World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CW-n biztosan továbbra is a csapat gerincét a t110, is-7, is-4 fogja alkotni, még talán a forgótornyos USA heavy beszáll közéjük. De most már azért lehet többet látunk TD-ket és MEDeket is😄
csak majd nehogy agyvérzést kapj amikor 10 bõl 9 szer nem tudsz 300 méternél messzebbre lõni, mert ez így van sajnos 😊 de közelre tökéletes
ez itt a probléma, hogy CW-n idáig se TD se MED kivéve spottolásra. Nem mindenki akar Heavyzni, jó persze nyilván azzal a legegyszerûbb játszani de akkor is😛 Randomban nekem abszolút favorit a MED. Meglátjuk mennyire fog változni most a CW, az is lehet, hogy nem sokat. Az tény hogy TEST2-n T-62vel Zoomolás nélkül az összes AP átvitte a Maust, szívmelengetõ érzés volt😛
akkor jó én is ahaldok szépen a IS-7 felé, de az Is-8 al is meg vagyok elégedve!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

nem az összeset.... IS-7, T-110, E-100 továbbra is yo lesz... de a masu-t szét kapják a tier10medek mint állat majd 😊
Koridor
Mintha tankokat csak tankokkal pusztítottak volna. Panaszkodtok az artyk miatt, vajon ha kivennék õket egy hét után mi lenne a sírás-rívás tárgya? A gyors tankok vagy a bokorban gubbasztó td-k? Nem tudom mi lenne ha volna akna, tankcsapda, panzerfaust, molotovkoktél, usankás blöki a hátán bombával?

Kétlem , hogy A heavykat kukázznák mivel...az egész játék alapja a nehéz tankok..

Ismerem ateet, tudom, hogy heavys direkt cukkoltam picit😛 De az artyk miatti sírás már kezd nagyon sok lenni, adott a lehetõség kihúzni egy artyt ha annyira OP és lehet vele játszani stb stb A pályák többségén pedig valóban el lehet bújni arty védett helyre. Nem kell feltétlen a mezõ közepén egyedül támadni Maussal. De sztem a legtöbb emebrnek tényleg az fáj, hogy kihúz sok idõ árán egy tier10 heavyt és nem garázdálkodhat vele kedvére, de lássuk be ez így jó, nem kell OP cucc, hanem BALANCE kell!!!
Mikor regisztráltál a játékra téged ezekrõl letiltottak?
Tuti volt az EULA-ba egy pont, hogy Pilutika csak lassú heavy-vel meg lomha TD-vel játszhat.

Sikeresen felhoztál 3 pályát a 30-ból, ráadásul Sand Riveren bõven van hely ahova nem tud jól belõni az arty. Malinovka már neccesebb ott leginkább csak védeni lehet vele de nem megoldhatatlan, hogy ne lõjjenek hamar szarrá.
De... nagy igazság, hogy a 8-as arty-k óta randomba nem visz értelmes ember Masut. Meg úgy általában már sehova ha nem lehet megválasztani a térképet.
Meg ahogy R3nton írja. olyan tankkal kell menni ami alkalmas jelenleg a random-ra és nem vinnyogni, hogy de én a Masuval akarok játszani.

naja masu az megy a kukába 7.5tõl... tier10es medek MEGALÁZZÁK!
1 db tier4 francia artym van😛 Igen a medeket valóban szeretem, és nagyon örülök a következõ patchnek, végre megtörni látszik a heavyk egyeduralma. Van egyébként 4 top tier heavym is. Hozzáteszem azt a sírást már nem bírom olvasni lassan ami itt megy az artyk miatt. Meg kéne tanulni mással is játszani mint heavy meg TD és akkor nem lenne probléma, nyilván az az egyszerûbb ha beülsz vmi páncélozott dögbe amit nehéz kiszedni és ontja a killeket, minthogy néha még gondolkozni is kelljen csata közben😛
fogadjunk hogy neked aartyd meg meded van, hogy ekkora hülyeségeket beszélsz...

