World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingame chatben írd be, hogy: FUCK YOU NOOB!
Pont annyit ér, mint a feljelentés.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én tényleg azt tudom mondani, hogy vegyél egyet. De komolyan.
Nem azért hogy belásd nem fenékig tejfel, hanem azért hogy legyen neked is részed azokban az örömökben amit a revolvertár nyújt.

Ezt most szarkazmus nélkül írtam. Teljesen más játékstílust igényel mint a többi tank (ez nem az a gurulok elõre, fedezéket keresek, csikicsukizok játék amit mással csinálsz), ha elsajátítod akkor nagyon meghálálja.
De ehhez az kell hogy felismerd a szitut, merj a pofájába mászni bárminek (E50-E75 akár), hiszen távolról nem tudsz velük mit kezdeni.

Ha viszont úgy játszol vele mint a többivel (beállsz a szikla mögé, néha kinézel és lõsz) szar lesz.

Azért low tier-ben TD-zni szerintem valami iszonytató.
Szóval az egy dolog + 2 tier-el rak csak feljebb. De 80-90%-ban +2 tier-el rak feljebb? Ne már.

De ennél nagyobb baj, hogy a csapat...mint a siketfajd.

Szóval elõbb is. Oké, állok hátul, lövöldözöm messzirõl a támadó 5-6 KV-IS-t, mondom semmi gáz a mi nehéz tankjaink ott vannak elõl...fél perc múlva nem voltak ott, én meg meg egyedül voltam az említett 5-6 KV-val szemben. Próbáltam menekülõre fogni, de hát van arty is úgye...és besegített.

Vagy, hogy a tõlem egy tier-el nagyobb nehéz tank elvárná menjek ellõtte TD-vel.

Vagy, az arty-nk elküld felderíteni...TD-vel felderíteni?

És aztán jön pár teamkiller.

És minden második pályán van lemmingvonat, amire felszálok én is, mit tehetnék, de a KV-k lemming vonatát megállítja egy panzer38t...az már valami.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

És tényleg! ezen filóztam hol halottam ilyen lhaccsolást.
Próbáltam nem kuncogni, de nem sikerült.
Úgyhogy dobjatok a padlóla!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hogy lehet jelenteni valakit? ha szantszandekkal kilött?

Vereség
Csata: Cliff 2012. augusztus 6. 16:07:58
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 014
Szerzett kredit: 61 489
most mit csináljak még!!??
a buzi arty lõtt ki,mikor lerendeztem az ellen t-54-esét meg egy is-t,mert a madárkák egyszerre rontottak rám,de rábasztak 😊😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Fizikáról sajnos kevés van de a maus jól lenyomta az árokba az IS-7et 😄 Valamit nagyon mutogatnak és magyaráznak a pályákról.

WoT: Nishizumi77

Látom francia topik van pont amikor nem vagyok 😊

"És hiába vagytok 3-an ellene, ha õ fedezék mögül kioszt 1-1 találat senki nem fog kapásból utánarohanni, hanem visszavonul, ergó megint csak elõnye van...."

Bocsáss, meg, de akkor ez konkrétan azt jelenti hogy a 3 ember közül konrétan 3 hülye állt szemben az AMXel... pont ilyenkor kell rámenni és kitaposni a belét a franciának, mert nem nehéz kimatekozni hogy pl egy AMX a maradék három skulójával mennyi sebzést tud leosztani.

Már a mozgásából látni egy franciának hogy éppen be van e tárazva vagy nincs, ha ilyenkor te a hasonló tierû mededdel nem mersz rámenni az a te hibád.

Kis videó 8.0ról ha még nem volt. 3 napja tették fel.

WoT: Nishizumi77

Az Altyról jutott eszembe, de egyáltalán nem kuncogni való!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Master91
Nem azt mondja hogy egyszerû. Csak hogy szopás, hogy amíg te 1-2 lövést tudsz bele engedni, vígan marad még HP-ja, míg õ a 5-6 lövésével szét szedi a fejed.
Pár hónap múlva dobok egy eredményt róluk megígérem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem a menés a lényeg könyörgöm! Kit érdekel, hogy hogy megy, mikor sorozatlövõ a szentem? Fair, hogy én egyet lövök, õ meg 4-et, 6-ot? Ráadásul még gyors is.

Ugyanúgy szikla mögé megy, hogy ne találják el ha netalán messze van, mint én, akkor meg mirõl beszéltek?

Ha körülötted köröz, akkor meg cseszheted a páncélzatodat. Seggbelõ, ott meg szinte bármi sebez 2 tieren belül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kezdj el játszani velük és majd rájössz, hogy nem is olyan egyszerû velük az élet.
M4, Vk-k, Pz4....

1 poén miatt mindenki szívja a vérem, hogy pedig az artyk hasznosak.
Tudom, hogy 15mp alatt kevés arty tölt be, meg azt is, hogy nagyokat ütnek. Tapasztalom magamon én is eleget.
Nem látszik a szmájli, vagy a hétvégén "összefogás az altykért világnap" volt?
Mi történt a fórumozókkal? Nem értik az artys viccet.
Szerintem ez nem az az univerzum ahol eddig játszottam.

..te nem sokat mehettel francia meddel..
Azt senki nem mondta, hogy kilõhetetlenek! Egyszerûen elõnnyel indulnak. HA kitáraznak végük van azt is tény, ha még nem eresztették beléd a 6 lövedéküket és nem lõttek szét.

Ha nem tudsz ráfordulni, csak köröz körbe körbe, akkor lõdd már ki. Ráadásul ez idõ alatt betáraz és agyõ.

"Mert egy felkészült tank ellen kb semmit se tudnak elérni."
Ezt te se gondolod komolyan. Marha felkészült lehetsz arra, hogy körbeautóznak és addig 4-et, 5-öt beléd lõnek.

Ennyi erõvel a fallal is beszélgethetnék, mert baromira nem akarod érteni, amit mondok. Azonos tier-û medet a francia verzió simán kinyírja a sebesség és a tûzgyorsasága miatt, ezen mit nem lehet érteni? 1v1-ben, mert ilyen is bõven akad. (Nem egyszer van, hogy a retardált csapattársaimat rég kilõtték mellõlem és akkor jön egy ilyen ferrari, na azt hogy oldod meg?)

Na nem mondod?
Nem láttad a smájlit a végén?
Én akkor is tartom magam ahhoz, hogy mihaszna "alty"k voltak. <#nevetes1>

Ne hidd.Osztják õk a sebzést rendesen,tapasztalom a saját bõrömön néha.Meg persze én is voltam meleg amíg artyztam. 😊
Az hogy a neve mellett nincs sok csilliárd kill,nem biztos h csak mozizott felülnézetbõl.Persze aki artyval kezdi a pályafutását ráadásul 50-75% legénységgel,az nehezen fog téged eredményesen támogatni támadás esetén.

én 32800-ra..meg 5 milla..de akkor egy vasam se maradna:-)ellenben sztem hülyeség erre elcseszni ennyi millat...ennyiböl jópár másik tankot megvehetek:-)
..mivel mindez a csata elso perceben volt, egy normalisabb arty ennyi ido alatt meg csak be sem tolt.. nem hogy pozicioba keruljon..
Marder2.
Sok csírát lehet vele irtani.

De nem is az a felháborító, hanem, hogy az "alty" nem volt hajlanó neki segíteni.
Ezért is gyûlölöm az "alty"kat. Amikor kellenének, akkor nem csinálnak semmit. <#hehe>

Premium nélkül mely tank az ami pozitivn termel?KV-1-en..és S35-ön kivül??
Mert prémre sose fogok költeni...marad a játék élvezete..CW-meg álom marad:-)
jelen pillanatban már csak 37251 tp-re vagyok a t-62-tõl,meg hiányzik 6 milla 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Lehet,h azt kérdezte:ALT+F4? 😊
Az ilyen szerencsétlen gyászhuszár mikor jön rá,h akkor ér õ valamit ha a csata közepén kezd el arty spottra menni.Nyomoroncok..Tisztelet a kivételnek.

