World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felavatva, béta óta az elsõ köröm T-54el:

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 14. 18:03:34
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 2 516 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 364
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "III. osztály"

WoT: Nishizumi77

Ahhoz képest,hogy 100%-os a megelõzõ karbantartásom 2 meccsen is felgyújtottak és mindegyiken 2x a T30-amat.elõtte nem volt ilyen érdekes...

tenkenorman
és akkor a gyenge front páncéljáról nem is beszéltünk, ezért is feles a repesz. inkább akkor a pontosságra gyúrj...

http://www.tenke.hu

persze mert papír😊 nem könnyû a tier 10es tédék élete
Ja és el is felejtettem, hogy minden arty ám vadászik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hát akkor bele kell nyugodnom, hogy ez a gép a garázsban fog porosodni.
Hihetetlen csalódás az elõdjéhez képest.
100%os legénységgel alig találom el az ellent, ha eltalálom, folyton pattogok, mivel nem sikerül eltalálni a Weak-pontot. Olyan mintha nem is lenne majdnem 300as átütése.
Az meg, hogy folyton ammo racket kap, és majd 80 másodperc lesz a töltési ideje kicsit szar érzés.

Ám köszi a válaszokat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sziasztok!T44-re érdemes feltenni a 122mm-es löveget vagy a 100mm LB1 jobb?
Toby0501
Ne mondj ilyeneket! Még a végén kihal az internet!<#csodalk>

Splash és átütés ellen nem ér semmit. Szerintem csak ballaszt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

T-54 kipipálva, következõ feladat 3,9 milla credit összegyûjtése az E-50Mhez.

kipróbálhatod,de ígyis úgyis megkapod majd az ezres sebzéseket az artiktól😊 az enyimen szellõzés+álca+célzásgyorsító van 100 százalékos álcájú legénységgel,de igyis ugyanúgy felspottolnak mint a szart😊
Végre!
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: T-54. Elköltött XP: 154 561. Elköltött szabad XP: 5 539.

Amúgy T-44 nagyon jó volt. Ha belegondolok hogy bétában a top lövege az IDIOT 100mmes volt és azzal grindeltem ki a T-54et...JUJJJ

Azon filózok, hogy rakok a foch 155-re +15% repesz páncélt.
Szerintetek megéri?

Ez egy normál csata volt.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Igaz... csak annyira durva látni, hogy testet ölt a rémálom, hogy próbálok belekapaszkodni minden utolsó fûszálba 😄

Gyakorlóban nem hinném, hogy lennének platoonok.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Szembõl T5-ös heviknek nem sokat árt. A nagy HE-nerf óta meghökkentõ dolgok tudják túlélni, a szórását is szétbarmolták szerintem.

Sejtem milyen buli lehet.😊Inkább kihagyom.😊Én a seggemen akarok ülni.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Erlenbergen védekezésnél hova a tökömbe érdemes menni ahol nem szednek ki 2 perc alatt? Próbáltam a falut a zászló elõtt, bal oldalt a kastély elõtti dombokat, meg a másik oldalon is a dombon lévõ házak között, de sehol se tudtam csinálni semmit érdemlegeset.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ja, akkor ne 😄
Én kevesebb XPre emlékszek, mert azt tudom magamról hogy biztos nem vettem volna meg ha többe került volna mint a kövi tank. Akkor egyértelmûen fölös, haladj tovább.

Ez a kép nagy sláger ma 😊
Amúgy nem ismerem a ciril betûket, de ez tuti, hogy nem csak gyakorló csata? Ennyire durva leosztást még ebbõl az MM-bõl is nehezemre esik kinézni.

I.C.ram
De több XP mint a köv tank 😊 De ha tényleg akkora fun, akkor lehet kifejlesztem 😊 Mondjuk sok hasznát nem fogom venni késõbb, mert egyik forgótornyosra se lehet felrakni, márpedig azon az ágon megyek tovább.
Gottfried
most látom hogy már volt 😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Igazából nem muszáj de anno mikor kijött akkor megvettem rá, és voltak jó pillanatok, pl T1et kilõni 1 lövéssel oldalról 60%ról.

