World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó a mobilitása.... gunja nagyon jó BL-10 után.... végre amire ránézel azt el is találja.... összességében bejött... de nincs az az isten hogy én 300k-t farmoljak azzal a hulladék 704-el o.O
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Batmobil uj ugyaju nagyon durvulos! 😉
Mas fordulas modszer miatt manoverezhetosege lett kicsit roszabb.
De ugyan olyan gyors es mobilis.
Szoval sztem me'g mindig egy allategyseg. 😛
E50M meg ne ennyire szidjatok mert most azt huzom E50el. 😄
E4 es a T62-rol pedig meglepoen jo velemenyeket tapasztalok.
A tobbinel mar eleg vegyes es igen Jgpz E100nal kifejezetten rosszak.
Ahogy eszre vettem tovabbra is Batmobil cw kepes tank. Ugyan vedesnel vittunk mi is T62 meg JgpzE100, de tamadasnal mar nem olyan utokepesek.
M4 105öse, VK2801 10.5-ese, vagy bármilyen kis arty simán egylövésez....
Nem jön be az hogy küzdjek ki 300 000 xp t arra hogy legyen egy olyan tankom aminek kisebb az oldal páncélja és ugyan akkora a front páncélja mint az elõzõ tier 9 es tanknak. Hozzáteszem a lövege se jobb mert 286 mm vagy 303 mm édes mindegy úgy is szinte mindent visz. Sebezni se sebez drasztikusan nagyobbat. Akkor mondtam volna hogy ok az Object 268 és megéri ha olyan marad a lövege mint teszt 1 en hogy 150 mm es penje marad a HE lõszerének. Azzal elég jókat lehetett volna trollkodni. Így szerintem csalódás.
kár hogy usa ág szûz 😄 M4 Sherman 105-össel nagy favorit nálam....
de ott van még az M10 Wolverine is 😉 KV-1 122mm-essel, KV-2 152mm-essel is egy állat 😄
Eszerint:
E50M: szar, mivel kevés a DPM (bár ez részben jogos, de azért nem szar)
Jgpz E100: ezt mindenki ismeri
T110E3: szar, mivel minden átlövi(?)
T110E4: na, õ az egyetlen akit nem szaroznak le, meglepõ
M84A1: szar, mivel nincs páncélja és lassú, különben is az M46 sokkal jobb (nem mintha a lövegen kívül valami változott volna rajta)
Bat Chat: szar, mivel papír és nem elég mobilis(?) sõt, még az új ágyúja is szar
Foch 155: szar, mivel pocsék a lövege és papír(pont most panaszkodott róla Eagle is 😄)
T62A: na hát õ is szar, elvégre papír a páncélja
Obj 268: itt megoszlanak a vélemények, egyesek szerint OP (mert ugye minden ruszki tank az), mások szerint meg szar, mert nem jobb a 704-nél és papír a páncélja
Szóval úgy néz ki hogy a T110E4-en kívül kukázni kéne mindent? <#nevetes1>#nevetes1>
It\'s a trap!!! :)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
T1HT Siegfried line
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Ha jól tudom a PzIII-IV-nek tervezték hogy a fejlettebb torony kötényes lesz nem?
Tegnap miután 3 meccsbõl 3szor szedett ki az arty JT-bõl érdeklõdnék egy agilis pontos ágyújú relatíve strapa bíró med tank iránt.PII-m van de az nem agilis.
Az amcsi ág mennyire felelne meg az elvárásomnak?
WoT: Nishizumi77
Teljesen fölösleges volt hozzányúlni, fordulása nem valami jó, a nehéz torony miatt nem éri el a top sebességet csak leejtõvel, páncélja se nagy szám, akkor meg mi a baj vele? Biztos az hogy ki tudja lõni a dicsõségdobozt. ( KV )
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De egy csomó olyan volt, hogy oldalanként volt 3 scout is, arty meg egy se (vagy egy pöcsköszörû grille).
Asszem platóónoznom kell vmi JPZE100 tulajjal hogy élvezkedhessek az artikon.
"The PzIV will be toned back a bit in 8.0. We'll announce the changes soon."
Szerintem teljesen jó ahogy most van.
Így nincs értelme ezeket használni.
Azért nem temetném õket, valamelyik nap, a Maus-t alig tudtam átlõni ST-I-vel, pedig top ágyú van rajta, de mégis pattogott. A Maus ki is végzett végül. Lõttem a gyenge pontjait,de pattant, háromból kétszer.
De valamit kéne kitalálni az ágyújukra, ennyi átütés kevés.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szerintem rátehetnék, mert a JT csak Tier9. Nem példa nélküli, hogy az adott tier TDinek top lövegét a következõ tier heavyjei megkapják picit gyengített formában.
"T95 should be tier 10. Enough said." (ez a kedvencem, mazoizmus level 100?)
"If I was grinding my T95 just to be replaced by THIS sh*t... cmon, just put something in between T25 and T28 which would prepare players for the low mobility and huge armor and make T95 tier 10. "
A maradék meg szépen hosszan fejtegeti hogy mennyire szar ez a tank, mert a hasa nem 300mm, meg hogy mennyire használhatatlan.
De egy vicces fórumozó így foglalta össze a siránkozók bajait.
"OMG I have driven in front of 5 T10 tanks and died, this tank is useless!".
"I want to have T95 armor, much better gun and much better mobility, otherwise this tank is useless!".
Láttam olyan acc.-ot amin 2000 csatát mentek ezzel...hát én nem tudom miféle ember lehet az aki ezt élvezi 😄
bgabor: az E-100-nak amúgy jó esélye lett volna átlõni a T110E3-at ha jó helyre céloz...erre kb. a legerõsebb részét lõtte, amit még Tier X-es TD ágyú sem lõ át.
Az alját átlõhette volna. De amúgy is hátrányban lett volna, csak egy Tiger II volt vele...esélye sem volt.
L/61-es nem fogják rárakni szerintem, mert akkor ki a fene venne Jagdtiger-t? Ez olyan mintha ST-1-re Bl-10 kerülne.
Mondjuk úgy látszik legalább becsületesen végig grindel mindent, nem csak átutal magának végtelen aranyat és hajrá 😄
E-100-nak szerintem kéne még egy kis átütés és akkor jó lenne. 150-es ágyúhoz kb. 240-245. Esetleg egy kicsit faragni a célzási idõbõl, 2.7-re.
Azért azon jót mulattam amikor mindezek (5 db tier9-10 lemészárlása után) a kis KV-4 lõtte el a lövegedet. 😊 Kár hogy az arty ezt a gyõzelmet is megkeserítette. Szép munka volt.
Én amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy a Maus/E-100 páros hamarosan meg fogja kapni a Jagdtiger féle 128mm-es L/61 löveget, hogy ringben tartsák õket. Ez a logikus megoldás.
Legalább kipróbál mindent...