World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez még mindig hivatalosan jó ? Mármint amit mutat hogy mi hol van az tényleg ott van ?
Amúgy nekem a "kedvencem" ezek közül a bugok közül a KT volt, aminek nem volt lövegpajzsa míg ki nem jött live-ba a játék, meg lehetett úgy ölni, hogy folyamatosan lõtted a lövegnél, mert ott nulla páncél volt, egy hatalmas lyuk volt rajta. Emlékszem PzIV-el öltem majdnem full hp-s KT-t, hogy learctámadóztam és folyamatosan lõttem a lövegét, az összes átment és sebzett, neki meg állandóan elszállt az ágyúja így vissza sem tudott lõni.
viszont kösz, hogy kiemeled a t8 artykat, az ki is ment a fejembõl :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szerintetek tier 10-nél lesznek majd nagyobb tankok?
Mert még régen láttam egy tech tree-t ahol tier 13-ig voltak tankok.
Lehetséges hogy lesznek akkor?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
2011 júliustól amcsi heavyk amik átlövik? Meg fr. medek, heavyk? WTF??? Ezek mind idén jöttek, franciák január 5-én jelentek meg EU szerveren, szal azért rohadtul nem kell ám elkezdeni sajnálni a Masut már fél évvel korábban.
Ahhoz képest, hogy májustól júniusig írod az aranykort ügyesen ignorálod, hogy pont a 6.5-ben, májusban jöttek a t8 artyk, amik inkább kinyírták a Masu használhatóságát.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Mivel sokat artyzok, randomba nem is kapnak el olyan sûrûn, mert tudok úgy gondolkozni mint egy arty ( persze, eltudnak találni, 1 hitbõl is ki tud szedni, de ezeket magamnak köszönhetem, hisz elfelektezek róluk, és már csinálom is a butaságomat )
T10 medek 2-3 hónapig lesznek bikák, hogy mindenki ki húzza, mindenki vegyen prémet hogy meg legyen stb, azt kapnak valami nerfet, amitõl a heavyk még is jobbak maradnak. 80%.
Míg a Maus fénykorában is maximum egyszinten volt a többi tier10-zel, azóta meg lényegében már semmire sem jó.
A páncélja nem nyújt elegendõ védelmet, és mindehhez a leggyengébb ágyúval és mozgékonysággal rendelkezik a tier10 mezõnyben.
Tényleg pont ugyanaz a helyzet, mint a Battal...
Meg könyörgök, ha valaki a heavyt élvezi akkor hagy játsszon már azzal. Netalántán a Maussal akar játszani, akkor hagy tudjon már azzal menni, elvégre nem azért húzta ki hogy aztán ott porosodjon. Mondjuk nekem nincs Mausom, kb bottal se piszkálnám, mert rühellem a lassú tankokat, de azért meg tudom érteni õket is.
Pont az adná meg ennek a játéknak az ízét hogy sokszínû lenne. Több száz fajta tank 5 kategóriára osztva. Igazából pont ez a sokszínûség fog növekedni a patch után. Meg remélhetõleg kevesebb 3+ artys csata lesz a sok med miatt.
A heavyk temetésével se értek egyet. Szemtõl szembeni harcban még mindig õk lesznek a nyerõk, nem a med. Oldalról meg nyilván a med lesz jobb, mint ahogy eddig is. Én inkább azt mondanám, hogy a medeknek nagyobb lett a csapásmérõ képessége, emiatt majd az IS7 és T110 tulajoknak óvatosabbaknak kell lenniük.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Masu:
2010 szept1-2011 máj: páncélvédettség: 100mm, ágyúja pontatlan a pen katasztrófa, még a ruszkik is megemlékeztek róla egy-egy youtube videóba, hogy fostalicska, természetesen itt ment az OP-ozás erõsen :-)
2011 máj-jun: az aranykor, 3200HP, végre megkapta azt a páncélt ami a leírásban van, ágyú pontosság a mostani szintre növelve
2011 júl a mostani patchig: amcsi td-k, hvyk, fr medek, hvyk bárhonnan átlövik, folyamatosan spottolva, stb
2012 7.5 patch: feltehetõen még tovább romlik
ja, arról az apróságról ne beszéljünk, hogy a mini maus, hát khmmm, kihívásokban gazdag tank, bezzeg a lóri, használhatatlan fostalicska :-)
batchat:
megjelenéskor a szokásos beetetõ taktika: OP, húúúúzátok drogosok, majd 1 patch erejéig normalizálva, hogy a köv patchben felköltözzön t10-be.
Igen, átérzem a szegény bat tulajok sanyarú sorsát, nem is értem miért beszélek le mindenkit a német ágról :-)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Mint ahogy én legfeljebb a kretén MM-et szoktam szidni illetve leginkább az amõba szintû csapattársakat.
Azt se lehet rám mondani, hogy csak OP tankokkal megyek mert három nemzet több ága többé kevésbé ki van huzigálva nálam így nagyjából ismerem õket.
De az már tényleg szánalmas ami itt megy egyesektõl arty téren és igen tartom, hogy a legtöbb pályán lehet úgy eredményesen játszani, hogy elkerülje az ember õket még a legtöbb top heavy-vel is.
Azt meg én is támogatnám, hogy limitálva lenne a számuk mert amikor oldalanként berak 4-5-6-ot az már tényleg az elmebeteg kategória.
Ez nem jó se a tankkal menõknek sem az artystáknak.
Azt meg megint csak ne felejtsük el, hogy a retardáltság nem arty függõ, legalább annyi az agyhalott tankkal is mint arty-val.
Az meg nálam az abszolút szánalmas kategória amikor valaki nekiáll szidni azt aki kilõtte legyen az bármi. Akik így reagálnak azoknál szerintem komoly mentális problémák vannak és nem lenne baj ha kezeltetnék magukat.
Szerencsétlen Mausnak a páncélja LENNE az egyetlen elõnye, ami már lényegében semmi ellen nem véd...
Nekem nincs Mausom, de nagyon tisztességtelennek tartom, hogy így kiszúrnak azokkal, akik végigszenvedték magukat azon az ágon, és lényegében esélyük sincs élvezetes köröket futni a kedvencükkel.
Ez minden, csak nem balance
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
312 csata 477 kill 90% hit rate 49% win rate 2524damage/battle 2300 effi
de amúgy nem szeretem (sõt k*** anyját neki XD) IS-4 sokkal jobban tetszik nekem 😊
mi a nehezebb: Gwpanther topágyúval (t7gun), S51 alapágyúval (t7gun) t10-ben sziporkázni, vagy M6 top ágyúval (t7gun szintén) t10 csatában.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
30.29.28....tényleg, ló nyihogás komolyan???.3.2.1...wwwwwww, (lö fr scout balról)...We've just dinged them...wsws...One of our tracks is gone! We can't move!...Critical engine damage - we're stopped...We're on fire! Put it out!...The Commander is hit!...We're done for! Get out!
na ezekre az egy percekre nem nagyon éri meg elõ venni :-)
es a legvegere kedves virkir en ellenben teveled nem szoktam semmiert vinnyogni ,ha ven kedved keresd vissza a hozzaszolasaimat,sosem sirok az mm,arty,orosz op ,nerfelt franciak stb..... miatt
Lentebb csak egy kedves arty partolo kolegad hozzaszolasara reagaltam amiben azt emlitette hogy csak helyezkedes kerdese az arty problema, felhoztam egy peldat es megemlitettem hogy megoszthatna velunk a tudasat, azt hiszem ez nem vinnyogas.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU