World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
1. a 3x elsõ gyõzelem miatt.
2. "M-4 akció" sokan beülnek M-4-be, elõre megy hülyén, kilövik, de így is szépen kap credit-et.
Én nem bánnám, ha nem is lenne semmilyen event, (legalább is nem ilyenek)
Szóval tegnapi napom olyan volt, mint itt már oly sokszor elmondtátok: a hétvégi zöldségek konferenciája zajlott, majd minden mappon...kb 3 perc alatt 3-12 volt az állás és persze nem az Én oldalamon volt a 12, ha esetleg nem lett volna egyértelmû...
csak néztem mint Rozi, hogy mivan. Tényleg jókat játszottam, olyan átlag 500 XP-ket termeltem...
The Matrix has you...
Ha onnan scoutol valaki, és hagyják, az a csata defaut!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ééééés akkor baszhatod. 😊
- elonye hogy lenne egy csomo konnyu frag <#alien>#alien>
- hatranya hogy megtriplazodna az agyhalottak szama, igy is eleg sok van.
Online gaming teren rossz tapasztalataim vannak a ruszki playerekkel, a kis zsenialis es osszetarto csoport mellett a tobbseg egy sunyi gerinctelen parazita. Nagyszeru hogy ezek kulon szerveren vannak, maradjanak csak az allatkertjukben, mi is elvagyunk a sajatunkban... 😊
Saor Alba
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Elnézést a nõi olvasóktól, de ez van. 😊
Csata: Widepark 2012. július 27. 22:06:00
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 4 212 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 943
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Na ezt már feltudtam tölteni 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Csata: Murovanka 2012. július 27. 21:48:02
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 3 684 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 801
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Magyarhonban IRL is megfigyelhetõ meg a játékokban is hogy mindenki okos és "pártot" meg klánt alakít, aztán megy a marakodás egymás közt, vájja a magyar a magyarnak a szemét 😄
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Összességében nekem az MMOs múltamban az oroszokról a kemény-összetartó ellenfél jut eszembe. EVE Onlineban (pár éve) bazinagy "klánt" csináltak, óriási tzerületet tartottak és oda tudtak csapni ahol kellett. Abszolút nem hülyék...
Ma olyanokkal szembesülök mint:
Sztyeppe assaultban a pusztában cappelõ KV5/KV2 páros elõbb észrevesz mint én aki délrõl a bokorban óvatoskodik elõre.
Hasonlóképpen T44 300 méterrõl egy szikla mögül kijõve észrevesz miközben egy bokorban állok camo nettel.
Úgy tûnik nekem hogy ez a tank se rejtõzködni nem tud, és a látótávolságával is baj van (10%-os távcsõ rajta).
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Végre egy komoly akció tankokra 😊. Nekem pont jól jön😊.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
-velem szemben T30, T95, Löwe, VK aufsB mind a 4 50 méteren belül sík terepen és az összes a tornyomat lõtte, pedig nem voltam hull down-ban, egyetlen egy lövésük sem sebzett 4 percen keresztül
-IS-7 vs. IS-7, 13 90, IS-3, O704 az egyedüli IS-7 hp veszteség nélkül ölte meg mindet úgy, hogy 4 irányból mentek rá
Ezeket ha nem magam látom nem hiszem el, ennyire nagyon gyengék nem lehetnek, ezt a szintet egy olyan ember is megüti, aki még egeret sem fogott a kezében soha. Mondjuk fura volt, hogy 52-54% win ráta körül van elég sok ember 800 körüli eff-el, na ilyent nem látni az eu szerveren.