World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Nagyon szép😊 Az IS-4 valóban eszméletlen jó😄 Tapasztalat és vélemény alapján nekem a legjobb az összes Heavy tank közül 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Valaki meg tudná mondani hogy a német tankok elején az a sajtreszelõ mi célt szolgál?
Rosszabb a helyzet még az átlag nyári hétvégénél is!
1. a 3x elsõ gyõzelem miatt.
2. "M-4 akció" sokan beülnek M-4-be, elõre megy hülyén, kilövik, de így is szépen kap credit-et.
Én nem bánnám, ha nem is lenne semmilyen event, (legalább is nem ilyenek)
A 3X Xp+hétvége kombó Wot-rovarokra élénkítõ hatással van mert ilyenkor átlagosnál nagyobb számban vannak jelen,mivel sietnek hogy minél elõbb egy E-100 vagy egy Is-7 volánja mögött legyenek hasznára az ellenfél csapatának mint kredit és Xp-zsák,tehát nincs mit tenni.😊

Tegnap valaki játszott? ....vagy ez itt hülye kérdés mi? 😊

Szóval tegnapi napom olyan volt, mint itt már oly sokszor elmondtátok: a hétvégi zöldségek konferenciája zajlott, majd minden mappon...kb 3 perc alatt 3-12 volt az állás és persze nem az Én oldalamon volt a 12, ha esetleg nem lett volna egyértelmû...
csak néztem mint Rozi, hogy mivan. Tényleg jókat játszottam, olyan átlag 500 XP-ket termeltem...

The Matrix has you...

Én mindig"és nem csak én!" oda suhintok blindre a kedvenc bokrodba "amennyiben az D-7"
Ha onnan scoutol valaki, és hagyják, az a csata defaut!
DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerintem nálunk mindenki vezér akar lenni. 😊

Ééééés akkor baszhatod. 😊

Igen, ezt az érzést valahogy még sosem tapasztaltam mmo téren csak külföldi klánban az meg valahogy nem az igazi😊
Solten
A teszt szerver alapjan ugye nem erdemes konzekvenciat levonni, de ha ugy jatszanak elesben mint ott, akkor egy kozos szervernek lenne elonye meg hatranya:
- elonye hogy lenne egy csomo konnyu frag <#alien>
- hatranya hogy megtriplazodna az agyhalottak szama, igy is eleg sok van.
Online gaming teren rossz tapasztalataim vannak a ruszki playerekkel, a kis zsenialis es osszetarto csoport mellett a tobbseg egy sunyi gerinctelen parazita. Nagyszeru hogy ezek kulon szerveren vannak, maradjanak csak az allatkertjukben, mi is elvagyunk a sajatunkban... 😊

Saor Alba

Elõkapartam az IS-4-et a fiók mélyérõl. Hogy miért nem játszom vele többet amikor marha jó azt nemtom.

Néha azért irigylem õket ezért...

Metalmilitiakid
Ne akarj akkor wow os guildbe kerülni, ott 24/7 mehet ez, mert nincsenek 15 perces csaták 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Egyszer pár éve egy srác meghívott egy dod klánba. Elkezdtem velük játszani, meg beszélgetni. Konkrétan még semmi sem történt, senkit nem hívtak ki, semmi ellenfél nem volt a láthatáron, csak gyakorlómeccsek, de már az ment, hogy ki kivel van és miért a klánon belül. Kb 3 párt volt a klánon belül és állandó sértõdések. Egy hét után mondtam nekik, hogy köszönöm, asszony nõk között dolgozik, ott megy ez.

Elnézést a nõi olvasóktól, de ez van. 😊

Ki lehet próbálni test-en mennyire imádják ha ezt írjátok be nekik miután leölitek õket😊 Utálták õket minden szerón..
Igen, mint akiknek az agyát átmosták ahol nem sarlókalapácsot láttak odacsaptak keményen, mind1 mekkora retardált volt másnap már egy orosz klán zászlaja alatt szaladgált 8-as szinten és csapkodta a többi 8-as játékost beszólogatva úgy, hogy mögötte ott volt a fullos klántárs csak azért mert ha valaki visszaütne a "xaxaxa noob" megjegyzés elõtt vagy után legyilkolhassa 1 ütésbõl 😊)
Metalmilitiakid
Gyõzelem!
Csata: Widepark 2012. július 27. 22:06:00
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 4 212 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 943
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Na ezt már feltudtam tölteni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

mi lesz a KV-5 el ha bejön az új mm ?csak nem hagyják majd teljességgel használhatatlannak 😮
Metalmilitiakid
De sajnálom hogy nem volt bekapcsolva a replay felvétel. Ez egész szépe lett. 7 kill +sebzés+felderítés

Csata: Murovanka 2012. július 27. 21:48:02
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 3 684 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 801
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Ott az volt a credit, és lehetett utalgatni 😄 Még a 100x-os server-en is kunyerálással kezdtek ahol megöltél egy 3-as szintû mob-ot és fejlõdtél 40 szintet + dõlt a zsé 😊
Ezt nem vágom... Adena?

