World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Az csak a szuicid VISA warrior typeosoknál férfimunka, ha meghalnak 😊 Mi franciák úgy ölünk, hogy utána bagettet rágcsálva elsétálunk a vérbefagyott holttestektõl 😛
afrancmegesziazijentartalekot....<#banplz>#banplz>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Fog az menni nekünk direkt is... 😊))
(Még játék közben is a Provhorovkai sztoridon röhögtem!) 😊)))
Ment a plusz.
Ez marha nagy volt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
#153354: ahhahhahhah 😄D
Saor Alba
Nem lehet hogy valami EGÉSZEN másra gondolt, csak a te kocka fejed nem fogta fel? 😊
Vannak itt olyan elméletek, mely szerint aki 50% alatti rátával dolgozik az konkrétan ROSSZAT csinál a csapatának és jobban járna vele mindenki ha inkább csak nézelõdne.
Nem mondom hogy osztom a nézetet, de nagy számok törvénye alapján - feltéve ha nem vagy vmely összeesküvés elmélet híve - 50% körül kéne legyen az AFK játékos 😄
De múltkor akkorát nevettem.
Kérdezi, hogy mehet-e 1 kört?
Meglepõdve mondom, hogy persze.
Tudom, hogy soha nem játszott még csak hasonló játékkal se, mondom neki, én irányítok, te célzol és lõsz. Azt mondja ok!
Bt2-vel kilõtt 2 tankot , meg megsebesített másik 3at.
Az effem azzal a körrel lett 1200.
Adtam neki olyan csókot! <#law>#law>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Pont te!
Neked elég a gyõzelemre gondolni. <#nevetes1>#nevetes1>
Neki viszont az 50%-ért is küzdenie kell.
Amit még látok a statján, hogy a t32-t soha nem fogja kimaxolni. 91 csatából 28 gyõzelem nem hozhat sok xp-t.
Vagy állandóan noobok közé kerül. <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
valahol láttam egy képet arról (7.5),hogy a jagdp2 kap majd egy 225/320as ágyút..
ez még áll? avagy a ferdire is portolják ezt?
20e xp-re vok a maxos ágyútól<#duma>#duma>
M2 Lt-vel már majdnem 50%os a gyõzelmi aránya 260 csata után.
Igazad van!
Lehet, hogy pl bélyeg gyûjtésben bealázna akárkit.
Azután pedig õ is megy fel valami gyûjtõ honlapra belinkelni minket, hogy mekkora bénák vagyunk már.
Azért mert ha hozzád kerül top tankként tönkreteheti a köröd!
<#gonosz2>#gonosz2>
Merlin333
Igazi KV-5 varázsló: 1303 csata, 446 gyõzelem.
ahogy elnéztem nem igazán tudja mi a lóf@szt kéne csinálni a játékban.
De ha mégis,akkor a csatát lerendezhetik mobil telefonról is.Csak belépnek,mozdítanak annyit,hogy nagyjából a map másik felébe menjen a lövés,aztán klikk és vége is a meccsnek.
Mondjuk arra jó,hogy a gyógypedes gyerekeknek még annyit se kellejen tenniük mint eddig.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
ÚJ tier10 arty: GW Copy Paste Maus
😄DDDDDDDD
Na de majd a T10 TD-k....
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
bár ha megnézzük most csak a németeket oda még egy 3.arty vonal toppal is beférne😄
Bär pl de a stug varriánsokból is van jópár és maus arty is jöhet mert nem nagy meló nekik copy paste megoldással 1-2 tankot artyra alkítani😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Egyébként más is észrevette, hogy amelyik cw-re bemész az tuti gyõzelem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az elmúlt egy évben sikerült ötödször bejelentkeznek cw-re!
Hallellllúja tesó! 😊
The Matrix has you...
Viccet félretéve. A szövetségesekkel közösen birtokoljuk a 2400-ast, de mellette is vannak területeink. Jó párat már kicsaptak igy ketten maradtunk.
Egyébként a területek szinét ne nézd, mert nem csak kék szövetségeseink vannak.
Tudom jól, hogy elõbb-utóbb mindenkit kirúgnak szögletre, de amig itt vagyunk megpróbáljuk magunkat megszedni.😊