World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lényeg, hogy magyar játékosról van, mert különben nem lenne hírértéke.

E-100-zel valaki eldöntötte a CW csatát, mert 7 killel fejezte be. Azt hiszem, hogy 100K kredit felett kapott. Állati jó csata lehetett a számára. 😊

Nem kételkedsz?Merthogy ismersz?😊Vagy elõre a respect,vagy mi a szösz?
Azt sem tudod ki vagyok..eff rating ..stb.
Lammaer?Miért?Az Amx nem zavarta meg,az egyik legjobb ...De már lehet túlnõttem rajta,de nem hiszem..Mégiscsak adok a szavára..

nem minden komoly, ami mögött nincsen smile! üdvözöllek az internet világában 😊

Egy percig nem kételkedtem benned... 😊
De hogy ez a Lammaer... 😊))

Lehet maga az AMX szint zavarta meg, mert abból azért van pár... 😊))

Ja meg nyaralni is volt...

Vicces😊Amúgy no para..Ûrprogrammal foglalkozom...Épp ezért nincs idõm a klánra.De mivel jó vagyok,papíron..Meg a kor is megvan,de csak érdeklõdöm.
Szeretnének azért engem sokan...De a wow is abbamaradt.Van real élet is nem csak a wot.😊De azért érdekel,h mi a szûrõ..
Ahogy írtam,jelenleg Lammi bajtársammal akarok amx harcot vívni...Amikrõl beszéltünk megtanultam...De nem leszek jobb,hagyom nyerni,tudjátok respect...

Nem poénból kérdeztem...Ne vedd annak.
Amúgy jó vagyok,ehhez is értek,de érdeklõdök..
Ha lesz mód Lammaerral összemérjük magunkat Amx szinten..Lehet a tanítvány megeszi az öreg trollt,akinél tudjuk,h az álarc mögött 1 érzelmes emberke lapul..Csak még pm-ben sem válaszolt..

Hogy a bánatba lehet lenyomozni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát pl. abból, ahogy ír...
hogy helyett h, hány helyett ? ilyenekbõl...
ezek általában facebook-on felnõtt 15 évesek.

viccet félretéve.Elbeszélgetés van felvétel elõtt, általában meg tudom állapítani a hangszínbõl és a stílusból az életkort.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Megint kezded??? 😊))))))

Nem tart semeddig megnézni. Van rá progi.

"Bámulatos, hol tart ma már a tudomány." 😊

Mi kell 1 jó játékoshoz nálatok,meg általában?Eff rating?Vannak beók?Nem viccelek,csupán érdeklõdök..

lenyomozzák, a jobb klánoknak van HR részlegük

Szerintem megkérdezik tõle... 😊

Hi.Amúgy,h derül ki,ki ?éves?Meg más klánban is?

Ez elég imponáló lista!

(Gold osztás, jutalom máshol is van azért (-1MP-), de ez nem csökkenti az érdemet)

Remélem nem lesz ilyen, de ha mégis egyszer kirúgnak, jelentkezem! 😊)

Mighty
Az eddigi CW-s tapasztalatom alapján (ami kicsit több a 0-nál 😊) szinte csak arty-k tudnak felmutatni 3-nál több killt 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Én csak annyit fûznék hozzá, hogy a játék csúcsa a CW csata, összeszokott csapatok ellen, sokszor sokkal jobb egyéni skill-es emberkék ellen. Ott lehet megmutatni a tudást, a random csaták lemmingcsordás csatáiról berakott 6-7-8 killes képeket meg hagyjuk már... 😊
Rakjatok CW-s képeket 6 kill-el. Azt én is megnézném.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

..ez nagyon korrekt hozzaallas! le a kalappal!
ejj.. en is bajba vagyok akkor mert a 12tvel mar kihuztam az 5os spg-t, sot mar fullos a joszag, de a 6os spg 116k xp.. nah most valaszthatok honnan menjek.. 12t vagy 5os spg..
Értsük már a szóvicceket, kérem. <#wave>

Master91
Csak a HPTSA-val vannak/voltak gondok <#eplus2>
Még egy gondolat. Nálunk nincs sem kötelezõ gyakorlás, sem kötelezõ századozás. Azért mert én is utálom. 😊
Mindenki azt csinál amit akar. 😊

