World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kleines söne frájlájn illusztrácókkal
Tono34
Mehet a másik topikba is 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha valakit érdekel és tud németül, annak érdekes olvasmány lehet.
Eredeti Tigris kézikönyv: Tigerfibel

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Nem úgy volt jó 😄
LOL! Elõször lepattanok egy amx 13-75rõl, aztán csilingelõset lövök egy T30 frontjának a közepébe a Jagdpanzer E100-al. Ettõl most tényleg sírhatnékom támadt.
Néha komolyan azt hiszem hogy a páncél vastagság és átütési értékek csak viccbõl vannak betéve, ha úgyis mindent a dobókocka dönt el.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mijki

<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

én kihagyom a csába' .. jól megvan az ember nélküle ..

Mind a kettõ jó, azt nem értem, mit keres benne SPG-rádió. De sztem elõbb mint utóbb. Tudok olyat is, aki kihagyta és kihúzta valahogy T25/2-ig.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

I.C.ram
T49 mennyivel jobb cucc mint az M8A1? Melyiken fejlesszem ki 9000 xp-s rádiót inkább?
Mármint sírna. Sírna. Sírna. Sírna

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csak ha legközelebb valaki a német tankok miatt írna.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Tudom...ez a szar 90mm-es francia köpõcsõ az oka, még a lánctalpát se tudtam vele lelõni. De már csak 10k xp a 100mm-es.

Amúgy még mindig jó ez az Mle. 46. Kár hogy nem mentél tovább azon az ágon.

Errõl már pattognak is, jó kis tank.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ok,thx.Távolról lövöldözni jó lesz.

Ok,thx.Azt néztem,de valóban nincs jobb..

I.C.ram
Mekkora egy undorító féreggel találkoztam...

5 fragem volt, utolsó ellenfelet kerestük 2en. Két irányból mentünk, õ elõbb odaért az ellenség bázisához, és AFK volt az utolsó tankjuk. De nézem, hogy nem lövi. Elõször azt hittem, hogy nem mer kimenni a ház mögül. Aztán belelõttem, és az utolsó lövést belenyomta a szemét. Ugrott a 2. top gunom 😞
Pontos, távolról kell vele operálni, én szerettem.

Játékpuska, de nincs jobb.

Hi.THX.
Ennyire jó lenne?Nagy átütés/kis sebzés,bár a PII-n is használható 1 darabig.

Mindenféleképpen.

Hi.Elkezdtem a német med ágat.Az lenne a kérdésem,h a Panter-re
kell/érdemes kifejleszteni a szívószálat?Thx.

Ja. Bizony. Fõleg amikor 7 darab tier 9-es közé rak be...aj de csodás.

I.C.ram
Megvan az elsõ top gunom is 😊

Victory!
Battle: Karelia 2012. augusztus 15. 18:18:30
Vehicle: M8A1
Experience received: 1 237
Credits received: 23 191
Battle Achievements: Top Gun
Na igen csak hát a WG emberei ilyenek.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Rohadt KV-5-öst is jól agyon buffolták, alig lehet megölni...benyel mindent az a szar.

Végül is volt vagy másfél évük hogy rájöjjenek erre 😄.

Na ez tök jó, eddig is így kellett volna csinálni, legyen meg MINDEN, és nics gold ergo gold ammo sincs.

DasIsFuck
akkor királyság lesz, így kipróbálható az összes tank felesleges fejleszhetés nélkül.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

A Type megint az aranykorát éli, a legtöbbször vagy top tank vagyok vele, vagy olyan csatába kerül ahol max 1-2 9es tank van.

FAQ a topik tetején nagy zöld betükkel... nyomj rá.

Eagle16
Mondom megnézem már van-e hun channel...érdekes dolgokat lehet találni 😄

Eagle16
Tegnapról.

Ezeket a Type-okat már megint Tier 7-es ellen balanszolja ez a rohadt MM.
Én is szeretnék Mle 46-tal Tier 6-os VK-k és T34-esek ellen menni...

M6A2E1-et keresünk frontpáncél tesztre. Nem lesz cikk, csak rajz.

Elég gyakran látom hogy inkább ottmaradnak a kezdõ helyen. Nem is szoktam õket noszogatni mert átérzem a helyzetüket.

Eagle16
Storm: We nerf the self-propelled guns.

Ennyi az infó.

Eagle16
Egyszer fent védtem a hegyen T95-tel, másik T95 az ellenségnél volt. Elkezdett beszélgetni velem, kérdezgetett hogy tetszik-e a tank meg ilyenek 😄 Neki se indult a hegynek, végig chatelte az egész csatát. Megértem.

Hohó! SPG nerf? Csak a teszt szerón vagy majd az élesben is?

Az még a jobbik eset, én általában már azelõtt megkaptam az artytól a magamét mielõtt valami fedezékbe vonulhattam volna. Egy rémálom az a map a lassú tankoknak.