Mausnak annyi atee😄 Megy a MÉHbe. Heavynek annyi, kuka, medium van meg arty 7.5-tõl😛 😄😄
Ezzek 2 gond van:
-1 nem játszok német tankokkal
-2 maus-al aki randomozik az szimplán hülye, de nem mellesleg mindegyik pályán van olyan hely, ahová nehezen lõ be egy arty

flashpointer
Úgy olvastam régen hogy ide is tervezgetnek egy respawn alapú játékmódot, az egyik hírben volt.

Emancipate yourself from mental slavement!

Mozogjal mar el egy Maus-al lecci 3db tier8 as arty elol..... a sand riveren vagy a prokhorovkan esetleg a malinovkan

ha sikerul oket kimozogni akkor szvsz kirakajak a FAQ-ba a replayt az tuti( DE az is lehet hogy Oddball29 felrakja a blogja-ra)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

majd akkor is mond ezt amikor a KV-4-et 200m-rõl nem tudod átlõni mert minden lepattan róla, amikor a kv-1-be 0át lõsz meg majd amikor 500 méterrõl kell "sniperkedj" vele 😄
nem rossz gun közelre, de távolra ..... o.O
ezért nem vettem meg a 704et, kivan fejlesztve már egy ideje, de ua. a gun :S 0 páncél
igen
Egy jó scout-ot arty-val csak blind-re tudsz kilõni 😄 "a jó scout-ot senki sem látja" Akikrõl te írtál azok a berohangáló öngyilkosok. Feltételezve hogy csak egy kicsit képzett vagy "arty-ák kb 90%-ban nem azok" nem alap arty-ta helyre állsz be, hanem valahova a pálya szélére. Ha közeledik a rohangáló koncentrálsz az arty helyre, megvárod még kanyarodik, akkor lösz "ilyenkor a leglassabb" nem baj ha mellé megy, mert leesik a lánc és a többiek széttépik. ennyi
bocs, de ez szerintem beteges

Szerintem inkább játssz ezzel:

Heroes & Generals

wot nick: PsychoTrooper

Minden tagnak 100%-os BIA kell,hogy kapjak 5% javulást?

Minden tagnak kell hogy legyen, és perk, tehát ha mind 100% akkor aktiválódik.
a töltõmnek van egyedül BIA-ja,de akkor mégis mivel lesz 3%-al jobb ha nem a töltésben?

Gottfried
Abból annyi pont elég volt hogy megnéztem róla pár videót a youtubeon. 😊

A WOT nekem nagyon tetszik.Szinte minden részlete megtestesíti az "álom" játékot egy ilyen tankfunnak mint amilyen én vagyok.Eddig ebben a témában jobb játékot nem találtam.
Összesen két apró problémám van vele.Egyik az MM,ami sokszor nagyon el van cseszve és szinte esélytelen az egyik csapat.A másik az artyk korlátlan száma egy-egy csatában.Ha az artykat 2/csata számban korlátoznák és mondjuk csak annyit javítanának az MM-en hogy a két top tier ki legyen egyensúlyozva a csatákban,egy rossz szavam nem lenne többet a WG-re!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

nem csak kocka, ikozaéder xD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

A kis kocka<#nevetes1>
végre mevvan a BL-10^^ életem legszebb pillanata volt...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

TOMSILENT
Ninja GW!!!
Kattoljámáide

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Az a játék már egy ideje halott. Kicsit sajnálom, mert ott sosem húztam fel magam. Valószínûleg azért, mert a Battlefield féle respawn rendszerben mûködött.
Úgy gondolom, hogy a WoT-ban az bosszant mindenkit, hogy csak egy esélyed van. Ha az elúszik, saját,vagy más hibájából, akkor várhatsz egy ideig az újra táblára.
Jakuza001
Nem csak akkor. Akkor is ha nem lenne ennyire unbalanced fos az egesz. Meg nem tenne be a tier4 tank ellenfeleinek a tier9 tankokat. Azert az rohej, hogy azert is te kapsz penalty-t, mert valaki szakaszban megy a teamedben, hiaba vagy egyedul.

A Tank Ace Online nevezetû csodával mi a harci helyzet? Az pont egy olyan játék, ahol csak tankok és TD-k vannak. 😊

Érdekes, engem nem érdekel, ki mit-kivel csinál offline.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Megvettem a KV-5-öt, mentem is vele egy közepesen bénát.

