World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont annyit ér, mint a feljelentés.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem azért hogy belásd nem fenékig tejfel, hanem azért hogy legyen neked is részed azokban az örömökben amit a revolvertár nyújt.
Ezt most szarkazmus nélkül írtam. Teljesen más játékstílust igényel mint a többi tank (ez nem az a gurulok elõre, fedezéket keresek, csikicsukizok játék amit mással csinálsz), ha elsajátítod akkor nagyon meghálálja.
De ehhez az kell hogy felismerd a szitut, merj a pofájába mászni bárminek (E50-E75 akár), hiszen távolról nem tudsz velük mit kezdeni.
Ha viszont úgy játszol vele mint a többivel (beállsz a szikla mögé, néha kinézel és lõsz) szar lesz.
Szóval az egy dolog + 2 tier-el rak csak feljebb. De 80-90%-ban +2 tier-el rak feljebb? Ne már.
De ennél nagyobb baj, hogy a csapat...mint a siketfajd.
Szóval elõbb is. Oké, állok hátul, lövöldözöm messzirõl a támadó 5-6 KV-IS-t, mondom semmi gáz a mi nehéz tankjaink ott vannak elõl...fél perc múlva nem voltak ott, én meg meg egyedül voltam az említett 5-6 KV-val szemben. Próbáltam menekülõre fogni, de hát van arty is úgye...és besegített.
Vagy, hogy a tõlem egy tier-el nagyobb nehéz tank elvárná menjek ellõtte TD-vel.
Vagy, az arty-nk elküld felderíteni...TD-vel felderíteni?
És aztán jön pár teamkiller.
És minden második pályán van lemmingvonat, amire felszálok én is, mit tehetnék, de a KV-k lemming vonatát megállítja egy panzer38t...az már valami.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Próbáltam nem kuncogni, de nem sikerült.
Úgyhogy dobjatok a padlóla!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csata: Cliff 2012. augusztus 6. 16:07:58
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 014
Szerzett kredit: 61 489
most mit csináljak még!!??
a buzi arty lõtt ki,mikor lerendeztem az ellen t-54-esét meg egy is-t,mert a madárkák egyszerre rontottak rám,de rábasztak 😊😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
WoT: Nishizumi77
"És hiába vagytok 3-an ellene, ha õ fedezék mögül kioszt 1-1 találat senki nem fog kapásból utánarohanni, hanem visszavonul, ergó megint csak elõnye van...."
Bocsáss, meg, de akkor ez konkrétan azt jelenti hogy a 3 ember közül konrétan 3 hülye állt szemben az AMXel... pont ilyenkor kell rámenni és kitaposni a belét a franciának, mert nem nehéz kimatekozni hogy pl egy AMX a maradék három skulójával mennyi sebzést tud leosztani.
Már a mozgásából látni egy franciának hogy éppen be van e tárazva vagy nincs, ha ilyenkor te a hasonló tierû mededdel nem mersz rámenni az a te hibád.
WoT: Nishizumi77
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ugyanúgy szikla mögé megy, hogy ne találják el ha netalán messze van, mint én, akkor meg mirõl beszéltek?
Ha körülötted köröz, akkor meg cseszheted a páncélzatodat. Seggbelõ, ott meg szinte bármi sebez 2 tieren belül.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tudom, hogy 15mp alatt kevés arty tölt be, meg azt is, hogy nagyokat ütnek. Tapasztalom magamon én is eleget.
Nem látszik a szmájli, vagy a hétvégén "összefogás az altykért világnap" volt?
Mi történt a fórumozókkal? Nem értik az artys viccet.
Szerintem ez nem az az univerzum ahol eddig játszottam.
Ha nem tudsz ráfordulni, csak köröz körbe körbe, akkor lõdd már ki. Ráadásul ez idõ alatt betáraz és agyõ.
"Mert egy felkészült tank ellen kb semmit se tudnak elérni."
Ezt te se gondolod komolyan. Marha felkészült lehetsz arra, hogy körbeautóznak és addig 4-et, 5-öt beléd lõnek.
Ennyi erõvel a fallal is beszélgethetnék, mert baromira nem akarod érteni, amit mondok. Azonos tier-û medet a francia verzió simán kinyírja a sebesség és a tûzgyorsasága miatt, ezen mit nem lehet érteni? 1v1-ben, mert ilyen is bõven akad. (Nem egyszer van, hogy a retardált csapattársaimat rég kilõtték mellõlem és akkor jön egy ilyen ferrari, na azt hogy oldod meg?)
Nem láttad a smájlit a végén?
Én akkor is tartom magam ahhoz, hogy mihaszna "alty"k voltak. <#nevetes1>#nevetes1>
Az hogy a neve mellett nincs sok csilliárd kill,nem biztos h csak mozizott felülnézetbõl.Persze aki artyval kezdi a pályafutását ráadásul 50-75% legénységgel,az nehezen fog téged eredményesen támogatni támadás esetén.
Sok csírát lehet vele irtani.
Ezért is gyûlölöm az "alty"kat. Amikor kellenének, akkor nem csinálnak semmit. <#hehe>#hehe>
Mert prémre sose fogok költeni...marad a játék élvezete..CW-meg álom marad:-)
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az ilyen szerencsétlen gyászhuszár mikor jön rá,h akkor ér õ valamit ha a csata közepén kezd el arty spottra menni.Nyomoroncok..Tisztelet a kivételnek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
egyébként van olyan tank egyáltalán ami tier VIII.felett prémium nélkül átlagosan nyereséges legyen??Vagy ez a szint már csak pénzkérdéses?:-)
Csata: Murovanka 2012. augusztus 6. 15:28:56
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 360
Szerzett kredit: 53 887
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Javítás:
T-54 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 10 003
Megvásárolva:
A lõszerek T-54 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 20 910
prémmel
eddigi rekordom 75e volt prémmel
T50-es kb 400effel kezdés után rögtön elõrerohan.
10 mp múlva látom a minimapon, hogy körülötte minden piros.
Nem telt el újjab 5 mp és üvölti, hogy ALTY... ALTY... Mármint, hogy segítsen az ALTY, mert az ellen "ALTY"ját nem spotolta.
1 E75el jót röhögtünk.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Saor Alba
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy T-62-esnek mennyi a javitási költsége teljes megsemmisülés esetén?
(nem találom a leirását)
Illetve premium fiok nélkül egyáltalán tud pozitiv hozamot termelni?
(eddig egy csatába se láttam túlélö T62-est)
THX:-)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amugy valaki irta (lammaer?) hogy vedokent "lehetetlen "nyerni Kampinovkan. Szerintem tamadokent van oralszex, esetleg Karelian van esely. Kampinovkan, bevagom magam az erdobe, amiket spottolok a mogottem levok ronccsa lovik.
Saor Alba
HI All,
We are currently undergoing maintenance; Servers will be restarted at 14.55 CEST
(12.55 UTC), 6 Aug 2012. Duration: 30 mins.
Sorry for the inconvenience everyone! Your patience is appreciated
Cheers,
Supercharge
Saor Alba