World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Azt láttátok, hogy elvileg jön egy amerikai prémium Tier9-es medium is? T54E2 Pershing alváz + 105-ös ágyú.
Kíváncsi voltam ki veszi észre.😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

vazz, T1-essel Lorit ölt? jól csinálja
szabii98
'oroszok' 😄😄
teli van noobokkal megint.
1v1ben, kinyírok egy Pershinget 700 hpról(t20szal..hoppá) majd egy p2 jönne, 360 hpról, egyet be a padlólemezbe, 240, oké, erre odajön a p tigris, 3x lepattan róla. Végre odamegyek, leszedem a maradék 120 hp-t erre jön az isu és belém lõ , meghalok, mert leblokkolt a tigris p (Y)

I met God. She's black

Tono34
Nem tervezett ... Viszont bejelenthetnék mikor van vodkaivó verseny ...

Beba..nak majd koppan a fejük a billentyûzeten és ez van 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Valószínûleg most az ellenfél csapatnak is lesz egy ilyen köre...
Mi a francért nem lehet bejelenteni elõre az ilyen "tervezett" karbantartásokat?!

Tono34
Inkább 12-15 DC volt ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

szabii98
Az elõbb 12 afk ellen mentünk, a többieket is simán kinyírtuk, 15>0 <#hehe>

I met God. She's black

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

bujcsik555
Jóég, mi a fréászt csinálnak ezek a vodkavedelõk? Olyan lag spikok meg dc-k vannak egyfolytában, játszhatatlan a játék.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Tono34
Ok, köszi. Még itt voltam, de ezekkel nem próbálkoztam.

szabii98
gamescom, de lehet akkor még ittvoltál
QR kódok voltak, meg csetes kimásolós bigyók 😄 azon kívül semmi

I met God. She's black

Tono34
Bónusz kódok?

Nem tudom mi van ma, de ping az egekben (100+), szakadozik, nem enged vissza..

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

AZ hagyján, hogy új. De még milyen retardált faroknak jutott eszébe az az ötlet, hogy egy t6-os tankra t3-as ágyút tegyen..

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Én sem láttam még belõle túl sokat eddig.
Eleve maga a francia TD ág is elég új, normál tempóban még nem sokan értek a végére. Akikkel meg találkoztam eddig, azok vagy a mi csapatunkban voltak, vagy a közelükbe sem jutottam, mert persze mindenki az egzotikus új zsákmányra vadászik 😊

Morfi
Az ritka mint fehér hollók közt a fekete. Én jó pár napig hajkurásztam, és kb 1 hét alatt 3-at láttam.

Megvan az elsõ T110E3 fragem 😊
Már csak a tier10 Foch TD hiányzik a gyûjteménybõl.

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. augusztus 21. 10:04:01
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 3 720 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58 159
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Szakértõ: USA

Emberek, hogy lehet ezt a kódot megszerezni, amirõl beszéltek? Esetleg már lemaradtam róla? 😞

Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal
Link az interjúhoz
Én ez alapján csináltam tegnap, jó lett.
XVM

3-2-es állásnál visszaengedett...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Csatára bemenet kifagytam, már a mapot megtudtam, nem tudok vissza menni. "Unable to connect to the network." WTF

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

szabii98
W7 van. Majd kitalálom, mibaja 😄

I met God. She's black

ha windows 8at használsz ott még nincs megoldva,mert valamiféle dokan libraryt hiányol,amit windows 8ra még nem adtak ki,ha más fájlt hiányol akkor nemtudom 😊
szabii98
Nekem nem mûködik az xvm mód...valami fájlt nem talál <#help><#vigyor0>

I met God. She's black

T110e5 tulajokat kérdezném, hogy hogyan teljesít nálatok a tank? Én valahogy nagyon nem érzem vele a játékot, csapnivaló a statisztikám, és biztos, hogy én csinálok valamit rosszul.
268 csata, 45,9% win ratio, 2335dmg/battle (és ez is csökken folyamatosan), 684xp/battle (szintém gyászos, ennél még t7-es tankokkal is többet szedek össze), 1.16-kill/battle, 1.42-spot/battle.
Gondolom a helyezkedésemmel van a gond, vagy nagyon russolok, és az arty ideje korán véget vet pályafutásomnak.

szabii98
Voltak bónusz kódok, lammaer oktatta a népet.csak a szokásos 😄

I met God. She's black

Tono34
1000+ üzenet, vmi érdekes?

