World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!! ennyi 😊 jól mondod!
Gottfried
Na mindegy,láttam én már itt rejtélyes dolgokat,nem agyalok ezen tovább....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Jövõ héten már olimpia...ki a franc fog wot-ozni akkor?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Hm, igen, holnap megkapják az oroszok a patchet. Akkor mi meg jövõhéten valamikor. link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

5.33. Én se élek sokáig.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Valami gubancvan a rendszerben mert nekem ezt mutatja az összesített statjainál is pedig ez csak a pattonnal elért statja. Hmmm....

haver 😊
miért ilyen szar az élet néha? 😞((((((((((
Gottfried
Na még egy furcsaság !!!!!!

Elvileg kilõtt 17500 jármûvet a Carius kitüntetéshez I osztályához meg hiányzik neki még 6000 !!!!!!!
Ez hogy van ???

mostantól csak a kölök játszik vele?

Wallentinus

Eagle16
Az oké hogy 120+30mm, de azt hittem hogy a felépítmény oldala 120mm...mégis csak az teszi ki a legnagyobb részt az oldalából. Haver.

Gottfried
"winrate"

TOMSILENT
A szoknyát el felejtetted haver...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Gottfried
Ami érdekes még a srácnál hogy a magas gyõzelmi arányhoz nincs túl sok csata hõse kitüntetése sem.Sem mesterlövész,sem top gun,semmi.
Ahogy egyre többet nézegetem a statjait,egyre furcsább a srác. Egyedül a kilõtt tankok száma nagyon sok és a vinrate,ami ugye tudjuk hogy randomban nem a játékoson múlik hanem a csapaton.Így még érthetetlenebb az egész....

Az AMX 13 90-nel csak rosszabb lesz, de még a T32-vel is, ahogy minden tier 10-es tankommal. 😊

emu nem céloz, ha megnézitek a replay-eit látjátok, hogy sokszor célzás nélkül lõ és menetbõl megy elég sok és ez nagyon jó taktika, mert mit érsz azzal, ha marad a csata végén 30 lõszered, ha bukod a meccset, viszont ha 1-2 ilyen célzás nélküli lövésed beakad simán eldöntheted vele a csatát.

Eagle16
S-35CA-val haladtam amúgy ma, 90mm-es ágyú tökéletes rá, nem is akarom rá visszarakni a 105-öst, pedig nagyobbat sebez és nagyobb az átütés is, de mozgó célpontot nem lehet vele eltalálni az iszonyú hosszú célzási idõ miatt. 10-bõl 7 csatában max. Tier 6-ba rak 😊 A maradék 3 az Tier 7-8.

870-et sebzek vele átlagban, efölött csak a T49 tudott nálam jobbat Tier 5-ben, 977-et. Nagyon jó TD, már meg is van az ARL V39 fele. Azt viszont lehet hogy átugrom free xp-bõl ha olyan rossz lesz mint amire számítok.

Gottfried
Jó lesz az egy olyan TD-snek mint én. 😊
Megvan a 280K xp a ferdin és a 6 milla kredit is hogy a JT-t kihagyva,egybõl meglegyen. 😊 Csak jönne már az a pach !!!!!!

Nem kell az oralis kenyeztetes nyugi. Ha valaki statja nem gyoz meg akkor talan a makematika segit. Azt probaljak elmagyarazni, hogy 70%-os talalati arannyal is sokkal eredmenyesebb mint szinte barki akinek hasonlo vagy akar jobb van. Nen kerdojelezem meg a gyerek tudasat foleg ugy, hogy nem is lattam tole videot, de a matematika szerint valami nincs rendben.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Eagle16
Jagdpanzer E-100 páncélzata: link

Érdekes hogy az oldala sehol sem 120mm, pedig statok alapján annyi.

