World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Mind1 francia med agon BatChat amit igazan nem szeretek...atvettem a vezetest, egyenlore...
5 feltoltott eredmenyembol 4szer vagyok TopGun!
3 percet kellett várjak hogy csatába rakjon.
És akkor is ilyenbe rakott:

Amúgy nyilván sokunknak vannak olyan eredménye az elmúlt 1+ évbõl ami ide nem kerülhet fel, ezt túl kell élni 😄
En is szeretnek feltolteni szepp eredmenyeket csak hat amikkor jatszom nem gondolok erre es amikkor eszembe jut mar regen nincsen meg az az eredmeny...
Van tobb mint 4000 ezer game playem de csak az utolso par ezret kepes a rendszer lejatszni igy nem tudom meg nezzni a tobbbit, hogy ott melyik volt esetleg kiemelkedo amit feltolthetnek.
Emberi hibák beleférnek, meg a rendszer is ugye tesztelés alatt áll, még nem 100%os.
Tehat ahogy irtad a forditas miat nem vette be a rendszeretek az eredmenyt korrektul.
Igen en is igy gondoltam a Maximum Experience per Battle erteket hogy duplazas nelkuli de ha prem accod van akkor azt beleszamolja.
A premet becsulettel bekatintotta tiszta sor hisz a rendszeretek is jelzi...es ahogy latom a rendszeretek ezt nem is tudja ellenorizni so mindenkinek a sajat becsuleten mulik
Úgy tudom azok az értékek dupla nélküliek, de a prémiumot tartalmazzák.
Norbi prémmel / duplával ment 4736-ot, ennek a valós XP értéke 4736/2/1.5 = 1578 lenne. Egyeztetek priviben, sanszos hogy nála valami gerilla magyar fordítás van (a prémet böcsülettel bekattintotta).
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. május 17. 15:00:48
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 4 736 (duplázott kör a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 96 904
Csatában elért Achievement: Boelter-Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
Az ok: nála valamiért úgy van írva a x2 szorzó hogy "duplázott kör a nap elsõ csatájáért".
Mindenki más viszont úgy másolta be hogy "Szerzett tapasztalat: 1 532 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)" Ezeknél jól mükõdik a szorzó felismerése, és tudtommal ez a hivatalos.
Másnak is úgy írja a duplázást mint norbinak?
Mi lett volna meg ha duplazzak is es premm acc...9472XP..ez igen.
A jatekosok profiljanal lathato Maximum Experience per Battle, ertek az ami a tiszta duplazas nelkuli ertek, vagy nem?
VK 4502 (P) Ausf. B tankról?
Az érdekelne hogy a VK után van e szóköz vagy nincs 😄
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De azért érted, OROSZ hajtómûvel oltják még a lángokat is, mert az az OP 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szóval köszi lammaer!
Akkor neked a zsanai gázkitörés elfojtása is mond valamit MiG 21 hajtómûvel...
<#worship>#worship>
WAHHH 😄 Ilyen hanghatás kellene wot-ba 😊))
Jóccakát'!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szolnok tradicionális bányász város amennyiben az olaj és gázkutatást vesszük. (Hülyén hangzik, de igaz. annak idején az iraki testvéreknek is a Szolnokiak segítettek a szoc táborból. Gáz jócskán va kis hazánkban is minden értelemben😊)
de a hagyományos (nem számítógépes) csapatjátékoknál nem lebeg a játékosok feje felett egy szám ami mutatja hogy ki milyen teljesítményt nyújtott az utóbbi hónapokban, vagy hogy ki beteg, esetleg dezorientált éppen. Ha ezek az infók rendelkezésre állnának, ki lehetne számolni hogy nagy valószínûséggel melyik csapat fog gyõzni. Így meg a WoTban is.
