World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezermester Skillnél hogy veszed észre, hogy müködésbe lépet ?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Az én batmobilom már csak ilyen,h összedönti az agyag kecókat. 😊
Bár még most sem fogtam fel,h nálad miért nem dõlt össze a fél falú.
Jöhetnél CW re,fõleg ilyen képességekkel meg pláne 😄

polluxware
153xp-re vok a PAK44-re (Ferdi tpgun)<#zavart1>

Miért, nektek össze szoktak dõlni? 😊

Lecihttracktorral kilõtte a Maust! 2szer is😄
BÁÁÁZZZZ!De ennyire! <#idiota>

😊
Tudhatnád, hogy Õ a klánunkban a Chuck Norris!!!!! 😊

Master91
8 killes Gw Panther csatámról gondolom nem kértek Replayt <#eplus2><#nevetes1>

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. július 24. 16:36:39
Jármû: GW Panther
Szerzett tapasztalat: 1 281
Szerzett kredit: 35 532
Csatában elért Achievement: Top Gun, Szakértõ: Szovjetúnió, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Prém nélkül
Visszanéztem a Sand River es csatádat.Van valami amit nem értek.
Hogy mentél át az agyagfalun a csata végén,h 1 sem omlott össze?
😊

sanya01
Persze, ez teljesen más indíttatásból készül (örülök neki).
Ezt tekintve igazad van.
Ettõl függetlenül szívesen mérném magam p.l. a T32 söfõrök között hol a helyem globálisan!?

A tank mellé nyilván ki lehetne írni hogy hány csata van vele, az alapján meg mindenki le tudná vonni a következtetést. Esetleg az overall és tank effi lehetne együttesen. De igazából a kategória alapján történõ bontás lenne az igazi, pont amiatt mert egy kevés csatás tank nyilván más értékekkel rendelkezik.
Másrészt ez nyilván a WG-n múlik, ha akarnák tuti meg tudnák oldani a dolgot. Addig meg marad a részünkrõl az elégedetlenkedés és ötletelés.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Õszintén... globálisan sztem ennek sok értelmenincs, mert a playerek 99.99%át nem ismerjük.. 😊azaz leszarom hogy damage tekintetében nagyfarkúiván belorusziából a legjobb.

Ezért találtuk ki ezt a kis SGs eredmény toolt - amiben csak ismert nevek lesznek és bizony lesz olyan stat hogy legjobb damage dealer 😊 és a nevek mind ismerõsek lesznek 😊

Az a baj,a userek sokféle tevékenységét 1 mérõszámra akarod leredukálni. Egyszerûen úgy hogy ez tökéletesen objektív legyen nem megoldható. Ráadásul mivel ez statisztika, a tankonkénti lebontás csalóka lehet, hiszen igy sok embernek 20-40-60 csatából generálódna az eredménye, ami igazából sztem még nem mérvadó.

Harmadrészt a WG nem adja ki elérhetõ formában (!!!) tankokra lebontva a statisztikákat, a weboldalon csak az összesítettek vannak kint (úgy tudom az XVM onnan mûködik). Azaz ha még elõ is tudnál állni egy tanktípusokra testreszabott képlettel, nincs meg hozzá az adat amivel számolni tudnál.

@Mighty: egyértelmûen a WG kezében van minden adat, és mi kívülállók (beleértve az XVM-et) csak abból a kevéske infóból tudunk dolgozni ami a player statos weblapon van. Ez pedig csak a globális infó.

Értelmesebb játékoknál (pl EVE Online) komplett APIt adnak a fejlesztõk.

sanya01
Örülök, hogy magadra vetted!<#hehe>
A WG-s fiúkra gondoltam, milyen gyóóó lenne egy ilyen hivatalos toplista.
Ki a tökömet érdekli p.l. a toplistákon, hogy Géza a 123. a foglalási értékek tekintetében (83.143 csata után).
Minden tankra lenne egy listás besorolás és azt (is) mutatná az xvm.
Vagy hülyeség?<#fejvakaras>

Sokminden tervben van, de egyelõre a gyerekbetegségeket szeretnénk kijavítani. Igazad van, egy adatbázisból ezután már sokféle lekérdezést meg tudunk oldani 😊

De most még olyan apróságokat kell megoldani, mint azt, hogy ha valaki replay fájlt tölt fel vagy copy paste-val eredményt ad, akkor a leo neve "VK 1602 Leopard" de az mwreplay oldalon ez csak "Leopard" néven fut. Igy jópár tankot nem lehet felvinni mind 2 (mind 3) módszerrel 😞

sanya01
Én statokkal kapcsolatban nagyon hiányolok egy tankonkénti globális toplistát, vagy akár kettõt.
Egyet a kiosztott sebzés, másikat akár kill/csata szerint.
Nem lenne nagy vasziszdasz megcsinálni és lenne egy kis motiváció feljebb és feljebb kapaszkodni!

