World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg nem jó ötlet, csak nincs más lehetõség kifehéríteni az adatokat.
Egy globális kérdés: - ti nem untatok bele a játékba? Én most kezdek besokallni. Tegnap is alig mentem pár kört, tegnap elõtt se vittem túlzásba, ma eddig csak 7-8 kör volt, de már nem nagyon van kedvem a többit duplázni, teszten kipróbáltam egy rakás tankot, már megvan a Patton, T62A, O268-hoz szükséges xp hetek óta, van 186ezer free-m, ehhez jön még az a 18ezer amit kapunk, tehát 200 felett leszek, de nincs jelenleg olyan tank, ami annyira érdekelne, hogy nekikezdjek újra duplázgatni mindent naponta, hogy jöjjön 3-4000ezer free és majd élesben akkor jó gyorsan kifejlesztem a kiszemeltet.

Én sem vettem volna észre, ha itt fent nem menne a kis reklám, hogy 3300xp. Na mondom az odabasz, megnézem ki csinálta, aztán látom, hogy 2500 a max xp. Mondjuk az alattad lévõk is kérdésesek, 1600 átlag sebzéssel E-50ben 2200xp-s prém nélküli körök... gyanús na.

Garázsfotó nem jó ötlet, pl én sem csinálok garázsfotót sose, sõt replayt is kb 1 hónapja veszem csak, pedig arról a 2892xp-s körömrõl de jó lenne egy.

Zegi Norbi HUN
Akkor azért volt furcsa.Utána rájöttem hogy a "(duplázott kör a nap elsõ gyõztes csatájáért)" részt elfelejtettem bemásolni, mikor lefordítottam magyarra:/ 5064 xp volt prémiummal. A valós xp 2532 lenne prémiummal 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

A szavazás eredménye szerint ezirányba fog elmozdulni a dolog. Amúgy is lesz egy rezet. Aztán már csak hiteles és pontos eredmények kerülnek fel.

Egy garázs fotó megmutatná, hogy van e az adott idõpontban prém elõfizu, csak hát az elég macerás lenne.
Sajnos a prémiumság becsületbeli alapon mûködik, mivel a WG semmilyen formában nem utal rá sehol hogy egy adott eredmény prémiumos vagy nem - tudtommal még a user statisztikában az adott tankkal elért maximális XP is lehet prémes vagy nem. De még a replay fájlban sincs ez tárolva.

Tehát arra vagyunk utalva amit a delikvens mond.

De: ahogy te is írtad, van lehetõség (sajnos a WG jóvoltából csak kézzel, emberi idõt rááldozva) annak ellenõrzésére hogy vki kamuzik e. Ha élesbe megyünk, a top eredményeket biztosan fogjuk vhogy moderálni, illetõleg van egy olyan ötletem hogy az eredményekre lehet Vote-olni hogy hiteles e vagy nem, és kellõ számú negatív Vote esetén egy humán erõforrás megnézi az adott eredményt és validálja. Ehhez azonban majd kell egy-két admin beállítottságú egyén.

Szûrõket is teszünk be, amelyek a horror értékeket (pár hete megbeszéltük hogy mik lehetnek a reális nettó XP és credit értékeket) ne lehessen egyáltalán bevinni. Megnézem hogy ez még mûködik e, ha igen akkor egyszerûen lehet hogy ez még csak egy elõtte bevitt adat.

De mindenképpen veszek fel egy ticketet hogy megnézzem mi a szitu 😊

Hát jah, ez a bizalom alapú "feltöltöm a saját eredményem", már az alapgondolat is hibás.... A legtisztább az lenne, ha nem a csata végeredményét, hanem egy wot replay fájlt kellene feltölteni és abból lenne kiparsolva minden szükséges adat.

<#taps><#taps><#taps><#taps>
Lammaer ez a result tracker elég érdekes eredményeket is mutat, van 1-2 olyan eredmény fõleg E-50nél, ami biztosan prémiumos, de mégis a teljes xp-t mutatja, az a 3376xp-s kör biztosan nem történt meg soha pl. - statjában nincs bent, de azért az alatta lévõk is elég kérdésesek, hogy nem prémium nélkül készültek. Ha tényleg összesítést szeretnétek csinálni és jól, akkor a sebzést sem lenne rossz feltüntetni, mert egy 2200xp-s prém nélküli csatához legalább 10ezret kéne sebezni, 3000 felettihez pedig kb konkrétan ki kéne lõni minden tankot maxról.

Mi a véleményetek a pöcs után az E-50 használhatóságáról?
Mivel romlani fog a menet tulajdonsága az újonnan érkezõ Auf M. viszont egy az egyben a régi E-50. Picit rosszab mozgással, jobb páncélal és über ágyúval.
Szerintem így nem sok értelme lessz az E-50-nek.
Kíváncsi vagyok a meglátásaitokra, mert nyugdíjazni tervezem a büszkeségem.

Sunsetjoy
Jumbo után a T20-at imádtam! Hasonlóan kicsi méret, kicsit fürgébb meg minden.
Másikról nem tudok nyilatkozni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Illetve KV-4 helyett inkább S-51 perverzió?

Két tank váltásban kérném a véleményeteket:
- M4 Jumbo-ról T20-ra,
- KV-3 -ról KV-4-re.
A Jumbo nálam jól mûködik vesztes csatáknál is rendre plusszos köröket hoz fullra fejlesztve (gyakorlatilag hozza az AMX tûzgyorsaságot, csak kevésbé gyors és kicsi a sebzése).
A KV-3 már véleményesebb mert fullon is gyakran csak viszi a kreditet a nagyok között. Javult/javulni fog annyival a KV-4 -hogy érdemes váltani?

A legfontosabb szó! <#vigyor0>

igaza van, a gwtiger egy iskolabusz.. utálom is, lassú is nagy is, spg is. inkább visszaveszem a grillét 😄
Forolto
Érdekes volt velük csatározni,a csata elején persze magyarul beírták a recruitot,és haverommal eldöntöttük,hogy ezt nem hadjuk szó nélkül.Leírtuk,hogy hát nem igazán akarunk a P*na klán tagjai lenni,a válasz se maradt el,mi van a faxt szereted? 😛

Tegnap láttam egy új klánt.Nemes egyszerûséggel csak úgy hívják õket,hogy Pina.
Muffok hadserege 😊

like

[HUN]Kami*, kiskami*

Azért cuki neki, mert olyan pici a többihez képest. <#nevetes1> Szerinte a GwTiger a legrondább.

Ja, a random vallás... A múltkor a 10%-ois meccset hoztuk valami 15-3-ra, majd a 90%-ost buktuk el simán. Mondjuk ha Prokhorovka, vagy Malinovka védõoldalának elvileg a százaléktól függetlenül kötelezõ lenne hoznia a msccset, ha épp ez a játékmód van.

A reggeli kávém mellett ezen besírtam! XD

Lehet ilyen késõi órában már csak erre áll fel neki ha az asszony szexet követel tõle 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Van egy fasz aki ezzel élvezkedik, rendszeresen megjelenik azt teleszarja az ocsmányságaival pár véletlenszerûen kiválasztott fórumot. Állítólag accokat lopkod (egyszer az enyémmel is mûvelt ilyesmit).

Hajnalban jelenik meg, reggelre a modok letakarítják.

Miért kell minden retardáltnak megtalálnia ezt a fórumot?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

MatchDiabolo
epic shit game olyan anomáliákkal dolgozik hogy nincs rá szó JGpZE100 HEAT lõszerével ami minimum 315mm nem bírom átlõni az IS8-at amit szinte bármi átlõ<#zavart1>

Hopp, és már csak hab a tortán hogy az Istenek fölemeltek a nagyszerû játékosok közé (1500 eff meglett)!

Dicsérje mindenki a Randomot!

Trabant93
Tisztára mint a spanyol inkvizíció 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Mostmár celeb vagy 😊

Trabant93
Végre látom kiírva a nevem banneren a jó kis somával 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Vannak frissebb találatok (májusiak).

spybot919
Csak már nem mostani ezt találtam én is de ezekszerint még mindig nem kóser.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Hát, ilyet találtam....
link

sziasztok van köztetek olyan aki probálta a t10 amcsi medet mert jó lenne párinfo menyire használható iletve a töbi t10 medhez viszonyitva mien
spybot919
Ma is vettem 3 cuccot paypalról igaz köze nem volt a WoT hoz úgyhogy WoT nál van a hiba. Nem vonta le mert addig el sem jut. De mintha írták volna pár hónapja hogy nem mûködik a paypal lehet azóta sem megy..

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Levonták a pénzt?

Ha igen, akkor nyiss egy supoport ticketet, payment területen. Ha nem ,próbáld újra.
Itt senki nem tud érdemben segíteni neked.

spybot919
Inkább azt mondjátok ,hogy nem müködik a paypal gold rendelés?😄

a jpanther diszkógömb mi?

A végén kénytelen voltam vakra, tracer alapján kiszedni. Ok hogy bozótban volt, de hogy lövés közbe se villant fel 5-bõl 4x... 😊

"Cuki" 😄 Ez jó! 😄

Nóra lányom a minap megint cukizta a Panzerjäger I-et, a hétvégén kap egy acc-ot azt hiszem.

Ez vagy a feleségem vagy a fiam volt, így hagyd õrizetlenül a gépet 1 percre 😊

Szép munka !<#vigyor4>

I.C.ram
9 kill 😊

Victory!
Battle: Sand River 2012. július 24. 21:21:25
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 689
Credits received: 66 660
Battle Achievements: Böelter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Hunter, Reaper
<#vigyor2> Az enyém néha rámászik, és elkezd dörgölõzni, meg hegeszteni, plusz a testével a monitort is eltakarja. Ez olyankor nagyon jó, amikor épp lövök valakit. A "sic macska" meg hatástalan, sõt ront a helyzeten, mert még erõsebben dörgölõzik a hülyéje.

Artman
Na, megy már a szerver újra 😊

Artman
Nekem se jön be a hivatalos oldal sem, se a játék :/