Kamatoztatom is. 😊
Ha support tankkal vagy, és úgy forgatod a tornyod, még meg is értem hogy nézelõdsz .. De amikor ugyanezt a gyors medektõl látom mines-on, és nekem kell a lassú heavy-vel mennem a hill-ért, akkor az fáj. Ehhez kell eff, mert aki az ilyen alapvetõ, kulcsfontosságú helyekért sem indul meg, annál valami nem stimmel, és jééé, ~500 az effje van szegénynek ..
A 20+x mp-et PÉLDÁUL az ilyen esetekre értsd .. Ha te az ehhez hasonlókból nem szûröd le már a legelején (jóóó, legyen másfél perc..) hogy kikkel van dolgod, hát magadra vess.
Amikor pedig egy ismeretlennel az oldaladon mész, vagy szembekerülsz valakivel, marha nagy segítség, hogy azonnal látod, kábé mi telik majd a képességeikbõl.
A szomorú hogy aztán följöttek a kis völgyükbõl és simán hasba lõttem mindkettõt 400-500 hp-ra
Te mit sportoltál és milyen szinten?
80%... Mostantól írom, csak neked a következõ 100 csatát!
Egyenlõre befejezve!
Ezt párnapja már ellõtte valaki, leoltottuk rendesen... ez elsõ fél percben ha te bárkirõl megmondott az effjét, akkor inkább menj a tõzsdére és ott kamatoztasd a paranormális képességeidet.
Csak egy példa: nem egyszer csinálok pl olyat hogy az elsõ fél percben meg se mozdulok, csak nézem mit csinál a csapat, ki merre megy, hol kellek majd 😊 Ehhez kell effi? 😊
Ez egy eléggé jól kitalált mérõszám. Ha az egyik oldamon az átlag 1000, míg a másikon 500, a végeredmény már az elsõ másodpercben eldõlt .. 1.000.000:1 hogy ne úgy legyen.
Alacsony tierben még lehet vele mûvelni dolgokat, de high tierben reménytelen. Maus, E100 ellen meg végképp.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Én elhiszem hogy 80%-ban igaza van a jóslatnak. De azt nem fogod fel, hogy te nem egyedül vagy a pályán, és szerintem nem látsz bele a másik 14 csapattársad fejébe, valamint a random faktorra se vagy hatással.
Vagy talán tudod hogy a többi játékos miért játszik adott csatában szarul? Nem hinném.
Azt viszont nem egyszer tapasztaltam, hogy akiknek fent van ez a mod, azt látják nincs esélyük már az elsõ percben feladják.
Aki pedig feladja az eleve veszít!
Te soha nem sportoltál életedben? Valami csapatsport?( ha már úgy is kezdõdik az olimpia) Nem mondták neked, hogy az a legfontosabb hogy ne add fel, hogy úgy nem úgy kell hozzáállni ,hogy jaj, szar csapat, a másik csapat jobb , akkor adjuk fel esélyünk sincs?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Jobb pillanataimban átlövöm szembõl a tornyukat az ágyú mellett, de ez lol kategória.
Persze ettõl még igaz, ha valaki hülyeséget csinál nagy valószínûséggel alacsony eff-je van, de továbbra sem ezen múlik a gyõzelem. Randomfaktor egyebek...sok összetevõje van
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Csak persze könnyebb a a szar eff-re fogni, meg az MM-re, meg hogy esélyünk se volt...mint abba belegondolni, hogy mi csesztük el.
Hát persze mi nem is cseszhettük el, mert itt mindenki kibaszottvérprofi és nem hibázik.
Olyan ez, mint mikor a forgalomban sok száz méterrõl meg lehet mondani az elõtted messze haladó autóról, hogy nõ vezeti-e .. 😊
Ne haragudj de ez baromság. A döntõ többség (1000 eff rate alatt) még mindig nem használ XVM-et.
Amirõl nem tudsz, az nem fáj. 😊
Csak ennek a nyári szünetnek lenne már vége, ma is midössze egy játékost sikerült megdicsérnem, a többséget kénytelen voltam elhajtani melegebb éghajlatra, annyira bugyuták voltak .. Csodálom is hogy eddig még nem kaptam legalább egy chatban-t .. 😊