World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem is szeret a drága 😉 gyere bébi nyomd... (ennyi élvezeted legyen b.zi) 😉 :*
xfire: kistekila
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ja, le vagy szavazva 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
-Ha nincs scout!
-Sok az arty mindenki félti a tankját és nem mozog, nem látsz semmit amire lõhetsz.
-Pálya végébõl nem lehet olyan találati arány mint egy normál tanknak.
-Gondolom tudod hogy az AP az nem HE hogy tök mindegy csak lõj a közelébe jó lesz az.
A témát szeretném lezárni mert nincs kedvem rombolni a közösséget itt fórumon pár ember miatt mert leírtam a véleményem. A fórum ha jól tudom erre van, a demokrácia meg él és virúl. <#kacsint>#kacsint>
Ennek semmi értelme.
2percig írom,pingelek,h def the cap tanks és semmi.....1et kilõttem 3at sebeztem...tök jó.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Aztán 1x véletlen írtam Lammaernak,mire kiderült,h 1 jó részét õ írta..(Jót nevettünk amikor pont neki írtam,h milyen faxa a FAQ és le a kalappal aki csinálta😊
Végén mikor tuti a loose, csak annyit szoktam írni h good job mr general v colonel, u n ur tactic were fantastic plz spread ur ideas.
Amit én írtam 1 lehetséges opció(nem olvasta csak azt,h támadás,azt nem,h védekezz)olyannyira,h velem történt.
Én spec anno a 7.4es patch után 3nappal abbahagytam kb 2hétre,mert beleuntam,h a csata elsõ 3-4perce arról szólt,h írtam mit kéne csinálni,hova kéne menni,stb.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Erre egy PZIV-es barom el kezdi írni, hogy noob vagyok, meg hogy támadjon mindenki, meg hogy a campelés egyenlõ a halállal stb. Lerohant a templom mellett és szerintem lövés nélkül meghalt.
Hálistennek a csapat nem követte és nyertünk.
Nem igazán értem az ilyen öngyilkosjelöltek mit élveznek a játékban.
Ma is volt egy jo kis csatam, ahol szintiszta idiotakkal jatszottam es szinte egyedul lottem ki az ellen fel csapatat es meg ugy sem tudtunk nyerni.
Konkretan a vesztes meccsen csinaltam 1252 XP-t es 53314 kreditet es semmit nem ert az egesz.
Folyamatosan mozogj.
Maradj arty által belõhetetlen helyen.
Védd a saját artykat.
Spottold az enemy artykat.
Mindezt persze egyszerre.
Nem tudom, hogy egy bemutató/oktató pálya/csata, ahol ezeket az alap dolgokat végig kellene csinálnia - és a miértjét is megmutatnák neki - , mielõtt elkezdhetne játszani az egyén, javítana-e a játékosállomány minõségén.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem, szerintem csak úgy gondolták , lerohannak kilõnek mindenkit és hurrá. Ja csak nem jött be.
Különben is, mi ezt nem érthetjük meg soha sem, mert ez az "életérzés" csak a "kiválasztottaknak" adatik meg. 😄
Sz'al: ha a "tudatlanok" elõl menekülnék a magasabb tier-ek irányába, akkor ott sem lennék biztonságban tõlük, így, csak ezért nem érdemes feljebb lépni. 😊
Ismerõs...de anno azt hittem,csak beképzelem magamnak,közben tényleg van ilyesmi😊Vagy mindketten képzelõdünk😊
Vagy megunom 1-2perc után és megyek és vége...Persze jön a fórumírás,vagy vhol levezetem az ideget.
Van aki azt szokta ilyenkor,h kilép..én nem szoktam,nem azért játszok(ha 5hp-m van akkor is lövök amíg tudok,ellenben azokkal akik ilyenkor már hátradõlnek,mondván Minek menjek?).Sztem te sem lépsz ki.
Szal talán a leggyorsabban túl kell lenni az ilyen csatán..
Ilyenkor én speciel megkeresek egy saját artyt beülök mögé/mellé és nézem a mozit. Mondjuk ez egy jpze100, kicsit macerásabb. Ha meg jön az ellen scoutja, vagy átengedem vagy nem az helyzet/kedv válogatja.