A tetején voltam, de így is csak 2 kill és duplázóval 1100 pont körül. Azért kiszedtem egy IS-t, ami jól esett, de a végén kilõttek. Viszont mákom volt, és mégis nyertünk.

Így is összejött 40k kredit, ami kellemes meglepi. Kösz a bátorítást.
Szerintem ha annak az energiának csak a felét a való életre fordítanád amit beleölsz ebbe játékba sokkal kevésbé lennél frusztrált.
Esetleg egy barátnõ vagy hosszú séta a jólevegõn is sokat segítene.

Alien69
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. július 21. 0:04:36
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 3 930 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 389
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, 4 kill, kár, hogy a francia nagy arty kinyírt. <#vigyor1>

Hát ha netán ketten vagy hárman már lekötnek, akkor lehet lövésed. Nincs mindenkinek gyomra ehhez a parazita életmódhoz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Hát ha lenne egy nagyon hasonló játék artyk nélkül,a WG bezárhatná a boltot.Erre bármikor bármennyi pénzt fel mernék tenni.
Ennek ellenére kár morogni hogy mekkora patkányok(mert ugye azok,az vitathatatlan),egyszerûen be kell ülni egy AMX13/90-be,várni 4-5 percet míg a nagyok mennek a dolgukra,aztán egy alkalmas helyen átrusholni,és élvezni ahogy a kis görények próbálnak menekülni vagy rád fordulni,ami ugye az esetek többségében reménytelen nekik.Na ez az az élmény,ami miatt kár lenne az artykat kivenni a játékból. Aztán mikor kettõt hármat kiszedek(vagy nálunk kiszed az ellen francija) akkor lehet élvezni ahogy magukból kikelve szidják a csapatot hogy átengedte a scoutokat.
Egyéb orvosság nincs ellenük ha kettõnél többen vannak,ha valaki játszani is akar,nem csak fedezékben kempelni a meccs végéig.

Szóval vegyetek AMX-et és ha nagyon felbaszott a görényhad,menjetek vele pár kört.Tapasztalatból mondom hogy nagyon meg tud nyugtatni. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ment egy plusz! <#vigyor0>
MatchDiabolo
lol szegény kis E50M azt hitte jöhet keménykedni 1100HP-val esélye nem volt úgy kikaptam hát azért nem mindegy hogy 1 vagy 2 lövésbõl kell kiszedni valakit mert ha 2 kellett volna akkor tovább megy és beáll a hátamba de így esélye nem volt<#nevetes1>

mondjuk scoutnak nem feltétlen az a feladata, hogy elõre rohanjon kamikázézni az artyknak, elég ha csak felvillantja õket😛
Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hol van ez az akció?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

kerla
köszönöm! Holnap tesztelem, ma már félig alszom, nem lenne érdekes videó :-)

A WOT-on belül a beállításokban kell valahol bejelölni, hogy vegye fel a csatát. Lesz a replays mappádban egy 250-1000kB-os fájl. Ezt társítani kell a WorldOfTanks.exe-hez. Elindítja a játékot és te végig tudod nézni a tulajdonos szemszögébõl.

Leírás
Mivel az arty lõhet mellé és éppen azzal vághat telibe, de elég jól ki lehet térni elõlük, ha van idõd figyelni rájuk. Én is vágtam már ki scoutokat menet közben, sõt nem arty nézetben menet közben is O261-el, de elég ritka az, amikor egy jó scoutot ki lehet vágni artyval anélkül, hogy a társak nem láncolják le.

kerla
mivel, hogyan veszed fel a csatát, van vmi wot beépített alkalmatosság, ugye? még sosem próbáltam.

Random_
Mókás ez az Nvidia akció. Lett egy M2-LT tankom és a tutorialt végigcsináltam az új accounttal és kaptam egy M3 Stuartot is. Tök vicces. Van 3 napi prémem és ötszáz aranyam. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Korábban valami olyasmit mondtak hogy afféle "jack of all trades" cuccaik lesznek. Szóval kb mindenben mindenben jó/átlagos de semmiben se kiemelkedõek lesznek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Miért kérded?😊

Am mint minden más tankban a front astromech droidot a rádiós, a astromech droidot meg a parancsnok kezelhette. Aztán meg ki tudja, lehet beugratós kérdésnek szántad...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;