World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunnyogok ma (is) a gép felé wotozni... menyasszonyom utánam kérdez: Hova mész már megint??!!
Mivel erre az a válasz, hogy "egy kicsit tankozni" már elég régóta nem kompatibilis a családi békével, ezért kivágtam magam: "Harcolni a békéért!" 😊)))

Ezen besírt... 😊))

Azért saccolja meg a végeredményt, mert ha azt hozza ki nincs esély, úgy is játszik a többség, hogy nincs esélye, és valóban nem is lesz. Pszichológia...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csapatmunka és random game. Az esélye annyi mint a HRT-nek futamot nyerni a Belga pályán!

"A nyerési esély nem sokat számít."
Ühüm, hát amikor a top tank egy ezer csatát játszott, 390 eff értékû hülyegyerek, akkor azért számít!
"Ez a mod a lehetõ legszarabb dolog."
Ha arra gondolsz, hogy 80% pontossággal megsaccolja a végeredményt és idegbajt kapsz az elsõ percben akkor szar tényleg.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát igen, 20%-ról is lehet nyerni. Nem kell beszarni az ellen nagy eff-es játékosaitól, azokat is ki lehet lõni. <#eplus2> Csak ugye ilyen esetben hatványozottan fontos a csapatmunka.

Végülis ja. <#nevetes1>

Jah, tegnap valaki beírta 75% az esély,. Úgy elpicsáztak mint annak a rendje.

Ez a mod a lehetõ legszarabb dolog. Ha alacsony esélyt ad, sok hülye már eleve feladja, hogy úgy se nyerhet.
Ha sokat, akkor meg azt hiszik könnyû lesz, és könnyelmûek lesznek

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fogd fel úgy, hogy 20% esélyed van rá, hogy a top tankotok az elsõ percben megsemmisül. 😊

A nyerési esély nem sokat számít. Hiába mondjuk 80%, ha a top tank az eésõ egy-két percben megsemmisül mondjuk a tüzérség miatt. Épp a napokban volt olyan köröm, hogy valami 90%-ot írt az XVM, olyan lila volt, hogy az Újpest drukkerek elaléltak volna, ha látják. Igenám, de az IS-7-ünk úgy gondolta, hogy afk-zik, az E110 meg az elsõ három percben elfüstölt. A tüzéreinket is kilõtték, így aztán buktuk a meccset.

Az összes premium tankos barom bekaphatja a faxomat akik miatt képtelen vagyok randomban 40%-nál nagyobb nyerési esélyû oldalra kerülni.
T34 top tank és 390 eff rate hát b@ssza meg a jó édes....

Tesztadatnak jó nekem a result trackerbe 😄

A company és a CW lerontja.

ezt a pasit be kel keretezni és mutogatni (de csak messzirõl)

IS-8 | Map: Steppes | Alive: 8min Victory Combat mode:Encounter
Destroyed 4
Spotted 0
Experience 1,291
Credits 31,840
Shots : 10 Hits : 10 Damage Dealt : 1742
Shots Received : 10 Repair : 6606 By TJShorty
Awards : Sniper
Uploaded : 2 hours ago
Version : 7.4
Comments : 0

wot nick: PsychoTrooper

De vazze 8-ból 5 talált, és 1450-et sebzett E100-al?
Ha nekimegy többet leszed róla. <#idiota>

dögöljek meg de ezt megnézem, ha befejeztem a játékot.

Solten
Biztos elete meccse volt az E-100-al.

Saor Alba

Az ilyent minek teszik fel az Mwreplay-re?

E-100 | Map: Erlenberg | Alive: 5min Victory Combat mode:Assault
Destroyed 1
Spotted 1
Experience 685
Credits 0
Shots : 8 Hits : 5 Damage Dealt : 1450
Shots Received : 1 Repair : 4862 By TJShorty
Awards : No Awards
Uploaded : 9 minutes ago
Version : 7.4
Comments : 0

Solten
"En meg szotfogadtam az IS-7-tel es eltapostam a kis kocsogot"

<#hehe> <#eljen>

Saor Alba

Master91
mármint 4 perc 10 másodpercig vagy 1 csatába?
Alien69
Hehe, ismét bizonyságot nyert, hogy nem vagyok jó játékos. Az én átlag idõm, dossier szerint 4 perc 10 másod perc. <#nevetes2> Elég érdekes statisztika amúgy. <#idiota>