Szerintem a vérükben van ez a "párttal a néppel egy az utunk" koncepció, azt mindenhol egy nagy pártot csinálnak 😊

Magyarhonban IRL is megfigyelhetõ meg a játékokban is hogy mindenki okos és "pártot" meg klánt alakít, aztán megy a marakodás egymás közt, vájja a magyar a magyarnak a szemét 😄

Viszont minden ... új orosz player-nek az volt az elsõ dolga, hogy beírta ADENA PLS! pk-t megért😊 Mint az "újmagyarok" megütöttél egyet rád rajzott 50.
L2 tört verzióban is istentelen nagy klánokat(vagy nem tudom mi volt már a neve) alkottak, volt olyan ahol a végén mindenki vs oroszok ment a server-en és még az gm-ek is õket ölték úgy volt sansz 😊
Lehet a WG ezért állt el a duda ötlettõl annó... egyike a ritka értelmes döntéseiknek 😊

Ebben van valami, a tesztszerveses tapasztalatok alapján hát...elég furcsák ezek a orosz játékosok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Relatív, ezeknek nem szabad dudát a kezükbe adni WoT-ban, mert tuti csak tolnának elõre és nyomnák egyfolytában.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Közlekedési kultúráról egy videó.

Hát az biztos, hogy rohadt sokan vannak 330ezren voltak most fent...egyébként oroszoknál sokkal kevesebben kempelnek orosz szerveren játszottam elõször olyan random malinovkát ahol mindenki jött le magától a hegyrõl csak az artyk maradtak fent és rohad jó csata lett belõle

Miért? Közlekedési és sorbanállási kultúra nálunk sincs.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ennél nagyobb sokk csak a közlekedési és sorban-állási kultúrájuk lenne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A másik ilyen nagy kedvenc scoutom az amx12t... az meg francia, de ugyanezt "tudja" 😞

Nekem periszkóp, álcaháló, és közel 100%-os rejtõzködés van rajta, de mitnha nem tudna úgy rejtõzködni, mint a Leo. Ma is volt olyan, hogy a kedvenc bokromban vagyok Malinovkán, és szembõl lõnek rám, mintha a Ferdiben ülnék. Ellenséges felderítõ nem lehetett a közelben.

Szerintem nagy számok miatt simán lehetne hogy a ruszkik azért okoznának meglepetéseket az EU szerveren. Mert ha csak arányaiban fele/harmadannyi jó játékos van ott mint az EUn, ezek vagy 3x többen is vannak 😄

Összességében nekem az MMOs múltamban az oroszokról a kemény-összetartó ellenfél jut eszembe. EVE Onlineban (pár éve) bazinagy "klánt" csináltak, óriási tzerületet tartottak és oda tudtak csapni ahol kellett. Abszolút nem hülyék...

Én játszok orosz szerveren igaz csak tier6-al, de szerintem az átlag orosz játékos jobb mint egy eu-s lehet nincsenek 2000-es effesek de 500-as is kevesebb van és sokkal kevesebb az afk bot ami eu-n szétbassza a játékot tier7-ig

német tank 😊))
Srácok egy kérdés: VK2801-el csak én nem bírok spottolni úgy hogy ne vegyenek észre vagy a tank ilyen?

Ma olyanokkal szembesülök mint:

Sztyeppe assaultban a pusztában cappelõ KV5/KV2 páros elõbb észrevesz mint én aki délrõl a bokorban óvatoskodik elõre.
Hasonlóképpen T44 300 méterrõl egy szikla mögül kijõve észrevesz miközben egy bokorban állok camo nettel.

Úgy tûnik nekem hogy ez a tank se rejtõzködni nem tud, és a látótávolságával is baj van (10%-os távcsõ rajta).

