World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
teli van noobokkal megint.
1v1ben, kinyírok egy Pershinget 700 hpról(t20szal..hoppá) majd egy p2 jönne, 360 hpról, egyet be a padlólemezbe, 240, oké, erre odajön a p tigris, 3x lepattan róla. Végre odamegyek, leszedem a maradék 120 hp-t erre jön az isu és belém lõ , meghalok, mert leblokkolt a tigris p (Y)
I met God. She's black
Beba..nak majd koppan a fejük a billentyûzeten és ez van 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mi a francért nem lehet bejelenteni elõre az ilyen "tervezett" karbantartásokat?!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
I met God. She's black

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
QR kódok voltak, meg csetes kimásolós bigyók 😄 azon kívül semmi
I met God. She's black
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Eleve maga a francia TD ág is elég új, normál tempóban még nem sokan értek a végére. Akikkel meg találkoztam eddig, azok vagy a mi csapatunkban voltak, vagy a közelükbe sem jutottam, mert persze mindenki az egzotikus új zsákmányra vadászik 😊
Már csak a tier10 Foch TD hiányzik a gyûjteménybõl.
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. augusztus 21. 10:04:01
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 3 720 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58 159
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Szakértõ: USA
Link az interjúhoz
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
I met God. She's black
268 csata, 45,9% win ratio, 2335dmg/battle (és ez is csökken folyamatosan), 684xp/battle (szintém gyászos, ennél még t7-es tankokkal is többet szedek össze), 1.16-kill/battle, 1.42-spot/battle.
Gondolom a helyezkedésemmel van a gond, vagy nagyon russolok, és az arty ideje korán véget vet pályafutásomnak.
We're not in the office having just spent roughly five 13 hour shifts at gamescom. I will try and get hold of someone to check it out on Tuesday. We have a log of all the people who visited the website successfully. I think it was like 1700 (amazing for a stream that only had about 900 watching at the time about a tenth of that in the crowdi using their phones.)
Röviden arra következtetek ebbõl, hogy kedden vagyis ma utána néznek a problémának 😄.. Mindenkirõl van bejegyzés aki sikeresen aktiválta a QR kódot, úgy hogy senki sem marad ki a jóból ha egyszer végre megkapjuk..
Tapasztalat!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Akkor most farm 2.0 indul. :ASD 😄
Vagy esetleg ezt meg tudom nézni vhol h milyen kell rá?😄
Elõre is thx (még ha sok ember nem tetszését nyerem el, de az a célom h fullozgatom a nemzeteket, és most h az artyk féláron voltak elindultam velük 😄)
tud valaki olyan oldalt ahol az amerikai T110E4-rol van kep amin szinezve van, hogy mit hol kell loni rajta?
Nem en akkarom loni hanem nekem van es kivancsi lennek, hogy hol lonnek meg hogy az ammomat majdnem minden mecsben ellovik meg persze az agyut is szetbasszak rajta mindig...igen csak sokkszor
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
It\'s a trap!!! :)
It\'s a trap!!! :)
Vereség
Csata: Murovanka 2012. augusztus 20. 23:43:24
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 740
Szerzett kredit: 21 228
Csatában elért Achievement: Top Gun
késõn fotóztam már de még látszik😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi