World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Estére kéne nekem egy T95 hangárképsorozat. Szembõl-oldalról-hátulról, rendõrségi mugshot stílusban. Valaki meg tud dobni?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hi.Pont ezen gondolkodtam...Ha ennyire idegeskedtek miért nem vesztek 1 "kis"(jó hideg sört),vagy bort.Töménybõl ne sokat...😊

Az ilyen nagy területre ható és nagyot sebzõ ágyúval szerintem vétek AP-val lõni, mivel ha lepattan, vagy mellé megy akkor cumi. Egy Object 261-el már jól dolgozik az AP, mert gyors is és pontos is.

A te dolgod, hogy mivel használod, de szerintem effektívebb HE-vel. Nézd meg a statomat vele.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

szabii98
én eladtam ... 😄

I met God. She's black

bujcsik555
Nekem is van S-51-em, néha megyek vele csak, feszültséget levezetni, nem is vagyok jó artyval, de én is HE-vel használom, de én azzal is kb minden 3-adik találatra 1000+t sebzek. Ha meg egy picit mellémegy akkor is 5-600 általában. Más kérdés hogy balfasz vagyok artyval, és nagyon szar a hit ratiom 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Teljesen mindegy milyen kört megyek vele mert csak akkor minuszos ha nem sebzek semmit és vesztünk. Ha sebzek egyet már plusszos.
A 900-as átlag sebzés akkor is hurka, akármit is mondasz. Mert ez azt jelenti hogy vagy 1 jó, vagy 2 rosszabb sebzésed van csak csatánként. Már pedig ezzel alig vagy a csapatod segítségére. Másrészt pedig arty esetében ez nagyon gyenge, mivel még egy cirkuszi majom is meg tud ennyit csinálni. A 144/80as kill/csata arány szintén nagyon gyenge arty esetében.
Szóval akkor mennyire is hatékony ez az AP úgy összességében?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hopp, most látom, hogy kapott +30 HP-t a T-34-85. Na meg a 85 millis ágyú is klasszul sebzett most. De egy VK ellen így is csak egy kacat. <#schmoll2>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Meggyõzõ az 1700-as sebzés, de mikor 10-bõl 6-ot mellélõsz akkor nem mindegy. RRO-val is sebeztem már 2000 fölött.
Tono34
Azt legalább biztosan nem tudom követni, kislányom mellett nem lehet 😊
Infarktusveszély nem lesz 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

köszi, pont most volt a reklám LOL máskor meg sose kapom el a reklámot.... nah akkor megvan a program a wot helyett, de lehet el kell menni a boltba még sörért 😊
leszarom h tegnap rosszul voltam XD
19:40. Nyugtatókat be kell készíteni...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

19.40.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

mikor lesz este? hánykor?
Jelen esetben senki más nem gyõzköd csak te. Aki bizonyítani akar magának hogy belekezd valamibe és neki van igaza.

Leírtam a következõket:

-Élvezetes vele a játék mert odasóz és ha átüti akkor lehet borulni a röhögéstõl mit kapott.
-50 kör óta használom kb az AP t mert ha átüti alapból a fele sebzést beviszi mint ami a papíron van ellenben a HE vel ami 1/3 át.
-Poénnak is jegyeztem meg hogy olcsóbb az AP, és jobban farmol.
-4000 a javítása a tanknak, mirõl beszélünk ha nem egy olyan tankról amivel akármit csinálhatsz nem megy rá a gatyád a javíttatásra.

Ezek azok az érvek amiket leírtam elõzõleg, amikre te nem tudtál figyelni, emiatt megéri a kifejlesztést a tank.Még írták is milyen fun volt mikor T32 t egyhiteltem(pozitívum ha nem értenéd).Úgyhogy legyél szíves leszállni rólam.

Lépj túl rajtam, engedd el, szúúúú szááááááá! <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor2><#vigyor2><#papakacsint><#papakacsint><#zavart1><#zavart1>

Sikerült kidrukkolni 😊

Én már nem mertem nézni...nekem már sok ennyi izgalom. Pedig még este vízilabda is lesz...kapok még ma egy szívrohamot a fene vinné el.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

gg 😄 vizilabda mikor lesz?
Ez elképesztõ. Grat a fiúknak!
Gyõztünk!!<#taps>
Ebbe beleõszültem...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nyertünk

Baszki már fáj a gyomrom. Itt amúgy egész jól jön a kép (én ugyan nem nézem!!!):
www.hirado.hu/Olimpia/Elo.aspx

Itt meg csak a számok és a log, de nagyjából 15 seccel gyorsabban mint a kép:
http://www.london2012.com/handball/event/men/match=hbm400301/index.html?v=3012012080811

https://wotinfo.hu

2 gólos vezetés a második 10 perc 5. percében.

Azaz, én is a bal oldalt erõltetem, nem a városost.

