World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk lehet battel nem szembõl kéne a heavyre támadni még akkor se ha jó az ágyúja😛
A szájba bszott kurva is-7 takarodjon a pöcsömbe. Már sorry de baszódjon meg. batman 60 méterrõl 5bõl 5 ször nem viszem át. Mikro nekem volt meg gond nélkül lõttek át forgatva, nem forgatva tök midnegy.
játékba meg milyen lapos ehhez képest xd
Amellett, hogy nem vagy képes visszaolvasni pár hozzászólásnyit a forrásért, még be is szólogatsz, mintha ettõl neked lenne igazad.
Nem én találtam ki, hogy buffolva lesz, de hidd el, ez sem engem, sem õket nem hatja meg a legkevésbé sem, hogy te mennyire tartod jogosnak vagy jogtalannak a Jagd E-100 buffolását.

a 128as nagyon jó ágyú! Az e-100sé szar valóban arany nélkül. Amúgy hiába a kisebb pen 128asnál jobba mint az s-70. Az s-70 sztem a tier10 D25-T-je.
Egy tier 8-as TD-t pedig egy lövésbõl szed ki, de ettõl függetlenül igenis ráfér a buff.

Neked helybõl van ennyi eszed ,vagy nekifutásból,de ne zavartasd magad...
Ez a szar két lövésbõl lerendez egy IS-7-est,és még ezt akarják buffolni???Hát ezek nem normálisak.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

IS-7el csak 10-15 kört mentem teszt szerón de ott nagyon masszívnak éreztem. Amúgy ha szar az IS-7 ágyúja akkor a 128as milyen kategória? 😄

Amúgy szerintem buffolásnál szokásos dolgokat fogják babrálni: rof, célzásidõ, menet közbeni pontosság, esetleg +hp stb stb

WoT: Nishizumi77

jó de az ágyúja egy rakás szar, és ha döntöd akkor átlövik a duplán döntött részt, ha nem akkor az alját, valamit kell vele csinálni, én konkrétan nem szeretem az IS-7et. IS-4-t jobban tartom sokkal!
Gondolkodtam rajta, hogy bekúrom a fórumukba, csak nincs kedvem bannoltatni magam. 😊

Megelõzlek, Mausnak a tornyát szembõl át lehet ütni T10es ágyúkkal.

Dehogy nem, mondj 1 heavyt aminek jobban véd a frontja szembõl.

azért annyira nem jó az
Pont a leglényegesebb része jó csak 😄
Modern tankoknak is ez a koncepciója, szembõl legyen masszív, az oldal meg hátsó rész nem lényeg.

jó lenne, annak a tanknak a frontja jó csak
Megcsinálják hogy alul se lehessen átlõni mákkal.

Azért az nagyon nem mindegy, hogy valaminek 240 vagy 560 az átlag sebzése 😊

Különben sem a páncélja miatt akarom megvenni. Azt, hogy szembõl átlövik, sajnos már meg kellett szoknom sok mindennél. Az pedig, hogy gyenge az oldala, kb mindenrõl elmondható a T95 és 1-2 orosz heavy kivételével.

A legénység és modul sérülési hajlam mondjuk nekem is feltûnt. De az ágyúja nagyon jó, és számomra meglepõ módon jól lehet vele hulldownozni is. Viszonylag jó RoF, és ami a legfontosabb: nagyon tetszik 😊
Ez már csak ilyen szubjektív dolog, de egy játékban azért az ilyen gyarló élvezetek keresése sem elhanyagolható szempont 😊

Szerintem az E-100-at annyira nem kell sajnálni. 😊

Orosz fórumról/szerverrõl van. A menete meg: batmobile 155-ok scoutoltak a többinek, meg td üzemmódban elintézék a maradékot... szvsz😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Sippie
de jó ez. Egyedül a platoonos tankok szívták meg. A többiek meg szórakoztassák csak egymást.
pointer4
Remélem csak PS.
Érdekelne ennek a csatának a menete, nincs replay?

D'oH

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Lassan meglesz a 15 vs 15 is...😄

Én azt mondom, nem baj ha ilyen sok artys csaták vannak és az átlag csatákban is van 6-6 oldalanként. Elõbb vagy utóbb akkora felháborodás lesz emiatt, hogy a wg sem tud mit csinálni és kénytelenek lesznek tenni ellene.... addig meg gyors tankokkal ki lehet húzni.

Master91
Atya úristen!!!!
PROBLEM?

Én tesztszerón próbáltam a prémes JT-t, hát valami borzalom. Elvileg ugyanaz mint a sima JT csak rosszabbul gyorsul és más az ágyú. Ez alapján a JT szörnyû. Mindenki elöl-alul (lower hull) lövi, ahol gond nélkül lehet sebezni 180-as pennel is(sokra mész a 250-es frontal), egyben ott a váltómû is, úgyhogy minden oda bekapott lövés motorsérülést is okoz. Oldalról papírvékony, oda kapott találatkor emberek és lõszer gyakran károsodik. Rejtözködni nem tud.

Szerintem el kell felejteni az összes német tankot a játékban. A sok fejlesztést, csiszolgatást valahogy mindig õk szívják meg.

Pedig sebezhetett annyit. Az átlaga a 400, de ez úgy jön ki, hogy 300-500-as tartományban tud sebezni.

lehet, hogy igazad van, amúgy meg a párduc 2-t minden átlövi 😄

Most jött az infó hivatalos forrásból, hogy buffolni fogják a Jagd E-100-at, de ne zavartasd magad...

Solten
Az erdekes, optimalis esetben 400-at sebez max (ennyit tud az agyu). Gondolom tobben lottek rad egyszerre.

Saor Alba

Buffolni?Inkább nerfelni de nagyon.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Tono34
Ezt a képet kell serbnek elküldeni 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

engem elkapott valami amx 50 nem tudom milyen nehéz harckocsi (10es szintû) és a damage panel szerint 490 körül sebzett rám (Panther 2-vel voltam)

Solten

Saor Alba

Le merném fogadni hogy a Patton menet közbeni pontosságát fogják alaposan lerontani. A jenki TD-k is valami pontosság, vagy reload nerfet fognak kapni szerintem.
Viszont érdekes lesz a Jagdpanzer buff, remélem nem valami 10mm plusz páncéllal fogják kiszúrni a szemünket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mutasd már meg nekem melyik francia tank sebez 500at? Egyedül a Foch 155 képes nagyot sebezni, a többivel örülök ha 400at sebzek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Azert vicces hogy ezek a retardaltak a ruszki kancsok win ratioja alapjan buffolgatjak/nerfelgetik a tankokat... <#rolleyes>

Saor Alba

..az a nemet agyuk atutese mellett igen vicces lenne..
ezeket a köcsög francia tankokat kellene inkább gyöngíteni, hogy ne 5-öt lõjjön és pláne ne 500-at sebezzen!!!! :@@@@@@@@@@

Solten
Nalam is tesztszeron mindent felfogott a spaced cucc, kirohogte a T30-at 50 meterrol.

Saor Alba

..gondolom buff lesz. azert nem ertem. illetve a nerfet sem ertenem igazabol.
Tuti, hogy az átütését fogják növelni. Bármibe le merem fogadni. És kb eddig tartott a német fanok öröme a +10-20 mm toronypáncél buffjaikkal 😄

az e100at meg ertem.. a maust is ertenem de az nem kap semmit. az amx-et ertem szinten.. sot a nerfeket is megertem es jogosnak tartom. de az is7en megis mit?? minek??
Eagle16
Változtatnak az Is-7-esen, de még nem tudni hogy mit.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Utolsó reménységem a JT TD-k terén 😊

Legutóbbi teszt szerveren kipróbáltam, és nekem bejött. 1-2 napon belül meg is lesz, és körülbelül pont sikerülni fog fullosra fejleszteni napi duplákkal a 8.0-ig, amikortól választhatok majd a játékmódok közül. Onnantól szigorúan csakis normál csata, és jöhet a tömény élvezet.

Addigra buffolják a Jagd E-100-at is, és majd eldöntöm, hogy érdemes-e tovább mennem.

Solten
Dehogy papir, a 80-as frontjaval... <#alien> Mondjuk ha beforgatod a csodaval hataros modon neha pattan is valami. A 90 mm DCA 45 jo agyu, ketsegtelen. Valamiert joval pontosabban mukodik nalam ezen a tankon mint az ARL-on.

Saor Alba

???
Eagle16
Meg még van egy ilyen is.

Dear Storm, I understand you right, that IS-7 0.8.0-balance changes are planned?

Right.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius