World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a legszörnyûbb,hogy mindhárom kontinens szerón teljesen más event van és persze az EU a legrosszabb.
Victory!
Battle: Airfield 2012. július 27. 14:33:46
Vehicle: T-34
Experience received: 1 194
Credits received: 55 230
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Reaper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Csata: Murovanka 2012. július 27. 14:54:47
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 3 504 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 48 490
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Popel Kitüntetés II Osztály, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
végre ász lett ez is...
I never asked for this.
A minap össze kerültem egy ilyennel "figyelmetlen voltam hogy ilyen van az ellennél". Meg csapot, gondoltam nem baj mert a kisebb kaliber ellenére is van min 20sec mire újra tölt, maradtam mert jó célpontjaim voltak. 4-5 másodperc és bumm, annyi.
Ezt a képletet nézve már nem is érdekel annyira. Az tuti nem fogok reklamálni hogy elszámoltak valamit.
A rejtõzködés magas pontszámot nem is értem ezzel a tankmérettel.
[HUN]Kami*, kiskami*
pl. megy egy kört, és a még világító tankokat a kezdõhelyrõl kilövi.
elmennek ezzel a tarka fa.....mikor jön a komplett szektort szétrobbantó atom arty?
A Crossy-éra ment volna az elõzõ hsz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
10-4-re vezetett az ellen, beugrottam egy másik med-el foglalni. Arty beszólt, no cap, a társam 98% foglalásnál kiugrott, simán 15-5 kikaptunk.
Bat Chat 155
Nos. Ennek a tulajdonosát könnyen fel lehet ismerni egy nyilvános WOT bajnokságon. Folyamatosan vigyorog, és miközben játszik, a kávéját kevergeti és a kedvenc szendvicsét tömi a nagy fejébe.
Mivel az összes arty-t kihúztam ami létezik / ne verjetek meg / vannak tapasztalataim.
Ez a kicsike kettõ napja lett meg, hála pár klán társamnak.
A tapasztalatom kettõ nap után.
Nem ide való, OP, undoritó, elmebeteg.
Véleményem szerint kimagaslóan a legjobb arty.
A többi arty-hoz képest térugrásokkal közlekedik a pályán, simán megy 61-el.
Ezt az arty-t nem nagyon akarja felderiteni egy med. sem, hacsak nem hülye.Tudják, hogy forog a tornya ezért nem ugrik szét a célkör,nem könnyû a háta mögé kerülni, ráadásul marha gyorsan belepumpál bármibe 2000 feletti sebzést, kiütve ágyút,legénységet,gyakorlatilag mindent ami a tankban van.
Õ van a tápláléklánc csúcsán.
Olyan pontos mint az Oject 261, ráadásul kettõ fajta gold lõszer vásárolható hozzá.
Az általa okozott sebzés igen változó, 450-tõl határ a csillagos ég.
Ha kitárazol bármin, még ha marad is hp-ja nem fog tovább vitézkedni.
Nem vagyok jó játékos, de az 57%-os gyõzelmi arány rámutat arra, hogy ezzel meg lehet forditani egy meccs kimenetelét.
Ha ebbõl beviszünk majd cw-re ötöt az nagyon durva lesz.
Még az életben nem csuklottam annyit, mint amióta ez megvan.
Ajánlott felszerelés: venti,célzás gyorsitó,álcaháló.Megjegyezném hogy itt tényleg mûködik az álca, mert ugye a tankban csak a tornya mozog.
Elõnyök: felderitõket megszégyenitõ sebesség,forgó torony,nincs célkör szétugrás,nagy célzási sebesség,ill. pillanatok alatt képes négy lövést leadni.
Hátrány: 60 másodperces tárazási idõ / van idõ KV-ra,szendvicsre /
Értékelés: nem ebbe a játékba való
Parancsolj!
HAJRÁ Matilda!!!
Csata: Airfield 2012. július 27. 14:56:04
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 3 531 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 740
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész
Jól indul a nap 😊.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
A múltkor med-el voltam, ellen kv-5 10%-os begurult foglalni."a szokásos történet, senki nem ment hátra, arty nem lõtt rá, nekem kellet hátra menni legelölrõl" kilõttem kész, és akkor nézem miért nem lõtt az arty. Háttal volt a pályának! Gondoltam afk. biztos menekült és ledobta közben a net vagy áramszünet vagy valami. És akkor látom lõ! <#wow1>#wow1>igen lõ,a map szélén seggét a pálya felé tartva. Oda mentem mellé dilibõl, és lõttem egyet én is arra felé amerre õ <#circling>#circling> Elkezdett felém fordulni, aztán elfordult a másik irányba és elsomfordált.
