World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen jót röhögtem:
erlenberg, assault.
A támadók Is8-a a kezdõkör mögött 1 bokorban kempelt (utolsókén, full hp-n).
Beírom közösbe: omg Is8
Erre válaszol: I"m AFK.
Fuckin noob team, no support.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Megoldas: Kozepes szazad!

Teljessen igazad van es ezt mindenki tisztan latja is.
KV minusz 107, SU85 minusz 107, Pz4 minusz L70.
Vegyel prem tank, vegyel premet. Erre megy ki minden.

Nekem mar egy ideje farm tankom a "kozepes". Sok szazad 90%-ba
me'g kezdo jatekosokkal konnyu kredit lehetoseg. Emellet
jo buli, csapatepito is szerintem es jo statisztika javitas.

Illetve ott a Bajnok szazad. Ami talan me'gjobb, de sajnos en es
a csapatom nincs olyan szinten, hogy eredmenyesek legyunk benne.
Igy marad a kozepes. Megfeloen osszallitott teammel minden 10-15.
csatara jut kb egy bukta.

Megfelelo csapat meg, hogy mindenki TS3 feljon. 3arty
(lehetoleg grille), 2db futo (m18 preferalom) es 6 vas (ami altba
KV-1S szokott lenni, de ugyvan M6, SU-100 is odafer vagy egy
ugyes T50 aki nem hal meg az elso par percbe.)
DasIsFuck
na mond mi a hátránya a kv1-nek mondjuk egy pz3/4-el szembe?

lassú torony forgás?
hát nagyon limitált helyen ki lehet használni amúgy nem jellemzõ...
cserébe sokszor még oldalról is problémás sebezni azzal az ágyúval..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tono34
Purchased:
'T110E5' purchased successfully. You have spent credits: 6 100 000.

Bár az elsõ csata nem igazán sikerült vele, bár 3 kill összejött:

1 is4, + 2 T8

Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. augusztus 15. 13:42:06
Vehicle: T110E5
Experience received: 544
Credits received: 34 876
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter

1 napos prémnek hála full T34 nap van, osztja is a kreditet rendesen:

Victory!
Battle: Ensk 2012. augusztus 15. 14:21:55
Vehicle: T34
Experience received: 1 765
Credits received: 123 664
Battle Achievements: Sniper

ictory!
Battle: Redshire 2012. augusztus 15. 14:01:50
Vehicle: T34
Experience received: 1 230
Credits received: 83 452 (gyõztes körnél ennél kevesebb nem nagyon van)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez így azért nem teljesen igaz, mert mégiscsak egy medrõl beszélünk, aminek szerintem nem is dolga szembõl heavyket lövöldözgetni. Várjuk ki a végét.

Biztos van/lesz egy-két gép, ami tierjében kiemelkedõ páncélozottságú, pl. KV1, viszont van neki hátránya is bõven. Szerintem ellensúlyozva lesz a pz4 valamiképpen. Idõvel rendbeteszik a gépeket, csak a németeket lassabban. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Solten
Mindent elsopro lemming tamadassal osszezavartuk az ellenfelet:

Saor Alba

DasIsFuck
t6-on nem nagyon visz semmit szembõl, de kv1-et se nagyon..
messzirõl meg el is felejtheted a dolgot.

Solten
(reggeli standart csata)

Saor Alba

DasIsFuck
történelmileg pontatlan...majd remélem ennél is jön a méret növelés mert eggyételmû h ez jóval magasabb volt mint amilyen játékba...

ja hogy az csak német tankoknál számít...

legjobb mikor jött az E széria modnogatták bõszen, hogy igen mert itt már hátul van a váltó és történelmileg pontos...
aztán valahogy mégis megvilágosultak és rájöttek, hogy hát az nem fért volna bele oda ezért elõre került...

kérdés van e még lejjebb ettõl a szintõl a wg-nél...persze hogy van majd jön a jpz100 buff 5% acc növekedés +100 hp és 1.1+ reload time...
ez a tippem..

Én bízom benne, hogy használható marad a pz4. Végeredményben a KV1 és a SU85 is a normál fegyverzetét kapta vissza, ha így nézzük akkor nem nerf, csak kiigazítás történt. (most nem vizsgálnám pénztárca jellegû háttérdolgokat)

A Schmalturmmal amúgy is randa volt a járgány, legalább visszanyeri eredeti formáját. Ráadásul sokkal közelebb lesz a történelmi megfelelõjéhez. Az L48-as ágyú végeredményben nem volt rossz fegyver, vitt mindent, amivel találkozhatott a gép. A játékban meg tier 5-6-ban megintcsak vinni fog szinte mindent.

Reményeim szerint javítani fognak vagy a menettulajdonságokon, vagy a páncélján, hogy jobban hasonlítson medre vagy heavyre. És máris jó gép lesz.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

A testét eddig is jó eséllyel átlõtték az azonos vagy magasabb szintû tankok. Viszont eddig kevesebb ilyennel találkozott, és több volt az easy frag.
Viszont a tornyát régebben pattogósabbnak éreztem, és az M103 ritkábban pattant az ellenfeleirõl, mint mostanában...

Tegnap cikk. Holnap jubilálunk.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az a vicces, hogy gyorsabban tölt újra mint, hogy a célkereszt összeszûkülne.

Kipróbáltam az 57 milist a KV-1-en...jelmondat ez lett: "who needs premium rounds when you got SWAG"

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Köbö egy med védettségû heavynek tûnik nekem.

"Petõfi Sándor" szégyen ,hogy elírtam..

Így van de már Petõf is megírta, hogy: Jegyezd vele az égre. Örök tanúságúl: Habár fölûl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!

No, de ha egy Bugatti megvétele függ attól, akkor lesz az 5k is - sebzés nélküli elhalálozással most is annyi a max. <#ravasz1>
Azután, ha ki fogja mutatni egy belsõ felmérés, hogy a tier IV "megreformálásával" újabb Bugatti állhat a garázsba, akkor nem fog habozni a vodkavedelõ bagázs azt is megkurtítani, és így tovább, és így tovább...

Ha a kapzsiság elkapja a humanoidot, akkor a környezetét és saját magát is a vesztébe viszi.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ha annyira eldurvulna a helyzet, hogy már 10-15k pluszt se fog hozni T5 bármelyik tankja (amit én kétlek) akkor lejebb megyek egy tiert. Nekem személy szerint úgy sincsenek nagyratörõ vágyaim ebben a játékban egyedül annyi, hogy amit magam elé kitûzök célt azt mindig teljesítsem.

A credit-nerf/"reballance" miatt mennyire elterjednek mostanság a TD-k, a maguk +1-2 tier-es ágyújukkal: ezekkel lehet már csak annyi sebzést bevinni, hogy még elfogadható összeg/pozitív mérleg jöjjön ki a kör végére. Lassan halálra van ítélve a közepes harckocsi, ha így folytatják a megnyírbálását - prémmel, apuci/anyuci bankkártyájával ez nyilván nem gond, csak eddig lehetett olcsóbban is jól - és jót - játszani.

Nem hinném, hogy a WG-nak értékelhetõ szinten emelkedik a bevétele ettõl. Részemrõl inkább arra voksolnék, hogy az ingyenélõk ledarálásával, akik azért számosságukkal nagy lökést adtak a játéknak (pl. nincs több perces várakozás a csatákra), egyre inkább feledésbe fog merülni a játék, ahogy egyre többen hagyják abba az egyre nyilvánvalóbb, az egyén pénztárcájában egyre gátlástalanabbul kotorászó menedzsment(értsd: rablólovagok, a szó negatív értelmében) miatt.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Brofist kurwa 😄

XD hát ez kész..

Egy kis lengyel nyelvlecke 😊 😊

Link

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

akkor ajánlom, ahogy már sokszor a t49 - s35ca párost, ezekkel gyerekjáték a 20k feletti hozam (még).

Na ezt a lehetõséget máris hihetõbbnek látom 😊

szabii98
asszem sehol nem mondtam, hogy annyit kellene hoznia, hanem hogy annyit hozott 😉 én is meg vagyok elégedve azzal, hogy a su-85 20 körül hoz.. de azért a tudat, hogy már nehezebb elérni azt a 20k-t, rossz látva a régi 'szép' idõket

I met God. She's black

Ha neked a farm a 30k pluszt jelenti csatánként akkor tényleg sajnállak. Én megelégszek azzal is ha csak 18-20k pluszt hoz, valahogy nekem az is elég.

Megharagítottad a szellemeket, nem áldoztál kakast éjfélkor.

Illetve marad még az, hogy elfelejtettem, hogy kell játszani. De azt is furcsálnám, hogy ilyen hirtelen, és csak egy tankkal. Mert pillanatnyilag mással nem okoz problémát a statom tartása.

Pedig ilyen mértékû stat romlás mellett nem csak bebeszélem magamnak a dolgot.

Az ágyúja sem olyan nálam, mint volt. Pár napja 4 lövésbõl nem tudtam sebezni egy mozdulatlan Type-ot, ami kb 200 méterre volt. És folyamatosan lövöm a criticalokat a scoutokba is. A sebzõ lövéseim pedig rendszeresen 3-assal kezdõdõ sebzést visznek csak be. A német tankok tornyára pedig mostanában képtelen vagyok sebzõ lövést bevinni. Legyen szó akár csak egy VK A-ról...

Ehhez még hozzájönnek ezek a debil új játékmódok, a rengeteg arty és a tier10 TD-k. És el is jutottunk odáig, hogy már szinte nincs is olyan terep, ahol azt tudnám vele játszani, mint régebben.

szabii98
Nyilván nem fog 30k-t hozni. Régen a PZ4-KV kombó ugyanúgy hozott...
SU-85 számomra már nulla, a papír páncélja mellé jó volt a bitang löveg, de már nincs, így csak úgy lehet vele játszani véleményem szerint, ahogyan én nem szeretek : kempelni 15 percig rejtve, bízva abban hogy lesz 1500 sebzés

I met God. She's black

DasIsFuck
kv-val meg su85-el miért nem lehet farmolni?
komolyan a kv-nak magasabb az alfája,töb penje mint a pz4-esnnek+jobb a credit szorzója is.
ha a pz4-el eddig tudtál akkor a szétszedett kv-val értelemszerûen jobban lehet.

DasIsFuck
a német tankok esetébe tényleg csak dísz, de orosz gépek,acmsi gépeken azért mûködik a páncél.

szabii98
Na hát akkor mindenki prém tankra van ítélve. Elintézték a KV-t(szétszedés) , a shermit(HE sux régebbrõl), a su-85t(-107mm gun) és most a pz4et is. Tehát farmolni lehetetlen lesz, vegyen mindenki löwét meg t34et!

I met God. She's black

DasIsFuck
a bizalom egy jó dolog egy szintig..de mivel láttuk és tudjuk a wg hozzáálását így ez csak naívság.

én úgy vagyok ezzel mint pl az nfs-ekkel..tök jó bizni h majd jó lesz csak felesleges, mert úgyse lesz jó....és általába ez be szokott vállni, itt miért ne vállna ez be?

elveszik az eggyetlen dolgot tõle ami miatt van értelme..innetõl kezdve felõlem kaphat akármilyen tornyot(úgyse fog olyat kapni ami olyan jó lenne).
semmi más erénye nincs a tanknak...és ne kapjon sebesség meg fordulási buffot mert arra ott van a pz3/4...

lesz 2 ugyan arra való tank..felesleges...
csinálnak egy t5-ös értelmetlenségi problémát..t6-on tele van a német tree az olyan tankokkal t9-en is van 1 de még t10-en is.
msot lesz t5-ön is...

A Pz 35/38 (t)-t TD-ként, szigorúan 100%-s legénységgel használva lehet némi sikerélményt összeszedni (a ROF így lesz elegendõ); kérdés: kinek van ehhez türelme! Tény és való, hogy egy "igazi" könnyû páncélosként lópikulát nem érnek - ezt szívja meg nagyon a Pz 38na: MM besorolása a VIII-sok közé is berakja. 😞

A Pz IV = Pz III/IV lesz L\70 nélkül, de annak manõverezõképessége nélkül. A T-34-snek legalább elfogadható mozgékonysága is van - ezt kompenzálták a löveggel a németen: evidens, hogy sniper-kedtek vele az egyének, ha egyszer mozogni nem tud.

Az egész lényege: a WG pénzhajhász/Bugatti-gyûjtõ irányba tolja el az egész játékot. Idáig lehetett "ingyen" tier VII-VIII-s géped is, mert viszonylag elfogadható módon tudtad a veszteségeit tier V-l fedezni. A tier V farmtank jellegének megszûnésével/gyengítésével már csak a kevesebbet keresõ, alacsonyabb besorolású gépek maradnak - a következõ ilyen "hadjáratig".

..a pancel ebben a jatekban disz. az agyu viszont nagy kerdes. a pz3/4nek 106os az atutese csupan. ahogy nezem a leggyengebb a tierben. ha ez igy marad a pz4en majd, hiba lesz nagyobb alfa sebzes, teljesen hulla lesz, evvel a mozgekonysaggal.
Nekem meg elkezdte újabban ontani a Steel Wall-okat. Semmi változást nem vettem észre, sok az SPG.

