World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne higyj a foxinak, a PZ4 marha jó tank. Csak nem az elsõ sorban kell bóklászni vele. Gyorsan elfoglalni a helyed és utána kb TD mód.

268 al mikor támadtam himmelsdofon egy panthert HE vel még akkor 150 mm volt a penje. 600 körülit vertem a tornyába. Gondolom lett neki pár modul sérülése. <#eplus2>
én teszten mentem vele.... minden körben 3-4 kill megvolt (regular ammo ofc)
jó a mobilitása.... gunja nagyon jó BL-10 után.... végre amire ránézel azt el is találja.... összességében bejött... de nincs az az isten hogy én 300k-t farmoljak azzal a hulladék 704-el o.O
Papírforma szerint a 0.33-as pontosság ideális a sniperkedéshez. Meg aztán a papír páncél miatt nem tudom mi mást lehetne kezdeni vele, bár ez majd elválik ha meglesz valamikor. Ha valakinek van 268as az esetleg nyilatkozhatna.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nyilván nem tudnak velük játszani. A kedvencem amikor azért panaszkodik a gyerek, hogy a T62bõl azért szedik ki, mert nem tud face to face harcolni a heavykkel a papír páncél miatt. Ugye ebbõl meg egyenesen következik hogy SZAR! 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ennyire szar a jpz e-100? miért? 10 emberbõl 7-8 szidja XD
Tornyot és a frontot kell elsõsorban megcélozni. Rejtõzködés meg azért van hogy közelrõl is tudj lõni.Ha pedig közelrõl lõsz akkor könnyebb célozni.Másik meg orosz lövege nem sniperkedésre vannak. Egy tény, ha belelõsz egy Tiger2 frontjába és elég akkor egy az egyben fullról tiéd a frag. M64 es löveggel is ugyan úgy lehet láncot lõni meg pattogni. 2 teljes napot áldoztam object 268 ra, kb 10 órát játszottam vele egyhuzamba.
:ASD :ASD Fail. 😄D
Batmobil uj ugyaju nagyon durvulos! 😉
Mas fordulas modszer miatt manoverezhetosege lett kicsit roszabb.
De ugyan olyan gyors es mobilis.
Szoval sztem me'g mindig egy allategyseg. 😛

E50M meg ne ennyire szidjatok mert most azt huzom E50el. 😄
E4 es a T62-rol pedig meglepoen jo velemenyeket tapasztalok.
A tobbinel mar eleg vegyes es igen Jgpz E100nal kifejezetten rosszak.

Ahogy eszre vettem tovabbra is Batmobil cw kepes tank. Ugyan vedesnel vittunk mi is T62 meg JgpzE100, de tamadasnal mar nem olyan utokepesek.
Én nem próbáltam ki, de még vagy 130k és meg lesz. Bár annyira nem érdekel igazából, nem hiszem hogy többet nyújtana az E3-nál. Viszont azt néztem hogy a lövegének a statjai sokkal jobbak a Bl10-nél. Ez az hagyományosan jó ruszki álcázással kombinálva jó kis sniper/ambush TD-vé teszi majd.

nekem is van vele Boelterem.... nem mondom h szar, de ovatosan kell vele
Egyértelmû mivel 0 armor, de ki kell használni a sebesség adta elõnyt. Én ettõl független ajánlom továbbra is. 270 csata 511 kill van vele nekem, szóval lehet vele aratni. Valamint elég jól is keres, bár most nerfeltek rajta mert miért ne..

szerintem sokkal jobb mint az a hulladék 704... 5 méterrõl lepattan a szar gunja egy kv-1-rõl.... pontatlan fos az a BL-10.... obj 268 legalább pontos....
T49 valóban jó, egészen addig amig nem lõ rád valaki HE-vel....
M4 105öse, VK2801 10.5-ese, vagy bármilyen kis arty simán egylövésez....
Nekem is van Object 704 és kipróbáltam teszt szerveren az Object 268 at.
Nem jön be az hogy küzdjek ki 300 000 xp t arra hogy legyen egy olyan tankom aminek kisebb az oldal páncélja és ugyan akkora a front páncélja mint az elõzõ tier 9 es tanknak. Hozzáteszem a lövege se jobb mert 286 mm vagy 303 mm édes mindegy úgy is szinte mindent visz. Sebezni se sebez drasztikusan nagyobbat. Akkor mondtam volna hogy ok az Object 268 és megéri ha olyan marad a lövege mint teszt 1 en hogy 150 mm es penje marad a HE lõszerének. Azzal elég jókat lehetett volna trollkodni. Így szerintem csalódás.
na akkor lehet USA-zok mégis 😄
T49 nagy fun tank

Elképzelhetõ, hogy most elõször nem OP tankokat raktak be újnak, amiket késõbb nerfelni kell, hanem normálisakat? Csak még nem tanultak meg az emberek játszani vele?

