World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne is mond...ilyenkor se wot se semmi...kiordibáltam a tüdõmet...aztabüdösbetyárhétszentéségit két arany útisten de szép volt

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

off

20 perc alatt 2 arany \o/

/off

https://wotinfo.hu

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. augusztus 8. 11:12:53
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 799
Szerzett kredit: 22 070
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész <#eplus2> TROLOLO!
Hell Girl
Gyors kérdés:

Super Pershing keres olyan jól mint a Type ?

Jó randommal a többi t8 is. de... izlés kérdése.
VK3601 es tankra bocsi 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

szabii98
KT-t beforgatva semmi nem lövi át a tierjében( kivéve a t34...................fujj, meg az isu asszem az a t8. Esetleg még a Ferdi, hébe hóba, meg pár td 😄😄) de a lényeg, az is-3 v páncélját majdnem minden +t7 tank átlövi...azért nem mindegy. én jobban szeretem a kt-t.

I met God. She's black

Célzásgyorsító az jó 3.nak azt sok tankon használom.

WoT: Nishizumi77

VK6301 tankra felraktam a toltes gyorsitot es a +5% a legenysegnek ventilstort. mi legyen a 3d.? talan ce.xasgyorsito vagy kis repesx pancel?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

*128 nem 1280 😄

amúgy meg sztem is-3 jobb mint KT. jobb torony páncél, laposabb, gyorsabb. nagyobbat üt a gun. oldala -mint minden ruszkinak - könnyen elnyeli lövés.
KT: Magas, tornya "vékony", hasa nagy és ha eltalálják jön a tûz.
Nálam a sorrend: is-3, t32, vk45, kt. A francia a külön kategória.
Meg sokkal gazdaságosabb is. Nem mindegy, hogy 105el 2x 1030at fizetsz vagy 1280al 1x 1060at majdnem ugyanakkora sebzésért.

simán a nagy löveg. nem mdienyg hogy 225 pen vagy 246. plsu a sebzés.
7.5 óta tök jó játszani vele mert nem folyton T7be rak. T6ot se láttam még, csak 4 és 5 volt idáig, majd megkeresem a táblázatot hogy van e valami engedménye, mert ha T4 med vonatkozik rá akkor T6ba még be kéne raknia. Na nem mintha szeretnék odakerülni 😄

Tegye rá gyorsan!

Szerettem volna utána kiosztani magamnak egy Mátyáshun medált az akcióért. 😊

Köszönöm a segítséget, én is inkább a Tigris 2 felé hajlok, csak német 😊

Egyik cimbim kifeljesztette az E-75-re a nagyobb löveget és most azon dilemmázik, hogy megérné e rárakni vagy maradjon a 10.5-ös L/68-nál. szerintetek melyiket tegye rá?

Én azért végigjátszom, hátha. Bár hacsak az artyk nem ügyesek, akkor mind1.
De kegyetlen idegesítõ, hogy ott van 1 jól rejtõzõ, gyorsan lövõ td-d, és soha nem vagy védõ.
Halál komolyan mondom, nem tudom mit kellene tennem védõként TD-vel ha 1x úgy alakulna.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A-32 😛

Amúgy a különbség csak annyi az A-20 és a 32 között hogy a 20 fos ez meg állat.
Persze lehet egy kicsit az is számít hogy ez egy tier 4es med nem light. 😄

Én,ha támadó vagyok,akár Prokhorovkán,akár Kampinovkán,már lépek is ki,kerül amibe kerül.A legkisebb esély nincs a gyõzelemre.
Én jobban élveztem a KT-t, mint az IS-3-at, de ez ugye szubjektív.
Viszont ha szeretnél késõbb CW-zni is, akkor inkább az IS-3-at válaszd, mert a német tier10 tankok a jelenlegi formájukban kvázi CW képtelenek

Újfent jót röhögtem... 😊))

Ha szeretnél 1 jó kis T10es tankot, amit nem lõnek szét az elsõ 3-4 percben az artyk, akkor IS3 szerintem.
De a Tigris 2 meg szerintem erõsebb az is3-nál.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

szabii98
A KT erõsebb páncélzattal rendelkezik, az is-3at lassan mindenki átlövi.

