World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem szimpatikusabb kevésbé súlyozza a cap/def/spot értékeket meg vagy 70 ponttal jobb is vagyok azon 😄
Ez kb olyan mintha én most megkérdezém tõled hogy szerinted szeressem az eperfagyit vagy nem? 😊
Neked kell eldönteni hogy megér e cirka 200K-t az hogy kapj tizenvalahány k free XPt.
Egyelõre még thunderbyte-al agyalunk hogy mégiscsak megmaradjon a szöveges bevitel is (ez amolyan becsületesség alapú opció), mert végülis közel 40%-a a játékosoknak támogatta, és ami fontosabb, az eltelt pár hétben csak 1-2 idióta ember vitt be kamu adatot, tehát úgy tûnik a fórumon jelenlévõk alapvetõen becsületesek 😊
Csak most nemtom thunder hova tünt, mert nem dolgozik 😄
Ha az átlag XP-t nézem akkor átlagos vagy átlag alatti játékosnak titulálnálak (semmi személyes), az még prémiummal is csak 400 (gondolom nem vagy prémes)... régen én ez alapján ítéltem meg az embereket...
Ha meg az effit nézem, akkor átlag feletti játékos vagy.
És ez most nekem tudathasadás, valami gebasz van a rendszerben 😊
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Szerk: prémium elõfizu nélkül, lehet 10k csata is lesz.
Természetesen egy screenshot is bizonyító értékû, azonban ahhoz ember kell aki kiértékeli/ellenõrzi, mig a replay fájlokat automatikusan a rendszer megoldja (már ha éppen jól mûködik, kicsit elhúzódik a tesztelés, mindig találunk vmi bugot 😞 )).
Körülbelül ennyit kell összehoznod egy jó eredményhez.
Az jótékony egy ilyen helyen... 😊))
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én vok aki megkérezte a véleményeteket az átlagomról!
Pár infó még:
jelenleg a legnagyobb tankjaim az is és a tigris
Az issel nem mentem még túl sokat kb 100 menet
Volt egy királytigrisem is kb 30 játék erejéig, eladtam, nem tetszett.
Legtöbb kilõtt tankom egy csatában 11 egy tier 2-vel, jó menet volt😊
50% a gyõzelmi arányom.
Most az efim 1445, az átlag xp 267 5k játék után.
vityek a nicknevem.
nem használok prémiumot, nem vok klántag.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Visszavettem, folyamatosan 1000 xp fölötti köröket hoz prémmel, de most mentem 1 1900ast is.
T9-ig bõven lehet vele mit kezdeni.
Nagyon megkedveltem.<#gonosz1>#gonosz1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Most lesz 1800. Azon a szinten még ez is szép szerintem.
Azért kedves tõlük, hogy minden újabb patchbe sikerül becsempészniük néhány újabb olyan játékmechanikai hibát, amelyik részéhez a játéknak egyébként hozzá sem kellett volna nyúlniuk a patchnotes alapján 😊
Virkir:
Kipróbáltam. Nem azt mondom, hogy rossz lett, de azt a statot, amit elértem vele a 107-essel, képtelen lennék tartani az új ágyújával. Azért meg nem fogok játszani egy már rég elit tankon, hogy a meglévõ eredményeimet lerontsam vele.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
A teszten mentem pár kört a 85mm-es ágyúval és azt kell mondanom, hogy nem rossz.
Ha bejön a limit és tényleg max T7-ig fog menni akkor az átütése elég, a tûzgyorsasága igen jó és a célzás ideje is kellemes. A pontossága meg egy álom a ZIS-6S-hez képest.
Ha én jó effis akarok lenni én is t2be bohockodnék,de nekem tank kell,nem valami porbafingó.😛
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
1-2 hónapja már egyáltalán nem mentem vele, de gondoltam most megjáratom kicsit így utoljára, mielõtt szétbarmolnák... Hát mit ne mondjak, csinál olyanokat, amiket régen nálam tuti nem csinált.
A teljesség igénye nélkül:
-a scoutot akkor vettem észre, miután túlment rajtam
-oneshotolt egy Hetzer, aki 100 méteren belül volt, és még akkor sem spotolódott, amikor rámfordult, csak miután már kilõtt
-utolsó csatámban 11 lövésbõl 2 találat, pedig jórészt álló célpontokra lõttem...
Régen nagyon szerettem, de így már legalább nem fogom sajnálni eladni a patch után.
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. július 24. 10:34:45
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 1 582
Credits received: 40 379
Battle Achievements: Invader, Master Gunner