Én is sok csatáját néztem vissza régebben. Pl a Pattonos játékomat leginkább õ ihlette, ami meg is látszik, mert messze jobb vele a statom mint a többi medemmel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Nem olyan jó az,szerintem egy olyan useré aki szeret játszani és egy kicsit odafigyel. 😊(azért köszi ! 😊)

Nem írtam volna semmit ha nem lenne némi tapasztalatom.Én is 99%-ban randomban játszom és igyekszem is.Tudom hogy sokan sokkal jobbak mert egyszerûen tehetségesebbek ebben a mûfajban de vannak bizonyos dolgok amit nagyon nehezen tudok elhinni,bárki bármit is mond.

Miért hülyeség, amit írtam? Szerinte csodaszámba megy, ha azzal a tankkal 70-es wr-ja van. Akkor most ezt egyetemesen el kell fogadni? Azért, mert valakinek nagyon jó a statja, hadd ne szopjam már le 😊

Eagle16
Attól hogy egy zászló van, még nem fontos mind a 30 tanknak ahhoz a zászlóhoz menni...pl. ha Himmelsdorfon senki sem harcol a hegytetõért akkor onnan az ellenség szépen be tud menni a baráti tankok hátába. Bekerítenek.

Nos igen. Szóval ez a taktika a zászlófoglalásnál, hogy megkerülni a pályát, kiéõni az ellen tankjait, miközben páran fogalnak, és mire kilövünk mindenkit, még oda érünk, mielõtt befoglalnák a zászlót.

Tehát Himmels-en harcolunk a hegyen. Enks-en erdõ+város széle.

Steppes, a sziklás részen keresztül.

Malinovka: varázserdõ.

Eltartott egy darabig míg megszoktam, de ez van. Ezt kell csinálni, mert minndeki ezt csinálja.

Ugyanis a Wot-os játékosokon nem fog ki a Wot, holmi új pályákkal. Akkor se arra mennek amerre azt a fejlesztõk kigondolták.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nezd meg Fritz_the_tankdestroyer alias Gottfried profiljat es akkor nem irkalsz ilyen hulyesegeket.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Gottfried
Csak egy példát hoztam mert az egy kimondottan vacak tank.Nagy,gyenge páncélzat,gyenge ágyú...
De nézzétek már meg,neki mindegy hogy TD,med vagy bármi....
Csak randomban 69% találati aránnyal azért nem olyan nagy ász az a 3001P. Akkor hogy lehet 71% vinrate?

És mint írtam,szinte mindennel ilyenek az arányok..

Eagle16
Nem tudom...még a fórumában sem írnak róla semmit. Legalább egy leírás lehetne róla hogy az a szám hogy jön ki...

Gottfried
Az összesített találati aránya is csak 76% !!
Ez Szakesznak pl. 79%

itt valami sántít....

Neked csoda a 3001-es teljesítménye, másnak nem feltétlen 😊

Gottfried
Nem vitatom hogy jó de pl egy vk3001P-vel....
Csodák már pedig nincsenek.

Na most van ugyebár az ütközet.Ahol van egy fehér zászló és azt kell behúzni vagy kinyírni az összes enemyt.
A legelsõ ilyen csatámban is rájöttem egybõl,hogy mi is itt a lényeg.
De azóta kismillió olyanban voltam,ahol a debilcsorda elindult nagy bõgve a hót totál ellenkezõ irányba,a fehér zászlótól a mértanilag legtávolabb lévõ részébe a mapnak.
Ez nyilván valami furfangos csel lehet,csak az én sekélyes agyam nem igazán tudja ezt felfogni.
Csodálkoztam is,sokszor szájtátva,hogy ennyire agyhalott brigádok vannak.
Na de akkor még jobban tátva marad a szám,amikor ez még be is jön,merthogy az ellenfélnél is ott jelenik meg a tudathasadásos zombi horda.
Sokáig nem játszottam na!Már el is felejtettem hogy ebben a játékban bármi megtörténhet.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Gottfried
Ráadásul a találati aránya egy rakás tanknál csak 70% körüli...

egyszer játszottam vele, t-54-ben ült. Egyedül maradt három ellenféllel szemben (az egyik egy 4502b volt, a többire nem emlékszem) és simán lehozta, nagyon nem is látszott rajta, hogy erõlködne.
Nagyon jó játékos.