Ehh, na akkor még egyszer. Nem kéne jó elõre temetni a tankot, mert nem tudjuk mit fog kapni, amellett hogy ténylegesen mit vesznek el. Simán el tudom képzelni, hogy kap egy über spaced aromoros tornyot, aztán olyan lesz a viszony a Pz III/IV és a Pz IV között, mint amcsiknál t6-ban a két Sherman között. Lehet a 105-ös howitzer is megmarad neki, ami meg a PzIII/IV-en nincs.

DasIsFuck
de minek egy t34-es pz4?
arra ott a pz3/4...oroszoknak van heavyjük a néemtekenk nicns..cserébe 2 mediumuk..
eddig volt köztük használhatósági különbség mostantól nem lesz..
vagyis semmi értelme nem lesz..farmolni sem mert arra kevés lesz az alfája..

A 7.4-ben hivatalosan csökkentették a RoF-ját és a mozgékonyságát. A 7.5-tõl kezdve pedig az új MM és a megszaporodott tier10 állomány miatt folyamatason közép vagy alsó mezõnybe kerül...

De szerintem lehetett valami rejtett nerf is, mert 5%-ot romlott a gyõzelmi arányom, és 300-at csökkent az átlagsebzésem, pedig ez majdnem 260 csatánál azért nem változik olyan könnyen. A hajdan volt 2 egész feletti kill átlagomról meg már ne is beszéljek...
Az ágyú sem úgy teljesít, mint korábban, és a tornyomat is átlövi lassan minden sz*r.

Szóval igen, szerintem sajnos belepiszkáltak valamit, pedig nagy kedvenc volt. Korábban meg is akartam tartani, most meg már azt fontolgatom, hogy a T110-hez hiányzó 20k xp-t inkább beleteszem freebõl...

Nem értem miért kell már jó elõre temetni. Simán tudják olyanra balanszolni, hogy über legyen.
De komolyan nem értem ezt a sírást, ott a T-34, vígan meg lehetett vele lenni über L/70-es ágyúhoz hasonló alkalmatosság nélkül is, a Pz IV-énél sokkalta fosabb páncéllal.

Itt van a statom is hozzá.
Legénység képességei szerinted jók?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

DasIsFuck
és mi értelem lesz benthagyni?
semmi.
mozgékonysága gyengébb mint a pz3/4-nek.csak egy újabb teljesen értelmetlen tank lesz a játékba mint pl t6-on vannak a német medek.

mozgékonyságot meg mienk adni neki?
akkor mi értelme lesz a 3/4-nek?
szintén semmi.

így volt értelme mert eggyik snperkedett a másik meg mozgékonyan tudott flankelni..de ez után semmi értelme nem lesz eggyiknek sem.

mivel a németek nem kapnak heavyt t5-ön így meg aztán duplán baromság az egész.

PZ4 után amúgy is a vk3601 felé kellett menni, szóval a 3001Pt ne számold a med ág fejlesztésnél.

A PZ4 ág meg sztem amúgy is szopó volt azokkal a nyamvad scoutak nevezett viccekkel. Hála égnek nekem kimaradt az ott teljesen....

Hhmm, akkor viszont totális bukás lesz a német ágról fejleszteni közepes tankot, mert ezzel az alacsonyabb tier-ekben nem marad értelmes járgány. Eddig legalább volt hajtóerõ: a jó Pz IV; ha ezt elveszik, akkor semmi "értelme" nem marad a kínlódásnak - 1-2 gyengus lépcsõt még elvisel az egyén, de 5-t... egymás után... 😞

Milyen tippet vársz a 0%-os sebzésekre meg arra hogy a lövedék a célkörön belül bárhova becsapódhat?

Ez van, randomság éppen ellened döntött. Ennyi.

Azt azért ugye senki nem gondolta komolyan, hogy egy t5-ös meden rajtahagynak egy olyan ágyút, amivel gond nélkül viszi gyenge pontoknál szembõl is az összes két számmal nagyobb hevit?

Ha adnak mellé némi extra mozgékonyságot, akkor az a tanulási görbének is jót tesz. Végre közepes tankként fogja a sok Henschel-line noob használni, nem pedig tornyos TD-ként.

Tudom, hogy a HE gránátok csinálják, hozzászoktam hogy az artyk splash damage szétveri a modulokat, csak ilyen hosszú "lánctalplerepülõs" szériám még nem nagyon volt.
Akkor ez megint titokos orosz játékosok irányába történõ húzás volt. Ezekszerint logika sincs, mint oly gyakran.