World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
én csak motor, ágyú, és ha gyorsan kell, akkor torony javításra pazarlom.
Esetleg még Enhancemyse7en, vagy EnhancemyXP oprendszertõl függõen. Lehet benne állítgatni egy halom dolgot. Lehet hogy valamelyik teljesen felesleges process eszi az erõforrást. Valahol egyszer találtam a neten még xp-hez egy listát, hogy melyik process pontosan mit csinál és miylen esetben halál felesleges futtatni. Egy csomó akadozást megszûntetett anno a gépen.

Gondolom hozzám hasonlóan az értékes szerszámosládát nem pazarolja senki akármelyik moduljavítására!
Ezen változtatnék néhány új ötlettel😊

-Üzemenyag tartály sérülés. Nem találtam információt, és nem is tapasztaltam semmi hátrányt a sérülése esetén. Javasolnám a fejlesztõknek, hogy egy ilyen találat esetén korlátozódjon az eddigi végtelen üzemanyag kb 500-1000 m-re. Természetesen a fordulás esetén is fogyna az üzemanyag😊 Érdekes új szituációkat hozva létre ezzel.

-Periszkóp sérülés. Soha nem javítottam még meg. Javasolnám, hogy a sérülése esetén ne lehessen belsõ módba lépni.

-Rádió sérülés. Szintén nem javítottam még. Sérülése esetén tûnjön el a minimap!

Megírom ezeket az új ötleteimet a Supportnak. Biztosan tetszeni fog a fejlesztõknek, és bevezetik a játékban. Én meg kaphatnék az ötletekért némi aranyat😊
én firefox14.et használok....
Igen..igen..looser laptoposként szépen én is rájöttem:-))a könyv meg olcsobb mint a laptophütõ:-)
elnézést..de beégek a képekkel..mivel max 20kb.os lehet..de az meg kb 100x100pixel:-))ugyhogy ciki...:.Smax leirhatom ha valakit érdekel...
Operát használok, de nem szoktam futtatni a háttérben még a böngészõt sem. Csak a WoT fut, semmi más.

Annyit azért nem játszom laptopról, hogy megérné költenem rá. Meg attól félek egy ilyen gépen nem is tudna sokat segíteni.

Stoppos: 3-4 év körüli már szegénykém, de már újkorában sem volt egy kimondott gémer cucc...
2 GHz dual proci, 4 giga RAM, és 256 Mb-os videokártya. Szükségmegoldás, de jelenleg nincs más.

McFrost
Nekem ugyan ez volt a gondom és az örületbe kergetett, mire nálam az lett a megoldás, hogy Firefox kuka, Chrome fel ás hasít mint az állat.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mindennap látok tökkelütött balfékeket a játékban, de az elõzõ csapattársak felülmúlják az összes eddigi "géniuszt". Tõlünk két Type 59 támadja az ellenség bázisát Westfield pályán, ahol felderítik az ellenfél két artyját és az elõttük kb. 50 méterre elhelyezkedõ IS-4-et, ami valószínûleg az artykat védhette. A két Type 59 bravúros hadicselt alkalmazva megáll az IS-4-gyel szemben, és elkezdik lõni a frontpáncélzatát. A mi két artynk eközben természetesen szintén az IS-4-et lövik az artyk helyett. Hiába na, ez történik, amikor a briliáns elmék találkoznak. Eddig a pontig még egy teljesen megszokott hétköznapi csatának lehettünk szemtanúi, de az igazán vicces rész még csak most jön. A két arty - amik folyamatosan derítve voltak az ellenfél bázisán - counterarty-val kiszedték a mi két artynkat, majd még arra is futotta tõlük, hogy rálõjenek a két Type 59-re. Az egész pár perc alatt lezajlott, de szerintem még hetekig mesélni fogom a sztorit. 😊

Ja, meg Gameboostert használtam még az elõzõ laptopomon. Az is segített egy picit. Igaz, az még XP-s volt.

MightyDuck0
Valami ilyesmire lesz szükséged szerintem

Milyen laptopról nyomod?

Nekem ez a cucc, meg hogy High-ban indítom el, felnyomja az fps-t 60-100 környékére. Ha nagyon sok minden történik hirtelen, akkor lemegy 30-ra egy-két másodpercre. de köbö ennyi.

