World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lammaer,

153391?

Szerintem egyértelmû. Az eperfagyi, ha gyümölcsbõl készül és nem porból akkor király. 😊

Amit Szakesz is linkelt.
Nekem szimpatikusabb kevésbé súlyozza a cap/def/spot értékeket meg vagy 70 ponttal jobb is vagyok azon 😄

I see. Akkor kruger, béna vagy 😊

Miért tõlünk kérdezed?

Ez kb olyan mintha én most megkérdezém tõled hogy szerinted szeressem az eperfagyit vagy nem? 😊

Neked kell eldönteni hogy megér e cirka 200K-t az hogy kapj tizenvalahány k free XPt.

pointer4
Mert annyi foglalás pontja van, ami 2x/3x ennyi csatánál szokik lenni.
Nem rég még úgy volt megcsinálva a szöveges bevitel, hogy mellékelhettél egy linket is (meg screenshotot is lehetett felrakni).

Egyelõre még thunderbyte-al agyalunk hogy mégiscsak megmaradjon a szöveges bevitel is (ez amolyan becsületesség alapú opció), mert végülis közel 40%-a a játékosoknak támogatta, és ami fontosabb, az eltelt pár hétben csak 1-2 idióta ember vitt be kamu adatot, tehát úgy tûnik a fórumon jelenlévõk alapvetõen becsületesek 😊

Csak most nemtom thunder hova tünt, mert nem dolgozik 😄

"Az efim 1440 felett és 267 az xp átlagom."

Ha az átlag XP-t nézem akkor átlagos vagy átlag alatti játékosnak titulálnálak (semmi személyes), az még prémiummal is csak 400 (gondolom nem vagy prémes)... régen én ez alapján ítéltem meg az embereket...

Ha meg az effit nézem, akkor átlag feletti játékos vagy.

És ez most nekem tudathasadás, valami gebasz van a rendszerben 😊

Értem, köszi.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Master91
Su85-öt meg érné vissza vásárolnom, 414 ezer ezüstért, hogy 10959 xp-t össze szedjek vele ( ennyi kéne a 107mm kihúzására ), aztán eladom, és ha kivették az ágyút, azt az xp-t meg kapnám szabad xp-be?
pointer4
Még 5000 csata, összeszed 3-4 tierX es tankot, és faxa játékos leszel 😊

Szerk: prémium elõfizu nélkül, lehet 10k csata is lesz.
Elméletileg lehetne, gyakorlatilag volt egy szavazás itt az eredmény ahol a többség a replay fájlokkal történõ bizonyítást igényelte.

Természetesen egy screenshot is bizonyító értékû, azonban ahhoz ember kell aki kiértékeli/ellenõrzi, mig a replay fájlokat automatikusan a rendszer megoldja (már ha éppen jól mûködik, kicsit elhúzódik a tesztelés, mindig találunk vmi bugot 😞 )).

Közepes és nehéz tankkal legyen meg az átlagosan egy kilõtt tank csatánként, és minimum sebez velük annyit, mint a tankod HP-ja. Könnyû scout tankkal pedig ha jól végzed a felderítést, akkor a win rate 50% fölött kell mozogjon.

Körülbelül ennyit kell összehoznod egy jó eredményhez.

Már linkelték, sõt kielemzték az adatlapodat, szerintem olvass vissza.
Az jótékony egy ilyen helyen... 😊))

Pluskast
Újabb? Az melyik? Link van?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Eagle16
Eszméletlenül brutális az S-35CA a 105-össel 😄 Idegesítõen sokáig céloz ugyan, de 2 lövésbõl kiszedi a KV-kat is...elõbb T28-ast (amcsi) lõttem ki vele, rálõttem a tetejére dombról kétszer és leszedett 600+ Hp-t. Be is írta hogy cheater 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Üdv újra!

Én vok aki megkérezte a véleményeteket az átlagomról!
Pár infó még:
jelenleg a legnagyobb tankjaim az is és a tigris
Az issel nem mentem még túl sokat kb 100 menet

Volt egy királytigrisem is kb 30 játék erejéig, eladtam, nem tetszett.

Legtöbb kilõtt tankom egy csatában 11 egy tier 2-vel, jó menet volt😊

50% a gyõzelmi arányom.

Most az efim 1445, az átlag xp 267 5k játék után.

vityek a nicknevem.
nem használok prémiumot, nem vok klántag.
Thx!

Nem, azért cserébe új motort kapsz

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

kerla
Per pillanat csak nálam laggol a játék? Tiszta képregény...

a t14nek van tier limitje, az tier6. a ram2nek tudtommal nincsen jelenleg. bar edremes lenne megnezni a kov patchnotesot, hatha..
valaki tudja, hogy a Ram II-es és a T14-es amcsi prém tankoknak mi a maximum tier lvl amivel összerakhatja az mm?
spybot919
Én is arra gyúrok. Most kezdtem el játszani kv1 -et he lõszerel. egyszerûen mesés. Nincs több "we can't penetrate the armor" <#boxer><#szeret>

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Nem

A d10t-ért továbbra sem jár free?
Object 268-at leszámítva ezekbõl van minden, de kb. a háromnegyedét már rég megcsináltuk.

Hát skacok, én nem tudom miért nem szerettem kezdõként az Is-t.
Visszavettem, folyamatosan 1000 xp fölötti köröket hoz prémmel, de most mentem 1 1900ast is.
T9-ig bõven lehet vele mit kezdeni.
Nagyon megkedveltem.<#gonosz1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Meg

No feltettem párat Patton, T-54, KV-2, IS-7 elsõ helyekre, M103, KV-1S csak 2. helyre elég, több replayem nem van, pedig lenne még pár elsõ hely francia med ágon is.

