World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen.

A 122-essel, ha átütöd, 450 +/-20% a sebzésed a repeszrombolóval. De ha nem ütöd ár, ennél jóval kevesebb. Az, hogy mennyi, nem lehet elõre kiszámolni.

spybot919
Szóval kisebb az átütése de ha átüt akkor nagyobbat is sebez?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Semmi újat nem mondtál sajnos. Igazából arra lennék kíváncsi hogy 122mm -er mivel másabb ha átüt és mekkora sebzést kell várni tõle.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Viszont az utóbbi ágyúnak alighanem relatív kevés az átütése.

mindenesetre lenyom még 1-2k meccset azt tök jóra fog kikupálódni!
A 160/160/280 úgy értelmezendõ, hogy páncéltörõ/kumulatív/repeszromboló, a 450/370-hez pedig nincs páncéltörõ, csak repeszromboló és kumulatív. Alighanem ez utóbbi valami nagy ûrméretû, de rövid löveghosszúsággal rendelkezõ löveg.

spybot919
Csak a fejlesztõk ezt nem akarják megvalósítani mondván ,hogy nõne tõle a várakozási idõ amelyben minél több értéknek kell megfelelni mint jelenleg....

Average captured points in the battle:4,37
Average tank lvl: 4.40
No mibõl is jött össze ez a parádés efficiency low tier-ben?

4,5/csata

spybot919
Üdv és szép napot mindenkinek. Lenne egy kérdésem az ágyúkat illetõen. Van most 85mm es 160/160/280 átlag sebzésû löveg felszerelve a tankomra. De van még fejlesztve egy 122mm es 450/370 átlagos sebzésû ágyú amibe csak Repesz-romboló, Kumulatív lõszerek kompatibilisek. Akkor ezekben az esetekben hogy kell érteni a sebzéseket? Ha valaki ráér légyszíves vezesse le nekem és megy is a plusz 😊

5k meccset csaknem tier 3-4ben nyomott le?!Az felett meg azért lehetgyûjtögetni,én is nemrég óta figyelek oda és szépen megyeget felfele,2-3naponta 1et.Igaz én is alacsonyról indultam, és nincs heavym T6 felett,csak medek.
Viszont az effje az jó szerintem,de az foglalásból is lehet ilyen jó!
Rendben, hozzák be a Sturmtigert. Elvégre több jogosultsággal rendelkezik mint némely tank.
Csak a jelenlegi MM-el úgy elszaródna a játék, hogy sok player nem is kínozná magát többé.
Egy olyan MM-ben eltudnám képzelni, ahol lenne típuslimit és típusérték. Mint pl. a században lévõ tank értékek.
Valami ilyesmi. Alaptípus(X érték) + felszereltség(Y érték)
És ezeket az értékeket belepakolászni egy csapatérték limitbe.
Pl a támadó és védõ játéknt is ezzel rendbe lehetne rakni.
Az meg nem gond, ha 20 mp kell várni két balanszolt csapatra. De szerintem rengeteg jó ötlen van ebben a témában, csak a megvalósulásban nem. 😊

Random work
Nem kevés, elõfordulhat simán...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szerintem meg legfeljebb átlagos
Az újabb effi számítás szerint már csak 977-re jön ki.

Szerintem nagyon jó!

Ha sokat játszik alacsony Tierben, akkor simán lehet ennyi.

Attól függ milyen tankokkal milyen átlagsebzéssel jön ki ez az eredmény.

Én is kérdeznék egyet. Még mindig lehet szimpla pillanatképet felrakni bizonyítékként az eredményemhez vagy már nem? (És ha nem, miért nem?)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Rég vittem már fel mwraplay-es linket, az megoldódott már, hogy sokszor semmilyen adatot nem hozott át? Mindenhol 0 volt a "Részletek" alatt.

5k meccs után csak 267 az átlag XP? Nem vok pro játékos,sõt... de nem kevés egy kicsit? Tier mennyiben van a legtöbb csatád?
Wot nicket mondj inkább.

Random work
Szerintem viccel...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

spybot919
Most ironizálni próbáltál vagy tényleg nem tudod?

Kb 5k játékom van
Az efim 1440 felett és 267 az xp átlagom.
Az jó?
Random work
Azonnal felkerül.

Oké. Azonnal felkerül a listába, vagy várni kell rá?

Ha meg felraktad az mwreplaysra, akkor csak a link kell...

Nohab
A szövegdoboz alatt ott van a "Replay feltöltése" vagy "MWReplay.com... " gombokra katt.
Ezt most nem értem teljesen....

3 féle módon viheted fel az eredményt. Ha van replayed, akkor töltsd fel azt...

Nohab
Aztá de reggel van.

Amirõl nincs eredmény (5 soros, pont mint alattad), nincs replay vagy nincs fent mwreplayen az elveszett.