De egy ilyen csatában max meghalni lehet értelmetlenül, bármit is teszel. Volt olyan, hogy egy pálya (talán live oaks és vagy 7-9 arty per oldal) egyetlen tuti arty biztos fedezékében jól elbeszélgetem egy másik is-4 (én is abban voltam). Mi onnan ki nem mentünk, meg is mondtuk artyknak. Counterezék ki az ellen artyk 50% minimum akkor meg mozdulunk addig nem oldják meg maguk. Balfaszok voltak nem tették meg mi túléltük a csatát, még ha el is buktunk, Õk nem.
Sokan csak azért játszanak, mert szeretnének lövöldözni, egy kicsit - és milyen szépen mutat közben az új álcázófestés a gépükön... - és a legkisebb mértékben sincsenek "tekintettel" a statisztikájukat (is) építõkre.
Meg különben is, nem azért fizettek, hogy kiokítsák õket...
...
Hát, amíg stock a járgányom és még über béna a legénység is benne -> alacsony hatékonyság; addig a felsõ harmadba is bedobál az MM. Ha meg már ki van fejlesztve minden, akkor csak a legalja jut osztályrészül, az esetek 90%-ban -> alacsony hatékonyság.
Nagyon "jól" kitalálták ezt a "játékot": finoman tolva van a fejlesztési kényszer a játékos arcába, miközben a lehetõ legnagyobb akadályokat gördíti a játék ennek útjába. Ha belemegy ebbe a játékba, akkor rá kell ébrednie, hogy csak a pénzét akarják, hiszen a csúcson (és az oda vezetõ úton) - ahol már végre csúcsragadozhat, vége az örökös menekülésnek... elméletben - csak úgy tud/éri meg megmaradni.
(Érdekes még a járgányok besorolása is: pl. francia "könnyû" tank (a H-35 vonulat), amit egy tierrel följebbrõl sem nagyon tudok átütni a német panzerekkel... viszont ha én ülök benne... 😄)
Lassan belátom, hogy a legjobb farmtank a loltraltor (3,7 cm-s löveggel: ingyen lõszer és javítás is) és a legütõsebb az MS-1 (45mm-s ágyúval a tier II-III-ra is "veszélyes") - igaz, így soha nem lesz "statisztikám" (hiszen csak a "demo-val" játszok), amire verhetném az epéniszemet, de legalább "nyugis" meccseket vívhatok, a kellemetlen "mellékhatások" nélkül. 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hány ilyen csatám volt már...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Igen de a csapattársaidnak nem mindegy mennyire tudod Õket supportolni. Mert egy arty aki egy sebzést visz be egy csatában, az csak fölöslegesen vesz el egy értékes helyet a csapattól. Mivel ez akármennyire is szobanövényekkel teletömött játék, azért mégis csapat játék, és nem céllövölde.
Remélem az ellenfelet boldogítod, majd ha egy csatába kerülünk ezzel a mentalitással.
Mi itt a gond?
Ritkán rak be ilyen top-top csatákba vele, de múltkor 200m-rõl egy Obj. 704 + AMX 50/155 páros nem bírt vele. Egy E4 lõtt ki közelrõl 😞
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"-Élvezetes vele a játék mert odasóz és ha átüti akkor lehet borulni a röhögéstõl mit kapott."
Ezért fog minden artista a pokolban égni, évezredeken át, miközben az ördögök forró vasvillával abuzálják a feneküket 😊
" Még írták is milyen fun volt mikor T32 t egyhiteltem(pozitívum ha nem értenéd). "
Ezt kérdezzük meg a t32-tõl is szerintem, Õ lehet más véleményen lenne.
Magam részérõl, nem szeretem azt, ha itt valaki az artyzásra élvezkedik. Ahogy nem szeretem azt se ha a melegek felvonulgatnak.
Bunkó mód off
WoT: Nishizumi77
De továbbra is az ágyújával van a fõ probléma, felvinnék 246 köré a pent már jó lenne.
Majd persze mind meghalnak. Kill nélkül persze. Hatalmas fölénnyel levernek minket...és továbbra is szidnak ,hogy én vagyok a hülye.
Ennyi hülyét egy csapatba...
A többi tank nincs meg sajnos.
Nazarov77: na majd a következõ patchben 😊
Én már régóta nem mentem vele, de csak azért mert látom mennyi SPG van.
Kéne még:
KV-4 (fejlesztett tornyos)
T-62A
VK 4502A
Az Is-7-nél gyanús is volt hogy 295 ellen véd a frontja. T110E4 gameplay-t néztem és lazán átlövöldözte folyamatosan ott.
Az E-100 torony sémát nem akarod frissíteni? Most hogy kapott még 10mm-t, talán ellenáll a 268-as átlagátütésnek is.