World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
20 perc alatt 2 arany \o/
/off
https://wotinfo.hu
Csata: Murovanka 2012. augusztus 8. 11:12:53
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 799
Szerzett kredit: 22 070
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész <#eplus2>#eplus2> TROLOLO!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
I met God. She's black
WoT: Nishizumi77
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
KT: Magas, tornya "vékony", hasa nagy és ha eltalálják jön a tûz.
Nálam a sorrend: is-3, t32, vk45, kt. A francia a külön kategória.
Egyik cimbim kifeljesztette az E-75-re a nagyobb löveget és most azon dilemmázik, hogy megérné e rárakni vagy maradjon a 10.5-ös L/68-nál. szerintetek melyiket tegye rá?
De kegyetlen idegesítõ, hogy ott van 1 jól rejtõzõ, gyorsan lövõ td-d, és soha nem vagy védõ.
Halál komolyan mondom, nem tudom mit kellene tennem védõként TD-vel ha 1x úgy alakulna.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Viszont ha szeretnél késõbb CW-zni is, akkor inkább az IS-3-at válaszd, mert a német tier10 tankok a jelenlegi formájukban kvázi CW képtelenek
De a Tigris 2 meg szerintem erõsebb az is3-nál.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
I met God. She's black
srácok nagy dilemmában vagyok, hogy melyik nehéz tankot vegyem meg, lenne a Tigris 2 vagy pedig az IS-3. szerintetek melyik harckocsit kellene megvennem?
elõre is köszi
Nem hazudok több, mint 200 csata alatt nem sikerült még védõ oldalra kerülnöm. 1-2 másik tankkal nagy ritkán elõfordul de ezzel soha.
Talán az Ac 46-al voltam utoljára védõ ezen az ágon.
490 csata alatt jó néhányszor kerülök assault módba, de soha, mint védõ.
Komolyan jegyzem.
Kezd baloldalt alul. Az egyes vonalában indulj el felderíteni. Várd be a heavyket és a TD-ket. Nyírd ki az IS-3-at, amibe az objekt már belelõtt. Rohand le a vízmosásban pocoló tigrist és nyírd ki. A jobbról érkezõ IS-8 a seggét mutatja feléd, mert te már lent vagy és jobban fél a fenti TD-ktõl. Nyomj bele hármat a hátuljába és nyírd ki. Indulj el foglalni. A bázisra visszaérkezõ 200 HP-s T-54-et lõdd ki a francba. Játszogass kicsit a visszaérkezõ T-44-gyel, majd nyírd ki. Kezdj el foglalni. Vedd észre, hogy az ellenfélnél már csak egy arty maradt, neked öt killed van és mindenki más elég hátul van. Mivel nálatok egy arty sincs már, így nincs aki ellopja a killt, indulj a megkeresésére. Miután megtaláltad a "buszt" három lehetõséged van.
A. Megállsz és belelõsz kettõt.
B. Menetbõl oldalbalövöd, mökerülsz és kivégzed.
C. Menetbõl belelõsz és beleszállsz az oldalba, hogy ne udjon forogni.
Válaszd a C-t. A becsapódás elõtti utolsó tizedmásodpercben relizáld a következõ 4 dolgot egyszerre: 28 HP-d van, nincs idõ fékezni, az ágyú még nem töltött be és az arty AFK lett. Robbanj fel a francba, majd borulj az asztalodra röhögve.
Na így nem lettem tegnap este top gun és ölt meg egy AFK arty. <#idiota>#idiota>
Franci mondjuk kicsit iylen. ki kell várni jó pillantokat 😊
T34 volt a "szerencsés" win streak elrontó.
Ezekkel nyertem egymás után: Su-100 ( xp farm su-101re 😄 ) ARL V39, T-44, M48, type, Löwe.
10 bõl 2.
Addig üsd, amíg meleg.
Meg ugye akár el is találhatta a 3., csak manapság már az artyk is pattannak (tegnapelõtt SU14-rõl 2x pattantam zsinórban 1390-el.)
Nem védem persze õket, de ahogy a himmel szar az artynak, scoutnak mégszarabb. Mert áttörni sem egyszerû a normál tankok védvonalán, keringeni az arty körül nem lehet, ha meg az SPGs hozzáértõ simán letakarít. Elég csak belõnie az utcába, nem olyan széles hogy a splash ne kapjon el.
Amekkora idióták vannak a földön, ráadásul szép számban és mindenhol elõfordulnak.