DasIsFuck
pantherral ugyan az a baj mint a tigrissel is, hogy a tank adatai t7-re nem megfelelõek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Na..akkor fix hogy nem fogok elkölteni rá 6 milliot:-)Marad a T54..ezt fényezem totalra...legenyseg 2 képessége már megvan...had fejlödjenek tovább..:-)
egyébként van olyan tank egyáltalán ami tier VIII.felett prémium nélkül átlagosan nyereséges legyen??Vagy ez a szint már csak pénzkérdéses?:-)
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. augusztus 6. 15:28:56
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 360
Szerzett kredit: 53 887
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Javítás:
T-54 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 10 003
Megvásárolva:
A lõszerek T-54 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 20 910

prémmel
eddigi rekordom 75e volt prémmel

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

T62 nem tudom. De E50M fostaligával, prémmel az is nagy szó ha pluszos vagy. Prém nélkül meg egy pénztemetõ, nem néhány ezerrel, hanem jónéhány10 ezerrel. Prémmel is az amúgy.
Ezen mekkorát röhögtem.
T50-es kb 400effel kezdés után rögtön elõrerohan.
10 mp múlva látom a minimapon, hogy körülötte minden piros.
Nem telt el újjab 5 mp és üvölti, hogy ALTY... ALTY... Mármint, hogy segítsen az ALTY, mert az ellen "ALTY"ját nem spotolta.
1 E75el jót röhögtünk.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha nem halsz ki vele, akkor az iszonyatos DPM fokán tudja ám hozni szépen a lóvét.

Prém nélkül sztem kurva nehéz lehet vele hozamot termelni.Ha már a t-54 pénznyelõ(prém nélkül,az irreális lõszerköltsége miatt),akkor a t-62 pláne kredit temetõ.

25k körül van, nekem eddig pont 50% vele a túlélésem. :-)

Solten
Ott tamadokent qrvaeros csapatmunka szukseges (ne varjunk ilyet randomban), akkor van esely nyerni ha az ellenfel total noob, valami csoda folytan a csapatod meg nem az (termeszetesen kicsi ennek az eselye, 100-bol egyszer elofordul 😊 )

Saor Alba

ha jó kört mész igen, de hatalmas mínuszokat termelnek a tier10 medek sokszor. Nem ritka a 45-50k-s fenntartási költség lõszerekkel együtt. Fõleg t-62 köpi a töltényeket.
DasIsFuck
nem...miért is mûködött volna, pedig én vk30H-n jódarabig használtam mikor kv-s hangulatba voltam és idegesített h német oldalon nincs olyan troll ágyú ezért beelerõltettem, egy darabig jó volt pl volt egyszer egy sluggert 500+-ról oneshotoltam..de javarészt lófasz volt...(he patch után!!!!, mert elõtte is4,e-75 frontját is szedte 120-130-asokkal simán...)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tono34
Zseni csapattal nemrég kaptunk ki ott .. támadóként.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Üdv!
Egy T-62-esnek mennyi a javitási költsége teljes megsemmisülés esetén?
(nem találom a leirását)
Illetve premium fiok nélkül egyáltalán tud pozitiv hozamot termelni?
(eddig egy csatába se láttam túlélö T62-est)
THX:-)
Assaultal sztem csak Prokhorovkán van gond, amúgy jellemzõ a "communityre" vagy legalábbis egy részére, hogy pont aznap nyitnak ilyen topicot szavazással, mikor Overlord a Q&A topicban elhinti, hogy 8.0-tól lehet majd filterezni a battle módokat, tehát ki lehet venni az assaultot és/vagy az encountert, ha úgy tetszik.

patchaou
Már mûködik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Solten
Szibiriaban varatlanul bekoszontott a nyar, a szerverek hutes hijan tulmelegedtek.

Saor Alba

Biztos kevés volt a hûtõfolyadék a szerver mellett.<#pias>
Csak jó lenne ha ezt néha a pórnéppel is közölnék. 😞
Solten
Szavazzatok pls hogy vegyek ki ezt a sz@rt: link

Amugy valaki irta (lammaer?) hogy vedokent "lehetetlen "nyerni Kampinovkan. Szerintem tamadokent van oralszex, esetleg Karelian van esely. Kampinovkan, bevagom magam az erdobe, amiket spottolok a mogottem levok ronccsa lovik.

Saor Alba

Solten
Ha a forumok is besz@rna:

HI All,

We are currently undergoing maintenance; Servers will be restarted at 14.55 CEST
(12.55 UTC), 6 Aug 2012. Duration: 30 mins.

Sorry for the inconvenience everyone! Your patience is appreciated

Cheers,
Supercharge

Saor Alba

patchaou
Ja egyszer valamikor eltervezték, hogy majd ha néhanapján a titkárnõ beleönti a kávét a gépbe akkor majd karbantartanak...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú