World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Tapasztalatom szerint az egész játékban két dolog számít igazán: életerõ (sajnos ezeknek a babakocsi méretû idiótáknak közel ugyanannyi van mint bárki másnak a szintjükön), valamint a tûzerõ (ebben meg csúnyán odavernek mindenkit).
Szóval nem véletlen az, hogy bármelyik átlagos player statját megnézed ugrásszerûen jobban teljesít a franciákkal mint a többi nemzet tankjaival... ez a francia nerf peccs elõtt különösen igaz volt.
WoT: Nishizumi77
Más baja nincs is.
Overlord iam sure stats from 7.5 shows the Buffs to E100 wasnt enought. Buffing turret front is nice but useless when no1 aims at it because of LFP made from wet paper. Can we expect another buffs? Will you finally buff LFP to make this "brawler tank" able to get into close combat with its enemies without being destroyed or cripled on the way?
Right now its unable to kill enemies from range because of penetretion and cant get close because of so weak LFP.
Also buff to LFP would help JGE100 and you already said its underperforming.
Will see based on stats. As of now - quite possibly.
Ezeknek a low tier Francia TDk-nek max annyi esélyük lehetett volna igazából,hogy az ellenség nem tudott volna rájuk lõni a röhögéstõl...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha platoonban vannak még rosszabb.
JTnél sokkal többre tartottam a kisebb alfát és nagy rofot, hiába ment mellé, hamarosan jött a következõ lövés. Vagy mikor beadja a max 700as sebzést azt hamarosan jött a következõ lövés.. áh imádtam úgyhogy vissza fogom venni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amikor elõször megláttam röhögtem.Rettenetesen idétlen.
Aztán mikor játszottam vele,sírtam.
10 csata után sírva röhögtem.
15 után eszelõsen vihogtam.
Most még kell kb 8k xp.Jelenleg a teljes apátiánál tartok....
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
JT, E-50, és egyebek oldaláról pattantam ma úgy hogy a tank közel 90 fokban állt hozzám képest. 650 Hp-s tankba 560-at ver meg ilyenek...
Az egész játék legmegbízhatatlanabb ágyúja...
Farakás mögött volt egy E-75, ráláttam az oldalára, pont el tudtam lõni a fa mellett. megvárom míg leszûkül teljesen erre kilövöm a farakást...éljen.
És ehhez hasonlók....nem sokkal kevésbé idegesítõ mint T95-tel menni az a helyzet.
Az, hogy csak szólni mertem (!!!) hogy mindenki fikázza az artystákat mert messzirõl köpködnek, mért nem lehet akkor utálni a bagettes majmokat, akik 5-6ot lõnek?? ( igen, le pattan, 0 dmg, stb...)
Csúnyán meg szoktak néha alázni engem akár melyik tankal megyek, -1 tierû kis szaros belém soroz 4-et, abból tuti hogy 1-2 modulom off.
És nem kell azzal jönni hogy béna vagyok, mert ha állok a ház mögött és a semmibõl lõ szarrá, tuti az én hibám nyílván.
Nem tudnék vele játszani? Mibõl gondolod? 😄 Mert nincs idegem át lépni az AMX40-en, az tuti azt jelenti, hogy balfasz pöcs vagyok, csak artyval tudok játszani. Nyílván.
Mikor elkezdtem a bétába a wotot, én meg mondtam magamnak hogy minden típusú tankól meg lesz a maxom.
Kész.
Haver úgy kezdte, hogy full német ág...
Kész.
Van artym, szeretem is. Ha engem lõ ki 1 hitbõl, meg lepõdök, és le hülyézem magam, hogy mért jöttem ki 4 méterrel a szikla mögül.
De ha a francia kis piszok a semmibõl kap ki, akkor most mivan?
Emlékszem mikor bejött a francia ág. IS-emel Abby-n, a városba találkoztam egy T6-ossal ( már nem emlékszem hogy a med / heavy ágból volt -e ).
Frontját mutattam neki, õ oldalát. 2-õt bele sóztam, maradt olyan 2-300 Hp-ja. Õ meg 5 lövésbõl simán meg ölt. Szembõl.
Persze azóta sok minden változott...másak az ágyúk/páncélzatok, de ez akkor is kicsit geciség volt.
Sebaj, én csak egy béna arty-sta vagyok....<#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
Nem is volt az olyan régen,amikor fejtegettem,hogy a Német 128 meg 150 lövegek gyengék t10-ben.Még dpm meg pen értékeket is írtam róluk.
De akkor le lettem hurrogva és láma is voltam.
Most akkor hogy is van ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kérlek rakj fel videót!
Látni akarom a beszélgetést kezdéskor!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ilyen nincs...100 Xp nem kaparok össze 10 csata alatt. Mindegyik csatám ilyen.
War. War never changes...
Min lepõdtetek meg? Hogy ilyen lett? Nahát...olyan lett amilyennek várni lehetett a képek alapján?
It\'s a trap!!! :)
Klantarsaid? 2db Jgpz E100-ra pedig ha ramegy 90-es persze, hogy csak egyikkel tud foglalkozni masik lekaphatja mert fedezik egymast.
IS3-nak szembol lo egy 1000rest aztan mire ujra tolteni mar melle all es ott a vege. Nem is kell light vagy med tanknak lenni.
Nem szidni akarom Jgpz E100-at, sot orulok h pozitiv velemenyeket
hallok, mert sajnos mindenki tobbet vart tole aki megvette. :/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
It\'s a trap!!! :)
de ha ennyire érdekel..... su-152 stock gunját is sokan szídják hogy nem talál el semmit 😄
én csak azzal használtam/használom: 308 csata 72% hit rate 😛
Snipe tank. 2.sorbol lovoldozni. L70-es agyuja ott T5 egy igazai a'sz.
De ha durvulni van kedved 105 howitzer lehet hulyulni. Masik pz4
oldalaba egy hit.
Nekem anno nagy farm tankom volt van is vele 1200 csatam. Most meg, hogy
dupla kredit allunk ossze 3mas pz4 szakaszokba es durvulunk. 😉
Uj MM rendszer miatt mar nem is dobal T8hoz löwe, typeok ellen.
Jelenleg 10 milla kreditem van es mai nap folyaman ezt picit meg
picit szeretnem novelni. 😛
Kicsi loveg kiterothetoseg.
Lassu, lassan is fordul.
Nagy doboz atom vilagit szar cacmo.
Hiaba vag bele egy tankba 1100et ha tuleli es melle megy es vege.
Van Object704-el van 2000 csataja 4000 kilove. SU-85 is van 2000 csataja
szoval adok a velemenyere. Csak azert tartsa meg, hogy vedes CW-el esetleg.