pl hiába vagyok jó Meddel, TD-vel artyval keveset játszottam ezért ezekkel sztem szar vagyok.
sztem is
Szerintem beláthatod hogy ez ilyen módszer még mindig jobb lenne mint a mostani. Tegyük fel hogy belépsz egy csatába, van egy IS7 top tanknak 1600-as effel. De mi van ha azt cappelésbõl szedte össze? Vagy scoutolásból? De emellett nagyon alacsony az átlag sebzése, mondjuk még a 900-at se kapirgálja. Így nyilvánvaló hogy nemfog annyit érni a tankjával, mint egy olyan játékos aki az 1600-at sebzésbõl szedte össze. Szóval szerintem ha az adott tank/kategória effjét látnánk, akkor az kevésbé lenne csalóka mint a mostani overall rate.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mighty
Ezt kiküszöbölhetné a WG azzal, hogy a szerzett creditet és a prémium account állapotát is logolná a dosszié file-be. Egy scoutoló tank értéke abban mutatkozik meg, ha nincs spotolása illetve túl sok sebzése egy adott meccsen, ha sok XP-vel és credittel zárja a meccset.

Sokszor volt olyan meccsem scout tankkal, hogy alig volt általam felfedezett, viszont végig mutattam õket. A meccs végén meg besepertem az 1000+ XP-t meg a 30-40k creditet, holott nem volt killem és sebzésem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

azt is figyelembe kell venni természetesen, hogy az általa felspotolt tankok mennyi sebzést szenvednek el, valahogy tuti lehetne mérni, mert az XP-ben is megmutatkozik ez... Mind1 inkább hagyjuk én már leszarom inkább a statot csak játszok😛
sanya01
A tankban szigorúan tilos a dohányzás!<#nezze>

off:
Van nekem egy 5 éves regem itt az SG-n, aminek elfelejtettem a jelszavát. 😞 Milliószor kértem emlékeztetõt, de nem jött egy sem az e-mail címemre. Ilyenkor wtf? <#fejvakaras>
on

ez csomószor eljátszottam 😊😊
T54-el 8 arty közé kerültem,4-4 mindkét csapatban,csata elején maradtam artyk mellett hogy elkapjam az ellenséges scoutokat.De ahelyett hogy álldogáltam volna,az a hülye ötletem támadt hogy szívassuk az ellenfél artyt,kitöröm a fákat a bázis környékén mintha arty lennék.Azt hittem nem fog bejönni,de nemsokára potyogni kezdett az áldás,a mi artynk meg a négy hülyébõl egybõl kiszedett kettõt.Maradék kettõért elmentem,egy med és egy tigris próbált megállítani,de nem jött össze nekik,megtaláltam a két artyt.Egyiket kilõttem másikat az arty kapta ki.

Hypo
ebbol sok van, tegnap nem egyszer fordult elo palya bal oldalan vagyok elindulok balra tobbseg jobbra vagy meg all erre beirja noob😊)))
aztan 5 kill el vegeztem es nyertunk😊

Mondtam 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Eagle16
Elsõ csata a 90mm-essel: top gun, reaper, sniper...ennyit a 105-ösrõl 😊

Célzási idõ mindenekfelett 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ilyen nekem is van 😄 Ma golyóállók az artyk, 75 mm L/70-nel épp hogy csak sebeztem 40 méterrõl...Szabotázs a lõszergyárban! 😄

Ez még mindíg csak azelv, ha mélyebben belegondolsz pl egy scoutnál egyetlen értéket látsz, ez a spotted. Na de könyörgöm, ez nem mérvadó egy scoutnál, mert aza mérvadó ha mutatja acélokat és sebzik is azokat.

Ergó: a suicid scoutnak nagy a spottedje, de mivel meghal szinte semmit nem ér.
Én meg lehet, hogy 2-3 spottedet szedek csak össze, de azokat folyamatosan mutatom és lövik õket.

Az a baj, a WG jelenleg nem ad olyan statisztikát amibõl értelmesen lehetne számolni.

Jaja, nekik legalább voltak tökeik 😄

Az a baj, már tiszta idegbeteg mindenki, sztem nem kis mértékben az XVM modnak köszönhetõen.

Ma reggel is volt egy csávó, jó effje volt de a csapat sem volt teli hülyékkel. Elindult valamerre, és kb 10 másodperccel a kezdés után már irta hogy "another crap team" meg "idiots" mert még nem indult el arra senki.

Aztán persze csak mentek arra emberek, ezután elkezdett örjöngeni, hogy a mellette lévõ full HPs IS miért nem fogta fel a skulót az õ leronygolódott ferdije elõl...

Ekkor kezdtem el trécselni vele, hogy ugyan már ha én most azzal nyitnék hogy lebuziznám, õ utána segítene nekem?

Megpróbált mindenféle noob meg fu jelzõkkel illetni, de úgy tûnik a vakáció alatt tök nyugis vagyok (lehet a sárga bogyók is segítenek) szóval elmagyaráztam még1x mi a bajom. Aztán átmentünk privire, és a végén platoonban mentünk 5-6 meccset és haverok lettünk.

