World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Eredeti Tigris kézikönyv: Tigerfibel
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Néha komolyan azt hiszem hogy a páncél vastagság és átütési értékek csak viccbõl vannak betéve, ha úgyis mindent a dobókocka dönt el.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
<#idiota>#idiota>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Csak ha legközelebb valaki a német tankok miatt írna.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amúgy még mindig jó ez az Mle. 46. Kár hogy nem mentél tovább azon az ágon.
Errõl már pattognak is, jó kis tank.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
5 fragem volt, utolsó ellenfelet kerestük 2en. Két irányból mentünk, õ elõbb odaért az ellenség bázisához, és AFK volt az utolsó tankjuk. De nézem, hogy nem lövi. Elõször azt hittem, hogy nem mer kimenni a ház mögül. Aztán belelõttem, és az utolsó lövést belenyomta a szemét. Ugrott a 2. top gunom 😞
Ennyire jó lenne?Nagy átütés/kis sebzés,bár a PII-n is használható 1 darabig.
kell/érdemes kifejleszteni a szívószálat?Thx.
Victory!
Battle: Karelia 2012. augusztus 15. 18:18:30
Vehicle: M8A1
Experience received: 1 237
Credits received: 23 191
Battle Achievements: Top Gun
WoT: Nishizumi77
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ezeket a Type-okat már megint Tier 7-es ellen balanszolja ez a rohadt MM.
Én is szeretnék Mle 46-tal Tier 6-os VK-k és T34-esek ellen menni...
Ennyi az infó.
- nem lesz arany egyáltalán
- mindenkinek ki lesz fejlesztve az összes tank 100%-os legénységgel, 3 skillel.
- platoonban nem lehet majd választani a játékmódok között (nincs elég idõ megcsinálni)
- az SPG-ket nerfelik
- talán jövõhéten indul a teszt, ez a hír járja 😊
Goldot vehet igazi pénzért, goldért tud venni erõsebb lõszert ( ez ritka játékos, klán háborún használnak inkább), garázst, sok goldért pedig olyan tankot, amivel remekül lehet hozni ezüstöt.
Tehát ha valaki prémiummal nyomja, lehet akár egy uborka is, nem fog jobban játszani. Csak több pénz és tapasztalat, kevesebb idõ alatt tud szerezni nagyobb tankot.
2.A négy nemzetrõl a fejlécben lévõ FAQ, továbbá itt, és itt érdemes csemegézned. Minden nemzetnek meg van a maga elõnye és hátránya.
3. Játékmenet átlagba pörgõs. Tehát ha csata gombra kattintasz egy tankal, kb. 3-4-5 másodperc alatt de már tölti is be a csatát. 15v15, egy csata úgy átlagba 6-9 perces.
Függ a pályától, játék módtól. TierI-es szintû tankok közt gyorsabban zajlik egy csata mint TierIX-en.
Olvasgasd a linkeket!

Már régebben hallottam errõl a játékról, de csak most gondolkoztam el azon, hogy regisztrálok. Mielõtt regisztrálok szeretnék némi információt olyanoktól akik már régebb óta játszanak vele. Kérlek válaszoljátok meg néhány kérdésem és adjatok tanácsot.
1. Úgy tudom, hogy van a játékban prémium lehetõség... Én NEM akarok ilyesmire pénzt költeni. Az elsõ kérdésem tehát az, hogy van e értelme prémium nélkül játszani vagy a prémiumosok úgyis akkora elõnyben lesznek, hogy prémium nélkül nem lesz esélyem nélküle?
2. Ha jól tudom 4 nemzet tankjai vannak benne a játékban... Ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem. Melyik nemzettel érdemes kezdeni a játékot? És melyik a legjobb nemzet(Miért?)?
3. A játékmenetrõl nem tudok gyakorlatilag semmit. Mennyire pörgõs a játék? Remélem nem az az egy helyben álldogálós fajta...
Mivel nem ismerem a játékot több konkrét kérdést nem tudok feltenni. Ha kihagytam valami fontosat akkor légyszives írjátok meg azt is.
Válaszaitokat elõre is köszönöm! Sanyi.
PZ4 esetén ugye ez a lassúság abban is megnyílvánul hogy hozzá nyúlnak legkésõbb. Néha jó hogy lassú a WG 😊
Nemtom miért, de folyamatosan halálra röhögtük magunkat rajta.
Meg állandóan hiatkoztunk a tegnap kártyajátékra, úgyhogy néha kijátszottuk a lemmingkártyát, szpecnyazra nyomtunk 0%-os varázslatot is félmannáért, szóval igy egész élvezhetõ a játék.
Arra gondoltam, hogy elõre dolgozok kicsit...
Azt lehet tudni, hogy ezeknek a tankoknak hány fõs lesz majd a személyzete?
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. augusztus 15. 15:52:15
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 333
Szerzett kredit: 41 947
Csatában elért Achievement: Acélfal
WoT: Nishizumi77
+találni kell egy csapatot is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"