World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siegfried line meg mountain pass jó! erl kib* sar :S
Elõzõ köröm AP lövedékkel, semmi extra. Átlagba ilyenek a körök.

203 mm
Nálam Siegfried Line, Erlenberg, Mountain Pass az ami állandóan jön napok óta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Másnak nem tûnt fel, hogy az MM-nek mintha megint lenne pár kedvenc pályája, a többit meg mintha hanyagolná?

Pl az elmúlt 3 napban egyszer sem játszottam South coaston, Mountain passen, Lakevillen, Mineson, és az egyik új pályán sem, aminek nem ugrik be a neve.
Viszont minden mennyiségben jönnek az encounteres és assaultos pályák.

Azóta kapom a mínuszokat, mióta tudjuk, hogy a T110 egy fostalicska, mert minden ellövi a lõszerrekeszét stb. Biztos beletelt egy napba, hogy beregisztráljon 20 accountot és nyomkodhassa a vörös mínuszokat. Kivívtam magam ellen az internet haragját. 😊

Egyelõre nincs páncéltörõ, a 17 centishez csak repeszromboló van. És nem is nagyon emlékszem ezren felüli sebzésre, amióta a GwTiger megvan.

Lehet, amikor tegnap mondtad, hogy jössz majd trollkodni, ha vége a ligának, az nem tetszett valakinek. Régóta gyanítom, hogy valaki ül a háttérben, mindennemû humorérzék híján és nyomkodja a minusz gombot. 😊

210 mm es német ágúnyak is van AP ja, 1600 valamennyi az ára. Tessék tesztelgetni.Hasonló az átütése is. Medeket nehezeket csak seggbe had szokják.
Szerintem ezeket a német lövegeket megberhelték. Igaz hogy csak CW-n szoktam artyzni, de ott rendre ilyen 600at sebez csak a GW Type. Régen amikor még megvettem simán csinált 1000-es sebzést is többször is egy meccsen.
Mondjuk olyan nagyon nem bánom, legalább randomban kevesebbet szopok miattuk <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tudom javasolni ha van hozzá türelmes éd van elég ismereted fejben melyik tanknak mekkora a páncélja, hogy vigyél csatába 2 db AP t és az legyen az elsõ 2 lövésed. Ez alapján tudod mérlegelni jobb e. Nekem azért jobb mert ismerem a tankok páncélját mekkora, és mikor HE vel használtam nem jött be hogy ott az adatlapján hogy 2000 valamennyi max sebzés és jó ha hozza átlagba az 1/3 át. Raktam bele AP t azóta TROLOLOLOLOLOLOLO és fetrengés a röhögéstõl minden csata vele. <#eplus2>
Én is dobtam pluszt, de szerintem emiatt aztán nehogy felidegesítsd magad. <#nevetes1>

Tono34
Dobtam egy kis +-t nehogy gond legyen 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az úgy elég OP-nak tûnik. Én örülök, hogy ha valamibe belevágok a GwTiger-el úgy 600-700 körül, nemhogy két meccsenként ezres sebzés, az pedig egy osztállyal feljebb van. Igaz még az alaplöveg van rajta, gondolom a 21 centis a páncéltörõ lõszerrel már komolyabb lesz.

Ahogy látom valakinek nem kimondottan szimpatikusak a hozzászólásaim, mert egy nap alatt kaptam -15 szavazatot, pedig hozzá se szóltam tegnap. 😊

Nem tudom valamiért így kódolta a you tube, nekem normálisan 1 perc körülibe van meg a videó a gépemen.
Nem folytatom az artys témát mert pár emberkét irritál. 2 körönként összejön ilyen 1000 es sebzés. Ettõl olyan élvezetes GÉPÁLLAT. Ha pedig kilövik max 4000 a javítás.
Ez jó kör volt. Megkérdezhetem, hogy körülbelül a felénél miért kezdted el elölrõl az egészet? Olyan deja vo érzésem volt a második T32 killnél... 😊

Szerintem visszalépés. Nincs rajta hosszú 105-ös, ami a legfájóbb pont. Másrészt a páncélja is jóval gyengébb. De ettõl függetlenül van akinek bejött, de szerintem a leggyengébb T8as heavy.

Lassan meglesz a pénz a VK4502A-ra. Mit várjak tõle? KT-hez képest milyen?

Igazából erre az artys hencegésre a kutya se kíváncsi szerintem. Olyat mutogass ahol mondjuk meddel csinálsz 3500 sebzést, az már valami.

egyszerûen maximálisan fel tud baszni az, amikor prokhorovka assaultba mi támadunk, szépen bespotolom lórival ahogy egy ojjektum próbál lemenni a hegyrõl, 5 skulót belenyomok, mind az 5 talál, sbez, erre a mellettem álló csicska 13-90, leszedi direkt a fragem. gyökér fasz az ilyen.
+ most nézem, hogy azzal te meg 1000-et sebzel.
franciával 75 meccs alatt 2x sikerült 600nál nagyobbat sebeznem 1 lövéssel.
Pedig keresem a medek oldalát, de ez nem visz át semmit.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha te pesszimistaként állsz hozzá a dolgokhoz az a te bajod. Engem szórakoztat és kész. Nekem nem életcélom hogy a játékban én legyek a legnagyobb tank ász meg nekem legyen a legnagyobb effem. Ne menjen már át megint abba a fórum hogy kinek van nagyobb, annyira gyerekes. Többek között emiatt nem írok sûrûn ide mert nincs ilyenekhez kedvem (egy játékon vitatkozni)

Nem hanyagolom el.
Ám az enyém általában 200-300 ig sebez ha talál.
Ha nem találok pontosan, akkor max 100.
Tehát a te ágyúd az enyémhez képest atombomba.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A mai nap legkedvesebb írása honfitársunktól:

(kellett neki 67HP-val a 128-as ágyújú Ferdi elé bekrúzolnia)
Attól hogy 1x összejön még nem jelenti azt hogy jól nyomod vele. Mátyáshunnak is van top gunja, de attól még szar játékos.

Nem szeretnék kötekedni de abban a videóban laza 3500 fölötti sebzést osztok ki. Airfield vagy mia neve annak a mapnak. végig azon vagyok.
Na, az egészbõl azt akartam kihozni, hogy szép az az arany, csak nem teljesen emberi izomerõn, vagy agyon alapul. Lehet jönni itt a fellengzõs szavakkal, meghogy olimpiai esze, de az szánalmas.

Löwe eleje 120mm , az összes franciát viszi, tigert átlõttem az elején, jagtigert láttad oldalbakaptam 1400 al. E75 ös szuper tankot ma egyhiteltem 1600 körüli hp ról, videóba is látod belekaptam egy 1200 ast, az összes tier 7 körüli és az alatti tankokat, IS3 kedvenc egyhites tankom. Így alap esetben ha lehetséges ne a tank elejét hanem a seggét kell becélozni és szakítja is alapba az 1200 as sebzést.
Annyira jól nyomod AP-val, hogy alig 900hp-t sebzel körönként azzal az ágyúval.
Szvsz siralmas.
Nekem a Hummel ad 1200-at pedig lényegesen karcsúbb sebzése van.

Milyen tankokat lehet AP-val sebezni?
Nem az NDK-s úszócsajokra értettem a dominanciát, hanem az egész sportéletre. Akkoriban azért még születtek tiszta eredmények, világcsúcsok, de abban igazad van, hogy ugyancsak ebben az idõszakban kezdte igazán felütni a fejét az anyag.

A tiéd viszont 3x annyit sebez, szóval ez nem jó kibúvó.

Tényleg, az egyiknek már felesége is van.

A WADA meg vicc, az egész politika, egyes nemzeteknek sokkal több meg van engedve. Persze néha ott is be kell a látszat kedvéért nagy neveket áldozni. Ha nem is azonnal, csak évekkel késõbb.

Ne hanyagold el azt se hogy a te tankod dupla annyit lõ egy csata alatt mint az enyém.

Lorraine 155 50

Obusier de 155 mm mle.1950
Characteristics
155 Caliber (mm)
3,53-3,64 Rate of fire (rounds/min)

S 51

203 mm B-4
Characteristics
203 Caliber (mm)
1,38-1,66 Rate of fire (rounds/min)
Nem volt domináns, hogy az a úszónõk férfiasabbak voltak mint egy magyar szénbányás? Hát...ahogy gondolod.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akkor is volt cucc. De még nem olyan erõs dominanciával, mint mostanság.

Akkor szerintem rosszul emlékszel. Keletnémet úszónõk? Rémlik valami?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az is lehet opció hogy Lorraine155 50 nek nagyobb a kredit szorzója, ezért farmol jobban. Engem nem dob fel ilyen 600 as sebzés meg 200 as mikor mellé megy. Simán tudom milyen tankokat lehet sebezni AP val.
Sove nagyon nehéz! 😊 Még ismersz is mekkora állat vagyok!
1 Órás termés, még multkor linkeltem ide a videót.

Ha te azzal csak ap-val lövöldözöl, akkor gyorsan töröld le a játékot a gépedrõl.

Defeat!
Map: Erlenberg 2012. augusztus 8. 11:40:10
Lorraine155 50 Experience received: 765 Credits received: 31 353

Defeat!
Map: Mines 2012. augusztus 8. 11:56:22
Lorraine155 50 Experience received: 712 Credits received: 33 955
Battle Achievements: Master Gunner

off.

Ez alapesetben szép és jó... Csak az egész olimpia olyan képmutatás valahol a cucc árnyékában. Hamis a egész. Én még emlékszem a '80-as évekbeli olimpiákra, ott még annyira nem volt domináns az anyag, de most már az a kiugró eset, aki cucc nélkül éri el az eredményeit.

S-51 és AP? Hm... el is kell találni - nehez - aztán ne pattanjon le.
8.0 ba jön a fizika.
AP val vagy HE vel? Mert nekem jobban farmol AP val. Poén hogy az AP olcsóbb is.
Állat. 😊

Szevasztok. Na, bekerült végül a fejlesztett fizika a 7.5-be? (1 hétig a Balatonon voltam, nem követtem addig az eseményeket.)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Én meg ilyenkor dolgozom... ahelyett hogy a tv elõtt ülnék... vagy a lelátón... 😄

https://wotinfo.hu

grat!
Habár én vesztes csatákkal szedek össze ennyit.
De tényleg grat. <#mf1>