I met God. She's black

hali!

srácok nagy dilemmában vagyok, hogy melyik nehéz tankot vegyem meg, lenne a Tigris 2 vagy pedig az IS-3. szerintetek melyik harckocsit kellene megvennem?
elõre is köszi

Van itt olyan aki Amx Foch-al assault módban volt már valaha védõ?
Nem hazudok több, mint 200 csata alatt nem sikerült még védõ oldalra kerülnöm. 1-2 másik tankkal nagy ritkán elõfordul de ezzel soha.
Talán az Ac 46-al voltam utoljára védõ ezen az ágon.
490 csata alatt jó néhányszor kerülök assault módba, de soha, mint védõ.
Komolyan jegyzem.

szabii98
jó ez a su85 camo skillel, nemis látnak énmeg vígan lövöldözök 😄

I met God. She's black

Hm.... az miért van hogy ha én rohanok be - nagy ritkán - enemy közé batmannal engem szétkapnak még ha az ellen teszi ezt el sem találja a csapatom?
T-54 How to on Highway.

Kezd baloldalt alul. Az egyes vonalában indulj el felderíteni. Várd be a heavyket és a TD-ket. Nyírd ki az IS-3-at, amibe az objekt már belelõtt. Rohand le a vízmosásban pocoló tigrist és nyírd ki. A jobbról érkezõ IS-8 a seggét mutatja feléd, mert te már lent vagy és jobban fél a fenti TD-ktõl. Nyomj bele hármat a hátuljába és nyírd ki. Indulj el foglalni. A bázisra visszaérkezõ 200 HP-s T-54-et lõdd ki a francba. Játszogass kicsit a visszaérkezõ T-44-gyel, majd nyírd ki. Kezdj el foglalni. Vedd észre, hogy az ellenfélnél már csak egy arty maradt, neked öt killed van és mindenki más elég hátul van. Mivel nálatok egy arty sincs már, így nincs aki ellopja a killt, indulj a megkeresésére. Miután megtaláltad a "buszt" három lehetõséged van.
A. Megállsz és belelõsz kettõt.
B. Menetbõl oldalbalövöd, mökerülsz és kivégzed.
C. Menetbõl belelõsz és beleszállsz az oldalba, hogy ne udjon forogni.
Válaszd a C-t. A becsapódás elõtti utolsó tizedmásodpercben relizáld a következõ 4 dolgot egyszerre: 28 HP-d van, nincs idõ fékezni, az ágyú még nem töltött be és az arty AFK lett. Robbanj fel a francba, majd borulj az asztalodra röhögve.

Na így nem lettem tegnap este top gun és ölt meg egy AFK arty. <#idiota>

Aza fun nem is hátul sunyizni 😊

Franci mondjuk kicsit iylen. ki kell várni jó pillantokat 😊
Na igen én is ilyen vagyok, az összes tankkal és TDvel ugyanúgy játszok: Megyek elöl a frontvonal élén.

Hála az MMnek ált 8as a max amibe berak. Elõ fordul 9es is szerencsére nem túl gyakran. Így... lehet vele érvényesülni csak óvatosan kell sajna. Én meg nam vagyok a sunyizzunk hátul és várjunk 4-5 percet mire a fél haderõ le van harcolva meg mással vannak elfoglalva. Szeretek elsõ volnaba vagy a közelébe menni arra meg így nem igazán jó. :S
Én inkább azt fettem észre hogy a nem "megfelelõ" talajon veszít a speedbõl aztán e miatt nehezebb flankolni. Így lehet oda adom majd neki offroad vezetés vagy jobb turning speed perk/skill-t.
De te tudod, ha így is játszható akkor hagyd ki, én a 7.5 verzió elõtti T-43tól is alig vártam hogy megszabaduljak, nagyon hulladék.

Flankelésnél biztos jól jön az a +2 forgási sebesség. Meg mivel a 85ös penje eléggé közép kategória T7 medek közül ezért lehet megéri az a lánc, mivel elsõsorban oldalról kéne lõnöd az ellenségeket mint a DBnél.

Kérdés. Lehet noob kérdés de eddig nem keleltt foglalkoznom a dologgal. Lánctalpat mind képpen megéri kifejleszteni? T-43nál vagyok. modulból megoldottama súly problémát. az a +2 fok forgáési sebesség nem izgat. Menettulajdonságokat mennyire befolyásolja a fejleszett lánc? Mert igaz csak 7,5k tp de az is vagy 15 csata jobbik esetben a fele. De... így hogy nicns 100mm-se nem egy fun tank és jó lenne tõle minnél hamarabb megszabadulni ezért ha szignifikáns változást nem jelent a lánc akkor nem fejlesztem ki.
Tegnapi napot 37%-al zártam, és az elõzõ nap sem volt sokkal jobb. Még biztos benne van az is, hogy vissza kell rázódnom a dolgokba, de sok esetben már az elején biztosra lehet venni a vereséget. Ha az eff. addon kiírja hogy 5-20% közötti az esélyünk, az 90%-ban annyi is szokott lenni, fõleg ha a top tankjaink vannak 600körüli eff. értéken.
Na, csak elkiabáltam 😞
T34 volt a "szerencsés" win streak elrontó.

Ezekkel nyertem egymás után: Su-100 ( xp farm su-101re 😄 ) ARL V39, T-44, M48, type, Löwe.

Örülj!
10 bõl 2.
Addig üsd, amíg meleg.

Egy kis szünet jót fog tenni. Én nemrég tértem vissza, kb. 2hónap pihi után, most ismét élvezem a játékot. Még kell hova fejlõdnöm, rutinszerûen megyek védeni egyedül a védtelen oldalt,pedig megfogadtam, hogy bérletem lesz a leming train-re, de még mindig próbálok segítséget kéni, hátha valaki átlátja a helyzetet és megfordul, de általában nem ez történik.
szabii98
Nekem tetszik ez a Matilda cucc! 😄
Remélem nem lesz bûn lassú

I met God. She's black

Nem szeretném elkiabálni de most jól megy, 6ból 6 kört nyertem 😄

Dehogynem, akkor a játék van rád ilyen hatással. A Botok a játék részei 😄

Hát, himmel az a scoutnak se nagyon jó, ugye elég kiszámítható honnan lehet jönni, nem nagyon lehet trükközni.
Meg ugye akár el is találhatta a 3., csak manapság már az artyk is pattannak (tegnapelõtt SU14-rõl 2x pattantam zsinórban 1390-el.)

Nem védem persze õket, de ahogy a himmel szar az artynak, scoutnak mégszarabb. Mert áttörni sem egyszerû a normál tankok védvonalán, keringeni az arty körül nem lehet, ha meg az SPGs hozzáértõ simán letakarít. Elég csak belõnie az utcába, nem olyan széles hogy a splash ne kapjon el.

De most mondd, hogy nem? 😄
Amekkora idióták vannak a földön, ráadásul szép számban és mindenhol elõfordulnak.

Solten
"néha szégyellem hogy ember vagyok"

ez mekkora szoveg... 😄DD

Saor Alba

Himmelsdorf volt. A 2. scout után 15%hp-ja maradt, szóval a 3. még csak el sem tudta találni. Pedig Himmelsen azért nem nagy mûvészet lõtávba kerülni.

jó neked, engem sajna kitudnak hozni a sodromból és jobb lesz ezt befejezni mert csak az egészségem megy rá..... max eladom az accomat aztán eliszom az árát 😛 szegény tanjaim 😞 XD
Én nem szoktam magamat felhergelni az idiótákon, meglepõdök milyen primitív emberek vannak, és néha szégyellem hogy ember vagyok meg mérgelõdök, de nem paprikázódik be a fejem és nem kerülök agyvérzés közeli állapotba 😄

mármint nem itt az sg fórumon hanem a gameben xD