fuhh én nagyon rüheltem a pz4-et:S:S:S

kár hogy usa ág szûz 😄 M4 Sherman 105-össel nagy favorit nálam....
de ott van még az M10 Wolverine is 😉 KV-1 122mm-essel, KV-2 152mm-essel is egy állat 😄
Megnéztem az Eagle által is említett "szarozásokat" a hivatalos fórumon.
Eszerint:

E50M: szar, mivel kevés a DPM (bár ez részben jogos, de azért nem szar)
Jgpz E100: ezt mindenki ismeri
T110E3: szar, mivel minden átlövi(?)
T110E4: na, õ az egyetlen akit nem szaroznak le, meglepõ
M84A1: szar, mivel nincs páncélja és lassú, különben is az M46 sokkal jobb (nem mintha a lövegen kívül valami változott volna rajta)
Bat Chat: szar, mivel papír és nem elég mobilis(?) sõt, még az új ágyúja is szar
Foch 155: szar, mivel pocsék a lövege és papír(pont most panaszkodott róla Eagle is 😄)
T62A: na hát õ is szar, elvégre papír a páncélja
Obj 268: itt megoszlanak a vélemények, egyesek szerint OP (mert ugye minden ruszki tank az), mások szerint meg szar, mert nem jobb a 704-nél és papír a páncélja

Szóval úgy néz ki hogy a T110E4-en kívül kukázni kéne mindent? <#nevetes1>

király, épp most akartam venni egy pz 4 et funolni kicsit.. de akkor felejtõs.. más T5-T6 ami még jónak számít? bár sokminden nincs kifejlesztve, amcsi ág szûz, onnan nem kérek tippeket 😄
Nem véletlenül az egyik kedvenc TD-m 😄. Messze a legjobb T9es TD, mivel emiatt sokkal nagyobb a túlélési esélye mint a társainak.

Eagle16
Jaaa, hogy a Foch-ról még a Bl-10 is pattog...aha. És mellé 50-el megy meg úgy fordul mint egy közepes tank. És ez már a nerfelt állapot. Úristen. 50m-rõl lõttem rá kétszer és nem lõtte át.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jó ezt a tank,nem is értem miért nem szerettem.Most elõvettem újra,de kell rá a nagymotor és a nagyobb rádió...nameg a legénység is csak 77%-os.
T1HT Siegfried line

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Szegény PzIV-ben egyedül az ágyú jó lehet azt veszik el.
Ha jól tudom a PzIII-IV-nek tervezték hogy a fejlettebb torony kötényes lesz nem?
Tegnap miután 3 meccsbõl 3szor szedett ki az arty JT-bõl érdeklõdnék egy agilis pontos ágyújú relatíve strapa bíró med tank iránt.PII-m van de az nem agilis.
Az amcsi ág mennyire felelne meg az elvárásomnak?
Csak akkor játszik, ha részeg. <#nevetes1>

Azt mondjuk nem bánnám ha átdolgoznák, vegyék el tõle a nevetséges schmalturmot és nézzen ki úgy mint igazából. De akkor legyen agilisebb.

WoT: Nishizumi77

Szépen végigmennek az összes jó pénzfarmoló T5ön és gyengítik.
Teljesen fölösleges volt hozzányúlni, fordulása nem valami jó, a nehéz torony miatt nem éri el a top sebességet csak leejtõvel, páncélja se nagy szám, akkor meg mi a baj vele? Biztos az hogy ki tudja lõni a dicsõségdobozt. ( KV )

szabii98
hmm nálam nemjeleníti meg...no mind1 😄

I met God. She's black

Tono34
Ennyit játszik akkor mikor dolgozik? Ezért beszél mindig annyi hülyeséget?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

szabii98

ha túl sok az arty...

I met God. She's black

A kis kedvencem 😞

Nem igazán tudom mit lehet rajta nerfelni.. Elveszik tõle a schmalturmot? Tényleg nem tudom milyen nerf lehet.

Ecsém.. én egész éjjel toltam, egy csomót scouttal (dagileó, T50-2 meg amx13-90) de a legtöbb amit láttam az 3 arty volt. Az pont nem scouttal 😞

De egy csomó olyan volt, hogy oldalanként volt 3 scout is, arty meg egy se (vagy egy pöcsköszörû grille).

Asszem platóónoznom kell vmi JPZE100 tulajjal hogy élvezkedhessek az artikon.

Eagle16
Höhö, Pz. IV-et nerfelik...

"The PzIV will be toned back a bit in 8.0. We'll announce the changes soon."

Szerintem teljesen jó ahogy most van.

Én a napi duplákhoz is undorodva fogtam hozzá, nem hogy 2000 csatát mentem volna vele 😄. Amíg nem volt bejelentve hogy lesz 10es TD, addig életem értékes óráinak az elpocsékolásának számított nálam ennek a tanknak a kihúzása.

Pedig valamit tehetnének a német tier X-es nehéz tankokkal. Bár a páncélzatuk elmegy, a Maus-é is, de nem kompenzálja a lassúságukat, és hogy az ágyújuk átütése kevés a többi tier X-eshez képest.

Így nincs értelme ezeket használni.