Sippie
jó net, és jó gép elengedhetetlen. Egyszer játszottam szakesz ellen, én álltam a városi pályán a sarkon néztem az utcát. Egyszercsak lövés, majd utána villant fel õ, miközben már tolatott hátra, konkrétan rálõni sem tudtam. Pedig húúúdefasza 10 megás netem van.
Nagyon szép munka . <#worship>

Nem bírtam ellenállni a WG nagylelkûségének, hogy mindenáron ingyen hozzám akarnak vágni egy prémtankot....

Amúgy tuti hogy engem figyelnek, mondtam régebben a klánvezírnek hogy T10 tankom egyhamar nem lesz (olyan tankkal nem hajtok amibe nem lehet az XPt fejlesztésre fordítani), erre a WG galád módon kifigyelte mikor lesz meg az IS4 fullosan és gyorsan TierX-et csinált belõle 😄

Kereken ezer tankot lõtt ki...jubilál...tök jó<#idiota>

Lessétek meg Odin eme büszke ivadékát 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De még mennyire hogy az, imádja a visa tankját 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hupsz azt elnéztem.
Akkor már te is wallet warrior vagy néha. Szégyen 😄

ez egész jól sikerült

http://kepkezelo.com/images/otpa0ueckhfe2cjocmy.jpg

http://wotdb.freeiz.com/index.php?p=roster&tank_id=72&nation=GERMANY&type=MT
Kicsit elrontottam itt a feltöltést <#nevetes1>
Úgy látszik, hogy véletlen nem az egészet jelöltem ki <#nevetes2>
Én vagyok ott az utolsó ember a felbergabor
Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Igen. 150k xp.

Ahhoz mekkora nyomorékság kell már, hogy valaki még teszt szerveren is stock IS-4el játsszon?

Eddigi legjobb BL-10es meccsem😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mi ez a transition? Lehet Tiger P-bõl Ferdit fejleszteni?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Akkor is.. uncsiiiiiiii 😄

Eagle16
Változtatások teljes listája: link

Google fordítós. Olyan hosszú hogy nem engedi bemásolni ide a fórumba.

Nem vagytok valami nagy sportrajongók úgy látom. Jó én se, de azért olimpia 4 évente van, a legfontosabb sportesemény

"Ha jól láttam neked sincs és mégis elvagy szépen."

A WG jóvoltából már én is prémwarrior vagyok egy T34ben 😊

Teszten most próbáltam ki a T25/2-t kellemes csalódás.

Eagle16
A foci meg végképp nem 😄 Azzal engem ki lehet kergetni a világból...
Engem valahogy nem mozgat meg ez az egész...mondjuk ha nincs kiírva az idõképen akkor kb. azt se tudom meg hogy ez most lesz 😄 Kábeltévé már vagy 3 éve nincs, újságot meg nem olvasok.

Hát mit mondjak, engem is teljesen hidegen hagy az olimpia 😄 A zacskós kenyeret érdekesebbnek találom 😄.

Vagy a noi strandroplabdat kell nezni. Ha az sem erdekel egy fickot akkor elkezdhet aggodni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nem értem azokat , akiket nem érdekel az olimpia. Azon mindig történik valami érdekes. Mindig van valami érdekes jó versenyszám, és lehet szurkolni a magyaroknak is. De ha épp nem mi játszunk, akkor is lehet nézni egy rakás izgalmas versenyt. No ,de nem vagyunk egyformák

elég szomorú 😞
jó érzés úgy nézni egy sport eseményt hogy magyarok is részt vesznek rajta...
Ha valaki mas statjat nezed es ramesz egy bizonyos tank adataira akkor hiaba lepsz vissza az osszesitettbe akkoris az utolso tanknak az adatait mutatja felul. Ki kell lepni a statjabol es be ujra akkor visszaall a rendesen.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Trabant93
Nem érdekel a nõi foci?Pedig jófféle csajok vannak benne 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Eagle16
Ki a franc nézi az olimpiát? 😊 Engem az nem érdekel egyáltalán.

most teszten vagyok, de kb 18 csatánként tol top gun-t, az nem számít jónak?