World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Average tank lvl: 4.40
No mibõl is jött össze ez a parádés efficiency low tier-ben?
Viszont az effje az jó szerintem,de az foglalásból is lehet ilyen jó!
Csak a jelenlegi MM-el úgy elszaródna a játék, hogy sok player nem is kínozná magát többé.
Egy olyan MM-ben eltudnám képzelni, ahol lenne típuslimit és típusérték. Mint pl. a században lévõ tank értékek.
Valami ilyesmi. Alaptípus(X érték) + felszereltség(Y érték)
És ezeket az értékeket belepakolászni egy csapatérték limitbe.
Pl a támadó és védõ játéknt is ezzel rendbe lehetne rakni.
Az meg nem gond, ha 20 mp kell várni két balanszolt csapatra. De szerintem rengeteg jó ötlen van ebben a témában, csak a megvalósulásban nem. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az újabb effi számítás szerint már csak 977-re jön ki.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az efim 1440 felett és 267 az xp átlagom.
Az jó?
3 féle módon viheted fel az eredményt. Ha van replayed, akkor töltsd fel azt...
Amirõl nincs eredmény (5 soros, pont mint alattad), nincs replay vagy nincs fent mwreplayen az elveszett.
Esetleg azt lehetne még, hogy a tankodnál a legjobb xp-t bemásolod és a kreditet is, ha emlékszel rá. (Nem más egy reálisat kamuzol.)
Úgy tudom ezeket az mwreplays se fogadja be, meg a replay manager is adathiányt mutat.
Csata: Malinovka 2012. július 24. 9:22:33
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 2 215
Szerzett kredit: 81 075
csak jó ez az e 50
Obj.268-am van + tudok venni egy prem tankot mert a másik teszt accon ott csücsül a 15k gold
ha gondolod nekem ma oké szinte bármikor...
1.
Az ilyen gyökerek általában a csapat elsõ harmadában foglalnak el egy értékes helyet. Csata közben viszont zéró teljesítményt nyújtanak. Az ellen oldalon persze minimum egy 1100+-os párja hentel.
2.
Játék közben fokozatosan megy fel bennem a pumpa: megkérem, tanácsot adok neki, rászólok majd végül méltatom kivételes képességeit (ekkor, azaz az 4.-5. perc környékén általában már kilõtték). TK-zni csak kivételesen nagy szabotõröket szoktam...
Szóval mivel még én kapok chatban-t az idióta miatt itt adom ki magamból.
Mondjuk ez sem sokkal idegesítõbb jellegû post mint a "Akkor most M4A3E2-vel vagy M4a3e8-cal érdemesebb-e a legeslegjobb Tigris tankokat osztani egy lengyel szakaszban, miközben TDantes folyamatosan hazudik?" jellegû témák.
TDantes no offense<#kacsint>#kacsint>
Utolsó link utolsó öt sora a Sturmtiger-rõl szól, viszont a T10 arty-ról nincs infó. (Legalább is én nem láttam...)
- WoT: Rogerius -
A két belinkelt forrásban még csak említés se történik a Sturmtigerrõl, nem hogy Tier10 arty meg hasonló marhságok. Szépen felültél az átverésnek! <#taps>#taps>
- WoT: Rogerius -
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- AMX AC Mle. 1946
- AMX AC Mle. 1948
- AMX 50 Foch
- AMX 50 155 Foch
- jagdpanther II
- Jagdpanzer E-100
- Object 268
- T110E3
- T110E4
- SuperPershing
- M48A1
- Jagdtiger