World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kib*** gynegék, komolyan, én is ezt vettem észre hogy az EU szerver sokkal keményebb 😊
Látom szemellenzõ megint fenn van 😄
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szépen begurultam a mezõrõl a házak közé na mondom mázlim van nem löttek rám az arty-k még csodálkoztam is .Egy löwe-t kilõttek tõlünk erre a nyomorult arty "ob.261" aki kilötte elkezdte nooobozni és fikázni mert oneshootolta.Na mondom milyen paraszt egy köcsög én ha kilövök valakit nem kárönvendek rajta söt ha nálam kisseb akkor még megeresztek egy sorry-t is.A kõvetkezõ találat engem lött telibe kigyuladtam rányomtam a porolto szutykot maradt a full hp-bol 47 hp és a rádios meg az egyik tõltõ.Ezért döntöttem úgy hogy nem fogok többet e-100-zal menni mert tele a tököm hogy egy kis buzi egy lövéssel szétbassza a tankomat amiért honapokig játszottam még meglett a pálya másik végébõl és utána még a pofámba is röhögjön.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Plusz én így lehet hogy visszaveszem az Object 704-est meg a T95-öst, spórolok 2 milliót. Zsír.
A Lorraine már rég ki van fejlesztve de eddig valahogy mindig másra kellett a kredit.Érdemes volt várni vele. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Más változás nem lesz vele (azaz a "szovjet" Churchill megmarad prémiumnak).
- WoT: Rogerius -
Nekem is úgy van kiszámolva a lovettám, hogy a T9-eket eladva tudjam megvenni a T-62, E-50M párost.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Megvárod az elsejét és amikor az új teljes ár visszajön akkor adod el és még jobban is jársz vele mert drágulni fognak.
És az IS4-re van értelme feltenni a másik ágyút? Szerintem elég a D25T
A másikba drágább a lõszer, a D25t is sokat sebez , és HE-ve-l egyszer hátulról leszedtem vele 3%-ot egy Masu-ból szerintem elég a D25Tr-á
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Akkor játszanom kell a hétvégén, a T-54-hez kell még 28k xp ha nem akarom elpocsékolni a free-met.
Azért 900k credit az már valami.
Great Tank Deals Special
Event Start: 28 July, 2012 (Saturday) @ 14:00hrs (SG, MY, PH), 13:00hrs (TH)
Event End: 01 August, 2012 (Wednesday) @ 14:00hrs (SG, MY, PH), 13:00hrs (TH)
Amazing discounts are being offered for the following tanks:
MT IX Т-54
MT IX Е-50
MT IX M46 Patton
MT Vlll Lorraine 40t
TD IX Object 704
TD IX Jagdtiger
TD IX T30
TD IX Т95
TD IX AMX 50 Foch
So log onto your World of Tanks account now and shop away!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mellesleg kár, hogy a német ágból a T4 hoz duplán, de még nagyobb, hogy se amerikai se orosz med ágon nem járok T5-nél XD
win 7 64 bit
valaki help?