World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://wotinfo.hu
BF3: Atomiccore
Gondolom, látják, h a tankos szekcióban már nagy a WG elõnye, ezért megpróbálják beelõzni õket a levegõben.
Jó volna, ha nem csak beharangoznák 1-1 videóval (mint pl world of warplanes, world of battleships), s éveket kelljen várni, mire kézhet kapjuk!
BF3: Atomiccore
http://www.tenke.hu
Elolvastam a linkelt cikket, és utána a kommenteken jót derültem, fõleg ezen😄
"Az is elég vicces h felülnézetbõl látod a kidõlõ fákat a lövéseket" igen én is ezért hagytam abba az artyzást.GW Type E volt nekem de amint vissza rakták ezt a baromságot "tracer" adtam is el egy pár csata után.Eléggé felhúzott az hogy lövök egyet és már halott is vagyok anélkül hogy felderítettek volna."
Bárcsak mind így tenne😊 De azért eléggé sok effje lehet szegénynek😊
[HUN]Kami*, kiskami*
Aminél feltûnõen sok ammo rack sérülést tapasztalok az a T-44, szinte minden körben ellövik 1x ráadásul zömében szembõl.
WoT: Nishizumi77
Egyébként érdekes, hogy az 1%-nyi legjobb eredményekért jár a kitüntetés, de az nálad a játékosok nagy része 😊
It\'s a trap!!! :)
Szal a löwe legnagyobb hibáját basszák javítani.Mivel papír csiga,a MM-e igazán lehetne normális 12500 aranyért.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Csak tippbõl írtam a venti/stab/tölt.gyorsítót de,h wet ammo rack-et nem használtam az tuti.
Sajnos tegnap kb 1óra után szemet szúrt a jelenség...
I met God. She's black
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A kérdésem:Tegnap láttam jó pár csatát vele(kollégám ment vele)és kb 10/4 esetben jött az ammo rack,illetve 2x abból fel is robbant.
(Saját KT-val kb 6hónapja nem mentem.)
Szal te/ti hogy emlékeztek,anno is hajlamos volt az ammo rack-ra,vagy ez vmi"újítás"?
Ventivel,töltés gyorsítóval és stabilizátorral használtam.
Kéne rá a wet ammo rack,vagy csak tegnap pont olyanja volt a wot-nak?
4x lõtt, és nem találta el 1iket sem 30 méterrõl.
Defeat!
Map: Ensk 2012. augusztus 14. 10:45:30
KV-5 Experience received: 1 555
Credits received: 134 878
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Márpedig ha sokba kerül,nem lehetne ingyenes, vagyis ilyen mikrotranzakciós sem mint a Wot, meg hát a nyugati kiadók nem is szeretik ezt a fajta módszert.
Egy rakás pénzt beleölni, és nem biztos hogy sikerül lenyomni a konkurenciát?
Ez nekik nem buli.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Így van, a DLC-ket feltaláló nyugati kiadók ne beszéljenek pénzlehúzásról.
Ja, ha annyira szar a WoT, akkor miért nem állt rá valamelyik pénzes nagy nyugati cég egy hasonló játék kifejlesztésére? A WoT teljes két éve gyûjti az ügyfeleket, mi a fenére várnak?
A Blizzard meg a társai is sorban nyomják ki az agyonbutított szarjaikat, amiket csak a marketing ad el. A több tucat játék közül ami az elmúlt egy évben kijött, talán egy pár van amit érdemesnek találtam arra hogy játsszak vele, mert volt annyira eredeti.

Úgy néz ki, hogy készül a World of Warplanes konkurenciája. Képek/onformációk alapján elég meggyõzõ eddig. Hasonló színvonalon el tudnék képzelni egy 2.vh.-s tankos játékot is. Nem ártana a konkurencia, lehet kicsit össze kapnák magukat Ivánék is. Betara lehet jelentkezni, esetleg starter csomag vásárlásával be lehet kerülni.
War Thunder
Meg nem is ilyen marha nagyban akartam beszúrni.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ott ez lenne.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
EA vagy actiblizi csinalhatna ugyanilyet, csak jobbat. Vagy barmi jot. Egy uj ELIT-et csak MMOban, vagy egy online Freelancert. vagy egy normalis FPSt. Vagy barmit, ami masfel evre lekot. Utoljara ilyet is csak az azsiaiak tudtak. GW+AION.
Diablo2 es age of empires ota nem csinaltak jo jatekot a nyugati kiadok.😛
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A Nyugati kiadók inkább fogják be a pofájukat azok után, amit az elmúlt években mûveltek...
Tudom, noobretard vagyok 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer