World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Kuka....franc fog fizetni 3$-t. Pedig csak a Lorainne 40t ammo-ja érdekelt -.-
Master91
http://gamemodels3d.com/

Ez még mindig hivatalosan jó ? Mármint amit mutat hogy mi hol van az tényleg ott van ?
Master91
Hát az baromi jó lesz.....franc vigye el, egyik kedvenc tankom ,ezt is elkúrja a Wg..
Max tier 5 tesztszerver alapján. Lehet ez még változni fog.

Nem ez teszi bullshitté, hanem hogy már 2011 júliustól temetted a Masut, miért is? Aztán meg az összes közvetlen vagy közvetett nerf/buff közül imho a legfontosabbat kihagytad, a t8 artyt.

Amúgy nekem a "kedvencem" ezek közül a bugok közül a KT volt, aminek nem volt lövegpajzsa míg ki nem jött live-ba a játék, meg lehetett úgy ölni, hogy folyamatosan lõtted a lövegnél, mert ott nulla páncél volt, egy hatalmas lyuk volt rajta. Emlékszem PzIV-el öltem majdnem full hp-s KT-t, hogy learctámadóztam és folyamatosan lõttem a lövegét, az összes átment és sebzett, neki meg állandóan elszállt az ágyúja így vissza sem tudott lõni.

Master91
ha most meg csinálják az új MM-et, B2-es még mindig csak max. Tier 4-ig kerül be? vagy most mi lesz vele?
az áprilisi tréfa volt, de aztán kitudja lehet jövõre ilyenkor már abrams meg t-90 lesz
egyébként meg az hogy tévedtem 1 hónapot, majd utána ömlesztve írtam, az miért is teszi bullshitté?
viszont kösz, hogy kiemeled a t8 artykat, az ki is ment a fejembõl :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Helló!
Szerintetek tier 10-nél lesznek majd nagyobb tankok?
Mert még régen láttam egy tech tree-t ahol tier 13-ig voltak tankok.
Lehetséges hogy lesznek akkor?
Miért van az hogy a 60 fps 75 ping hétvégére leesik 10 fps 140 ping úgy hogy nem raktam fel semmit a gépre és hajnali 2-ig játszottam 60 fps-sel és ez már a második hétvége Ez csak nálam van igy vagy mással is történt ilyen ?
igazad van, övvonal alatt oldalról 150mm volt a védelme, elõlrõl, hátulról, pedig 100mm ez remekül passzol az adatlapján írtakkal...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem raktam fel XVM-et.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

..ezt ugy mondod mintha te tankkal nem pont ugyanezt csinalnad ha teheted. az ellenfel top jatekosait kell eloszor kiloni, amilyen gyorsan csak lehet mindegy miben ulsz.
Ez így azért elég bullshit, nem is kicsi. A 100mm-es sárvédõs okosságot tudtommal 6.3-ban javították ki, ami áprilisban jött, nem májusban.
2011 júliustól amcsi heavyk amik átlövik? Meg fr. medek, heavyk? WTF??? Ezek mind idén jöttek, franciák január 5-én jelentek meg EU szerveren, szal azért rohadtul nem kell ám elkezdeni sajnálni a Masut már fél évvel korábban.

Ahhoz képest, hogy májustól júniusig írod az aranykort ügyesen ignorálod, hogy pont a 6.5-ben, májusban jöttek a t8 artyk, amik inkább kinyírták a Masu használhatóságát.

Amióta van XVM, nem számít, hogy limitálják-e õket vagy sem. Ha kicsit kilógsz a sorból, már garantáltan téged fog szopatni végig az az egy szem SPG. 40 km/h alatti tempójú tankkal meg ha manõverezni is akarsz, nem fogod tudni elkerülni, splash elkap.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ilyenkor persze természetesen egy Maus parkol a garázsomban 😄

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

minden nagyon szép, minden nagyon jó :-)

valóban, ahogy a batnél feltehetõen nálad sem. Mindez nem változtat annak tényszerûségén, hogy egy leheletnyivel több jogalapja van puffogni azoknak, akik azt hitték, hogy a masu egy lassan mozgó ám de jól páncélozott jármû lesz és ennek tudatába vágtak bele.

Master91
Ajj ez az örökös arty morgás.....vicc......Nekem is van GW PAntherem bumm !
Mivel sokat artyzok, randomba nem is kapnak el olyan sûrûn, mert tudok úgy gondolkozni mint egy arty ( persze, eltudnak találni, 1 hitbõl is ki tud szedni, de ezeket magamnak köszönhetem, hisz elfelektezek róluk, és már csinálom is a butaságomat )

T10 medek 2-3 hónapig lesznek bikák, hogy mindenki ki húzza, mindenki vegyen prémet hogy meg legyen stb, azt kapnak valami nerfet, amitõl a heavyk még is jobbak maradnak. 80%.
Csak azt az apróságot felejted el, hogy a Bat a megjelenésekor nyilvánvalóan OP volt, és a nerfelése után is simán megállja a helyét a riválisaival szemben. Továbbra is fel tudja venni a harcot bármi ellen, és elsõdleges CW spotter.

Míg a Maus fénykorában is maximum egyszinten volt a többi tier10-zel, azóta meg lényegében már semmire sem jó.
A páncélja nem nyújt elegendõ védelmet, és mindehhez a leggyengébb ágyúval és mozgékonysággal rendelkezik a tier10 mezõnyben.

Tényleg pont ugyanaz a helyzet, mint a Battal...

Igazából ezt a hozzá állást nem értem pont. Ha Te rajtad múlna akkor az egész játék nem állna másból se csak medekbõl lightokból és artykból. Szerinted ez mégis kinek lenne jó? Ez majdnem ugyan az lenne mint a mostani heavy dominancia.
Meg könyörgök, ha valaki a heavyt élvezi akkor hagy játsszon már azzal. Netalántán a Maussal akar játszani, akkor hagy tudjon már azzal menni, elvégre nem azért húzta ki hogy aztán ott porosodjon. Mondjuk nekem nincs Mausom, kb bottal se piszkálnám, mert rühellem a lassú tankokat, de azért meg tudom érteni õket is.
Pont az adná meg ennek a játéknak az ízét hogy sokszínû lenne. Több száz fajta tank 5 kategóriára osztva. Igazából pont ez a sokszínûség fog növekedni a patch után. Meg remélhetõleg kevesebb 3+ artys csata lesz a sok med miatt.
A heavyk temetésével se értek egyet. Szemtõl szembeni harcban még mindig õk lesznek a nyerõk, nem a med. Oldalról meg nyilván a med lesz jobb, mint ahogy eddig is. Én inkább azt mondanám, hogy a medeknek nagyobb lett a csapásmérõ képessége, emiatt majd az IS7 és T110 tulajoknak óvatosabbaknak kell lenniük.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

de nem szorítanak pisztolyt senki fejéhez hogy húzza ki a Maust! 😛
TVelvet
Valakit, egy hammerrel, esetleg bántani? Renitensek voltak, (450 üzit termeltetek megen...)
hmmm, ezek szerint szerinted elvan túlozva a két jármû megítélése, na nézzük az életútjukat:

Masu:
2010 szept1-2011 máj: páncélvédettség: 100mm, ágyúja pontatlan a pen katasztrófa, még a ruszkik is megemlékeztek róla egy-egy youtube videóba, hogy fostalicska, természetesen itt ment az OP-ozás erõsen :-)
2011 máj-jun: az aranykor, 3200HP, végre megkapta azt a páncélt ami a leírásban van, ágyú pontosság a mostani szintre növelve
2011 júl a mostani patchig: amcsi td-k, hvyk, fr medek, hvyk bárhonnan átlövik, folyamatosan spottolva, stb
2012 7.5 patch: feltehetõen még tovább romlik

ja, arról az apróságról ne beszéljünk, hogy a mini maus, hát khmmm, kihívásokban gazdag tank, bezzeg a lóri, használhatatlan fostalicska :-)

batchat:
megjelenéskor a szokásos beetetõ taktika: OP, húúúúzátok drogosok, majd 1 patch erejéig normalizálva, hogy a köv patchben felköltözzön t10-be.

Igen, átérzem a szegény bat tulajok sanyarú sorsát, nem is értem miért beszélek le mindenkit a német ágról :-)

<#law> rendben peace .....<#pias>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ezért nem szabad olyan tankot kezdeni ami éppen aktuálisan OP...mert jön egy pecs és borul az egész. ezért kell olyan tankot kezdeni amivel szeretsz játszani és nem azért mert éppen az a op..

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Mausnak most növelni fogják a páncélozottságát, nem? Azt nem tudom mennyire fog kompenzálni, nem néztem pontos adatokat semmirõl.
ne kezdjek el sírni mindjárt. Mikor kihúztam a batchatet patch után úgy elbaszták az ágyúját, hogy menet közben még a maust se lehet eltalálni vele. Mindegyik tankkal ezt csinálják, behozzák aztán nerfelik, leszarom a Maus tulajokat úgy ahogy õk is leszarják a batchatemet😛
helyes az észrevétel!

Ok te nem szoktál.
Mint ahogy én legfeljebb a kretén MM-et szoktam szidni illetve leginkább az amõba szintû csapattársakat.
Azt se lehet rám mondani, hogy csak OP tankokkal megyek mert három nemzet több ága többé kevésbé ki van huzigálva nálam így nagyjából ismerem õket.
De az már tényleg szánalmas ami itt megy egyesektõl arty téren és igen tartom, hogy a legtöbb pályán lehet úgy eredményesen játszani, hogy elkerülje az ember õket még a legtöbb top heavy-vel is.
Azt meg én is támogatnám, hogy limitálva lenne a számuk mert amikor oldalanként berak 4-5-6-ot az már tényleg az elmebeteg kategória.
Ez nem jó se a tankkal menõknek sem az artystáknak.
Azt meg megint csak ne felejtsük el, hogy a retardáltság nem arty függõ, legalább annyi az agyhalott tankkal is mint arty-val.
Az meg nálam az abszolút szánalmas kategória amikor valaki nekiáll szidni azt aki kilõtte legyen az bármi. Akik így reagálnak azoknál szerintem komoly mentális problémák vannak és nem lenne baj ha kezeltetnék magukat.

És te ennek örülsz? Hogy ennyire tönkretettek valamit?
Szerencsétlen Mausnak a páncélja LENNE az egyetlen elõnye, ami már lényegében semmi ellen nem véd...

Nekem nincs Mausom, de nagyon tisztességtelennek tartom, hogy így kiszúrnak azokkal, akik végigszenvedték magukat azon az ágon, és lényegében esélyük sincs élvezetes köröket futni a kedvencükkel.

Ez minden, csak nem balance

áh én szivesen elcserélném az IS-7et vmi másra .... AMX 50 100ra akár
Is-8 kicsit másabb lesz..😊Is-3 nál több a lepattanás, IS-8nál nem szabadd annyira felválalni a face to facet. IS-8al inkább kicsit sunyin alatamosan kell játszani. gyorsasága adott is hozzá rendkivül mozgékony tank. ágyúja meg elsöprõ butálisakat szoktam vele durrantani, de az biztos hogy szenvedõs mire meg van a top ágyúja. viszont onnaltól kezdve lesz igazán élvezetes a game vele.de a lényeg , hogy nem úgy állj hozzá mint az IS-3hoz eleinte szokatlan lesz...de majd ha ráérzel az ízére..Hmm...😊

Most mentem tier4 francia artyval nagyon szeretem kinyírtam ellen 2 artyját illetve sebezgettem is többiekbe, végén pedig elmentem segíteni cappelni😛
hát nem konkrétan a tier6 heavykre gondoltam😄
Én nagyon szeretném az IS-7-et de még az IS-8-hoz is kell vagy 50k xp,de az is-3 iszonyat kemény kis dög...Imádom...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

KV2 trollgun nem ér, az arty, azzal mindenki tud alázni :-)

csinálj pár replayt pls, ahogy könnyedén alázod valamelyik t6 hvyvel a t10 mezõnyt, basszus, hiába 1750 az effim, nekem nem megy.

heavyvel igazából csak azt kell megtanulni, hogy használod a tankodat. Sztem artyhoz több taktikai érzék kell. Jó artys tudja hova kell segíteni mit kell lõni, hova kell szûkülni, és még tudja is használni, azért nem olyan könnyû menet közben eltalálgatni a tankokat fõleg a pálya másik végében. Szerintem de az csak személyes vélemény. Nem véletlen játszik az playerek túlnyomó többsége heavyvel, valószínûleg akkor nem az a legbonyolultabb, persze azt is tudni kell használni, és sokan még azt se tudják.
papíron jó, mármint a statom:
312 csata 477 kill 90% hit rate 49% win rate 2524damage/battle 2300 effi

de amúgy nem szeretem (sõt k*** anyját neki XD) IS-4 sokkal jobban tetszik nekem 😊
hát ez nem nehéz, mindenki képzelje bele magát:

mi a nehezebb: Gwpanther topágyúval (t7gun), S51 alapágyúval (t7gun) t10-ben sziporkázni, vagy M6 top ágyúval (t7gun szintén) t10 csatában.

Most már döntsék el végre a medesek, hogy melyikkel könnyebb játszani: a hevyvel vagy az artyval? 😊

IS-7 hogy üzemel?

Van olyan játékos aki csak artyval játszik????(gondolom õ az "artysta") Azt nem tudom megérteni...Teljesen más játékmód...Amióta megvan az S-51 kreditszerzésre és free xp farmolásra használom,de amint lesz 2-3 tier 10-es tankom már free xp-re nem is kell,a kreditre meg folytatom az amerikai ágat+a régi PzIV,Su-85(bár az új csõvel nem tudom hogy hoz...)páros.Egyébbként tényleg érzek valami perverziót amikor 3-4 tierrel magasabb tankoknak adok egy kokit<#eplus2>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

XDD na akkor kihagyom a masut... maradok a KURVA IS-7nél 😊
szegény masu tartály már rég kuka, városi pályákon még elcsövezget, de a természetben kb így néz ki 3 arty esetén:

30.29.28....tényleg, ló nyihogás komolyan???.3.2.1...wwwwwww, (lö fr scout balról)...We've just dinged them...wsws...One of our tracks is gone! We can't move!...Critical engine damage - we're stopped...We're on fire! Put it out!...The Commander is hit!...We're done for! Get out!

na ezekre az egy percekre nem nagyon éri meg elõ venni :-)

kiszállok itt a vitából a végén még vér fog folyni😄
Namost a kedves arty partoloknak , mondat ertelmezesi problemaitok vannak ??? egy arty-rol beszeltek ....en haromrol, harom db arty nal nincs olyan hely ahova nem lonek be(hacsak nem olyan idiotak hogy 1 kupacban alnak,artystaknal van ra esely...) Maus-on kivul azert jopar ilyen cuucc van amivel nehez elbujni, ,JT,ferdi, t30,e100,t28, t95,e75, sorolhatnam,es az orosz hevyknek is vannak gondjaik mivel nem tudnak helyben fordulni ezert poziciovaltasnal kilognak a fedezekbol, azok koze tartozom akik olyan vassal jatszanak ami szimpatikus es nem azzal ami op(nem ugy mint eggyes jatokosok akik igy probalnak javitani az egyebkent gyenge eredmenyeiken)

es a legvegere kedves virkir en ellenben teveled nem szoktam semmiert vinnyogni ,ha ven kedved keresd vissza a hozzaszolasaimat,sosem sirok az mm,arty,orosz op ,nerfelt franciak stb..... miatt
Lentebb csak egy kedves arty partolo kolegad hozzaszolasara reagaltam amiben azt emlitette hogy csak helyezkedes kerdese az arty problema, felhoztam egy peldat es megemlitettem hogy megoszthatna velunk a tudasat, azt hiszem ez nem vinnyogas.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

jajaja lesznek tier10 medek biztosan, persze T62A-k! JPZ E-100.asok, orosz TD-k..... meg majd usa TD 😊