Azt hiszem, egy kicsit hanyagolva lesz a WoT az elkövetkezendõ idõkben, kaptam meghívót a War Thunder tesztjére. <#idiota>

Nos a QR kódos problémához: Ectar, aki a gamescomon az own3d.tv stream moderátora volt ezt írta:

We're not in the office having just spent roughly five 13 hour shifts at gamescom. I will try and get hold of someone to check it out on Tuesday. We have a log of all the people who visited the website successfully. I think it was like 1700 (amazing for a stream that only had about 900 watching at the time about a tenth of that in the crowdi using their phones.)

Röviden arra következtetek ebbõl, hogy kedden vagyis ma utána néznek a problémának 😄.. Mindenkirõl van bejegyzés aki sikeresen aktiválta a QR kódot, úgy hogy senki sem marad ki a jóból ha egyszer végre megkapjuk..

Kezd el fikazni az SPG-ket.Arra mindig tobb + jon mint -.
Tapasztalat!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

köszi szépen 😊
Wotdb-n a modules fülecske alatt meg lehet nézni, hogy milyen jármûvel milyen felszerelés a kompatibilis. Ott azt írják, a medium való rá.

Lehet úgy jössz ki a sarok mögül, hogy rá tudnak lõni a tank oldalának az elejére, ahol az ammo van. Az ágyú meg szét tud menni akkor is, ha valami nagy nekicsapódik a pajzsnak, nem is kell átütnie.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

++
Akkor most farm 2.0 indul. :ASD 😄
Vki nem tudja véletlenül h gwpanther-nél a hummel-es ágyúhoz ugye medium rammer kapható és arra lennék kíváncsi h a top ágyújához large kell-e v medium a jó? (csak mert most h féláron volt megvettem, és fel is szerelném, de ha 1x kimaxolom, tovább vinném ha esetleg gw tigerrel tolnám v más artyval)

Vagy esetleg ezt meg tudom nézni vhol h milyen kell rá?😄

Elõre is thx (még ha sok ember nem tetszését nyerem el, de az a célom h fullozgatom a nemzeteket, és most h az artyk féláron voltak elindultam velük 😄)
sziasztok!

tud valaki olyan oldalt ahol az amerikai T110E4-rol van kep amin szinezve van, hogy mit hol kell loni rajta?
Nem en akkarom loni hanem nekem van es kivancsi lennek, hogy hol lonnek meg hogy az ammomat majdnem minden mecsben ellovik meg persze az agyut is szetbasszak rajta mindig...igen csak sokkszor
Itt a bûnös hol a bûnös.
patchaou
Csak a sírásért ment egy - 😊 Ki nem szarja ki mit nyom a hsz-ekre?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Még plusz kettõt.

Kaptál tõlem kettõ pluszot.

Trabant93
Nos úgy tûnik valaki lassan,de biztosan pontozgat lefele.Gratulálok az illetõnek,nem tudom mit írhattam ide,ami sértõ volt felé nézve.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

szerintem nem fake ITT a profilja, azóta már rádobott több mint 300 csatát T10 objectre xd..

Trabant93
Mondjuk az ojject több mint 6 rongy csatával befigyel eléggé

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Az adott tankon van annyi érdemrend. Na az ilyen player kell a WG-nek. Biztos sûrûn nyitogatta a pénztárcát feléjük.
bocs csak 605

It\'s a trap!!! :)

szerintem "fake szagu", az érdemrendek meglepõen kevésnek ítélem 13 ezer csatánál

It\'s a trap!!! :)

Bugi Misi
<#eplus2><#idiota>
Vereség
Csata: Murovanka 2012. augusztus 20. 23:43:24
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 740
Szerzett kredit: 21 228
Csatában elért Achievement: Top Gun

késõn fotóztam már de még látszik😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi