World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enélkül nem lesz egyensúly és egyenlõ értelem a 2 tank között..ha meg zis4-hez viszoynítják majd a rebalancot az l/48-nál hát...rip t5 german mediums
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Csak érdekelt, mert olyan mintha óriási mágnesek lennének a lánctalpban...
Max sebességgel száguldozva a 300 méterre lévõ kv3 is lekapja róla <#csodalk>#csodalk> De biztos csak szerencséje volt, más tankkal ilyen gondom nincs, és nem is volt.
Ha ekkor a javító csomaghoz nyúl a delikvens - helybõl 3k mínusz, kreditben - , akkor a következõ ilyen találat már maradandó károkat okoz(hat) a berendezéseiben - ha nem is válik üzemképtelenné, akkor is romlani fog a hatékonysága az adott elemnek.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Én direkt trackeltelek, viszont a többi csatában nem tudom, hogy õk is készakarva lõtték-e le, vagy csak úgy sikerült.
Szóval nem a ROF-ja lesz magasabb, hanem az alfa sebzése, pont csökkentett ROF-al, hogy kijöjjön a közel azonos DPM, de a pontossága javulni fog, a mostani L\70-hez hasonlatosra.
Ha csökken az átütése, akkor eléggé erõs nerf lesz ez. Lassan csak TD-l lesz érdemes és lehetséges nehéz tankra lõni, azzal összeakaszkodni. 😞
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Csak azért kérdem, mert immár ez volt a 9. csata egyhuzamban, amikor az elsõ bekapott találattól elszállt a lánctalpam és kicsit idegesít <#guluszem1>#guluszem1>
Csata: Airfield 2012. augusztus 15. 11:24:08
Jármû: T20
Szerzett tapasztalat: 1 926 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 735
nem is ez a lényeg, de egyszerûen imádom ezt a tankot! nagyon hasznos és jó tank 😛
I met God. She's black
Komolyan mondom, hogy ez az a tank, ahol a revolvertár hátrányára van a tanknak.
Hiába 78% a találati arányom, ennyiszer még a sima Foch-al sem pattogtam.
Most is áll elõttem 1 T-54 50-mre. direkt a hasát célzom.
1. lövés a TORNYÁT találja el (100%os legénység)
2. lövés LÁNC, sebzés nélkül
3. lövés talál -800 hp
Ezután mellém áll és kivégez.
Komolyan mondom minden videót, illetve észrevételt szívesen fogadok. (felszerelés: venti, célzásgyorsító, álcaháló
Legénység:
parancsonk: 6. érzék, álca 88%
Lövész: álca, fegyverkovács 93% (az elõzõ 3 tanknak minden második körben ellõtték az ágyúját
Sofõr: álca, cruise master 86% (mozgás közbeni pontosság növelõ, nem tudom a magyar nevét)
Töltõ: álca, safe storage 96% (elég sûrû az ammorack)
A sima Fochal elég támadó szellemben játszottam, mivel T9ben ki tudtam használni a frontpáncélt, és az ellenfél lövése után gyors célzás, és lövés. Utána ismét beforgatás.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
I met God. She's black
WoT: Nishizumi77
Régen kínomban már eladtam az ARL 44-et, mert egyszerûen nem bírtam, hogy folyton t9-10 csatákba pakolt, és az esetek túlnyomó többségében sebzõ lövés leadása nélkül pusztultam. Aztán nemrég visszavettem az egyik féláras eventkor. De újra használni csak az MM besorolása megváltozása után kezdtem vele.
Hát mit ne mondjak, ami hajdan az egyik legutáltabb tankom volt, szépen lassan kezdi felülírni bennem a szörnyû emlékeket. Olyan élvezetes köreim vannak vele, hogy még én is meglepõdök rajta. A 90-es löveg helyett feltttem rá a 105-öst, mert a mostani helyzetében nincs szüksége akkora penre. Így kaptam helyette egy elfogadhatóbb DPM-et és egy nagyobb alfa sebzést, ami alkalmassá teszi a csiki-csukizásra és a klasszikus heavy szerepkörre.
A statom kb olyan tempóban javul vele, amilyenben az M103-mal romlik... Szóval egész szerethetõ kis dög lett. Csak halkan mondom, egy röpke pillanatra még az is átvillant az agyamon, hogy megtartom <#kuss>#kuss>
Egyúttal a tankok és lövegek újrabalanszolásával szépen haladnak a Historical Battle mód felé is, amihez szintén elvárás a reálishoz közelítõ tankok kialakítása.
És ez egyúttal lehetõvé teszi a 75mm L/70 újragondolását is, ami szintén nagy szerepet fog játszani a HB módban. Továbbá néhány nemsokára megérkezõ prém tanknak is a fegyvere lesz.
Például ki venné meg a nemsokára érkezõ M10 Panthert Tier7-esként, a mostani L/70 löveggel.
Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. augusztus 15. 9:22:50
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 732 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 110 884 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 605)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
nem tudom hogy gondolja vki azt, hogy nem..sokat sebez még midnig,gyors az ágyú,páncélja meg t6 kategória.
l/70 nélkül nem lehet majd vele német tankal egyenlõen felvenni a versenyt.
fõleg úgy h a németeknek nincs heavy t5-ön..
Szóval szerintem erõsen véleményes, de legalábbis ízlés dolga.
pl L/43 maradna az eddigi l/48 szerepébe a pz3/4-en az l/48 meg átmenne snuper szerepre a pz4-re.
semmi értelme pz4-et használni l70 nélkül...
ezután sem lesz értelme.
de szerencsére ezzel szépen csináltak 2 egyformán,unalmas,hasznontalan tankot.
farmra meg eggyik se lesz használható így már, mert kevés az alfa.
pz3/4-eél eddig se lehetett, pont az ágyú miatt..
kv1,stug3,su85 marad vmire való t5 farmra..
de tényleg és a Pz3/4-et el semmit nem csinálnak?
mi a büdös franc értelme van ennek?
...
2 ugyan arra a szerepre való tank minek?
ki lesz olyan hülye h a pz4-et használja ez után a pz3/4-el szembe?
https://wotinfo.hu
Gondolkodtam rajta hogy szimplán csak kicserélem a torony meg fegyverek modelljét de az meg gagyi lett volna.
Persze ezt nagyban elõsegíti hogy több stock T9 meddel nevetséges eszközökkel kell az elején nagyon sokáig menni.(Pl😛atton 160-as átütésû ágyúval 85.000XP-ig, T-54 175mm-es átütésû ágyúval 80.000XP)
Nemigen javítja a winratet amikor ilyen cuccokkal kell T9-T10 ellen harcolni.
De egyébként a legjobb mediumos haverom véleménye szerint az E-50 fullra fejlesztve is gyenge tank lesz. Szóval kitartást hozzá!
"A new turret with extra armor plates is being added to replace the Schmalturm. 7.5 L48 will be balanced similarly to the 57mm ZiS4, though with slightly higher alpha and slightly slower rate of fire (approximately equal DPM), and at least equal accuracy. There's a pretty good chance the 7.5 L70 will no longer be accessible."
Új torony (gondolom az alaptorony erõsebb változatban), valószínûleg elveszik az L/70-es ágyút, helyette az L/48 lesz nagy ROF-al.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyszerûen csak máker voltál, hogy a csapatod mind a négy alkalommal nyert 😊 Van ilyen... (nekem is van 7 tankkal 100%os winrátám, a loltrakesszel ráadásul 3 mecces 😄 )
Nekem is így volt majd lesz az 35%-on is és amíg nincs 60k xp csak az ágyúra vagy véletlen annyi free xp-d addig ne nagyon reménykedj.
Esetleg az mm kegyes és szerencséd lesz vele de már nem az a régi leosztás van ahol kis tierû kajákat is bedobhatott szóval nincs lakoma csak szívás van.
Nekem is kellett vagy 100+ kör mire meglett a jobbik ágyú és vagy 300 kör mire kijavítottam a statom 50%-ra de mondom talán szerencséd lesz és jobb leosztásokat dob csak próbálkozzál sokat mert a szopó hullám után kell jönnie a gyõzelemnek is csak van amikor órákig is eltart.
7.4
7.5

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Pedig már szinte biztos voltm benne, hogy el fogjuk veszíteni...
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 14. 23:41:09
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 2 128
Szerzett kredit: 74 655
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
replay