World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Tuti volt az EULA-ba egy pont, hogy Pilutika csak lassú heavy-vel meg lomha TD-vel játszhat.
De... nagy igazság, hogy a 8-as arty-k óta randomba nem visz értelmes ember Masut. Meg úgy általában már sehova ha nem lehet megválasztani a térképet.
Meg ahogy R3nton írja. olyan tankkal kell menni ami alkalmas jelenleg a random-ra és nem vinnyogni, hogy de én a Masuval akarok játszani.
-1 nem játszok német tankokkal
-2 maus-al aki randomozik az szimplán hülye, de nem mellesleg mindegyik pályán van olyan hely, ahová nehezen lõ be egy arty
Emancipate yourself from mental slavement!
ha sikerul oket kimozogni akkor szvsz kirakajak a FAQ-ba a replayt az tuti( DE az is lehet hogy Oddball29 felrakja a blogja-ra)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
nem rossz gun közelre, de távolra ..... o.O
ezért nem vettem meg a 704et, kivan fejlesztve már egy ideje, de ua. a gun :S 0 páncél
wot nick: PsychoTrooper
A WOT nekem nagyon tetszik.Szinte minden részlete megtestesíti az "álom" játékot egy ilyen tankfunnak mint amilyen én vagyok.Eddig ebben a témában jobb játékot nem találtam.
Összesen két apró problémám van vele.Egyik az MM,ami sokszor nagyon el van cseszve és szinte esélytelen az egyik csapat.A másik az artyk korlátlan száma egy-egy csatában.Ha az artykat 2/csata számban korlátoznák és mondjuk csak annyit javítanának az MM-en hogy a két top tier ki legyen egyensúlyozva a csatákban,egy rossz szavam nem lenne többet a WG-re!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Kattoljámáide
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Úgy gondolom, hogy a WoT-ban az bosszant mindenkit, hogy csak egy esélyed van. Ha az elúszik, saját,vagy más hibájából, akkor várhatsz egy ideig az újra táblára.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A tetején voltam, de így is csak 2 kill és duplázóval 1100 pont körül. Azért kiszedtem egy IS-t, ami jól esett, de a végén kilõttek. Viszont mákom volt, és mégis nyertünk.
Így is összejött 40k kredit, ami kellemes meglepi. Kösz a bátorítást.
Esetleg egy barátnõ vagy hosszú séta a jólevegõn is sokat segítene.
Csata: Ensk 2012. július 21. 0:04:36
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 3 930 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 389
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, 4 kill, kár, hogy a francia nagy arty kinyírt. <#vigyor1>#vigyor1>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ennek ellenére kár morogni hogy mekkora patkányok(mert ugye azok,az vitathatatlan),egyszerûen be kell ülni egy AMX13/90-be,várni 4-5 percet míg a nagyok mennek a dolgukra,aztán egy alkalmas helyen átrusholni,és élvezni ahogy a kis görények próbálnak menekülni vagy rád fordulni,ami ugye az esetek többségében reménytelen nekik.Na ez az az élmény,ami miatt kár lenne az artykat kivenni a játékból. Aztán mikor kettõt hármat kiszedek(vagy nálunk kiszed az ellen francija) akkor lehet élvezni ahogy magukból kikelve szidják a csapatot hogy átengedte a scoutokat.
Egyéb orvosság nincs ellenük ha kettõnél többen vannak,ha valaki játszani is akar,nem csak fedezékben kempelni a meccs végéig.
Szóval vegyetek AMX-et és ha nagyon felbaszott a görényhad,menjetek vele pár kört.Tapasztalatból mondom hogy nagyon meg tud nyugtatni. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Leírás
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am mint minden más tankban a front astromech droidot a rádiós, a astromech droidot meg a parancsnok kezelhette. Aztán meg ki tudja, lehet beugratós kérdésnek szántad...😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