World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsiságból rákerestem hogy milyen tankokkal is játszik.
Wotnewsen meg megnéztem az effijét az 1200.
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez egy csapatjáték, ahol a játékosokat véletlenszerûen szorsolják össze. Ha gyenge csapat jön össze, veszíteni fogtok, akkor is ha te egyedül hat killt csinálsz. Egyszerûen egy jó játékos nem tud kiváltani öt bénánál többet.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
T95 viszont még jó szerintem, a top TDk mákkal átüthetik a frontját de nem hiszem hogy erre hajtanának, inkább a kupoláját lövik, meg a csõ alatti részt.
3 gyozelem
1 dontetlen
15 vereseg
.. tehat a tankozas tenyleg nehez tevekenyseg, mert ennyi agyhalottat mar reg lattam tankokban 😊
csak a duplakat akartam lemenni. negybol kettonel nem sikerult ennyi ido alatt sem 😊
Akkor a T-28, T-95 mit csinálnak? Ott vannak elterülve mint a tészta.Max egy hegy mögött tudnak rejtõzködni, mert minden szikla mögött kilógnak elöl, hátul miközben lópikulát sem tudnak csinálni.
himmin "normál mod" + talán ensk-en kívül egy kedvezõ pálya sincs nekik.
Bármilyen kis szar arty leszívassa õket, pedig nélkülük is van bajuk bõven oldalról, hátulról. "
A hozzászólásaid alapján mindig sejtettem, hogy te egy nagyon gyenge játékos vagy, de szerintem azt még neked is meg kellene értened, hogy egy, a frontvonalban izgõ mozgó, papír páncélzatú medium/light, aki kerülgeti a gyolyókat, sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, mint a hátul kempelõ TD aki alig, vagy a pálya másik végén egy bokorban maszturbáló arty, aki semmit se kockáztat.
Meg ahogy OPoztad a revorvertáras franciákat is. Szerintem a legjobb lenne, ha Te meg Master91 összeállnátok platoonba, és két AMX 12t-vel megmutatnátok mindannyiunknak, hogy mennyire OP-ok is ezek a francia revolvertáras tankok. Csak aztán linkeljétek be a visszajátszásokat is, hogy hadd röhögjük szét magunkat a "teljesítményeteken". Mert azt most garantálom neked hogy egy artista és egy gyenge TD huszár nem fog tudni eredményeket felmutatni ezzel a típussal. Vagy akármelyik revolvertáras light tankal.
Ja, hogy ti ketten ehhez gyávák/tehetségtelenek vagytok? Nem meglepõ, csak a szátok nagy.
Tényleg nem értem a sírást miatta. Az az egy gyenge pont kell rá, hogy ne legyen OP. De a replayen látszik hogy mire képes így is. Egy T10es heavynek semmi esélye. Volt már olyan hogy inkább elfutottak elõlem, a harc helyett <#nevetes1>#nevetes1>. Most per pill 3800as átlag sebzésnél tartok vele, kíváncsi vagyok hogy tartósan legalább a 3000/3500 menni fog e.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(am ez az új MM legnagyobb átka...)
Amúgy ez pont olyan meccs, ahol már nyugodtan elfogadható, ha kilépsz a faxba.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Azt nézem hogy a Tier X-es Foch-t csak ilyen hülyék vezetik? Elõzõben is egy tárból kivégezhetett volna, erre a legerõsebb részeket lövi a tankon 😄 Én még T95-nél járok sajnos, és még a nagyágyú sincs meg, bár lehet hogy meg se éri...a 120mm-esnek jobb a DPM-je. Ráadásul egy mellélövéstõl nem leszek védtelen közelharcban és hamarabb összejön az xp a Tier 10-esre.
[/url][/img]
<#duma>#duma>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
ez mi balance? 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Lehet hogy a T95 tulajok valami olyan tankot vártak a T95 után amin nincs gyenge pont sehol...de ilyet nem fognak berakni.
