World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
miért ilyen szar az élet néha? 😞((((((((((
Elvileg kilõtt 17500 jármûvet a Carius kitüntetéshez I osztályához meg hiányzik neki még 6000 !!!!!!!
Ez hogy van ???
Wallentinus
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ahogy egyre többet nézegetem a statjait,egyre furcsább a srác. Egyedül a kilõtt tankok száma nagyon sok és a vinrate,ami ugye tudjuk hogy randomban nem a játékoson múlik hanem a csapaton.Így még érthetetlenebb az egész....
870-et sebzek vele átlagban, efölött csak a T49 tudott nálam jobbat Tier 5-ben, 977-et. Nagyon jó TD, már meg is van az ARL V39 fele. Azt viszont lehet hogy átugrom free xp-bõl ha olyan rossz lesz mint amire számítok.
Megvan a 280K xp a ferdin és a 6 milla kredit is hogy a JT-t kihagyva,egybõl meglegyen. 😊 Csak jönne már az a pach !!!!!!
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Érdekes hogy az oldala sehol sem 120mm, pedig statok alapján annyi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem írtam volna semmit ha nem lenne némi tapasztalatom.Én is 99%-ban randomban játszom és igyekszem is.Tudom hogy sokan sokkal jobbak mert egyszerûen tehetségesebbek ebben a mûfajban de vannak bizonyos dolgok amit nagyon nehezen tudok elhinni,bárki bármit is mond.
Tehát Himmels-en harcolunk a hegyen. Enks-en erdõ+város széle.
Steppes, a sziklás részen keresztül.
Malinovka: varázserdõ.
Eltartott egy darabig míg megszoktam, de ez van. Ezt kell csinálni, mert minndeki ezt csinálja.
Ugyanis a Wot-os játékosokon nem fog ki a Wot, holmi új pályákkal. Akkor se arra mennek amerre azt a fejlesztõk kigondolták.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
De nézzétek már meg,neki mindegy hogy TD,med vagy bármi....
Csak randomban 69% találati aránnyal azért nem olyan nagy ász az a 3001P. Akkor hogy lehet 71% vinrate?
És mint írtam,szinte mindennel ilyenek az arányok..
Ez Szakesznak pl. 79%
itt valami sántít....
Csodák már pedig nincsenek.
A legelsõ ilyen csatámban is rájöttem egybõl,hogy mi is itt a lényeg.
De azóta kismillió olyanban voltam,ahol a debilcsorda elindult nagy bõgve a hót totál ellenkezõ irányba,a fehér zászlótól a mértanilag legtávolabb lévõ részébe a mapnak.
Ez nyilván valami furfangos csel lehet,csak az én sekélyes agyam nem igazán tudja ezt felfogni.
Csodálkoztam is,sokszor szájtátva,hogy ennyire agyhalott brigádok vannak.
Na de akkor még jobban tátva marad a szám,amikor ez még be is jön,merthogy az ellenfélnél is ott jelenik meg a tudathasadásos zombi horda.
Sokáig nem játszottam na!Már el is felejtettem hogy ebben a játékban bármi megtörténhet.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nagyon jó játékos.
Egy jó században,esetleg hármas platoonban már sokat lehet tenni de egy rakás random idiota közt ez egyszerûen képtelenség.
Én nem vagyok egy nagy ász de azért már van némi tapasztalatom és aki ezt állítja hogy szinte minden szarral 70% vinrateja van neki randomban,sima lõszerrel,az hazudik vagy kurvára beszopta amit mondtak neki.
Nekem is ezt kéne csinálni és akkor biztos jobban menne, de én agresszívabban játszom, ennyire nem vagyok türelmes. Még Tier 6-os csatában is én mentem elöl múltkor Tier 5-ös TD-vel, mert a nehéztankjaink csak lestek ki a fejükbõl, 3-an nem mertek rátámadni egy tankra...az ilyet nem bírom.
Is-3 kb ugyanaz mint nekem KT. Pattonod ugyanaz mind szakesz pattonja. A kiugróak lehetnek azért, mert maxra upgradeled egybõl a gépeket és ez torzítja a stockkal szenvedõkhöz képest (pl 13/90 alapból elég gyenge). Megnéztem pár meccsedet. Elég türelmesen tolod. Én már féltucatszor kilövettem volna magam csak hogy történjen már valami. Mennyi az átlag meccsidõd?
Wallentinus
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"