Én inkább egy kis látótávolságot hiányolok, igazán kaphatott volna még legalább 40-50 métert mert szegény vak mint a fehérbotos vakond.

Azt azért lássuk be kissé ÓPÉ volt a ZIS-6S a 2046-os DPM-el.
Most lesz 1800. Azon a szinten még ez is szép szerintem.

..de meg mindig tobb mint a legtobb tier5nek..
Lexlutor:
Azért kedves tõlük, hogy minden újabb patchbe sikerül becsempészniük néhány újabb olyan játékmechanikai hibát, amelyik részéhez a játéknak egyébként hozzá sem kellett volna nyúlniuk a patchnotes alapján 😊

Virkir:
Kipróbáltam. Nem azt mondom, hogy rossz lett, de azt a statot, amit elértem vele a 107-essel, képtelen lennék tartani az új ágyújával. Azért meg nem fogok játszani egy már rég elit tankon, hogy a meglévõ eredményeimet lerontsam vele.

..az eddig szokas az volt, h a patch elott egy-ket nappal derult ki az idiopont. max arar epithetsz, hogy altalaban hozzank kerul fel uroljara, az orosz amerikai elott. szoval ha azokra felkerult akkor mar tenyleg kuszobon van a mienk is.
..ez tiszta, es evvel nem is lenne problema, csak a patch ota belefutottam olyan dolgokba, amik korbban meg emelett sem merultek fel, mostmeg csak rancoltam a homlokom, h ezt most hogy..
spybot919
85mm es ágyúval csak a sebzés ami nem kellemes..

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

a peccset bejelentik mielõtt fellövik élesben? úgy emlékszem mintha szokták volna.. kéne még 30k xp lórira..
Forolto
az még mindig jobb,mint az,hogy engem t34/85-el tier 10 be rak...

MatchDiabolo
Az a baj ha van már egy bokor köztetek és a tankon rajta van a full camo skill akkor bármely tank képes eltûnni mozgás közben 100m-en belül +ezt fejeld meg az 1másodperces késéssel és mire észleled mert feléd jött az már 40 50 60 méter lesz.

Szerintem nem kéne még temetni.
A teszten mentem pár kört a 85mm-es ágyúval és azt kell mondanom, hogy nem rossz.
Ha bejön a limit és tényleg max T7-ig fog menni akkor az átütése elég, a tûzgyorsasága igen jó és a célzás ideje is kellemes. A pontossága meg egy álom a ZIS-6S-hez képest.

..azert ez a t2ben trollkodas sem olyan mar mint mondjuk egy honapja. a tier2esekkel en az esetk donto reszeben ugy megyek a patch ota, h a fele csapat tier3as. illetve patch elott olyan sem volt h tier2es tankkal szembe a matchmaker tier2es td-t rakott volna..
..a lathatatlansagi rendszerrel szerintem is anomaliak vannak a legutobbi patch ota. minimalis tavolsagrol tunnek fel gyakran az ellenfelek, 100%os legenyseg es menetkozbe hasznalhato kukker mellett is, mikozben ok is mozognak.. es 20-30-50 meterekrol van szo..
Forolto
1,3K meccset tier 2 be,ahol lehet trollkodni a traktorok és a kezdõ játékosok ellen...hááát ebbõl nem derül ki,hogy jó játékos,amig nem kerül mélyvízbe.Az már látszik tiger II-vel 90 csatából 31 gyõzelem nem egy jó elõjel,bár a stock tigris nem valami nagy szám.
Ha én jó effis akarok lenni én is t2be bohockodnék,de nekem tank kell,nem valami porbafingó.😛

Apropó patch... azt figyelte valaki, hogy a Su-85 107-eséért megkapjuk-e akkor is a free xp-t, ha a Su-85 nem áll a garázsban?

Random work
és pontatlanabbak, azaz közelebb kell férkõzni

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

spybot919
Az biza. Egy egészen újfajta játékstílust igényel 😊 mentek a pluszok.

Ti nem vettetek észre szignifikáns teljesítményromlást mostanában a Su-85-ön?

1-2 hónapja már egyáltalán nem mentem vele, de gondoltam most megjáratom kicsit így utoljára, mielõtt szétbarmolnák... Hát mit ne mondjak, csinál olyanokat, amiket régen nálam tuti nem csinált.

A teljesség igénye nélkül:
-a scoutot akkor vettem észre, miután túlment rajtam
-oneshotolt egy Hetzer, aki 100 méteren belül volt, és még akkor sem spotolódott, amikor rámfordult, csak miután már kilõtt
-utolsó csatámban 11 lövésbõl 2 találat, pedig jórészt álló célpontokra lõttem...

Régen nagyon szerettem, de így már legalább nem fogom sajnálni eladni a patch után.

Viszont kalkuláld bele, hogy az ilyen ezeknek a Howitzer lövegeknek (nagy ûrméret, rövid csõ) két hátránya van. Az egyik a lassú töltési idõ, a másik, hogy kevés a lõszer kezdõsebessége.

francba hogy ilyenkor nincs prémiumom, 25 lövés 20 találat 😞

Victory!
Battle: Live Oaks 2012. július 24. 10:34:45
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 1 582
Credits received: 40 379
Battle Achievements: Invader, Master Gunner