Nos! Tisztelettel megjegyezném, hogy az a töketlen sereg több mint három hónapja Afrikában van és mindenkit kirúgott aki oda be akart jönni.
Megkegyezném továbbá, hogy havi szinten min. 45-50 ezer gold jön be a klán kasszába amit én szétosztok a tagok között.Nekem nem kell.
Csak a töketlen seregben van folymatos gold osztás a tagok között, ill. csak nálunk vannak jutalmazások is.
Ebben a töketlen seregben minden kieg. átrakást is a klán áll.
Ebben a töketlen seregben egy most jött ember is ugyanannyi goldot kap mint aki egy éve a klánban van.
Tehát a kiegeken és a gold lõszereken túl folyamatosan kap mindenki plusz goldot csak azért mert nálunk van és aktiv.
Plusz kölcsönt is adunk bárkinek a klánban.
Megjegyezném még, hogy a gold juttatás egyetlen feltétele,hogy feljön ts-re és bejelentkezik a csatába.Ha nem fér be a csatába akkor is kap goldot.

Egyébként itt a fórumon sok klán tag van õk tanúsithatják.

Nem kicsit durva azt kifarmolni a 12t-vel 😊

Éppen most agyalok hogy lasan megvan az 55K ami a mostani arty átmenethez kell, és inkább kiváltom azt és majd artizok minthogy a 12t-vel 100K+-t farmoljak még...

140.000 xp

<#nyes><#nyes>

..jol emlekszem h a 7.5 utan az amx12trol hatoskent at lehet majd menni az spg agra? illetve ha igen mennyi xp-be fog ez kerulni?
szabii98
Hungarian PiraTeS?

I met God. She's black

Na jó megnéztem a wot honlapon.
Hungarian Pirates

Ne bízz, ne félj, ne könyörögj!
<#wow1>

Hmmmm, látom nagyon hétfõ van.

Házi Pálinkát Termelõk Serege

Korban simán duplázom az alapértéket, azzal nincs gond. De Harry Potteres srácok nélkül nem látom értelmét. 😊

HPTS az az Humortalan Pasik Töketlen Serege?

Pontosan, bár Harry Potteres srácokat nem nagyon veszünk fel, mert CW idején nekik már fel van lõve a pizsama.
Úgyhogy Te is jól gondold meg... 😊

A HPTS, az a Harry Potter Tragikus Serege rövidítése? <#idiota>

TVelvet
Any news?😊
Üdv.

A kalózok (HPTS) felvételt hirdetnek !!!

Minimum követelmények:
- 18+ életkor
- minimum 2, de inkább 3 CW képes heavy,medium,arty.
- TS használata játékba lépéstõl kilépésig.
- Heti 4 alkalom esti CW-n ill. gyakorláson részvétel.
- Efficiency 1000 fölött.

Jelentkezés játékon belül a toborzóknál.

Awakening

Találtam egy vicces CW taktikát (trollkodást):

http://www.youtube.com/watch?v=wUPLNU5YfD8&feature=player_embedded

<#nevetes1>

(közvetlen linket nem enged beszúrni, mert még friss hús vagyok a fórumon)

BF3: Atomiccore

Elképzelhetõ csak trollkodás. Nem tudom elképzelni hogy a WG ennyire hülye legyen.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Látni vélek egy trollface-t a wotinfo-ra posztoló fejének a helyén.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eredetileg még olyan pletyka volt, hogy lesznek tier X-es arty-k, de úgy hogy a mostaniak kerülnek feljebb.

De persze egytrilliót sebztõ Strumtiger, ami ráadásul páncélozottabb mint sok nehéz tank...ha ezt megteszik, aki eddig nehéz tankot vagy TD-t használtm, itt hagyja az egészet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Végül is az õ pénztárcájuk fogja bánni, nem a miénk 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Közelítünk az ideális 15 SPG vs. 15 SPG csatákhoz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tényként nincs de emlékezz vissza mikor felvetették hogy lehet lesznek T 10 TD meg medek ugyan ez volt ugyse lesz meg minek azt nesze 2 hét azt jönnek
Ha ez tényleg ilyen formában be fog jönni, akkor szerintem azok akik csak TD-vel vagy heavyvel szeretnek játszani, gyorsan távozni fognak ebbõl a játékból. Aztán a végén úgy fog kinézni egy csata hogy lesznek medek, lightok, na meg persze artyk.

mondjuk ha jönnek a T13 tankok akkor eltudom képzelni a T 10 artykat
Hát én egyelõre nem látom tényként hogy jönne tier X-ben a Strumtiger.

csak vicc volt