Esetleg azt lehetne még, hogy a tankodnál a legjobb xp-t bemásolod és a kreditet is, ha emlékszel rá. (Nem más egy reálisat kamuzol.)
Nem az a baj, hogy nincs végig véve, hanem hogy a result tracker azt írja a garázsban kapott eredményt kell bemásolni, na azt én nagyon nem másolgattam ki az 1 héttel ezelõtti replay-bõl, ott a replay mwreplay-en, ott kiír róla mindent. Próbáltam egy patton-os kört feltenni, eredmény is van róla, meg mwreplay link is, nem tudom mennyi idõ mire felkerül, mert azonnal nem jelent meg.

Nohab
Visszajátszást is feltöltheted.
Igy van, az olyan replayokban amik nincsenek a csata végéig felvéve nincs benne egy csomó adat. Ezt hivják incomplete replaynak - sajnos a WGnek így sikerült megcsinálni.

Úgy tudom ezeket az mwreplays se fogadja be, meg a replay manager is adathiányt mutat.

Néztem ezt a result tracker-t, csak úgy lehet feltenni eredményt, ha megvan a csata végérõl a garázsban kapott összesített eredmény? Nekem van egy rakás elég jó köröm, de eredmény talán 2-3ról van, így akkor fel sem lehet tenni ide? mwreplay-es oldalamon is csak pár van fent, mert jó ideig nem vettem replay-t, így kimaradt elég sok sajnos.

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 24. 9:22:33
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 2 215
Szerzett kredit: 81 075

csak jó ez az e 50
Hali szakesz!
Obj.268-am van + tudok venni egy prem tankot mert a másik teszt accon ott csücsül a 15k gold
ha gondolod nekem ma oké szinte bármikor...
"miért kell cikizni valakit"
1.
Az ilyen gyökerek általában a csapat elsõ harmadában foglalnak el egy értékes helyet. Csata közben viszont zéró teljesítményt nyújtanak. Az ellen oldalon persze minimum egy 1100+-os párja hentel.
2.
Játék közben fokozatosan megy fel bennem a pumpa: megkérem, tanácsot adok neki, rászólok majd végül méltatom kivételes képességeit (ekkor, azaz az 4.-5. perc környékén általában már kilõtték). TK-zni csak kivételesen nagy szabotõröket szoktam...
Szóval mivel még én kapok chatban-t az idióta miatt itt adom ki magamból.

Mondjuk ez sem sokkal idegesítõbb jellegû post mint a "Akkor most M4A3E2-vel vagy M4a3e8-cal érdemesebb-e a legeslegjobb Tigris tankokat osztani egy lengyel szakaszban, miközben TDantes folyamatosan hazudik?" jellegû témák.
TDantes no offense<#kacsint>

Dehogyisnem.
Utolsó link utolsó öt sora a Sturmtiger-rõl szól, viszont a T10 arty-ról nincs infó. (Legalább is én nem láttam...)

- WoT: Rogerius -

Mi a szösz, készül a szakesz armory? 😊

Nem kell komolyan venni, ez pont az aminek hangzik, ostoba trollkodás.

A két belinkelt forrásban még csak említés se történik a Sturmtigerrõl, nem hogy Tier10 arty meg hasonló marhságok. Szépen felültél az átverésnek! <#taps>

Nem lesz semmi ilyen. JP2 a Ferdi fegyvereit kapja meg.

Sajnos már nem tudja, mert 7.5-ben már nem lesz kapható.

- WoT: Rogerius -

JP 2vel én is be tudok szállni.

Egy jó pár tankkal tudok menni ha kell. (Foch, JpzE100, M48, JT,)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha valaki ráérne pár perc (maximum(!) óra) gyakorlócsatára és nagylelkûen megengedné, hogy párszor rálõhessek a tankjára, akkor legyen szíves és vegye fel velem a kapcsolatot ez ügyben, ha rendelkezik a következõ tankok valamelyikével:

- AMX AC Mle. 1946
- AMX AC Mle. 1948
- AMX 50 Foch
- AMX 50 155 Foch
- jagdpanther II
- Jagdpanzer E-100
- Object 268
- T110E3
- T110E4
- SuperPershing
- M48A1
- Jagdtiger
- ST-1
- IS-6
- M6A2E1

A segítséget elõre is köszönöm!

Pales27
Sztem megéri, de legjobb ha most kipróbálod teszt szerveren.

Azért beszarás, berak a fostaliga M5-el IS-8-ak közé 😄

Sõt, most hogy felhoztad, fel is raktam az e-peen lóbálós oldalra, és én vagyok a legjobb lórista azzal a meccsel 😄

nyenyenyenyeeeee 😊

Itt van a replay, lehet megnézni mindjárt a typeos férfimunkát 😄

bujcsik555
Srácok, a panther 2 is annyira hajlamos ammo rackelõdni mint a panther? Csak mert ha nem, akkor nem rakom rá a wet ammo-t, hanem valami hasznosabbat keresek néki 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.