World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7-7.30 között sûrûn elõfordul.
Ilyenkor szokták csinálni mindig.

Axon
Nálam a szerver nem elérhetõ tervezett karbantartás miatt?
Tudtok errõl valamit?

Solten
Kis trollkodas AMX12t-vel:

Victory!
Battle: Fjords 16 August 2012 03:50:39
Vehicle: AMX 12t
Experience received: 2,298 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 22,532
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Saor Alba

Solten
Elso meccsem ezzel vacakkal, lolololol...

Victory!
Battle: South Coast 16 August 2012 00:53:00
Vehicle: A-20
Experience received: 1,394 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 15,101 (compensation for damage caused by allies: 95)
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Saor Alba

hahh beszarok az elõbbi csatában egy szaros kis wespe 437-et vert bele a csörcsillembe...egy tier 3-as jármû. <#violent>
Solten
<#eljen>

Saor Alba

Grat!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

....Ééééééés elértük a félmillió oldalletöltést.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

*kiszámolná, honnan lõnek,

Késõ van már. <#smile>

A valóságban az artyk(önjáró tüzérség) az életben nem lõnek tankra. Nem is tudnának, eleve 6-10(manapság már akár 30) kilométeres távolságra vannak a célterülettõl, és területet lõnek, nem egy konkrét céltárgyat, márcsak azért sem mert többszáz méteres szórással dolgoznak.

Megállnak valahol, tûzkésszé teszik magukat, rádión megkapják a célkoordinátákat, és oda nyomnak egy sorozatot. Rádión helyesbítik a célt, hogy feljebb vagy lejjebb kell e célzoni, netán vegyék szûkebbre vagy tágabbra a tüzet. Aztán szedik a sátorfájukat, és odébbálnak, mielõtt az ellenséges tüzérség a lövéseik iránya és szöge alapján kiszámolná, hova lõnek, és szétlõné õket.(counter-artilerry) A frontvonalnak, ellenséges tankoknak, vagy egyáltalán bármilyen ellenségnek a közelébe se mennek. Azért vannak lánctalpas alvázakra szerelve, hogy együtt tudjanak mozogni a frontvonalban elõretörõ tankokkal és gyalogsággal, néhány (5+) kilométerre lemaradva mögöttük, ugyanakkor tudják is tartani ezt a távolságot, ha a fõerõ visszavonulna.
Aztán ha a segítségüket kérik('Fire Support' avagy 'Fire Mission'), a rádión megadott koordinátákra lõnek, majd továbbállnak.

A valóságban így mûködnek a artyk.
Csak a World of Tanksban lõ a tüzérség tankokra, sehol máshol.

Az elsõ képre inkább 100-as csókát kellett volna tenni, de azért jó látni, hogy mennyi is az annyi.
úgy legyen

félárú felszerelést adhatnának kezdésként...
Na csak sikerült😊
Na szóval a vid amire gondoltam ez lenne😊
Nem másoltad be a linket, ennyi. Nyomd csak be a videó beszúrása opciót, látni fogsz alapból benne egy linket. Na ilyenkor szokták azt hinni az emberek hogy az már az a link amit õk akartak bemásolni 😄

Ja most látom h az példaként van odaírva. Késõ van már basszus lehet aludni kéne😊
bardocz
Ha bemásoltad volna, akkor nem ezt rakja be. Többséggel elõfordult már, nem kell emiatt aggódni.
De nem értem h adhatta be ennek a dalnak a klipjét amikor még ezt a dalt életmbe nem is hallottam? A videó beszúrásához a youtubos linket másoltam be.
StuG-nál szerintem tuti nem fogják.

Egyébként én kíváncsian várom a holnapi gamescom eventet valamint a holnap után kezdõdõ gamescom specialt vajon mit rejthet. A gamescom eventre "awesome deals and bonuses"-t ír, nahát meglátjuk.

Én nem is ennek a linkjét szúrtam be....
Nem egyszer.... 😄

Ezt láttátok már?
Remélem az L70-es gun-t csak a PzIV-nél piszkálják, a stug-nál nem.
Végülis, ha oroszországot meg ukrajnát nem számítju, a 7. legnépesebb ország európában, és tény, õk is egy zajos nép mint mi 😊

EU szerveren is vannak néha anomáliák ezügyben.

Ne felejtsük el, hogy azért egy ember skillje önmagában nem elegendõ a gyõzelemhez, hiszen még egy über ember se tud 13 másikat kompenzálni.

Pozz!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten

Elleptek a lengyelek a WOT-ot eppugy mint Nagy Brittanniat... <#alien>

Saor Alba

Szasztok. Ruszki szerón olyan statokat látok h 25-30K csatával 60% winrate és ehhez 1300-1400eff pont. Az h lehet? Ez valahogy nem passzol össze.... Nem kéne "kicsivel" többnek lennie az effnek?
I.C.ram
Kicsit sok ma a Matyashun.
Na azért nem kell ám valami nagy dologra számítani. Nem úgy megyen ám az.
Amúgy az arty-t eredetileg nem harckocsi elhárításra tervezték nem? Ha jól tudom akkor épületek és gyalogsági célok ellen. Persze lehet tévedek.

I.C.ram
Pont nerfelni fogják õket...
Látom már unalmas az arty-k szidása. Na nem baj, majd a 8.0 érkeztével újra a régi mederbe kerül ez a topik. <#nevetes1>

és tényleg .. nem szoktam nézni, maga a topic van eltéve könyvjelzõnek .. 😊

ki, köszönjük.

Witam

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hey Ytar, ha már úgyis itt vagy, privit olvasol e?

Akárki akármit mond KURWA!

<#nevetes1>

Marhajó, na nekünk ma minden csatánkban így néz ki a chat 😄

Amióta POZ-zal meg KURWAval kezdünk 😄

meglatláltam ki is ez a DasIsFuck .. így már nem is kell ingame név .. íme a youtube csatornája:

http://www.youtube.com/user/Pmurder3

kis<#kocsog> <#mf1>

Nem értem ,hogy mi akarsz. Írásjelek, kisbetû, nagybetû, mondat tagolás. Fogalmazás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igeeen<#taps><#idiota>

XDDD

Magyar van?

Ja...azt mi szoktuk írni

Kurwa! Siema!

tak!

witam!
DasIsFuck
jól hangzó szóviccnek szántam,
szerintem jól odaillik, bár mivel te nem igen tudod mire is akartam kilyukadni így hát lehet szítani ezzel is a tüzet...

flamelés az megy, pont erre értem az undorító magatartásotokat...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"