World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Emlékeim serint a grafiti stickers-ben egy kép van, azon belül pedig különbözõ helyeken a különféle jelzések. Valószínûleg azzal a képpel nem stimmel valami amit Te bemásoltál.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
A type-omat is biztos ilyenkor lassították le. Remélem hamarosan újra kapható lesz és feltekerik kicsit, hogy minél többen megvegyék.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szabii98
dragon ridge elvileg tier korlátot kapott. swamp most épp nemtom melyik az 😄

I met God. She's black

Epherandes
Véletlenül valaki nem tud mûködõ letöltési linket ilyen vagy ehhez hasonló célkereszthez? Már 2. napja keresgélek, de nem találok mûködõ linket hozzá.
Nem tudja vki meg lehet vhogy odlalni hogy a tank skinekhez külön külön legyen a graffiti_stickers.dds? Egy mappába kel ltenni de mindnek ugyan ez a neve. ÉS hülyén nézz ki egy CCCP embléma egy amcsi tankon.
Az assaultot elégg elkúrták sajnos. prohorovkán játszhatatlan, a többin úgy szódával elmegy.

assault 1 mapnak tett jót, az pedig campinovka, 1 részt a 10 perc miatt, kevesebbet kell hát szenvedni, másrészt "muszáj" támadni ha az ember nyerni akar így a játékmenet is gyorsult 1 leheletnyit 😊
Valóban, de ettõl függetlenül tartom azt, hogy sok embernek fingja se lesz arról, hogy lesz egyáltalán szûrõ<#wow2>..

Én még nemláttam embert, akit az Assault ne idegesített volna halálosan.

Pontosítsunk: Jó ha ezren kiveszik. A többinek nem lesz hozzá agyi kapacitása.

Én szerintem ha majd 8.0-ban bejön a lehetõség hogy kiiktassunk egy játékmódot, akkor Assaultot kábé ha ezren fognak játszani a továbbiakban. <#smile>

És ennek hatására WG szerintem idõvel ki is veszi majd.

..dragodn ridge meg a swamp amin nem jatszottam idiotlen idok ota.. egyik sem hianyzik igazan.
Encounter tényleg nem olyan rossz, mint az assault. De mivel csak néhány pályán van, ezért sokkal többet kerülök arra a néhány pályára.
Míg más pályákon, amiken csak normál játékmód van, alig van lehetõségem játszani...
Ez zavar benne leginkább.

Az encounter az nem rossz, Himmelsdornak meg Steppes-nek kifejezetten jót tett, de az Assault az nagyon gáz. Az összes pályán játszhatatlan és unalmas, azt én is biztosan el fogom kerülni...

Ha a tech tree-t és a valóságot össze akarjuk vetni akkor a Tier5ös Churchill I-nek 40mm-es ágyúja volt, szerintem max 57mm-est vagy 75mm-est kaphat a játékba. A tier6os Churchillnek VII-nek pedig 75mm-es ágyúja volt, játékba pedig nem tudom mit kaphat max. Talán valamiyen 84mm környékit vagy 90mm-est.

Fúú, ne is mond...
Hihetetlenül utálom ezeket a kretén új játékmódokat! Ha végre választhatóak lesznek, én többet tuti be nem teszem a lábamat egyikbe se.

Hát igen, vannak érdekes dolgok: a korai francia "könnyû" tankok elsöprõen "gyors" rohama az ellen +2 tier-û TD-ivel szemben (AMX 40-t állandón ezzel heccelik a nagyobbak: "go go go, scout"); vagy amikor a t8-s nehezek megkérnek a Pz38na-ban ülve (t3-s csúcs fegyverzettel, 90+ %-s legénységgel, legfeljebb a saját(IV) tier-jére veszélyes), hogy nekem kéne berush-olnom az ellen közepébe (hegynek fölfele, amit nagyon szeret), mivel én vagyok a "light", de szedjem ki, legalább az egyik arty-jukat, ha egy mód van rá és úgyis arra járok, mert azok veszélyesek lehet rájuk nézve.

Amióta én is Bob Merly-t hallgatok, azóta nekem is könnyebb átvészelnem ezeket az eseményeket - igaz, a stat a bányászbékával költözött össze azóta, de legalább "jól" szórakozom. 😄

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tono34
Kihagytam, hogy ma minden 2. csata vmelyik új "zseniális" mód.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

..ez nem bug! ez feature!
Sunsetjoy
Az elõbbi meccsben egy ellenséges T34-85 szinte idegbajt kapott hogy a Hummelünk oneshotolta. Hiába mondtuk, hogy elõfordul az ilyen, de folyton csalást emlegetett. Pláne, ha a Huminak összejön a topdamage.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ugyan már! 😊
Nálam az M10-k az döntötte el a sorsát, hogy 12 lövésbõl 0 sebzést vitt be egy ~260 méterre álló Tigris oldalába - a 12-bõl 2 találta el a célt, a legénység 90+ %-s.
De mielõtt megválnék tõle, még ki kell húznia a 2 másik, VI. tier-û utódját - végre már 160 mm lesz az átütésük és 200 mm-s frontpáncélok ellen is mennek majd, mivel TD-k: sima ügy. 😄
(Egy ideje már ilyen ez a játék...)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ja aszem Centurion lõtt ki vagy 6kmrõl egy Szíriai Panzer IVet a 6 napos háborúban 😄

WoT: Nishizumi77

Én a pontosságukra leszek kíváncsi még. Mert pl a Centurion ágyúja halálpontos volt ha jól tudom.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valószínûleg a britt churchillnek nem az a löveg lesz a top fegyvere mint a jelenleginek, hanem valami erõsebb ez meg egy közép kategóriás lesz rajta szerintem.

Igen a gyenge löveget nem az átütésre értették szerintem hanem a sebzésre. A játékban lévõ összes angol ágyúnak jó az átütése tierjében, csak sebzése kicsi. Pl tier 2es tetrach azért elég brutkó 64es pennel, meg az a 17 fontos ágyú ami van az S35 CAban is jó, de a churchillé se rossz.

Szerintem ezt a dögöt nerfelni kellene! <#hawaii>

Victory!
Map: Steppes 2012. augusztus 16. 12:16:09
M3 Lee
Experience received: 1 423
Credits received: 27 594
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tono34
Sikeresen lejárt az egy nap ajándék prém és azt kell mondjam pár napig biztosan nem játszom ezzel.

Az okaim, hogy "jobbnál jobb" képességû játékos van a csapatban, hogy T6 GWP majdnem 1 lövéssel kilõ a JT-bõl, hogy 3 lövés is 0 sebzést ad egy gyengébb 11 HP-s tanknak, hogy az MM sokszor tier hátrányba teszi a csapatot és még lehetne sorolni ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

..ezen gondolom mint a premium churchillen rof-al probalnak majd segiteni. ami egy tierlimites premiumnal meg elvezetes, de ilyen tankokkal vegig-grindelni egy teljes fejlesztesi fat.. hat, ahoz szerintem eleg sok lelkiero kell majd..
Az átütéssel valószínûleg nem lesz gond, inkább az azonos kategóriájú lövegeknél kisebb ürméretbõl következõ kisebb sebzésben lesznek gyengék a lövegek, szvsz.
Csak ugye a wg-ek szokás szerint bebüfögtek valamit az éterbe és basznak kifejteni bövebben, vagy pontosítani.😄

Persze majd meglátjuk olyan 1,5-2 hónap múlva...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

szabii98
van még1 lengyel köszönés, az elo...xD nemtudom hogy, valszeg a heloból de hogy mért... 😄

I met God. She's black

Na most mi a poén abban hogy egy +2 tier sem tud átlõni de te se egy -2 tiert ellent? Eltúlozott de kb.
szabii98
Valaki megtudná mondani milyen löveg a 100as su-100on? jó vagy szódával elmegy?😄

I met God. She's black

Ja az látszott hogy stockok, de viszont tényleg ez lesz a jellemzõ rájuk ( jó páncél, gyors de gyenge löveg ) úgy általánosságban, több fejlesztõtõl is hallottam már.

Öngyilkos merénylõ módjára rohantam be a Jgpanther2-ért, mivel elég ritka jószág. DE MEGLETT!

Victory!
Map: Erlenberg 2012. augusztus 16. 9:33:31
Bat Chatillon 25 t Experience received: 1 890 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37 444
Battle Achievements: Master Tanker, Expert: Germany

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szerintem csak egyszerûen csupa stock tankot hoztak be. A conqueror is még caernarvon tornyos, a centurion is stocknak néz ki, nem beszélve a fõszereplõ matildáról 40mm-es ágyúval t4-ben.😄

Kár hogy a t10-et nem láthattuk.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Amúgy videóból kiindulva tényleg az lesz a koncepciójuk a britteknek hogy: jó páncél, gyenge ágyú. Hatalmasabbnál hatalmasabb csövek vannak rajtuk 😄

Tetszenek, jöhetnének már. Kicsit befogná a csávó a száját csak 5 másodperce talán megbizonyosodhatnék róla hogy tényleg úgy hallottam hogy új motor és mozgás hangok vannak.

Eagle16
Brit tankokról videó.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tigrincses
sssssssssssss

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Jut eszembe, elõször sikerült felgyújtanom a rémes német nerf patch óta egy E-75-öst valamelyik nap.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Istenem...
Legutóbbi körömben egy E-75ös sírt hogy szerinte nem fair az új patch mert többé nem tud T5ösöket kilõni, és szerinte az fun volt meg most csak T5 scoutokat tud lõni.
Na õ egy igazi pedo tankos, tényleg a kicsiket szereti...

szabii98
gondolom(látom) hogy a t34 nem saját maga húzta ki a tankot anno......

I met God. She's black

Reggeli képem az nekem is van...
Ha lett volna BiA-m, vagy plusz 10 másodpercem, egy kicsivel nagyobb szerencsém, esetleg egy minimálisan kevésbé kretén csapatom, akkor valószínûleg ez lett volna az eddigi legjobb köröm M103-mal.

2 kép a reggeli állapotokról:

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

szabii98
Ez már rutin mint a valve-nel a valve time 😄

I met God. She's black

Axon
Végre megy a szerver. 4500 játékossal 😊

Axon
Mindenesetre ez nem túl jó hír. Gyorsan lökni akartam 2-3 kört meló elõtt.

Ez pontosan így van. <#eplus2>

De csak a német tankokon!<#nevetes1>
(az oroszokat meg buffolják😄)

Ilyenkor jönnek a rejtett nerfek. <#eplus2>