World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én találtam ki, hogy buffolva lesz, de hidd el, ez sem engem, sem õket nem hatja meg a legkevésbé sem, hogy te mennyire tartod jogosnak vagy jogtalannak a Jagd E-100 buffolását.
Ez a szar két lövésbõl lerendez egy IS-7-est,és még ezt akarják buffolni???Hát ezek nem normálisak.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy szerintem buffolásnál szokásos dolgokat fogják babrálni: rof, célzásidõ, menet közbeni pontosság, esetleg +hp stb stb
WoT: Nishizumi77
Modern tankoknak is ez a koncepciója, szembõl legyen masszív, az oldal meg hátsó rész nem lényeg.
Különben sem a páncélja miatt akarom megvenni. Azt, hogy szembõl átlövik, sajnos már meg kellett szoknom sok mindennél. Az pedig, hogy gyenge az oldala, kb mindenrõl elmondható a T95 és 1-2 orosz heavy kivételével.
A legénység és modul sérülési hajlam mondjuk nekem is feltûnt. De az ágyúja nagyon jó, és számomra meglepõ módon jól lehet vele hulldownozni is. Viszonylag jó RoF, és ami a legfontosabb: nagyon tetszik 😊
Ez már csak ilyen szubjektív dolog, de egy játékban azért az ilyen gyarló élvezetek keresése sem elhanyagolható szempont 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Én azt mondom, nem baj ha ilyen sok artys csaták vannak és az átlag csatákban is van 6-6 oldalanként. Elõbb vagy utóbb akkora felháborodás lesz emiatt, hogy a wg sem tud mit csinálni és kénytelenek lesznek tenni ellene.... addig meg gyors tankokkal ki lehet húzni.

Szerintem el kell felejteni az összes német tankot a játékban. A sok fejlesztést, csiszolgatást valahogy mindig õk szívják meg.
Saor Alba
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont érdekes lesz a Jagdpanzer buff, remélem nem valami 10mm plusz páncéllal fogják kiszúrni a szemünket.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
Saor Alba
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Legutóbbi teszt szerveren kipróbáltam, és nekem bejött. 1-2 napon belül meg is lesz, és körülbelül pont sikerülni fog fullosra fejleszteni napi duplákkal a 8.0-ig, amikortól választhatok majd a játékmódok közül. Onnantól szigorúan csakis normál csata, és jöhet a tömény élvezet.
Addigra buffolják a Jagd E-100-at is, és majd eldöntöm, hogy érdemes-e tovább mennem.
Saor Alba