World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Pl az elmúlt 3 napban egyszer sem játszottam South coaston, Mountain passen, Lakevillen, Mineson, és az egyik új pályán sem, aminek nem ugrik be a neve.
Viszont minden mennyiségben jönnek az encounteres és assaultos pályák.
Mondjuk olyan nagyon nem bánom, legalább randomban kevesebbet szopok miattuk <#nevetes1>#nevetes1>.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
franciával 75 meccs alatt 2x sikerült 600nál nagyobbat sebeznem 1 lövéssel.
Pedig keresem a medek oldalát, de ez nem visz át semmit.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ám az enyém általában 200-300 ig sebez ha talál.
Ha nem találok pontosan, akkor max 100.
Tehát a te ágyúd az enyémhez képest atombomba.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
(kellett neki 67HP-val a 128-as ágyújú Ferdi elé bekrúzolnia)
Szvsz siralmas.
Nekem a Hummel ad 1200-at pedig lényegesen karcsúbb sebzése van.
Lorraine 155 50
Obusier de 155 mm mle.1950
Characteristics
155 Caliber (mm)
3,53-3,64 Rate of fire (rounds/min)
S 51
203 mm B-4
Characteristics
203 Caliber (mm)
1,38-1,66 Rate of fire (rounds/min)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
1 Órás termés, még multkor linkeltem ide a videót.
Defeat!
Map: Erlenberg 2012. augusztus 8. 11:40:10
Lorraine155 50 Experience received: 765 Credits received: 31 353
Defeat!
Map: Mines 2012. augusztus 8. 11:56:22
Lorraine155 50 Experience received: 712 Credits received: 33 955
Battle Achievements: Master Gunner
Ez alapesetben szép és jó... Csak az egész olimpia olyan képmutatás valahol a cucc árnyékában. Hamis a egész. Én még emlékszem a '80-as évekbeli olimpiákra, ott még annyira nem volt domináns az anyag, de most már az a kiugró eset, aki cucc nélkül éri el az eredményeit.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
https://wotinfo.hu
Habár én vesztes csatákkal szedek össze ennyit.
De tényleg grat. <#mf1>#mf1>