Gottfried
A jövõ:

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

De azon belül hová? Tényleg bedobom SerB-nek, kíváncsi vagyok a reakciójára. Túlélem, ha bannolják a másod acc-ot.

Naná! T3ban az nagyon brutál.

Ki lehet hagyni, 57mm jó minden ellen, ha tudod hova kell lõni.

I.C.ram
T82-re (USA t3 TD) érdemes kifejleszteni a 105 howitzert?
Ha felnézek általába látom és elolvasom egy nap hsz eit akkor full aktív egy jópár emberke egész nap. Ez az igazság. Puffogtok meg ráeröltetitek mindenkire a véleményeteket mikor nem is akarja mert csak nektek lehet igazatok. Engem is olyan miatt baszogatnak mert játszok egy tankal ami mellesleg benne van a játékban és az használhatja aki akarja. Ez minõsíti ezt a bagázst. Az meg hogy bemásoljak egy statot sehol nincs tiltva hogy nem lehet mert ennek a játéknak a topicja. Felnõtt harmincas éveikbe járó emberkék cseszegetnek másokat egy játék miatt, szellemi szint felnõtt korra megvan.
Akkor te sem jössz a buliba? Pedig jól éreznéd magad😊...

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: E-50. Elköltött XP: 161 701. Elköltött szabad XP: 89.

végre ez is megvan!

És te mirõl vagy híres? Hogy 2-3 naponta feltolsz ide valami arty-s képet vagy replayt, hogy készakarva provokáld vele a többséget?

Ahhoz képest, hogy milyen véleménnyel vagy errõl a fórumról, mégis meglehetõsen gyakran teszed itt tiszteletedet a magad efféle, mérsékelten konstruktív hozzászólásaival...

Fene tudja. Talán a players suggestions alá. 😄

Nem fogok.😊Õk egy homi pár.

E-100 TD-nek kell kis fordulékonysági buff, megg lõjön egyenesen kevesebb nulla sebzéssel és jó lesz.

Adj egy linket, hogy hová, én bedobom a mellékaccommal.

Nyugi Haflac, ez a fórum errõl híres hogy ha nem nyalsz segget meg vallod azt amit kb itt az 8-10 emberke aki napi szinten reggeltõl estig itt rohad akkor nem fogadnak be.Ne süllyedj a szintjükre. <#hamm>
Ja, és vagyok az apád! Problem? <#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ti egy pár vagytok? 😊

Ó, köszönöm szépen a megerõsítést 😊

Látom továbbra is folytatod a problémáid kivetítését a konstruktív diskurálás helyett. Sajnálom, itt már komolyabb segítségre van szükség 😊

az úgy nem is lenne op

VanDaal normális hangnemben szólt hozzád, Te voltál a paraszt. Ha nem bírsz normálisan kommunikálni, akkor menjél innen 😉.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Cimbora.Attól,hogy nem szexelsz és a maradék eszed is elmegy, arról én nem tehetek.
Kérdeztem valamit.Leírtam a véleményemet,erre te itt osztod az észt.
Nyugodj meg,lazíts.
Béke van!

persze😄 és akkor csak olyan csata lenne hogy e-100 vs e-100 xd élmény lenne számodra is gondolom😛 😄
buffolják is minden részét 😊 + 500 hp + 100 pen + 20km/h töltés idõt felére jah majd el felejtettem 1200 sebzés helyett 1700 a rejtõzködése ezek után maradhat és végre lenne egy kiváló TD m
szar winrate
Szembe jött egy tettû bokorból a tetû kanyarban a tetû cliffen miutána kikúrt 6 arty szétbazsta a fél csapatunkat....
Nekem az obj 704 a legnagyobb td-m per pillanat,hát arra is ráférne ezek után egy kis, vagy nem is annyira kis buff.Egyébként mi miatt javítanak a jagdpz-100-on?