Én emu-tól eddig kb 300 replay-t láttam, minden körben egyedül volt és egyetlen gold lõszert sem lõtt el. Igen kaptam tõle még régen tömörítve egy rakás replay-t, plusz ott vannak a régiek youtube-on.

Gottfried
Figyelj,én sok mindent el tudok képzelni és lehet hogy 1 vs.1-ben tízbõl tízszer elverne de ez csapatjáték.15 embert nem tud pótolni,bármilyen jó.

Hátha Te tudod! A wot-dossier performance fülön mi a túró az uccsó két érték?
Gottfried
Neki ugyanúgy jut hülye csapat,ugyanúgy bekerítik és szarrá lövik ha kihalnak mellõle mint bármilyen mezei játékost.Szóval itt valami nagyon sántít....

Egy jó században,esetleg hármas platoonban már sokat lehet tenni de egy rakás random idiota közt ez egyszerûen képtelenség.

Vagy csak szimplán el tudja képzelni, hogy valaki lehet nála annyival jobb is.

Gottfried
Megnéztem a statjait és bárki bármit mond,lehet a srác egy géniusz az nem igaz hogy pl. VK3001P-vel valaki 70% vinratet ér el csak randomban gold ammo nélkül.
Én nem vagyok egy nagy ász de azért már van némi tapasztalatom és aki ezt állítja hogy szinte minden szarral 70% vinrateja van neki randomban,sima lõszerrel,az hazudik vagy kurvára beszopta amit mondtak neki.

4m 59s az átlag csataidõm.

Eagle16
5 perc, 7 másodperc nálam. Agresszív kismalac stílus 😄

Eagle16
Itt: link

Ja vágom, mint a póker kifejezés. Õ meg kid-nek hitte a kindet.

Hol lehet megnézni az átlag meccsidõt?

Eagle16
Szoktam nézni tõle visszajátszásokat, bár van amelyik nem tetszik...volt egy olyan Patton-os visszajátszása például amiben az egész csata alatt kempelt Redshire-on a dombon...sosem megy elöl, inkább olyan távolságról lövöldözik ahonnan kicsi az esélye hogy meglátják, tehát nem kockáztat.

Nekem is ezt kéne csinálni és akkor biztos jobban menne, de én agresszívabban játszom, ennyire nem vagyok türelmes. Még Tier 6-os csatában is én mentem elöl múltkor Tier 5-ös TD-vel, mert a nehéztankjaink csak lestek ki a fejükbõl, 3-an nem mertek rátámadni egy tankra...az ilyet nem bírom.

mindegy náluk mikor jön,valószinüleg itt jövõ hét,szóval még egy hétig farmolhatjuk az xpt és kreditet az új csúcsvadakra😊
Szerintem õ a legjobb, de legalábbis az egyik legjobb játékos a wot-ban, érdmes a replayeket nézni, hogy miket csinál, sokat lehet tanulni tõle, ráadásul ha az ember kérdez válaszol is rá, tehát nem az a fajta, hogy én vagyok a legjobb a többi meg kapja be. Teljesen normális srác.

Elhiszem.

Is-3 kb ugyanaz mint nekem KT. Pattonod ugyanaz mind szakesz pattonja. A kiugróak lehetnek azért, mert maxra upgradeled egybõl a gépeket és ez torzítja a stockkal szenvedõkhöz képest (pl 13/90 alapból elég gyenge). Megnéztem pár meccsedet. Elég türelmesen tolod. Én már féltucatszor kilövettem volna magam csak hogy történjen már valami. Mennyi az átlag meccsidõd?

Wallentinus

Pl: Tiger II-õn több mint kétszer annyit sebzett mint én. Pedig Tiger II volt az egyik legeredményesebb tankom. A fene..ettõl olyan kisebbségi érzésem lesz...

Én randomban találkoztam vele még régen. Én artyztam õ meg E-100al nyomult. Kb egyedül végigdarálta azt az oldalt ahol volt, annyi hogy pingelt nekem hogy mit kéne lõnöm neki. Eléggé örömteli egy ilyen játékossal egy csapatban lenni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"