World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kár hogy úgy indultunk hogy az egyik Gw type TK-zta a T95-ünket...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
All everyone can. Do not be afraid
http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/245932-%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%8B-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BC-7/page__st__860
ezt azt jelképezi hogy jövõ héten jön a teszt? mert nemtudom értelmezni jobban..
De elég hamar beszereztem mindet 😊 Egy ilyen sorozat megéri az árát.
Szépen sorban: link
Oddball29: majd annyit tegyél már meg hogy a Sopranos elé teszel egy "The"-t. Én írtam le neked hibásan a címét.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"TV-shows: ... Battlestar Galactica (reimagined)"
Na akkor felteszem neked is az alapkerdest. 6 vagy 8? 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Eagle: engem is meglepett kicsit ez a majdnem össznépi Trónok harca rajongás <#nevetes1>#nevetes1>
Jó lett<#eljen>#eljen>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Max. a végén a szimulált bejátszás lehetne, de az meg rakéta és nem normál tüzérségi eszköz által végrehajtott lövés.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://www.youtube.com/watch?v=wj-tPN8sd7U
És mostanában Lakevillre és Minesra is alig tesz be, pedig kedvelem ezeket is, és az assault-encounter mapok normál csatás verziói is ritkaság számba mennek nálam sajnos...
Am ezeket a mark jelzéseket nyugodtan elhagyhatnák a fenébe. Legyen egy early meg egy late variáns és senkit sem zavar, hogy úgy vannak összefércelve a különbözõ változatok, mint frankeinstein szörnyetege.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
[HUN]Kami*, kiskami*
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tehát nem a keménysége miatt, mert az csak a megjelenés idejében jellemezte, most meg már a legtöbb tankommal azért kivasalom...
Két ok volt amiért megvettem és egyik sem a kisebb tankok molesztálása. Amikor megvettem, már megváltoztatták az MM-et és nem folyamatosan fölülre került be. Aminek örülök is, mert a nagyobb dögök lerágásától jobban hízik a kassza.
Sokszor találkoztam vele csatában és tetszett, aztán kipróbáltam tesztszerón és jobban megtetszett. Aztán akcióban visszahozták pár napra és lecsaptam rá. Élveztem az agilitását és hogy viszonylag könnyen lehet vele szívatni a NAGY dögöket.
A másik ok amiért megvettem az pedig az volt, hogy elegem volt a tier5-6-os farmolásból. IS-7-ig KV-val és M4-el kapartam össze a kreditet, de ez látszik is azonnal, ha egy pillantást vet valaki a statomra.
Most viszont sokkal lassabb mint volt, más vele a játék, ezért mondom azt, hogy nem ezért a tankért fizettem. Bár a kreditet most is bõségesen hozza, már nem olyan élvezetes vele a játék mint 2-3 hónappal ezelõtt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk nem mintha sajnálnám h t9-be is kerülhet "szegény"😊