World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Bár még most sem fogtam fel,h nálad miért nem dõlt össze a fél falú.
Jöhetnél CW re,fõleg ilyen képességekkel meg pláne 😄
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. július 24. 16:36:39
Jármû: GW Panther
Szerzett tapasztalat: 1 281
Szerzett kredit: 35 532
Csatában elért Achievement: Top Gun, Szakértõ: Szovjetúnió, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Prém nélkül
Hogy mentél át az agyagfalun a csata végén,h 1 sem omlott össze?
😊
Ezt tekintve igazad van.
Ettõl függetlenül szívesen mérném magam p.l. a T32 söfõrök között hol a helyem globálisan!?
Másrészt ez nyilván a WG-n múlik, ha akarnák tuti meg tudnák oldani a dolgot. Addig meg marad a részünkrõl az elégedetlenkedés és ötletelés.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ezért találtuk ki ezt a kis SGs eredmény toolt - amiben csak ismert nevek lesznek és bizony lesz olyan stat hogy legjobb damage dealer 😊 és a nevek mind ismerõsek lesznek 😊
Harmadrészt a WG nem adja ki elérhetõ formában (!!!) tankokra lebontva a statisztikákat, a weboldalon csak az összesítettek vannak kint (úgy tudom az XVM onnan mûködik). Azaz ha még elõ is tudnál állni egy tanktípusokra testreszabott képlettel, nincs meg hozzá az adat amivel számolni tudnál.
@Mighty: egyértelmûen a WG kezében van minden adat, és mi kívülállók (beleértve az XVM-et) csak abból a kevéske infóból tudunk dolgozni ami a player statos weblapon van. Ez pedig csak a globális infó.
Értelmesebb játékoknál (pl EVE Online) komplett APIt adnak a fejlesztõk.
A WG-s fiúkra gondoltam, milyen gyóóó lenne egy ilyen hivatalos toplista.
Ki a tökömet érdekli p.l. a toplistákon, hogy Géza a 123. a foglalási értékek tekintetében (83.143 csata után).
Minden tankra lenne egy listás besorolás és azt (is) mutatná az xvm.
Vagy hülyeség?<#fejvakaras>#fejvakaras>
De most még olyan apróságokat kell megoldani, mint azt, hogy ha valaki replay fájlt tölt fel vagy copy paste-val eredményt ad, akkor a leo neve "VK 1602 Leopard" de az mwreplay oldalon ez csak "Leopard" néven fut. Igy jópár tankot nem lehet felvinni mind 2 (mind 3) módszerrel 😞
Egyet a kiosztott sebzés, másikat akár kill/csata szerint.
Nem lenne nagy vasziszdasz megcsinálni és lenne egy kis motiváció feljebb és feljebb kapaszkodni!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sokszor volt olyan meccsem scout tankkal, hogy alig volt általam felfedezett, viszont végig mutattam õket. A meccs végén meg besepertem az 1000+ XP-t meg a 30-40k creditet, holott nem volt killem és sebzésem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Van nekem egy 5 éves regem itt az SG-n, aminek elfelejtettem a jelszavát. 😞 Milliószor kértem emlékeztetõt, de nem jött egy sem az e-mail címemre. Ilyenkor wtf? <#fejvakaras>#fejvakaras>
on
aztan 5 kill el vegeztem es nyertunk😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Célzási idõ mindenekfelett 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ergó: a suicid scoutnak nagy a spottedje, de mivel meghal szinte semmit nem ér.
Én meg lehet, hogy 2-3 spottedet szedek csak össze, de azokat folyamatosan mutatom és lövik õket.
Az a baj, a WG jelenleg nem ad olyan statisztikát amibõl értelmesen lehetne számolni.
Az a baj, már tiszta idegbeteg mindenki, sztem nem kis mértékben az XVM modnak köszönhetõen.
Ma reggel is volt egy csávó, jó effje volt de a csapat sem volt teli hülyékkel. Elindult valamerre, és kb 10 másodperccel a kezdés után már irta hogy "another crap team" meg "idiots" mert még nem indult el arra senki.
Aztán persze csak mentek arra emberek, ezután elkezdett örjöngeni, hogy a mellette lévõ full HPs IS miért nem fogta fel a skulót az õ leronygolódott ferdije elõl...
Ekkor kezdtem el trécselni vele, hogy ugyan már ha én most azzal nyitnék hogy lebuziznám, õ utána segítene nekem?
Megpróbált mindenféle noob meg fu jelzõkkel illetni, de úgy tûnik a vakáció alatt tök nyugis vagyok (lehet a sárga bogyók is segítenek) szóval elmagyaráztam még1x mi a bajom. Aztán átmentünk privire, és a végén platoonban mentünk 5-6 meccset és haverok lettünk.
Lényeg ami lényeg: ahelyett hogy az emberek mindenért már az elsõ percben kiakadnának, egyszerûen csak normálisan kéne kommunikálni. Nem lemmingtrainezni, nem noobolni, idiotozni, cretinezni.... (más ha meccs közben beáll vki a seggünkbe)
Nekem naponta összejönnek tök jó meccsek mert pl amikor egyedül vagyok valahol név szerint kérek egy embertõl segítséget.
Sokszor leírtam már, és még mindíg mûködik, ha normális hangnemben beszélnek, én is szivesebben reagálok, és engem is szivesebben meghallgatnak.
Itt van egy nem régi példa: replay, a chatet érdemes nézni 😊
A t-54 is rendesen kért segítséget, reagáltam is rá, meg is hallgatta amit javasoltam... pedig írhatta volna hogy noob lemmingtrain...
Mondjuk hogy milyen képleteket alkalmaznál medre/artyra/heavyre/scoutra? Hogy utána olyan számok jöjjenek ki, amivel meg tudod ítélni a játékost.. mert szar ügy lenne ha a jó SPGs effje mondjuk 1500, miközben egy jó scouté meg valami más értéktõl kezdõdne.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
BF3: Atomiccore
A netem is vezetékes. (20/10)
50 fölé soha nem megy a ping. (Erre már én is gyanakodtam)
3 frissítéssel ezelõtt semmi gondom nem volt vele.
Szóval nem tudom mivan.
Ahogy mások, én is hálózati gondra gyanakszom, magas ping és/vagy a lag jelzõ átvált pirosra?
Tipikusan ezeknél van olyan hogy totál összevissza megy a tank, mivel ha nyomsz valamit lehet hogy csak másodpercekkel késõbb ér el a szerverhez - és mondjuk te már rég a balrát nyomod amikor a tank még jobbra megy...
Az a baj, nincs objektív mérõszám egy játékos hatékonyságára vonatkoztatva, mivel mindenki szerint más dolog az értékes. Van olyan aki az elõretörést preferálja, van olyan aki inkább védekezõ játékos (akárki akármit mond, annak is van létjogosultsága), van olyan aki imád leselkedni és spottolni ésatöbbi ésatöbbi.
Igazából az efficiency körüli vita nagyjából abban merül ki hogy milyen súlyozással vesszük figyelembe az egyes komponenseket (damage, spot, cap stb) - ebben pedig sosem lesz konszenzus.
Pl ha damagera megyünk, akkor kétségtelenül az SPG-t favorizálók mennek a csúcsra, a mániákus t50-2 driverek meg mennek le. Ráadásul ott már a tier különbség is óriási difiket okoz (tier 10es heavyvel könnyebb kiosztani 3000 sebzést mint tier5-ös meddel 😊 ).