World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maus egymaga végighasít egy-egy szerpentinen, aki meg szembe jön, annak reszeltek 😊
alig várom a lökdösõdést.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én speciel nem hiszem hogy a Lórin kívül más franciának ártott volna a +1 tier, mivel nem változik a besorolásuk. (bár mindjárt jön majd valaki aki kiabálja hogy OP!!!)
Hát igen, az elõnyök. Sajnos nem látják be hogy a franciáknak csak a sorozatlövés és a mozgékonyság van, am meg nagyon gyengék. Ezeket az elõnyöket persze OP-nak látják, mivel nagyon feltûnõvé teszi õket.
Viszont tényleg elképesztõ fóbia van a franciák iránt,holott bár neked 6lövésed van,de abban benne a ricochet-tõl kezdve bármi,amíg õ szinte biztos,h sebez.Sõt alapvetõen a franciával csak 1-2 ellen mész bátran.
2tank közé már nem feltétlen mész.Én ez úgy szoktam mondani,h leválasztom a nyájról.Ha vki van olyan buta,h egyedül szaladgál,akkor meg is érdemli.
Ezért lehet jól tier 9-10es tankokat vadászni.Õket elõszeretettel hagyják magukra,mondván megvédi magát.Én ezzel nem értek egyet..Fürge tank rám veszélyesebb,mint 1 lassú lomha heavy.
1. pendejo! meséld már el nekem, mikor állítottam én olyat, hogy a franci med op lenne? vagy bármely tank op lenne?
Sztem a t-110 és az is-3 kicsit erõsebbek tier azonos társainál de azok sem op-ok.(most írd be vazze azt állítom az is-3 minden tanknál erõsebb)
Vannak nehezebben kezelhetõ járgányok pl. t-95, kv-5 de sokan ezekkel is kiválóan szerepelnek.
2. honnan a picsából tudod hogy én milyen játékos vagyok?
Tudtommal sem szakasz-ba, sem századba, sem cw-én nem mentünk még együtt, javíts ki ha tévednék. Ha esetleg random találkoztunk az nem jelent semmit mert lehet éppen akkor borult a kaviáros szendvics az ölembe, mikor kéjes vigyorral kilõttél.
3. a múltkor beírtam senkit nem érdekel ha hátra megy a franci med, a saját arty-k mögé hogy éppen mit csinál, éppen matyizik, pisálni megy vagy újra tölt. erre valamelyik hülye szarkeverõ beírja "lehet éppen te voltál" hogy hülye vagyok mert ha éppen támadni készül egy med társa akkor írja rld hogy tudja a másik várnia kell.
4.bgabor911 a te mûved?ha igen ezzel a stat-al jóval kisebb pofával kéne lenned!
Sok szarkeverõ tehetségtelen hülye van ebben az országban ezért tart ott ahol!
Ha már az elõnyöknél tartunk, azért miért nem sír senki mert pl egy JT 600 méterrõl kiszedi egy halálpontos lövéssel, ami az õ elõnye. Egy Obj 704 elõnye az, hogy nagy az alfa sebzése és egy lövéssel megfelez. Egy E50 akár 5-600at is tud rammolni egy franciába. Emiatt talán sírnak itt az ezt "elszenvedõ" játékosok, mint Te a revolver tár miatt?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
<_85mm_Tip_62-85TS>
<userString>#china_vehicles:_85mm_Tip_62-85TS</userString>
<description>#china_vehicles:_85mm_Tip_62-85TS</description>
<icon>gui/maps/icons_vehicle_components.dds 5 0</icon>
<tags>
</tags>
<level> 6 </level>
<price> 61530 </price>
<notInShop> true </notInShop>
<impulse>0.44</impulse>
<recoil>
<lodDist>MEDIUM</lodDist>
<amplitude>0.3</amplitude>
<backoffTime>0.1</backoffTime>
<returnTime>0.28</returnTime>
</recoil>
<effects>shot_main</effects>
<pitchLimits>-22 5</pitchLimits>
<rotationSpeed>39.375</rotationSpeed>
<reloadTime>5.71428571428571</reloadTime>
<maxAmmo> 59 </maxAmmo>
<aimingTime>2.28571428571429</aimingTime>
<weight> 1500 </weight>
<maxHealth> 122 </maxHealth>
<maxRegenHealth> 61 </maxRegenHealth>
<repairCost> 6 </repairCost>
<shotDispersionRadius>0.388571428571429</shotDispersionRadius>
<shotDispersionFactors>
<turretRotation>0.16</turretRotation>
<afterShot>4.0</afterShot>
<whileGunDamaged>2.0</whileGunDamaged>
</shotDispersionFactors>
<shots>
<_85mm_UBR>
<defaultPortion>0.80</defaultPortion>
<speed> 792 </speed>
<gravity>9.81</gravity>
<maxDistance> 720 </maxDistance>
<piercingPower>130 116</piercingPower>
</_85mm_UBR>
<_85mm_HEAT>
<defaultPortion>0.0</defaultPortion>
<speed> 634 </speed>
<gravity>9.81</gravity>
<piercingPower>205 205</piercingPower>
</_85mm_HEAT>
<_85mm_UOF>
<defaultPortion>0.20</defaultPortion>
<speed> 792 </speed>
<gravity>9.81</gravity>
<piercingPower>43 43</piercingPower>
</_85mm_UOF>
</shots>
</_85mm_Tip_62-85TS>
Itt az angol verzió:
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Tényleg nem foglalkoznak az ilyennel, csak nagyon kirívó esetben.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tegnap meg egy vk-t neveltem meg (miután egy normális kérésemre shutupolt), még csak az autobann se kapcsolt be.
Lépj tovább, néha az embereknél elpattan a húúúr....