Nem kell semmit bizonyítanod pusztán marhaságot állítasz folyamatosan szembe menve olyanokkal akiknek esetleg több tapasztalata van mint neked és eredményesebbek az adott típussal.

Pedig bal oldalon nagyon jól lehet aratni. Amíg szembe nem jön egy afk arty. 😊

Nem. Pár másodperc volt csak hátra. Talán 1-2 lépéssel lehetett volna közelebb mennie. Szorította az idõ.
69:59 NAGY Laszlo (HUN) steals the ball from the opponent

Te látod is. Nagy hõs akart lenni?

Agylobbot kapok a csapatsportágaktól 😊
Ezért jó ez a fórum, két tök ellentétes vélemény ugyanarról a dologról. <#nevetes1>

már 2 cigit szívok egyszerre....

Na én oda soha nem megyek, csak ha tetû lassú járgánnyal vagyok, a nagy üres semmin jól el lehet bújni és flankelni a gyorsabb tankokkal.

30-29
Kb 1 hete használom AP val ami kb max 50 kört jelent. Az hogy kutakodsz a statisztikámban, kb megkérdezhetem hogy ki vagy hogy nekem bármit is bizonyítani kéne a játékban egy olyan tankal ami nem közvetett harcal vesz részt a csatában hanem támogat. Nem lehet elhinni hogy ez az elõzõ köröm volt? Esetleg vegyem fel neked külön a következõt? Hihetetlen mennyi pesszimista depressziós ember jár ide....
64:59 Goal ATLASON Arnor (ISL) scores from left 9m (bottom right) ISL 29 - 29 HUN

Agyérgörcs?

Sokat nem vesztettél. Egy nagy üres semmi az egyik sarkában némi épülettel ahová mindenki igyekszik bemenni csiki-csukizni és elbújni az artyk elõl..
Kansas stílusú pálya, nagyon hangulatos, nekem nagyon tetszik, a három közül ez jön be a legjobban, Port is bejön amúgy, csak ez az állandó defeat ne lenne... A tavas a Sirene Coast, egy kanadai pálya, picit camper stílusú csaták mennek ott, vegyesek iránta az érzéseim egyenlõre, voltak már jó csatáim ott.

8.0-tól elvileg választható lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Namost rakd fel a következõ hármat is ahol egy kanyit nem sebeztél.
Értsd meg, hogy csacsiság amit beszélsz és ezt bizonyítja az eredményed is.
Az 1k alatti átlagsebzés és a 0,5kill/csata az lófütty egy S-51-nek.

bizonyára kurva nehéz lett volna megcsinálni, hogy lehessen választani standard assault meg encounter játékmód között. a kutya nem kiváncsi ezekre az elbaszott játékmódokra.
Melyik az a Highway pálya? Én még egyszer sem láttam, az új pályák közül csak azt dobta be eddig, ahol a jobb oldalon a tó van.

Nálam Siegfried Line és Live Oaks van az elmúlt két napban orbitális mennyiségben, tegnapelõtt Live Oaks háromszor egymás után volt, ráadásul ugyanarról az oldalról, rohadtul untam már, fõleg hogy ebbõl kettõt buktunk.
Ami még érdekes, hogy Highway-en kb. 6-7-szer voltam eddig és az összes victory lett, Port nagyjából ugyanennyiszer volt és ott meg egyszer sem sikerült nyerni, még companyn sem, az a pálya el van átkozva nálam. Mikor látom, hogy elkezdi tölteni Port-ot tök mindegy mivel vagyok, már jó elõre felkészítem magam a vereségre, egyszer majdnem becsapott a dolog, 9-4-re vezettünk, én marha meg azt hittem, hogy végre megtörik a jég, hogy meg fogjuk nyerni, kilõttek és viszonylag elégedetten léptem ki, aztán láttam a garázsban néhány perc múlva, hogy defeat...

Nálam is, plusz még Karelia és El Halluf. Néha Ensk, Himmelsdorf, a többi elég ritkán.
Ráadásul a csaták 75%-a az undorító encounter vagy assault.
És még azt mondják hogy a sport egészséges<#nevetes1>.

Tono34
Nem csak a tiedet ... csak nyerjünk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

off
Ez a kézilabda meccs,elpusztítja az idegrendszeremet..

Ja, Murovanka meg Prohorovka is jön. Bár Murovankát azt szeretem, Prohorovka viszont borzasztóan csapat függõ.

Siegfried, Erlenberg nálam is, meg Murovanka és Prokhorovka minden mennyiségben 😊

A magyar az ilyen, vagy leszarja (mint én, sose nyomok semmit, nem is nézem) vagy csak mínuszolgat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ugyan így vélekedek én is. Bár annyit még hozzá tennék hogy Erlenber assault módban egész jóra sikerült. Meg talán ez az egy jó assault map.