Lényeg ami lényeg: ahelyett hogy az emberek mindenért már az elsõ percben kiakadnának, egyszerûen csak normálisan kéne kommunikálni. Nem lemmingtrainezni, nem noobolni, idiotozni, cretinezni.... (más ha meccs közben beáll vki a seggünkbe)

Nekem naponta összejönnek tök jó meccsek mert pl amikor egyedül vagyok valahol név szerint kérek egy embertõl segítséget.
Sokszor leírtam már, és még mindíg mûködik, ha normális hangnemben beszélnek, én is szivesebben reagálok, és engem is szivesebben meghallgatnak.

Itt van egy nem régi példa: replay, a chatet érdemes nézni 😊

A t-54 is rendesen kért segítséget, reagáltam is rá, meg is hallgatta amit javasoltam... pedig írhatta volna hogy noob lemmingtrain...

az az érték ua lenne úgy gondoltam. Csak mondjuk scoutnál nem fontos a sebzés jobba van súlyozva a felderítés és a foglalás, míg mondjuk artnyál a sebzés a lényeg, És akkor mindegyik tanktípust felszorozza a százalékos értékkel amennyit azokkal játszott pl scout, és utána csinál egy átlagot a tanktípusok között. Nem ez így kb jó lenne sztem😄
Axon
Na ma én viszem a rekordot a leggyorsabban kilõtt péró kategóriában. 15 másodperc után már nem éltem...

..van aki semminek nem tud orulni 😊
Ma agyhalál van...Támadás, mindenki kempel a kezdõn. Írom, hogy emberek, támadni kellene. Erre ki vág legnagyobb sprintet? A két artynk, szépen, párban, nyílt terepen, a betonyos úton. 😄

Na ez az, de az ördög a részletekben rejlik...

Mondjuk hogy milyen képleteket alkalmaznál medre/artyra/heavyre/scoutra? Hogy utána olyan számok jöjjenek ki, amivel meg tudod ítélni a játékost.. mert szar ügy lenne ha a jó SPGs effje mondjuk 1500, miközben egy jó scouté meg valami más értéktõl kezdõdne.

wildstorm
Sajnos nem. 😄

vagy az se lenne hülyeség ha külön külön módszerrel számolná a különbözõ tanktípusokat és aztán megfelelõ súlyozással átlagolná õket.
Eagle16
Na inkább felraktam a kisebb 90mm-es ágyút az S-35-re, mert marha jó hogy a 105-ös 165mm-t üt át és 300-at sebez, de egy az egyben BL-10-ként viselkedik, képes 15m-rõl mellémenni a lövés, meg folyamatosan csak trackel mindent...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

így kéne szerintem is
Nem borítottad le vmivel a billentyûzetedet v. esetleg összemorzsáztad? Nekem volt már ilyen korábban.

BF3: Atomiccore

Nem valószínû, hogy van olyan elvetemült ember aki ezt megcsinálja, de örömmel látnám xvm helyett 😄
wildstorm
A helyzet az, hogy vezetés bill van.
A netem is vezetékes. (20/10)
50 fölé soha nem megy a ping. (Erre már én is gyanakodtam)

3 frissítéssel ezelõtt semmi gondom nem volt vele.

Szóval nem tudom mivan.

Áhá!!! Tudtam, tudtam és tudtam! 😊

A legjobb az lenne ha inkább a külön tankra, esetleg kategóriára lebontva lenne ez az eff, persze külön szempontok alapján mondjuk egy scoutnak meg egy artynak. Így szerintem mindenki boldog lenne.

Nekem nem 😊

Ahogy mások, én is hálózati gondra gyanakszom, magas ping és/vagy a lag jelzõ átvált pirosra?

Tipikusan ezeknél van olyan hogy totál összevissza megy a tank, mivel ha nyomsz valamit lehet hogy csak másodpercekkel késõbb ér el a szerverhez - és mondjuk te már rég a balrát nyomod amikor a tank még jobbra megy...

Marhaaaaa 😄

"Lassan lehetne egy saját effszámolót csinálni, amely ezeket a gondokat nem tartalmazza. Még senkinek nem jutott eszébe?"

Az a baj, nincs objektív mérõszám egy játékos hatékonyságára vonatkoztatva, mivel mindenki szerint más dolog az értékes. Van olyan aki az elõretörést preferálja, van olyan aki inkább védekezõ játékos (akárki akármit mond, annak is van létjogosultsága), van olyan aki imád leselkedni és spottolni ésatöbbi ésatöbbi.

Igazából az efficiency körüli vita nagyjából abban merül ki hogy milyen súlyozással vesszük figyelembe az egyes komponenseket (damage, spot, cap stb) - ebben pedig sosem lesz konszenzus.

Pl ha damagera megyünk, akkor kétségtelenül az SPG-t favorizálók mennek a csúcsra, a mániákus t50-2 driverek meg mennek le. Ráadásul ott már a tier különbség is óriási difiket okoz (tier 10es heavyvel könnyebb kiosztani 3000 sebzést mint tier5-ös meddel 😊 ).

Szerintem éppen álcázva nerfelgetik a német tankokat. Szóval ha belépsz, akkor ellenõrizd õket gyorsan 😊.