World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Nem volt veszélyben New York vagy Washington, ezért nem kellett bevetnem magam.

2. Az csak a szuicid VISA warrior typeosoknál férfimunka, ha meghalnak 😊 Mi franciák úgy ölünk, hogy utána bagettet rágcsálva elsétálunk a vérbefagyott holttestektõl 😛

Naja ... a vesztartalek <#csodalk> aztan amikor ferfimunka van ( "szpecnaz" ) akkoooo meg "rld" van a hulye lorijaban vazzee,mi meg a tajpal leolettjuk magunkat <#mf1>
afrancmegesziazijentartalekot....<#banplz>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Utólagos engedelmeddel felvettelek a "barátlistámra", hogy ezután ne kelljen véletlenül összeverôdve elvesztenünk egy csatát... 😊))

Fog az menni nekünk direkt is... 😊))

(Még játék közben is a Provhorovkai sztoridon röhögtem!) 😊)))

<#nevetes1>

<#nevetes1>
Ment a plusz.
Ez marha nagy volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten
Gunner ostehetseg, be kene ajanladod valami real life pancelos alakulathoz... 😊

#153354: ahhahhahhah 😄D

Saor Alba

"Kérdezi, hogy mehet-e 1 kört?"

Nem lehet hogy valami EGÉSZEN másra gondolt, csak a te kocka fejed nem fogta fel? 😊

Én csak a statisztikát hozom. 😄

Vannak itt olyan elméletek, mely szerint aki 50% alatti rátával dolgozik az konkrétan ROSSZAT csinál a csapatának és jobban járna vele mindenki ha inkább csak nézelõdne.

Nem mondom hogy osztom a nézetet, de nagy számok törvénye alapján - feltéve ha nem vagy vmely összeesküvés elmélet híve - 50% körül kéne legyen az AFK játékos 😄

19?
Szerencsére én hétvégén barátnõmnél vagyok, így a wot kilõve.
De múltkor akkorát nevettem.
Kérdezi, hogy mehet-e 1 kört?
Meglepõdve mondom, hogy persze.
Tudom, hogy soha nem játszott még csak hasonló játékkal se, mondom neki, én irányítok, te célzol és lõsz. Azt mondja ok!
Bt2-vel kilõtt 2 tankot , meg megsebesített másik 3at.
Az effem azzal a körrel lett 1200.
Adtam neki olyan csókot! <#law>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten
na meg az is <#alien>

Saor Alba

spybot919
Valaki tudna mondani valamit KV-5 rõl? láttam 19euro, ennyiért nem drága. Megéri a pénzt?😊

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Na Jó!
Pont te!
Neked elég a gyõzelemre gondolni. <#nevetes1>
Neki viszont az 50%-ért is küzdenie kell.
Amit még látok a statján, hogy a t32-t soha nem fogja kimaxolni. 91 csatából 28 gyõzelem nem hozhat sok xp-t.
Vagy állandóan noobok közé kerül. <#vigyor>

Sztem az kéne hogy feltûnjön hogy VAKÁCIÓ van, noob 😄

Solten
Milyen top tankkent? Tegnap a csapatomban 14 ilyen vegetativ lepke volt, az elso percet nehanyan sikeresen tuleltek... 😄 Aztan a masodik perc utan nezem egyedul vagyok 😄DDDD (asszem' uj rekord). Epp hogy elcammogtam a szokasos poziciomig. Vakartam a fejem hogy wtf aztan leesett hogy Vasarnap van.

Saor Alba

polluxware
!kérdés!

valahol láttam egy képet arról (7.5),hogy a jagdp2 kap majd egy 225/320as ágyút..

ez még áll? avagy a ferdire is portolják ezt?

20e xp-re vok a maxos ágyútól<#duma>

az 50% elvben úgy is kijön hogy bemegyek az M2vel és nem csinálok semmit 😊

Srácok láttam teszten hogy a ferdirõl átkerült a JagdTigerre az xp. Ez akkor is rá megy ha már eladtam a ferdit vagy csak akkor ha meg van a garázsban?

De azért van potenciál benne.
M2 Lt-vel már majdnem 50%os a gyõzelmi aránya 260 csata után.

Kabbe, honnan látod TSen hogy pislogok 😄

Pontosan!
Igazad van!
Lehet, hogy pl bélyeg gyûjtésben bealázna akárkit.
Azután pedig õ is megy fel valami gyûjtõ honlapra belinkelni minket, hogy mekkora bénák vagyunk már.

