World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A korábbi hozzászólásaidból úgy vettem ki hogy te is otthon vagy a témában, szóval tudhatod hogy nem létezik olyan hogy tökéletes helyezkedés és mozgás. Attól függetlenül hogy mindig mindenki ezzel jön. Nyilván megvannak az alapszabályok. Pl: nem állunk ki nyílt mezõre, mindig legyen mellettünk fedezék stb. De a csata haladtával az artytól már csak helyezkedés kérdése az hogy mire tud rálõni és mire nem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az infantry tankok - heavy ágon- jó (front)páncélzattal rendelkeznek majd, de a sok függõleges páncéllemez miatt beforgatva érdemes õket használni, mint a németeket. Jó hulldown képesség, de közel sincs olyan erõs tornyuk mint az amerikaiaknak. Az ágyúik szerintem hasonlóan közepes teljesítményûek lesznek mint az amerikai tesóké, nem túl jó rof-al.
A med ág - cruiser tankok- játékstílusa lesz érdekesebb. A cometig a sok 0 páncélzatú tank, remélhetõleg tényleg remek mozgékonysággal és talán magas rof-al, kb mint uncle sam-ék. Majd a centurion-ok jó páncélzattal, csiga lassúsággal, valószínûleg nagy átütésû (és medhez képest nagy sebzésû már a t8-nál is szvsz) ágyúkkal. Inkább sniper tankok, á la párducok.
T10-be meg jön a fv4202 vagy korai proto chieftain ami sz@rrá fogja alázni a többi kis csicska t10 medet! Muhahahaha muhahaha muhaahahakhhhmm
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Itt pl pont összejöttek a dolgok

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
a szájbabaszott nyomorék játékosokat szidd inkább, akiknek a kurva annyukat, AZOK basszák tönkre a játékélményt.
adta lehetõséggel?
Ha nem bírod az artykat akkor hagyd abba, keress más játékot és kész.
wot nick: PsychoTrooper
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
lement vagy 4 ~800-1000 xp-s vereség ezzel a fos T4-es francia artyval, majd nanÁ hogy akkor duplázok vele, amikor 1 kibaszott találatom volt, mert mire spot után pikk-pakk elkattintottam magam, és odaért a lövedék, ki is lõtték õket .. -> 600 xp duplázva
ne basszon fel az ideg'. 😊
wot nick: PsychoTrooper
Egy olyan játékban, amiben akárki akármit mond, a SPG csak ballaszt.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
KV-2 pedig eladtam amikor szétszedték õket, pedig addig brutál volt.
Löwe-re sajnálom a pénzt, de egy Type-ot lehet, hogy meggondolnék.
Sõt ezt a Super Pershinget is elkezdtem nézegetni, de az majd kiforrja magát.
Viszont én elég rossz taktikával játszom vele, ugyanis csakis pénzszerzésre tartom, így sokszor csak két normál tank között futok egyet vele, gyakran csak elõrerhonak lövök párat és elhullok, mert így 1-2 perc játékkal is szerzek 10k creditet. ez van. Persze ha feltesz a csúcsra, akkor volt, hogy 5 kill és 50k credit is bejött...
a tûzereje elment, a sebessége tetszett, bár lassan fordult..
aztán végül valamiért mégsem fogott meg a PzIV után
viszont a töltési idõt nem tudom ez mennyiben javítja...
másnak van itt tapasztalata BIA töltési idõ javulásról?
War. War never changes...
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
kíváncsi vagyok mi lesz vele, ha bejönnek az angol tankok...
Német 9-es heavy ágon bõven többet mentem mint bármelyik artyval a vegyes med ágon T9-ig meg kipótolja a maradékot.
A teljes köreim 25%-át mentem arty-val és ebbõl kifolyólag nem igazán szoktak zavarni.
Azt meg nyugtatóként szoktam alkalmazni hogy szétlövöm a sok balfaszt akik csapattársként tankba csak felidegesítettek.
jó MM, de idegesítõen lassú
hasonló véleményre jutottam nagy részt a kisebb prémium tankokról én is, (ami a nagyokat illeti a Löwe drága, a Type nem kapható) de ez egész szórakoztató kis arty-nak tûnik, és ha egy kis pénzt is hoz, az sem baj...
az MM viszont nem mindegy, ezért nézegelõdöm infó után
Bár én a Tier8as T34 pénzhozamával se vagyok megelégedve, szóval meglehet hogy elfogult vagyok. <#smile>#smile>
Szerintem prém tank helyett prémium számlát vegyél ha pénz akarsz.
Az volt a vicces hogy nem is törõdött velem...látott de oda se fordította a tornyát.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most eldöntöttem, hogy nem nyúlok a free-hez, aztán meglátjuk mit mutatnak az angol medek, bár gondolom jók lesznek, mint minden új cucc.
MM és farmolás meg sokszor nem derül ki
T30-am van,és a 2. töltõ csak 200%-os elit alakulattal,míg mindenki más 300%.Mikor elérte az elit alakulat a 100%-ot nem csökkent a töltési idõ.Azért van ez,mert neki is 300%nak kéne lennie?