Sunsetjoy
Nekem az játékban néha egyezik az fps meg a ping 85-100 között 😄
De általában 65-90 fps, 90-130 ms ping. Mondjuk nincs kimaxolva a megjelenítés, de van mod gazdagon néha a WoT alatt.
És én nem fogom a netre az 1090/880 effimet xD

Scuy, ne vedd rossz néven, de azért egy laptopnál intenzív játékhasználat mellett eleve úgy kell kezelni a dolgokat, ahogy te azt megoldásként leírtad szerintem.
Soha nem volt ilyen gépem, de evidensnek tûnik 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Alien69
Tényleg, ez az eff érték mibõl adódik, mit számolgat? <#help>

Na nekem ugyanez volt a gondom....:-))De már nem az:-)
No elmesélem akkor én hogy küzdöttem le a problémát.
Adva a Laptopom..17"HDLED-AMD AthlonII.P360,4GB.RAM-1GB videokártya 500gb.
Wifin használom-közepes diginetel..
Nekem is folyamat ezt müvelte..zoom lövésnél 999-és fagyás..játékból kilépve ujrainditás...Anyáztam is rendesen,mikor elméletileg a gépem röhögve birja a játékot:-)Persze minden maxira volt huzva benne a játékbeállitásnál..Mondjuk kb.felforrt a gép videokarija-és melegedett a laptop rendesen:-)
Na olvastam én is mindenféle csodát..de semmi nem használt.
no fogtam és szépen átállitottam a játékbeállitásokat..na meg a laptophütést megoldottam azzal,hogy egy vastag könyvet tettem alá..és igy szabadok lettek a szellözök alul:-)
Na ezóta nincs egy fagyise..és nem is ugrál a pingem-se az fps..mindjárt csinálok pár foto a beállitásaimról...
Hátha neked is használ...
Meg persze lelöttem egy pár progit,hogy ne fusson a háttérbe...a win7 alatt..
Igen, sajnos tapasztaltam, ezért nem is használok semmilyen modot egy célkereszt kivételével, ha laptopról játszom.

Kronos: nekem is 20 körül van most átlagban az fps-em. Annyira azért nem durva a lag, olyan 120-130 ms szokott lenni átlagosan. Szóval nem játszhatatlan kategória, csak asztali gépen kevesebb szokott lenni, kb 40 ms körül.

Stoppos: igen, próbáltam, és sokat segített 😊
Nem lett sokkal több az fps-em, de valahogy mégis kevésbé érzem darabosnak a játékot, és jobbak az eredményeim is azóta.

Azért röhej, hogy már 1 hónapja laptopról szenvedek, mert ennyi idõ kevés egy garanciális alaplap cserére...

Mióta nézegetem az effet, azóta 50 pontot javultam. Jelenleg 875 (átlagos player szint 1000-jére hajtok!).

Egyébként ha másra nem ösztönzésnek tökéletes! Látod, ha jól csinálod a dolgokat és azt is ha nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt próbáltad?
Slow PC Pack

Sippie
loooool, königtigerbrau 😄DDDDDDDD ezen felröhögtem 😄
Nem tudom nálad mennyire alacsony az fps, de nálam 15-25 között ingázik. A pingem mégsem magas és nem is emlékszem, hogy valaha magas lett volna az amcsi szerver óta.
Sippie
a modok is okozhatnak fps esést meg lagot, fõleg az xvm.
Akkor az lesz a ludas, mert sajnos elég alacsony fps-sel kínlódok mostanában.
Köszönöm a választ, és neked is, Kronos!

Ha máshol nem akadozik, pl. böngészés, letöltés, akkor valahol a szolgáltatónál lesz a hiba. Ha máshol is megcsinálja ugyanezt, akkor valahol nálad lesz a gond. Csinálj esetleg egy net sebesség tesztet!
Alacsony fps is okozhat ping növekedést.

Nincs valami ötletetek, hogy mi okozhat folyamatos laggolást?

A pingem nem hajlandó 3 számjegy alá csökkenni, pedig se torrent, se böngészõ, se semmi nem megy a háttérben. 15 megás netem van... az asztali gépemmel nem volt ilyen probléma, csak a laptoppal. Pedig nem wifirõl használom, úgyhogy tanácstalan vagyok.

Képet nem szúrta be:
http://i247.photobucket.com/albums/gg122/Formar/ZombieShooter.jpg

Ha elborul az agyam a játéktól akkor ezzel szoktam tolni levezetésképp.

Fantáziadús playerek akár azt is képzelhetik, hogy nem egy kutatóközpontban, hanem a WG fõhadiszállásán vannak... 😛

teszt2 meddig fog futni? Lassan 1 hete ez megy, vagy már lehet át is léptük az 1 hetet.

Egyik hobbim, hogy sörösdobozokat gyûjtök. Van nálam Löwenburg is.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Löwenbrau <#szomoru1><#szomoru1>
Koridor
Egész jól lehet keresni ezzel a kis fraszia artyval:
Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. július 25. 13:39:16
Jármû: AMX 105AM
Szerzett tapasztalat: 407
Szerzett kredit: 16 020
Csatában elért Achievement: Védõ

WoT-ból kifolyólag labilis idegállapotomat mostanában vagy Max Payne 3-mal reparálom (bullet time és aprólékosan homlokokra helyezett célkör) vagy egyszerûen iszok egy pár Löwenbrau-t.
Ha az lennék akinek nem írjuk le a nevét akkor nagyon várnám hogy legyen KönigTigerBrau is....

Majd ha ráunok falloutra akkor lehet teszek vele egy próbát. A környezet miatt féltem attól hogy ez is csak ilyen klasszikus "gonoszszemétarabterrorista" lövölde.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egyetlen arab terrorista sincsen a sztoriban. De tényleg. Szerintem te nagyon rosszul tájékozódtál. A játék sztorija éppen hogy homlokegyenest szembemegy a megszokott 9/11 ökörséggel. Dubaiban játszódik, de ebben ki is merül az arab vonal benne. Amerikai katonák ELLEN kell harcolni, amerikai katonákkal. Nagyon jó sztorija van, mindenképp próbáld ki. Két pálya után rá fogsz jönni, hogy ez nagyon nem a megszokott hollywoodi sztori séma.

Sunsetjoy
Én ha nem WoTozok (csak hétvégén megyek 20 meccsnél többet 1 nap mostanában), akkor vagy a blogomat heggesztem, vagy játékot fordítok, vagy játszok.

Most éppen a Dead Island-ot kezdtem el újra trancsírozni 😄 Azelõtt én is az Fallout NV-t nyomtam kiegészítõkkel modokkal, vagy az elõtt egy-két RTS, avagy egyéb lassú taktikázós kattintgatóssal.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Alien69
Lehet, ROSSZ tankot, és rá való csövet választottál! <#hehe> Nekem se megy MINDEN T2-3-s tankommal a funolás. Például, a BT2-7 is megvan, nem is rossz a win rátám velük, még sem szeretem õket szintén azért, mert nagyon elõre rohanok vele, és egyedül, a sok lúd disznó gyõz alapon meg ugye hamar végem is lehet így. Ergo, itt is vigyázni kell! Tetrarch-l pl 159 csatám van, 104 gyõzelemmel. Persze, ezzel is bele-bele futok hírtelen halálba, de ha jól választom meg a taktikámat, akkor minimum 2 kill lazán bejön. Tegnap vesztes csatámba mentem 6 killel, és ez se volt elégséges a nyeréshez. <#idiota> vannak tankok, melyekre kifejezetten jó a sorozat lövõ gun, asszem pl a BT2-re is van ilyen. Ezek pl közel harcra nyerõek, darálnak, de távolra már gázosabb.
Szerintem, nézd meg a statodat, melyik tankkal mentél minimum 60% feletti win rátával, és használd azt (most mindegy a tier fokozat). Mondjuk, én speciális állat fajta vagyok, nekem az M3LEE is favorit. <#wilting><#nevetes2> Tegnap pl legyalultam egy Kv-1s-t vele majdnem teljesen. Az utcsó lövést, azaz a killt persze lenyúlták, de van ez így. Illetve, egy T34-85 is próbálkozott ugyan itt, azt pl szééépen lecsipegettem, pedig ott frontálisan egymásnak voltunk állva. A béna nem nagyon talált el. <#eplus2> Illetve, kis tierbe beadja ugye Provansz pályát is, ami eléggé bulis tud lenni. <#vigyor5>

év játéka simán.... + a végén lesz****am magam olyan befejezése van 😄DD
Szemeztem vele, de elrettent ez az arabos terroristás sztori.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én a Spec Ops:The Line-t tolom ha idegesít a WoT, mindekinek csak ajánlani tudom. A cím alapján azt hittem valami tucat shooter, de az egyik legegyedibb, leghangulatosabb lövöldözõs cucc amivel valaha játszottam.

Óriási szerencséd volt. Amire még emlékszem ilyen komolyabb bug, a Khan-ok körül volt. A végjátékban kaptam egy questet, hogy tárgyaljak velük, viszont akivel tudtam volna tárgyalni annak a játék elején véletlenül repeszakna került a zsebébe és gyorsan elhalálozott néhány bandataggal együtt. Így maradt a teljes likvidálás, meg is halt mindenki, viszont csak nem jött a szöveg, hogy meghaltak. Néztem a fórumokat és azt láttam, hogy kb 25-t kell kinyírni közülük. A gond csak az hogy a küldetés idejére már csak 7-en maradtak. Így nem is tudtam elkezdeni a végsõ nagy csatát, de aztán valahol megláttam a consolos ressurection csodaparancsot és azzal ki tudtam mozdítani magam a holtpontról... De ha javítottak rajta akkor lehet megint elkezdem, mert nagyon bejön ezekenek a Fallout részeknek a hangulata.

MightyDuck0
Hello üdv! Valami klán szakértõ tudna választ adni a kérdésemre?
Q: A klánkasszába lehet utalni goldot a számládról, Deputy commanderként vagy commandernek lehet csak esetleg egyik se<#heureka>

Nekem se volt semmi vészes bug, pedig amint kijött egybõl neki estem. Szóval úgy látszik én is szerencsés voltam.

én a NVvel még kijövetelekor játszottam, sztem minimális patcheléssal és akkor is végigvittem gond nélkül, igazából látványos bugra nem is emlékszem. Szerencsés vok e?

Most már elég patch van, szóval javítva vannak a bugok és tökéletesen játszható.

lóf***t!!!
100% lehetetlen ennyi idióta barom gyökérzet mellett....
win rátám elég szar vele: 47.9% de a DPB elég yoooo 😉

ИС-4
69605 XP total
565 XP average
1228 Max XP
123 Battle count
59 Wins
47,9% Win percentage
60 Losses
59 Survived
47,9% Survival percentage
14h10m21s Battle life time
250 Frags total
2,03 frag average
8 max frags
185 level 8 frags
48 Beast frags
59 Sinai Frags
66 types of frags
361480 Damage dealt
2938 Damage per battle
215705 Damage received
1,67 Damage dealt/received
1359 Shots
1195 Hits
87,9% Shot percentage
171 Spotted enemies
210 Base capture pts
287 Base defense pts
37 Battle hero
7 Warrior
0 Invader
24 Sniper
1 Defender
3 Steel Wall
2 Supporter
0 Scout
Ez inkább ilyen flawless victory-nak tûnik, mint instantnak. 😊

Flawless victory.

A Fallout NV-vel régebben sokat játszottam, de annyira bugos és átgondolatlan volt az egész, hogy még fõ szálon haladva is el lehetett benne akadni, hogy nem is tudtál benne továbbhaladni. Én is pl csak úgy tudtam benne haladni, hogy idõnként konzolban fel kellett támasztani pár ellenfelet, aztán újra kinyírni stb, de gyorsan kellett dolgozni, mert a frissen felélesztett npc-k elkezdtek belesüllyedni a talajba és ha elmerültek akkor még mini nuke-al sem lehetett onnan kirobbantani õket, aztán annyi volt a mentésed, kezdhetted elölrõl, vagy egy korábbi mentésbõl ha volt... :S

100% a win rátád IS-4el?

Én alapvetõen német ellenes vagyok minden téren, ezért nem német tankozok, mondjuk teszten kihúztam az E-50et és M-et is és mindkettõ tetszett, de most lesz 3db tier10 medem, negyedik nem kell, 10-es tank szintén nem kell több, lesz 7 összesen, arl44-et néztem még meg, de az se tetszik, artyzni meg tdzni nem akarok, így marad valami kis tankok próbálgatása.