Azért mert ha hozzád kerül top tankként tönkreteheti a köröd!
<#gonosz2>

Most képzeld el! Amelyik cw-re bement az elmúlt egy évben azt mindig megnyerte. Ja, és azt sem tudja mi az a fagyasztás! Csak pislog mikor szóba hozzuk.Tankja még nem volt befagyva. 😊

srácok, ennek egyébként most mi értelme? miért kell cikizni valakit, mert nem jó játékos? simán lehet, hogy valami másban pedig õ a jobb nálad/nálam stb.
Jó, hogy itt vagy! Hiányoztál a leltárból! 😊

Rovargyûjteményem legújabb becses darabja:
Merlin333
Igazi KV-5 varázsló: 1303 csata, 446 gyõzelem.
ahogy elnéztem nem igazán tudja mi a lóf@szt kéne csinálni a játékban.

Ilyenek nemigen lesznek.
De ha mégis,akkor a csatát lerendezhetik mobil telefonról is.Csak belépnek,mozdítanak annyit,hogy nagyjából a map másik felébe menjen a lövés,aztán klikk és vége is a meccsnek.
Mondjuk arra jó,hogy a gyógypedes gyerekeknek még annyit se kellejen tenniük mint eddig.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Új tier 9 arty: GW Copy Paste E100
ÚJ tier10 arty: GW Copy Paste Maus
😄DDDDDDDD
Ebben az évben én is össz-vissz 2 klán csatában voltam.😊
Na de majd a T10 TD-k....

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

DasIsFuck
valszeg 2. arty vonal topjai lesznek😊

bár ha megnézzük most csak a németeket oda még egy 3.arty vonal toppal is beférne😄
Bär pl de a stug varriánsokból is van jópár és maus arty is jöhet mert nem nagy meló nekik copy paste megoldással 1-2 tankot artyra alkítani😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Remélem 15 percenként lõ 1-et.Ilyen feltétel mellet jöhet.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Akkor pénzt nem kímélve bármikor csinálok 1 klánt😊

Én azt mondanám, hogy nagy szarban vagyunk, és már Petrocelli sem segithet rajtunk akkor jössz te.
Egyébként más is észrevette, hogy amelyik cw-re bemész az tuti gyõzelem.

Mint Csodabogár? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Inkább mondjuk azt, amikor kell... sokkal szebben hangzik hogy én vagyok a vésztartalék mint az hogy én vagyok Crossy udvari bolondja 😄

És ebbõl 2x nyertem is egymagam technical victoryval... egyszerûen az ellenfél félt jönni 😄

Egyébként aki nem tudná anno úgy állapodtunk meg, hogy akkor jön amikor akar.

Harry Potter Tragikus Serege <#eljen><#taps> ezt megjegyeztem 😄 majd ha találkozok ingame egy HPTS-essel meg is kérdezem hogy hogy megy a hpts-nek? xd
Platoon-nak csak mikrofonnal látom értelmét és én sokszor hang nélkül játszok, így marad az egyedül, persze biztos jó lenne sokszor hasonló képességûekkel együtt menni, de jó nekem egyedül is.

Megragadnám az alkalmat hogy gratuláljak a jubileumodhoz!
Az elmúlt egy évben sikerült ötödször bejelentkeznek cw-re!
Hallellllúja tesó! 😊

Az mitõl függ, hogy egy terület mennyi aranyat hoz? Egyébként ezt napi szinten kell érteni, ha az említett 2400 goldot vesszük példának?

The Matrix has you...

Feltéve ha használni is akarod...

Sztem annyi elõnye mindenképpen van a klánozásnak, hogy mindíg találsz embert akivel tudsz platoonozni. Én se vagyok nagy CW rajongó (türelmetlen vok, nem érek rá 15 percet várni egy meccsre), persze ha kell akkor csodabogár módjára bevetem magam a tankjaimmal hogy megmentsem new-yorkot - de amúgy hagyom a többieket learatni a dicsõséget 😊

Pales27
Bocsi tegnap néztem utoljára. Elismerésem az elért eredményekhez.

Igazad van! Az 1MP pl. nagyon jó klán. Ráadásul sikeres. És szövetséges. 😊

Nézz a térképre. 😊

Viccet félretéve. A szövetségesekkel közösen birtokoljuk a 2400-ast, de mellette is vannak területeink. Jó párat már kicsaptak igy ketten maradtunk.
Egyébként a területek szinét ne nézd, mert nem csak kék szövetségeseink vannak.
Tudom jól, hogy elõbb-utóbb mindenkit kirúgnak szögletre, de amig itt vagyunk megpróbáljuk magunkat megszedni.😊

Igen akár 1000000 kreditet is megspórolhatsz .

+1

Akkor én maradok a balfasz noob kategória, mert nem hogy cw-re nem járok, még klánba se akarok belépni, jó nekem egyedül randomban.

van egy 2400 as területük az hozza szerintem
Pales27
Honnan jön a havi 45-50 ezer gold a kasszátokba?
Vannak támogatóitok?