Nem jelentett nagyon nagy kulonbseget csak 1-1.2 tizedet a 2 perces palyan, de az pont eleg volt mikor az elso meg az 500-dik a listan 3 tizedre van egymastol. Vannak nagyon jo pilotak a japoknal is akik siman ott vannak az elvonalban mindenfele segitseg nelkul. Persze errol nem a jatekosok tehettek mert senki nem akar nyerni csalassal. Azert voltak beszolasok a forumon pl. "Ha kicsi a faszod told meg par km/h-val" meg hasonlok.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nincs konzolom, nem ismerem a GT-t, de ez így leírva nagyon durván hangzik.

Ha egy szerver lenne akkor tuti lenne valami elonyuk az oroszoknak a fejlesztok altal. Ez volt a Gran Turismo-ban is mikor volt az academy. A japo verzioja a jateknak jobb tapadast biztositott a sargaknak. A replayuket visszanezve derult ki, hogy bizonyos pontokon nagyobb a sebesseguk. Vezettek is vegig aztan az utolso nap egy francia gyerek odabaszott nekik nagyon durvan. A vilagranglista az EU-sok szamara lezarult a japok meg meg ket hetig tolhattak, hogy a vegeredmenyben javitsanak. De nem sikerult megfogni a francia gyereket. Szoval sok jot nevarjunk ha esetleg osszevonjak valamikor a regiokat.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

http://worldoftanks.eu/news/3230-tier-ix-dispatch/
Végre egy komoly akció tankokra 😊. Nekem pont jól jön😊.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Pedig valamelyik WG-s fõkancsó azt mondta, hogy ha jönnének a vodkások az EU szerverre, akkor agyon hentelnének mindenkit. Ezek szerint (megint) hazudtak?

FAQ, elsõ link 😊

T62A rá akar menni egy IS-7re, de meggondolja magát és konkrétan megfordul elõtte, hátat fordít 50m-rõl és le se szarja, hogy szétlövi az IS-7, õ ott meggondolta magát és inkább nem megy arra, persze nem lõ vissza, inkább fennakad egy házon, mert az úgy jó neki, hiszen a ház fedezéket nyújt. Komolyan ezekbõl óriási epic fail videókat lehetne csinálni, lehet fel fogom tenni az orosz kliens és feljárok ilyen fail videókat csinálni róluk.

Ember amikor kimasoltam akkor itt volt ugyan igy a forumban semmi link meg hasonlok. Szpecnyaz valasza meg nem volt ott akkor mikor elkezdtem a kommentem csak ugy tunik sokkal kesobb kuldtem el. Elofordul egy-egy nagyobb cigi utan <#wow1>

én is sokat szoktam járni orosz teszt szeróra, és hát mit ne mondjak... "érdekes" 😄DD
Ja és számtalanszor voltam olyan csatában lassú tankkal, hogy elõrementem és a másik oldalon bementek a bázisunkra, az állás ilyen 10-2 körül nekünk és az az 1 tank nyugodtan befoglalta a bázist, én nem értem vissza a nép meg ment elõre hiába villogtam, de se a cap kör közelébe nem ment senki, se pedig vissza, egyszerûen amerre állt a csõ, arra ment az elsõ, a többi meg utána, ha az elsõ megállt, megállt mind.

Az a jó hogy biztos vagyok benne, az orosz szerverek statisztikái szignifikánsabban számítanak mint az EU, tehát nem csodálkozok hogy néha nem értjük melyik tankon mit miért csinálnak 😄

Nem is...mindig a németek nerfelik és használhatatlanok mert folyton felgyulladnak amióta elõl van a váltó...

Egy azon csatában vettem ezt észre ST-I-ben ülve:
-velem szemben T30, T95, Löwe, VK aufsB mind a 4 50 méteren belül sík terepen és az összes a tornyomat lõtte, pedig nem voltam hull down-ban, egyetlen egy lövésük sem sebzett 4 percen keresztül
-IS-7 vs. IS-7, 13 90, IS-3, O704 az egyedüli IS-7 hp veszteség nélkül ölte meg mindet úgy, hogy 4 irányból mentek rá

Ezeket ha nem magam látom nem hiszem el, ennyire nagyon gyengék nem lehetnek, ezt a szintet egy olyan ember is megüti, aki még egeret sem fogott a kezében soha. Mondjuk fura volt, hogy 52-54% win ráta körül van elég sok ember 800 körüli eff-el, na ilyent nem látni az eu szerveren.