ csak 200%-os elit alakulattal,míg mindenki más 300%.Mikor elérte az elit alakulat a 100%-ot nem csökkent a töltési idõ.Azért van ez,mert neki is 300%nak kéne lennie?

egyet értek veled.német ágról jövök ott megvan az E-50,de nem top még,de alakul.Gondoltam kipróbálom a T-54et de ez elég hosszadalmas folyamat lesz ahogy látom...a T-34-85-el nekem még nem volt bajom,kezdem megszeretni,de ez....remélem majd azért változik a véleményem.