World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AVE...
egy kis kérdés...másnak se jön be induláskor a frissités..?"frissités nem elérhetõ"...nekünk egyik gépen se jön be:-SValamit megint machinálnak?
Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. július 24. 13:38:50
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 1 378
Credits received: 78 348

öröm az ilyen csapat. 3-as platoon elkezdi egymást szétlõni kör elején, plusz egy tigrist is kilõnek. -4 0 az állás, szépen leszedegetjük az ellenfeleket a végén élek én 200hp-val, 13 90 600-al is4 1300-al, ellenfélnél bat és e50 mindegyik 1200-on. IS-4 szemben áll az E-50el kb 4m-el a töltés egyik oldalán és megfordul, hogy õ átlõ a töltésen a bat-re!!!! Engem kilõ az E-50, de egyet lõttem a bat-be azért, a 13 90-et a Bat lövi ki marad 54hp-ja, IS-4 nagy nehezen leküzdi az E-50et és fogja magát feláll a pálya közepén a domb tetejére, a bat úgy ölte meg, azt se tudta honnan lövi... pedig simán nyerhettük volna.

Úgy nem ér.
Teesen elõre hátra gurulgatni és a tornyot nagy bõszen forgatni lehetõleg mindig másik irányba mint amerrõl a piros pontok láthatók.
Vérbeli heavy-user így csinálja nem? 😄

Bûn amit most mondok:
Nálam a wifis bill és egér szokott ilyet csinálni. 😊

Bármelyik csatában eltölthetek annyit, ha felmegyek és nem érek a billentyûzethez, más csatában kizárt.

Random work
ritkán, de elõfordul nekem is...

vagy nem reagál semmire, vagy önállósítja magát

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ja, ez a figyelemelterelés jó taktika. Nekem mindig az Artyk figyelmét sikerül magamra terelnem. 😊 Mióta növelték a splas damage-t egyre nehezebben viselem.

..nem billyentyuzet problema, ugyhogy ne dobd ki. valami atmenti halozati problema van ilyenkor..
A régi a foglalást díjazza, az új meg az spg-vel kiosztott dmg-t túlozza el. Melyik a jobb, ha mindenki foglal kör végén vagy ha azoknak lesz magas effük akik az arty-t részesítik elõnyben. Én inkább elviselem azt a pár lemaradt fraget és beállok cappelni a kis huszárokhoz kör végén, minthogy mindegyiknél spg-t lássak.
Na azt megnézem amikor te 5-10 percet hátul egy helyben töltesz.
Replayt ne felejtsd el feltölteni 😄

patchaou
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ilyenkor a pinged bõven 3 számjegyû. Nem a billentyûzet tehet róla-

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Aha értem, akkor ezentúl védekezni fogok nehéz tankokkal.

wildstorm
Nektek szokott olyan, hogy begajdul a tank és nem arra megy amerre kellene? Vagy egyszerûen semmilyen gombnyomásra nem reagál?

Néha elõ szokott nálam fordulni, de ma elég sokszor.

Érdekelne nálatok mi a helyzet mielõtt kidobom a billentyûzetet!

...mármint a kilövendõ ellenfél figyelmét vonom el.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Hûha. Vagy az van, hogy egy nagyvad körzetében haladok és figyelemelterelést végzek, vagy kinézek pl. egy KV-t és forgószelezek körülötte. Védelemre nehéz tank való.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

thx, már túlléptem rajta és a motort max a polcra tehetném ki
Akkor mit csinálsz a T-50-el? Hátul véded az artyt?

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. július 24. 12:59:57
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 480 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 54 090
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

jó kör lett😄
Lassan lehetne egy saját effszámolót csinálni, amely ezeket a gondokat nem tartalmazza. Még senkinek nem jutott eszébe?

[HUN]Kami*, kiskami*

A wot-dossier-ben, a performance fülön mik ezek az új pérómérõk,damage rating, meg Kiev armor rating?
Nyilván MM-tõl függ. (T-50essel nyilván nem megyek neki KV-5ösöknek és Oroszlánoknak.)

Kis tankkal sem kell gyávának lenni. Én szinte minden tankkal megyek elõre, teljesen mindegy tier mennyi.

Ha elérem, nyilván nem leszek gyáva. <#kacsint>

Semmi gond. Számomra is értékes infókat adott a más jellemzése. Azért remélem, legközelebb ilyen nem fordul elõ... <#dumcsi>

Ez így van, de amikor 10-2 az állás és látom, hogy a sok kis effhuszár rohan a körbe, pedig én még kilõném azt az 5 tankot, akkor húzzanak már a fenébe és ne vegyék el tõlem a lehetõséget, hogy kiosszak még pár ezer sebzést.

Ha a cappeléssel gyõztök bocsánatos "bûn" bemenni a körbe és cappelni sztem 😄

Amíg ezt megfelelõ tankkal mûveled nem is baj, de mondjuk egy IS-7-el remélem nem hátul kullogsz.

Most beszéltük meg hogy csak összekeveredtek a nevek a fejemben, természetesen NEM rólad szól az elemzés 😄

Az új jobb képet ad, de vannak benne oltári bakik, pl az új szerint egy med tank ha sebez, az nem sokat ér eff számban, ami hülyeség, a régiben meg a cap érték miatt vannak hülyeségek, lásd itt a példa 4 cap/meccs és 1400 effje van, ha én annyit capelnék, mint õ - megtehetném én is, hogy minden kör végén berohanok a körbe - akkor 2200effem lenne.

Köszi. Nos, valóban nem vagyok egy nagy elsõ vonalas frontharcos, inkább a mesterlövész fajta. <#sniffles>

Akkor módosítás: Vityek, béna vagy 😊

Sokat iszok, bocsánat 😄

Ami szarul került be a DB-be az úgy marad (nem javítgatunk utólag bugos adatot, max törlök ha tesztelni akarom hogy most jó e), ezért fogunk majd élesbe menéskor törölni.

Mindig az adat (replay, link, txt) kell ami a rekordot okozza a DBben, csak akkor tudom kipróbálni hogy van e még bug.

lammaer, Te összekevered szegény kruger barátunkat egy másik fórumtárssal. Nem Õ kérdezte, hogy milyen jó az eff-je. <#nevetes1>

de akkor vityának címezd, nem kruger kérte a véleményt 😄

Pl. nézd meg a VK2801 lista második helyezettjét. Egyedül a Profitnál van érték, minden máshol nulla.

A mod egyelõre a régit használja (2. link).

Na jó, csak hogy nehogy megorrolj rám:

Szóval, úgy tûnik hogy sokkal inkább abból élsz (és azért ugrott meg az efficiencyd) mert a meccs során hagyod hogy mások haljanak és hátul babrálsz egészen addig amig el nem kezdõdik a foglalás, amikor is becsúszol és húzol pár százalékot.

XP-nél ez nem jelent sokat - ezért alacsony az átlag XP-d, hiszen ott a foglalás keveset jelent, XP-t a sebzésért kapsz fõként meg azért ha mutatsz célpontokat másoknak és a csapattársaid sebzik azokat.
Az régi fajta efficiency számításnál azonban a foglalási pontok fajsúlyosabban kerülnek beszámításra, ezért magas az efficiencyt (1400 az jónak számít).

Van egy újfajta efficiency számítás is, ahol a cappelésért jóval kevesebbet számít be a rendszer, és itt láthatóan nagyon erõsen lecsúszik az effed (1400-ról 1000-re).

Itt is a példa: nekem is asszem 1490 az effim, de az átlagXPm 623 (ez olyan félig prémes, félig nem prémes, mivel sokat játszok így is meg úgy is). Tehát még legjobb esetben is 1.5xes az XPm, feltehetõen a több leadott sebzés/spottolás miatt.
Az én effem emiatt 1490-rõl "csak" 1390-re esik le, tehát látszik hogy hozzád képest az effem nagyobb része jön sebzésbõl meg leselkedésbõl.

Szóval: tessék bátrabban elõretörni és többet sebezni/ölni. 😊

http://wot-news.com/index.php/stat/calc_new/en

http://wot-news.com/stat/calc/en

melyiket érdemes akkor használni eredménynézegetésre?
és melyik áll közelebb a mod által számolt értékhez?

I never asked for this.

Privibe dobj pár linket, momentán fogalmam sincs (thunderbyte barátom/kollégám a fejlesztõ, nemtom éppen mit javított és mit nem, szabin vok 😊 )

A saját értékem jobb 70 ponttal nem az övé. 1280/1358
Félreértetted.

pointer4
Jogos, összekevertem õket 😄
sry
A sajátja nõ 70 ponttal.

Diegho:

Az trackerban az eredmény bevitel azonnali, azaz ha a trackerbe bemásolsz egy eredményt/feltöltesz egy replayt/megadsz egy MWreplay linket és utána konfirmálod hogy jól értelmezte e a rendszer az adatokat, akkor instant az adott tank eredménylistájához kell kerülnöd és a listában szerepelnie kell az eredményednek. Azonnal és helyesen.

Ha bármi gebasz van (nem ismert tanktípus, valamit rosszul értelmez a rendszer, visszakerülsza fõoldalra feltöltés után stb) kérlek dobj egy privátot azzal a szöveggel /replay fájllal / mwreplay linkkel amelyikkel baj volt hogy megnézhessük mi a gond.

Konrétan most van 4 tanktípus (többek közta Löwe is) amit nem ismert tankként kezel a rendszer, igy eredményt se lehet felvinni, ez egy hiba ami javitva lesz még a 8.0-ás WOT pattch elõtt 😊 (na jó, a jövõ héten).

Sajnos kicsit tovább tart a tesztidõszak mint terveztem, fõleg azért mert Thunder barátom teljesen átalakította a kódot (hogy még szebb/jobb/csinibb legyen) aminek természetes következménye hogy bekerült pár bug.

Legyen, akkor is jobb lennék a mostaninál 😊

??<#fejvakaras>

oké, köszi az infót, amint lesz idõm megnézem😊 örültem volna ha mindkét tanknak max 5-6-os tier limitje lenne 😊))
pointer4
Vond már ki a kettõt egymásból újra 😄

1443.97 - 979.13

Nekem ez nem 70en pontos növekedés, inkább 460 csökkenés 😄
Mert a bokorban kempelõ TD és arty kiosztott sebzését jobban értékeli, mint a suicide elõrerohanó scoutokét (tisztelet a kivételnek, aki a játék végéig képes életben maradva normálisan spottolni).
Szerintem az igazság valahol a kettõ között félúton van. 😊

Master91
Pont ez az hogy nem tudom eldönteni 😄