World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 14. 18:03:34
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 2 516 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 364
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "III. osztály"
WoT: Nishizumi77
http://www.tenke.hu
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Hihetetlen csalódás az elõdjéhez képest.
100%os legénységgel alig találom el az ellent, ha eltalálom, folyton pattogok, mivel nem sikerül eltalálni a Weak-pontot. Olyan mintha nem is lenne majdnem 300as átütése.
Az meg, hogy folyton ammo racket kap, és majd 80 másodperc lesz a töltési ideje kicsit szar érzés.
Ám köszi a válaszokat.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: T-54. Elköltött XP: 154 561. Elköltött szabad XP: 5 539.
Amúgy T-44 nagyon jó volt. Ha belegondolok hogy bétában a top lövege az IDIOT 100mmes volt és azzal grindeltem ki a T-54et...JUJJJ
Szerintetek megéri?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Én kevesebb XPre emlékszek, mert azt tudom magamról hogy biztos nem vettem volna meg ha többe került volna mint a kövi tank. Akkor egyértelmûen fölös, haladj tovább.
Amúgy nem ismerem a ciril betûket, de ez tuti, hogy nem csak gyakorló csata? Ennyire durva leosztást még ebbõl az MM-bõl is nehezemre esik kinézni.
A következõ tank kifejlesztve: E-50. Elköltött XP: 161 701. Elköltött szabad XP: 89.
végre ez is megvan!
Ahhoz képest, hogy milyen véleménnyel vagy errõl a fórumról, mégis meglehetõsen gyakran teszed itt tiszteletedet a magad efféle, mérsékelten konstruktív hozzászólásaival...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kérdeztem valamit.Leírtam a véleményemet,erre te itt osztod az észt.
Nyugodj meg,lazíts.
Béke van!