Azért nem temetném õket, valamelyik nap, a Maus-t alig tudtam átlõni ST-I-vel, pedig top ágyú van rajta, de mégis pattogott. A Maus ki is végzett végül. Lõttem a gyenge pontjait,de pattant, háromból kétszer.

De valamit kéne kitalálni az ágyújukra, ennyi átütés kevés.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lehet, beismerem, én még nem tudom, hol érdemes lõni a két új amcsi TX TD-t. 😊 Én a TigerII-vel megpróbáltam volna az oldalába kerülni amíg az E-100ra figyel, mert más esélyük úgyse lett volna.

Szerintem rátehetnék, mert a JT csak Tier9. Nem példa nélküli, hogy az adott tier TDinek top lövegét a következõ tier heavyjei megkapják picit gyengített formában.

Na akkor nézzünk pár vicces véleményt az E3-ról, a hivatalos fórumról szemezgetve 😄

"T95 should be tier 10. Enough said." (ez a kedvencem, mazoizmus level 100?)
"If I was grinding my T95 just to be replaced by THIS sh*t... cmon, just put something in between T25 and T28 which would prepare players for the low mobility and huge armor and make T95 tier 10. "

A maradék meg szépen hosszan fejtegeti hogy mennyire szar ez a tank, mert a hasa nem 300mm, meg hogy mennyire használhatatlan.

De egy vicces fórumozó így foglalta össze a siránkozók bajait.
"OMG I have driven in front of 5 T10 tanks and died, this tank is useless!".
"I want to have T95 armor, much better gun and much better mobility, otherwise this tank is useless!".

Az a vicces, hogy az E-50M-nek 270 az átütése. A mausnak meg valami 246.

Tegnap valamiért eleve szopóroller volt bármivel. Amilyen jó volt a szombat és a péntek, annyira borzalmas a vasárnap. Szombaton sikerült olyan meccseket lehozni, ahol 12%-ot adott az MM, vasárnap meg 70%-osakat is simán buktunk.

Eagle16
Jól van akkor a 120-assal összeszedek 100k xp-t és el is adhatom a T95-öst. Másra amúgy se költeném el a free xp-t...a többi tank nem ilyen szenvedõs.

Láttam olyan acc.-ot amin 2000 csatát mentek ezzel...hát én nem tudom miféle ember lehet az aki ezt élvezi 😄

bgabor: az E-100-nak amúgy jó esélye lett volna átlõni a T110E3-at ha jó helyre céloz...erre kb. a legerõsebb részét lõtte, amit még Tier X-es TD ágyú sem lõ át.

Az alját átlõhette volna. De amúgy is hátrányban lett volna, csak egy Tiger II volt vele...esélye sem volt.

L/61-es nem fogják rárakni szerintem, mert akkor ki a fene venne Jagdtiger-t? Ez olyan mintha ST-1-re Bl-10 kerülne.

Ja az szerintem is jó lenne, a 128as lövegnek se ártana +10mm pen aztán úgy már talán használható lenne a maus is, ja meg + rof, vicces hogy a 128asoknak van a leggyengébb átütésük a heavy ágyúk közül azt még a tetejében a leglassabbak is.

Én már régóta pont arra várok hogy azt a löveget tegyék fel rájuk. Így per pill vicc hogy milyen löveg van a német tankokon. Még nem is az hogy önmagukban annyira gyengék lennének, de egyszerûen eltörpül az átütésük a többi nemzetéhez képest.

Eagle16
Lehet hogy nincs rá elég kreditje 😄

Mondjuk úgy látszik legalább becsületesen végig grindel mindent, nem csak átutal magának végtelen aranyat és hajrá 😄

E-100-nak szerintem kéne még egy kis átütés és akkor jó lenne. 150-es ágyúhoz kb. 240-245. Esetleg egy kicsit faragni a célzási idõbõl, 2.7-re.

Láttam, nem semmi volt nézni hogy az E-100 überlövege ártalmatlanul pattog le az E3 frontjáról. Meg figyelni ennek a 155mm-esnek a brutális erejét.

Azért azon jót mulattam amikor mindezek (5 db tier9-10 lemészárlása után) a kis KV-4 lõtte el a lövegedet. 😊 Kár hogy az arty ezt a gyõzelmet is megkeserítette. Szép munka volt.

Én amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy a Maus/E-100 páros hamarosan meg fogja kapni a Jagdtiger féle 128mm-es L/61 löveget, hogy ringben tartsák õket. Ez a logikus megoldás.

Én ráraktam. De az is igaz hogy amikor nekem meglett, még nem volt szó Tier X tankokról. Én a helyedben nem tenném fel, mert gyorsabban túl tudnál esni rajta. Fõleg hogy a 155-ös is lassan eléri a BL-10 szintjét a folyamatos nerfek miatt.

E-75öt igazán megvehetné, 400 kört ment KTval. E-100ig el kéne menni aztán láthatná hogy egy rakás kaki az a tank a többi T10 ellen.

Eagle16
Ijj, T-62 buff várható 😄

Legalább kipróbál mindent...

Értem már miért volt KV-5 buff, mert azzal játszik a legtöbbet 😄