World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sorozat elsõ részével én is elõbb találkoztam, mint a könyvvel. De annyira megtetszett a történet, hogy addig meg sem néztem a második részt, amíg ki nem olvastam az elsõ kötetet. Aztán a második kötettel is csak kölcsön könyv formájában találkoztam elõször, de végül úgy döntöttem, hogy beruházok én is az összes eddig megjelent kötetre... és már alig várom, hogy fog folytatódni a történet 😊

De mindig egy oldalra és felderítõ nélkül.

Internálni az összeset Himmelsdorfba, összezárva féltucat T-50-2-vel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A linkedre kattintva az oldalon a Drongo szóra nyomsz! Ez elvisz az illetõ oldalára. Angol nyelvet kérsz és a sight menüben keresgélsz! Viszont úgy sejtem, hogy ez a fajta célzó nem kompatibilis a 7.5-tel.
Solten
<#worship>

Saor Alba

szabii98
lol

I met God. She's black

Képzelhetitek mennyire nyávogtak a férgek:

Kár hogy úgy indultunk hogy az egyik Gw type TK-zta a T95-ünket...

Jaaaa... Ázsiaiakat nem csípem valamiért. Nem rasszizmus, csak genetika. Six meg skinny.

pointer4
Biztos azt kérdezi, hogy a hatos vagyok nyócas cylon modelt duknád-e? 😄
A kérdést.

Marmint nem tudod eldonteni, vagy nem erted a kerdest?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

If anything it will be you next week, the prime players will enjoy the new graphics and physics?

All everyone can. Do not be afraid

http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/245932-%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%8B-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BC-7/page__st__860

ezt azt jelképezi hogy jövõ héten jön a teszt? mert nemtudom értelmezni jobban..
Eagle16
Mondjuk én csak a sorozat után lettem rajongó, de mindig is ilyen voltam, elõször a mozgókép, aztán a könyv.

De elég hamar beszereztem mindet 😊 Egy ilyen sorozat megéri az árát.

Szépen sorban: link

Oddball29: majd annyit tegyél már meg hogy a Sopranos elé teszel egy "The"-t. Én írtam le neked hibásan a címét.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Halvány lila gõzöm nincs.

Oddball:
"TV-shows: ... Battlestar Galactica (reimagined)"

Na akkor felteszem neked is az alapkerdest. 6 vagy 8? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Grat <#eljen>

Eagle: engem is meglepett kicsit ez a majdnem össznépi Trónok harca rajongás <#nevetes1>

Sagal ne okoskodjál már, nem megy ez neked, csak jól beégeted magad, mint mindig. 😄

Már sikítófrászt kaptam ettõl a Fire and Ice izétõl.

Jó lett 😊
KV-2 tornyáról minden képes pattannj, nekem is sikerült többször is a Ferdi 128-asával. De ugye ez rendben van, mert kell a balance.

Eagle16
Ahogy nézem alakíthatnánk egy Trónok harca rajongói klubbot is 😄

Jó lett<#eljen>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én is épp ezt akartam kérdezni, hogy ebben hol lõnek szét tankokat 😄
Max. a végén a szimulált bejátszás lehetne, de az meg rakéta és nem normál tüzérségi eszköz által végrehajtott lövés.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Nem látok olyat ebben a videóban hogy ezek tankokra lõnének. Szóval helytálló bgabor kommentje.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor ezek a felvételek kegy kész átverésen készültek?

http://www.youtube.com/watch?v=wj-tPN8sd7U
Valaki kifejtené, hogy a VK45 A 105-ös lövegébõl leadott elsõ hét!!! lövés zsinórban hova a kis pöcsömbe tud elpattogni egy M6 frontjáról és egy KV-2 doboz tornyáról ?
Kár hogy nem lehet beállítani pályánként, hogy milyen játékmódban szeretnél rajtuk játszani. pl Ensknél, meg Ruinbergnél sokkal jobb a normál változat, a többi encounter pályán meg a normál mód vagy nem jó, vagy éppen unalmas...

Mert azt úgy sem fogjuk tudni használni.

Én kifejezetten szerettem mindkét pályát, és hiányoznak is, bár ez független az új módoktól. Bár lassan már Komarin is kezd hiányozni ebben a nagy Ensk-Prokhorovka-Sand River dömpingben... 😊
És mostanában Lakevillre és Minesra is alig tesz be, pedig kedvelem ezeket is, és az assault-encounter mapok normál csatás verziói is ritkaság számba mennek nálam sajnos...

