World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kis kérdés...másnak se jön be induláskor a frissités..?"frissités nem elérhetõ"...nekünk egyik gépen se jön be:-SValamit megint machinálnak?
Battle: Prokhorovka 2012. július 24. 13:38:50
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 1 378
Credits received: 78 348
öröm az ilyen csapat. 3-as platoon elkezdi egymást szétlõni kör elején, plusz egy tigrist is kilõnek. -4 0 az állás, szépen leszedegetjük az ellenfeleket a végén élek én 200hp-val, 13 90 600-al is4 1300-al, ellenfélnél bat és e50 mindegyik 1200-on. IS-4 szemben áll az E-50el kb 4m-el a töltés egyik oldalán és megfordul, hogy õ átlõ a töltésen a bat-re!!!! Engem kilõ az E-50, de egyet lõttem a bat-be azért, a 13 90-et a Bat lövi ki marad 54hp-ja, IS-4 nagy nehezen leküzdi az E-50et és fogja magát feláll a pálya közepén a domb tetejére, a bat úgy ölte meg, azt se tudta honnan lövi... pedig simán nyerhettük volna.
Teesen elõre hátra gurulgatni és a tornyot nagy bõszen forgatni lehetõleg mindig másik irányba mint amerrõl a piros pontok láthatók.
Vérbeli heavy-user így csinálja nem? 😄
Nálam a wifis bill és egér szokott ilyet csinálni. 😊
vagy nem reagál semmire, vagy önállósítja magát
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Replayt ne felejtsd el feltölteni 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Néha elõ szokott nálam fordulni, de ma elég sokszor.
Érdekelne nálatok mi a helyzet mielõtt kidobom a billentyûzetet!
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Csata: Cliff 2012. július 24. 12:59:57
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 480 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 54 090
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
jó kör lett😄
[HUN]Kami*, kiskami*
Mindig az adat (replay, link, txt) kell ami a rekordot okozza a DBben, csak akkor tudom kipróbálni hogy van e még bug.
Szóval, úgy tûnik hogy sokkal inkább abból élsz (és azért ugrott meg az efficiencyd) mert a meccs során hagyod hogy mások haljanak és hátul babrálsz egészen addig amig el nem kezdõdik a foglalás, amikor is becsúszol és húzol pár százalékot.
XP-nél ez nem jelent sokat - ezért alacsony az átlag XP-d, hiszen ott a foglalás keveset jelent, XP-t a sebzésért kapsz fõként meg azért ha mutatsz célpontokat másoknak és a csapattársaid sebzik azokat.
Az régi fajta efficiency számításnál azonban a foglalási pontok fajsúlyosabban kerülnek beszámításra, ezért magas az efficiencyt (1400 az jónak számít).
Van egy újfajta efficiency számítás is, ahol a cappelésért jóval kevesebbet számít be a rendszer, és itt láthatóan nagyon erõsen lecsúszik az effed (1400-ról 1000-re).
Itt is a példa: nekem is asszem 1490 az effim, de az átlagXPm 623 (ez olyan félig prémes, félig nem prémes, mivel sokat játszok így is meg úgy is). Tehát még legjobb esetben is 1.5xes az XPm, feltehetõen a több leadott sebzés/spottolás miatt.
Az én effem emiatt 1490-rõl "csak" 1390-re esik le, tehát látszik hogy hozzád képest az effem nagyobb része jön sebzésbõl meg leselkedésbõl.
Szóval: tessék bátrabban elõretörni és többet sebezni/ölni. 😊
http://wot-news.com/stat/calc/en
melyiket érdemes akkor használni eredménynézegetésre?
és melyik áll közelebb a mod által számolt értékhez?
I never asked for this.
Félreértetted.
Az trackerban az eredmény bevitel azonnali, azaz ha a trackerbe bemásolsz egy eredményt/feltöltesz egy replayt/megadsz egy MWreplay linket és utána konfirmálod hogy jól értelmezte e a rendszer az adatokat, akkor instant az adott tank eredménylistájához kell kerülnöd és a listában szerepelnie kell az eredményednek. Azonnal és helyesen.
Ha bármi gebasz van (nem ismert tanktípus, valamit rosszul értelmez a rendszer, visszakerülsza fõoldalra feltöltés után stb) kérlek dobj egy privátot azzal a szöveggel /replay fájllal / mwreplay linkkel amelyikkel baj volt hogy megnézhessük mi a gond.
Konrétan most van 4 tanktípus (többek közta Löwe is) amit nem ismert tankként kezel a rendszer, igy eredményt se lehet felvinni, ez egy hiba ami javitva lesz még a 8.0-ás WOT pattch elõtt 😊 (na jó, a jövõ héten).
Sajnos kicsit tovább tart a tesztidõszak mint terveztem, fõleg azért mert Thunder barátom teljesen átalakította a kódot (hogy még szebb/jobb/csinibb legyen) aminek természetes következménye hogy bekerült pár bug.
1443.97 - 979.13
Nekem ez nem 70en pontos növekedés, inkább 460 csökkenés 😄
Mert a bokorban kempelõ TD és arty kiosztott sebzését jobban értékeli, mint a suicide elõrerohanó scoutokét (tisztelet a kivételnek, aki a játék végéig képes életben maradva normálisan spottolni).