El nem tudom képzelni mit akart? talán átlõni egy másik map-ra? 😊 <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bazz,max 5 minuszt adhatok egy nap?😛
KV-5
Tier 8-as szovjet prémium nehéz harckocsi. Mint minden prémium tank, a KV-5 is elsõsorban a fejlõdést segíti elõ a megemelt kreditszorzói miatt, viszont ezen túl egy kimondottan pörgõs és eseményekkel teli játékmenetet nyújthat, ami nem sokban tér el a többi szovjet nehéz tankétól. A KV-5 is rendelkezik a szovjet tankok azon a fõbb menettulajdonságaival, mint például a közepesen jó gyorsulás vagy a magas végsebesség, amik együttesen lehetõvé teszik kezelõje számára a relatív gyors helyváltoztatást. A páncélzata hasonló egy Maus vagy IS-4 páncélzatához, ugyanis körkörösen kimagaslóan jól védett tankról beszélünk, viszont ellentétben velük, ennek a tanknak a testén és a tornyán hatalmas gyenge pontok éktelenkednek. Az R2D2-ként elhíresült gyenge pontok szinte mindenki számára ismertek, ezért ezeket vagy el kell rejteni valamilyen tereptárgy mögé, vagy el kell mozogni az ellenfél lövései elõl. A KV-5 alapvetõen egy közelharcra alkalmas harckocsi, ugyanis így lehet a legjobban kihasználni a 107mm ágyú legfõbb elõnyét; a tûzgyorsaságát, illetve ennek segítségével lehet kiküszöbölni azon hiányosságait a fõfegyverzetnek, mint például az alacsony páncélátütési értékét páncéltörõ lövedékkel és a pontatlanságát.
Ajánlott felszerelés: Stabilizátor, ventilátor és töltésgyorsító.
Elõnyök: Nehéz tankhoz képest jó mozgékonyság, körkörösen jól páncélozott test- és toronypáncélzat, magas tûzgyorsaság, jó célzási sebesség, kiváló MM besorolás, magas kreditszorzók., alacsony fenntartási költségek.
Hátrányok: Egyhelyben nem tud megfordulni, sok és nagy gyenge pont a testén és a tornyán, alacsony páncélátütési értékek, pontatlan ágyú, szakaszolásra csak korlátozott mértékben alkalmas, századozásra nem alkalmas.
Értékelés:
Tûzerõ: Jó (8/10)
Védettség Kiváló (9/10)
Mozgékonyság: Jó (8/10)
Rejtõzködés: Kiváló (9/10)
Az attack all one side taktikán kívül milyen alternatívákat tudtok támadóként erre a pályára? (a press alt+f4 nem ér)

S-35-ön is inkább használtam az egyel kisebb ágyút, ARL-en is elég lesz nekem a 165-ös átütés. Nem mindegy hogy 2,9 alatt céloz vagy 2,3.
Patch után max. Tier 8-al találkozom majd ezzel, tehát a tankok nagy része Tier 6-7-es lesz amire lõnöm kell. Nem hiszem hogy nem lesz elég a 105-ös ágyú.
Én azon gondolkozom hogy nem is veszek új Tier 10-es tankot. Standard acc.-ra minek...meg szeptemberben úgy is nerfelik mindet. Sokkal jobb ha nem nekem kell mindenkit kinyírni és legelöl menni. Nem én vagyok az elsõszámú célpont.
A BatChat meglesz mert azt alapból odaadják, de amúgy...nem látom értelmét 6 milliót kidobni egyikre sem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tele van a játék medium tankokkal, mindenki grindel. Sokkal pörgõsebb a játékmenet.
Csata: Prokhorovka 2012. július 27. 13:34:31
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 3 039 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 648
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Egész kellemes 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
2. Az ellenséges tankok haspáncélzata, kupolája általában mindig gyenge pontok szembõl.
3. Ha agresszívabb játékstílusban játszol, akkor érdemes a KV-1S vonalat folytatni az IS-7 elérése érdekében, viszont egy defenzívebb játékosnak jobban feküdhet a másik vonalon való fejlõdés. Ezt igazából neked kell eldöntened.
2. wotdb.info ezen az oldalon tankonként ott van a vulnerability-nél hol kell lõni
3. T-150 vonal a nehezebb, lomhább, de jobban páncélozott tankokhoz visz, a KV-1S vonal a fürgébb, kevésbé páncélozottakhoz
Még kissé kezdõ vagyok, lenne néhány kérdésem:
1. Hogyan tudom elõhozni a "Figyelem E3 szektorban" féle üzeneteket?
2. Hová érdemes célozni?
3. KV-1 után a T-150 vagy a KV-1S vonalat érdemesebb folytatni?
Bár telefonszolgáltatótól függ, hogy pluszban rak-e rá erre a történetre, a kékmobilosoknál még rakott rá vagy 2-300 forintot talán. De az egyszerûség nekem ennyit megér.
Meg ugye nem a telefon/sms fizetés, ahol 40-50%-al drágábban veszel aranyat (1,4Ft/arany helyett vagy 2,1Ft/arany áron), sõt elég elmebeteg mennyiségekkel.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...