Kivették õket Komarinnal együtt.

A frontjába épített 3 inch-es (76mm) tarackról elfelejtkeztél.😊

Am ezeket a mark jelzéseket nyugodtan elhagyhatnák a fenébe. Legyen egy early meg egy late variáns és senkit sem zavar, hogy úgy vannak összefércelve a különbözõ változatok, mint frankeinstein szörnyetege.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Trabant93
Bizony bizony, még ráadásbónuszként vesztettünk is,elég gyorsan 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

szabii98
a lemming vonat, de már írták <#hehe>

I met God. She's black

"Ha elindul a (lemming)vonat szívem majdnem megszakad"

😄 Def-kor lemming train rushol? 😄

[HUN]Kami*, kiskami*

Trabant93
A gamescom acc okés,de nem arty platoon a másik baki,nézd meg a jobb alsó sarkot 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Gondolom minden tank ki van rajt fejlesztve ilyen varázslatos bónusz kóddal.

tier10es gamescom acc?? azta, de jo kis het lesz ez...
szabii98
arti platoon+gamescom acc

I met God. She's black

patchaou
Annak idején amikor csapatostul rakta be az MM a type-okat, a legtöbb ingyen kill volt, mert sok olyan vette meg akinek fingja nem volt a játékról. Voltam Én a type-osoknak, goldammonoob-tól kezdve aimbotos meg mindenféle csíter, miután kilõttem õket és nem is értettem hogy miért megy miattuk a rinya. Egyedül az nem tetszett, hogy egyet soha nem rakott be a MM, mindig többet és az esetek felében ezt ki is használták. Viszont abban az idõben áslõtte aki tudta mit kell rajta lõni, ugyanúgy mint most 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mostanában kicsit lustán mozdul a type. Eddig azt hittem, velem van a baj és a T-54 után tûnik lomhának.

Pedig szerintem most kezdett megint élvezetes lenni. Legtöbbször top tanknak tesz be, aztán mehet is a pedo tankozás 😄. A legtöbb T6os, meg még néhány 7es se tud vele mit kezdeni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trabant93
Keresd a kakukktojást!(2 van)

Én most gondolkodom a vételén, mert egyszerûen jobban szeretek a medekkel menni, és ez még pénzt is hoz.
Tehát nem a keménysége miatt, mert az csak a megjelenés idejében jellemezte, most meg már a legtöbb tankommal azért kivasalom...

patchaou
Kicsit mellényúltál.
Két ok volt amiért megvettem és egyik sem a kisebb tankok molesztálása. Amikor megvettem, már megváltoztatták az MM-et és nem folyamatosan fölülre került be. Aminek örülök is, mert a nagyobb dögök lerágásától jobban hízik a kassza.
Sokszor találkoztam vele csatában és tetszett, aztán kipróbáltam tesztszerón és jobban megtetszett. Aztán akcióban visszahozták pár napra és lecsaptam rá. Élveztem az agilitását és hogy viszonylag könnyen lehet vele szívatni a NAGY dögöket.
A másik ok amiért megvettem az pedig az volt, hogy elegem volt a tier5-6-os farmolásból. IS-7-ig KV-val és M4-el kapartam össze a kreditet, de ez látszik is azonnal, ha egy pillantást vet valaki a statomra.

Most viszont sokkal lassabb mint volt, más vele a játék, ezért mondom azt, hogy nem ezért a tankért fizettem. Bár a kreditet most is bõségesen hozza, már nem olyan élvezetes vele a játék mint 2-3 hónappal ezelõtt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

tudom h nem az, csak vannak még biztos olyanok akiknek az emlékezetében élénken él h juj a type-al t5 ellen is lehet menni, azóta szerencsére azért változott a helyzet.
Mondjuk nem mintha sajnálnám h t9-be is kerülhet "szegény"😊
.. ugy 2-3 patch ota nem pedotank..
miért fizettél? 😄 tényleg kíváncsi lennék h mi jár ilyenkor vki fejében aki megveszi a type-t😊 (1 tippem azért van: "de jót fogok pedóskodni majd t6-7 tankok ellen)
patchaou
Az tényleg bebaszna, ha ezen még nerfelnének, már így is zavar egy kicsit, hogy nem ezért a tankért fizettem.

szabii98
pont nerfelni fogják. akasztanak egy nagy valag pénzt, és 1 héttel utána nerfelik kicsit 😄😄😄 azbasznabe 😄DD

I met God. She's black