Eagle16
8.0 tesztszerver infók.

- nem lesz arany egyáltalán
- mindenkinek ki lesz fejlesztve az összes tank 100%-os legénységgel, 3 skillel.
- platoonban nem lehet majd választani a játékmódok között (nincs elég idõ megcsinálni)
- az SPG-ket nerfelik
- talán jövõhéten indul a teszt, ez a hír járja 😊

Eagle16
Ja 😊 Egyszer volt vele egy ilyen csatám. 4:00-nál járt a visszaszámlálás amikor elértem abba a pozícióba ahonnan már rá is lõhettem valakire 😄 6 percen át csak mentem, mentem, mentem...

Master91
1. Prémium játékos +50% ezüst/tapasztalatot kap minden csatába.
Goldot vehet igazi pénzért, goldért tud venni erõsebb lõszert ( ez ritka játékos, klán háborún használnak inkább), garázst, sok goldért pedig olyan tankot, amivel remekül lehet hozni ezüstöt.
Tehát ha valaki prémiummal nyomja, lehet akár egy uborka is, nem fog jobban játszani. Csak több pénz és tapasztalat, kevesebb idõ alatt tud szerezni nagyobb tankot.
2.A négy nemzetrõl a fejlécben lévõ FAQ, továbbá itt, és itt érdemes csemegézned. Minden nemzetnek meg van a maga elõnye és hátránya.
3. Játékmenet átlagba pörgõs. Tehát ha csata gombra kattintasz egy tankal, kb. 3-4-5 másodperc alatt de már tölti is be a csatát. 15v15, egy csata úgy átlagba 6-9 perces.
Függ a pályától, játék módtól. TierI-es szintû tankok közt gyorsabban zajlik egy csata mint TierIX-en.

Olvasgasd a linkeket!
Biztos sok mindenkinek ismerõs ez:

Sziasztok!
Már régebben hallottam errõl a játékról, de csak most gondolkoztam el azon, hogy regisztrálok. Mielõtt regisztrálok szeretnék némi információt olyanoktól akik már régebb óta játszanak vele. Kérlek válaszoljátok meg néhány kérdésem és adjatok tanácsot.

1. Úgy tudom, hogy van a játékban prémium lehetõség... Én NEM akarok ilyesmire pénzt költeni. Az elsõ kérdésem tehát az, hogy van e értelme prémium nélkül játszani vagy a prémiumosok úgyis akkora elõnyben lesznek, hogy prémium nélkül nem lesz esélyem nélküle?

2. Ha jól tudom 4 nemzet tankjai vannak benne a játékban... Ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem. Melyik nemzettel érdemes kezdeni a játékot? És melyik a legjobb nemzet(Miért?)?

3. A játékmenetrõl nem tudok gyakorlatilag semmit. Mennyire pörgõs a játék? Remélem nem az az egy helyben álldogálós fajta...

Mivel nem ismerem a játékot több konkrét kérdést nem tudok feltenni. Ha kihagytam valami fontosat akkor légyszives írjátok meg azt is.
Válaszaitokat elõre is köszönöm! Sanyi.
..nekem az tetszett anno, amikor honapokig bizonygattak, h az h olyan rohadt lassan fordult egy patch utan az nem bug. az ugy volt addig is.. ehhe
"csak a németeket lassabban"

PZ4 esetén ugye ez a lassúság abban is megnyílvánul hogy hozzá nyúlnak legkésõbb. Néha jó hogy lassú a WG 😊

Hehe ez jó.... tegnap szpecnyazzal meg Tobyval majd minden meccsen tele POZoltuk ,KURWA-ztuk meg SIEMA-ztuk a chatet a csatákban 😄

Nemtom miért, de folyamatosan halálra röhögtük magunkat rajta.

Meg állandóan hiatkoztunk a tegnap kártyajátékra, úgyhogy néha kijátszottuk a lemmingkártyát, szpecnyazra nyomtunk 0%-os varázslatot is félmannáért, szóval igy egész élvezhetõ a játék.

Szerintetek az mennyire vehetõ biztosra, hogy az ARL-nél fog kettéválni a francia heavy ág, illetve hogy az AMX 40-bõl fog indulni a 2. med ág?
Arra gondoltam, hogy elõre dolgozok kicsit...

Azt lehet tudni, hogy ezeknek a tankoknak hány fõs lesz majd a személyzete?

biztos hogy szeretni fogom 😄

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 15. 15:52:15
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 333
Szerzett kredit: 41 947
Csatában elért Achievement: Acélfal

DasIsFuck
na látod tökéletes példa, századokba német tankoknak nincs helye...

+találni kell egy csapatot is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Még mindig stock T-54 😛

Szeretni fogom én ezt úgy látom, és mivel egy csomót typeoztam ezért kiismertem, hogy kell ezt használni 😛