World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Onnan tudom hogy ha én kaptam blow uppot, hogy alul írja ugye hogy sérült/tönkre ment modul.
Amíg nem látom hogy lõszer rekesz felrobbant XY lövésére, addig biztos nem blow up volt
I met God. She's black
https://wotinfo.hu
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A T25/2 még teljesen jó tank, a T28P-tõl szívás.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Soha nem lesz T110E4-em... Eddig "csak" a T25/2 és a Proto miatt féltem attól az ágtól. Erre most még jobban tönkreteszik a T30-at is, és lényegében az egész ág egy orbitális szivatássá válik a Hellcat után.
Mindezt az egy E4-ért, amit szintén le fognak nerfelni (talán kétszer is), mire én odáig elérnék.
I met God. She's black
WoT: Nishizumi77
Ami oda van írva szám, az ellen véd az adott rész (átütés). Ezekre még számolj rá 10-15%-ot és azzal már van esélyed sebezni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
In short, it will be up to 0.8.0 you next high-level machines:
Buff:
- IS-6
- Lorraine 40t
- AMX 50B
- E-100
- JagdPz E-100
And nerf:
- T30
- AMX50 Foch
- T110E3
- T110E4
- M48A1
Buffs and nerf will be on different scales. Where we are strong, where we are weak."
A lényeg érthetõ.
Így sajnos el kell viselnünk az ocsmány pofájukat.
#159670 😊
#159672 oké thx 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
T-44nél lassan esedékes lesz, már csak 3k xp kell a T-54hez.
gondoltam megyek még 1 utcsó kört az s-51-el hogy ne keljen hozzányúlni a szabad xp-hez, és nem csak pontszámban volt jó, hanem kaptam valami szovjetulio kitüntetést is 😊 Tudja vki hogy azt mire adta? a játékban nem találtam meg.
más: megvettem a T110 heavyt, és abba töltésgyorsító - függõleges stab. és venti a legjobb ugyi? 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azért az én is-eim oldalai 5 lövésenként ha elnyelnek egyet, ez meg az összeset szembõl, finom.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A Dawnguard DLC-t eredetiben nyomod? Még nem láttam sehol boltiatlan verziót belõle. Pedig keresem, elhiheted. 😄
Azért a klán is odavág ... FURIK. Bádogtalicska Bt. 😄
BF3: Atomiccore
Szépen le van írva a telepítés menete, nem igen lehet elrontani. Néhány küldetés bug elõfordult, de amúgy semmi vészes, tökéletesen mûködik a Fallout 3 része a dolognak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"