A fórumon amúgy emiatt is megy a sírás, hogy minden átlövi meg bla-bla...
Végre SPG-ket is max. két lövésbõl szétkapja, a 100-as ezért volt rossz, azzal néha 3 lövés is kellett némelyikbe.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Mondom, álmos vagyok. Annyi eszem nem volt, hogy legörgessek.
Íme:
This Month’s Highlights:
Tank of the Month ― This month the T1 Heavy and the M6 are featured together for our Tank of the Month!
Olympic Gods ― The Olympic Games are taking place as we speak. How are you doing at winning a few medals in game? Celebrate the Games with us and enjoy some discounts!
Heavy Tanks Weekend ― Feeling heavy today? Then let's roll out onto the field and earn some extra credits with these fine machines!
gamescom Event ― gamescom is the biggest video game trade show in Europe and Wargaming will be there! Whether you are attending or not, we wanted to shower our biggest fans (that’s you!) with some awesome deals and bonuses!
Soviet Steel Weekend ― Let's bring out the series of tanks designed by Joseph Yakovlevich Kotin. Don’t miss this special!
Touch Tag Contest ― A contest based on an original idea submitted by the community! Can you hit every single enemy?
Behind the Lines Contest ― Love it or hate it, artillery is often in charge! Show us your skill at destroying enemy artillery and win prizes in our new replay contest.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Mert vagy nagyon álmos vagyok még vagy nagyon béna de az istennek nem találok még hasonlót se.
Marhára mellélõttél.
Szpecnyaz:
GWType E - 330 meccs
Többit nem listázom, de nem free XPbõl húzta ki. Nyilván tényleg nem tudja mekkora kihívás artyval játszani.
Csak naaagyon messze van még harmincadika 😊
Felhívnám a figyelmet,hogy csak"enemy artyllery" elpusztításával nevezzetek<#idiota>#idiota>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerinted 100 meccsbõl nyerne 1-et is egy ilyen csapat?
Csak rá kell húzni a célkeresztet és kész XD.
Ez olyan mintha heavy-el azt mondaná valaki, meg kell indulni egyenesen az ellen bázisa felé, aztán vagy beérsz, vagy nem.
Az arty taktikai lehetõségei, a med-ek lehetõségével vetekszik.
Persze lehet, az itt a piros hol a pirost játszani vele.
Akkor a T-28, T-95 mit csinálnak? Ott vannak elterülve mint a tészta.Max egy hegy mögött tudnak rejtõzködni, mert minden szikla mögött kilógnak elöl, hátul miközben lópikulát sem tudnak csinálni.
himmin "normál mod" + talán ensk-en kívül egy kedvezõ pálya sincs nekik.
Bármilyen kis szar arty leszívassa õket, pedig nélkülük is van bajuk bõven oldalról, hátulról.
hallgass meg egy arabot, azok olyanok mintha beletörne a nyelvük miközben beszélnek.
mondjuk ha csak német tankok lennének akkor mûködne, meg a többi is.
tényleg az lenne a legjobb ha a német tankok csak németek ellen mehetnének.
[/url][/img]
[/url][/img]
Az artyt is tudni kell kezelni. Mert hogy csak lövök, és ölök, nem azt jelenti hogy hasznos is voltam a csapatnak.
Én mozgok, figyelem a mappot, segítek az éknek, meg ilyesmi.
És jobban nyerhetünk.
Azt akartam ki hozni ebbõl ,hogy a franciák ilyen kis piszkosak a 5-6 lövésekkel, és nincs belõle morgás, akkor ne legyen már ekkora hepaj azét mert a pálya másik végirõl lövök én.
Meg érdekes, akkor senki se szídja az artyt mikor én mentem meg a seggét / hozom vissza nyerésre...
Hónapok óta nézem a fórumot, ilyen esetbe általába még engem basznának le 😄 Ha artyval ki lövöm a másikat, akkor meg én vagyok megint a szemét.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93